PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ez megoldotta

SETTINGS > NETWORK SETTINGS > INERNET CONNECTION SETTINGS > WIRED CONNECTION OR WIRELESS >

WIRED CONNECTION > CUSTOM > MANUAL SETTINGS > AUTO DETECT > AUTOMATIC > DO NOT SET > MANUAL ( DNS1 : 208.67.222.222 , DNS2 : 208.67.220.220 ) > AUTO > DO NOT USE > ENABLE > X > X

WIRELESS > ENTER MANUALLY > ( ENTER SSID OR CONTINUE ) > ( CHOOSE SECURITY OR CONTINUE ) > CUSTOM > AUTO > DO NOT SET > MANUAL ( DNS1 : 208.67.222.222 , DNS2 : 208.67.220.220 ) > AUTO > DO NOT USE > ENABLE > X > X

EmThor
HK Store

Fight Night 4 demo

EmThor
mi értelme az éjféli számlálónak ha ma este van konferencia?

lobig
ja nem, 4-én... köszi! <#vigyor2>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Igen nehéz követni, hogy mit is ír a hogyishívják. <#circling>

Más:
Ha ma éjjel történik a Kojima bejelentés akkor valószinübb, hogy nem boxra jön a játéka...az a konf. ma este 8-tól van. Bár Kojima elég nagy ember ahhoz, hogy külön jelentse be a produkcióját akármelyik gépre....
Nah mindegy majd kiderül!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Nem hittem, de reménykedtem!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Te azt hitted, hogy a Gay Tony-s logó pár napnál többet fog megélni? <#hehe>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Ej Fox, más a barátnõit váltogatja olyan gyorsan, mint te a logodat!
Nem lesz ennek jóvége!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Van egy rossz hírem.Nálam megy EU meg USA is😞

zzeN
gyors kérdés: végre találtam MGS4 guide-ot a hut-on meg a zavvi-n, melyik szállítja ki gyorsabban?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

lehet, biztos variálnak vmit a szerverekkel a közvetítés miatt.

Pont erre gondoltam.Meg is nézem.EU?Talán E3as Home miatt?...

lehet másnak sem megy most.

<#wow1>És egy 8as...Érdemes lesz ma már olyan fél 12tõl folyamatosan fennmaradni az oldalon, hogy ne legyen gond a nézésével<#hehe>
Em:EZ a lik nem segít?<#confused>

EmThor
igen, azt h psn oldalról van a hiba pedig nem

ez egy ismert hibakód. gugli rakat találatot dob ki rá.

EmThor
mi is volt a megoldas a van net de nincs psn problemara?? 80028e01 hiba, router reset volt. thx

Vége a viharnak

lobig
nem tudjátok, nem ma kerül fel valamelyik store-ra a fight night round 4 demo?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ma éjfélkor fog lejárni kojmiáéknál a számláló.

50k + garancia.. hm.. mi lehet a trükk benne? Privát ment.
5c0rp330n
egyszerû: nyugodtan visszakeresheted, NEM írtam ilyet.
azt írtam, hogy felmásolhatod rá a fényképeidet, zenéidet, videóidat, és ilyet tud bármelyik más telefon is.

holnap lesz az MS konf. remélem kiviszik az alan wake-et

új proci elengedhetetlen lesz a slimhez.

Akkor az elsõ hozzám szóló hsz-edben miért írtad, hogy bármelyik fos telefon képes fotó/zene/videó lejátszásra ps3-ról?
Most meg azt írod, hogy mégsem mert a sony nem engedi. Ez így értelmetlen....

Figyi tényleg semmi értelme, itt fejezzük be, ráadásul abszolút nem istenítek semilyen telefont, megkérdeztem nektek mi a véleményetek errõl, te leírtad a véleményed én fogtam.
Mások is leírhatnák.
Egyébként azért mertem ebben a topikban elõhozakodni vele mivel ezt a telót a sony pont a ps3 tulajoknak ajánlja.

Ami rohadt jó az igazából a mérete és a súlya. És persze így becsukva tényleg szép.

Kiváncsi vagyok lesz-e ps3 slim bejelentés, mert akkor a hûtésre vagy kitaláltak egy új rendszert vagy új proci lesz benne ami még kevésbé melegszik.

5c0rp330n
nincs technikai akadálya a telefon részérõl. ezt mondtam. hiába vágod le a mondat felét, fordítva ezzel a feje tetejére az egészet, ezzel csak saját magad járatod le szánalmas módon.

"...semmi technikai akadálya nincs a dolognak. a technikai akadály a sony,..."

Tehát akkor van technikai akadály.

Oké, téma lezárva, igazad van.

5c0rp330n
egyébként nagy szükség szerintem sincs egy új psp-re, de ehhez annak az új telefonnak semmi köze nincs, az semmin nem változtat, mert semmiben nem helyettesíti a psp-t. de pedig úgy állítottad be, hogy itt az új telefon, ezért mostantól az felesleges. ez az, ami totálisan bullshit.

5c0rp330n
miért vitatkozok veled? mert egy vitát indítottál. konkrétan teljesen feleslegesnek állítasz be egy új playstationt egy szaros telefon miatt egy playstation topicban, mégis mit vártál?
én pedig leírtam az én véleményem, ennyi. az a (és jelenleg semmilyen) szaros telefon semmiben nem helyettesít egy psp-t.

"Küldd már el a listát melyik telefonok tudnak wifin keresztül ps3-at bekapcsolni és onnan fotó/zene/videókat nézegetni/hallgatni...."
erre gondolsz? az én említett telefonom is 802.11b/g szabvány képes, és gyors oprendszere van, vagyis a részérõl semmi technikai akadálya nincs a dolognak. a technikai akadály a sony, aki nyilván nem fog mindenféle telefonra kiadni olyan programot, ami ezt lehetõvé teszi. rá tudok kapcsolódni szabványos wifi szerverekre a telómmal, de a ps3 hálózatára nem lehet csak így kapcsolódni, mint tudjuk.

állítólag õsz

80-90 ezer között
Igen
Nem

Papesz

a 80-ashoz dualshockot adtak, a PS2-es játékokat nem viszi.
ennyiért tényleg jó ár.

Jól hangzik. Most kb mennyi egy ps3?

Figyelem láma kérdések jönnek...

Van már hozzá ( nem a tiédhez ) rezgõs gamepad? ( úgy halottam volt ezzel valami gixer anno )
Ps2-es játékokat lejátssza a tiéd? ( Bár van Ps2-m szóval ez nem nagy baj. )
az biztos, viszont kinyitva kicsit idegenkedek tõle, kicsit kínai hatása van. 😊
Mikor kerül boltokba?

Eladó PS3 80GB
Garanciás, minden tartozékkal, játék nélkül.
50000Ft
összecsukva qrvajól néz ki 😄

Bocs csak nem bírom ki. <#violent><#hamm>

"az általad istenített fos telefon"

Lol, ezentúl ha valaki istenít valamit azt így kell:
"Mit szóltok a nemrég bejelentett sony ericsson aino-ról?
Szvsz elég jól hangzik, sokat is tud és ott a fincsi ps3 kompatibilitás. "

Minden elismerésem kimondhatatlan nicknevü forumtárs! <#worship><#taps>

De most miért vitatkozol velem? Leírtam a véleményem teljesen kultúráltan, erre jössz és támadsz....nem értem. Oké Te psp párti vagy ezzel nincs is gond. A kérdésemre nem válaszoltál, valszeg azért mert másik "fos" teló nincs, csak dumáltál. Mindegy nem érdekes.

Viszont most is kevered a szezont a fazonnal mivel nem kell 20méteren belül lennie aki az otthoni ps3-ról akar képeket nézni/mutogatni, elég egy internet a világ másik végén és máris bekapcsolhatod a konzolod. Ezt egyébként a psp is tudja.

Igen eladtak 50millió psp-t, igen jó gép nem vitatom. Amit írtam az arról szól, hogy MOSTANTÓL, vagyis amikor kidobják ezt a telót VAN-E SZÜKSÉG EGY ÚJ PSP-RE. Szerinted igen, oké te ezen a véleményen vagy.

nekem elég szimpatikus az új psp, de majd csak akkor szerzek be ilyet ha szét lesz törve, meg ha összegyûlik vagy 10 game ami érdekel rá.
Na, akkor konfra én holnap felveszem az usa id-m mellé azokat akik beírták az idjüket azt meglássuk mi lesz.

Sippie
me nekem nem jött be 😄
5c0rp330n
szerinted mégis ki az, aki 20 méteres hatótávon belül van a ps3-nak és feltételezhetõen egy fullhd tv-nek és a szaros kis telefonján akarja nézegetni a videókat/képeket/zenéket róla huszadolyan minõségben?

meg hogy hány ilyen ember van, meg megkérdezhetõ a létjogosultsága? hát akkor elárulom, >50millió psp-t adtak el mindezidáig, szóval annyira nincs kevés ilyen ember. több psp-t adtak el, mint a 2 nextgen konzolból összesen.
éppenhogy a psp az, aminek még valami értelme is van, mert egyedülálló módon ps2 szintû grafikára képes hordozható létére.
és amire valóban minimális lehet az igény, az az általad istenített fos telefon, ami a playstationból végülis csak pont a lényeget (játék) nem támogatja. nézegethetsz rajta ps3 tartalmakat (persze még ezekbõl is csak bizonyos dolgokat), akkor, amikor amúgy is ott van a közelben. az értelme szó szerint nulla. játékból és bármilyen más funkcióból pedig valószínûleg az én másféléves 3d chip nélküli telefonom is sokkal többet fel tud mutatni egy ilyennél.

az összes felsõoktatásban tanuló ember, aki bennragadt egy 3 órás elõadáson, ahol nem lehet kijönni? néha nagyon jól tud jönni, hogy az iPodomon vannak hosszú játékok... pl

Alien!
micro sd?!? sztem ezt vhol benézték(ted):

Specifications:
Offical Name - PSP Go
3.8″ LCD Screen
43% Lighter then PSP-3000
16GB Flash Memory
Memory Stick Micro Support
BlueTooth Support - HeadSet and Cellphone Support
All Digital Content (No UMD)
Slide Out Controls
Remote Play Support (just like PSP-3000)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Küldd már el a listát melyik telefonok tudnak wifin keresztül ps3-at bekapcsolni és onnan fotó/zene/videókat nézegetni/hallgatni....

Persze ha valaki 10+ órás hosszúságú MGS-t akar útközben játszani ott fasza a psp, sõt annak olyan kell.
A létjogosultság inkább ott kérdõjelezhetõ meg, hogy hány ilyen ember van....
....mert szvsz útközbeni játékra csak valami pontgyüjtögetõs-arcade-10perc/menet játék a megfelelõ.
Arra meg egy ilyen is bõven elég lehet.

Viszont elég egyértelmû, hogy a sony kukába dobta a memory stick-et....új psp és ez a teló is a microSD-t támogatja.

5c0rp330n
az új psp-n játszani is lehet.
azzal a sony ericsonnal meg lényegében semmit. szinkronizálhatod vele? vagyis felmásolhatod ráa fényképeidet, zenéidet, videóidat? ilyet akármelyik fos telefon is tud.

Alien!
a dizájn az szenzációs,maga a telefon is elég fiatalos,bár mondjuk kiváncsi lennék,mennyire hatékony 3G-vel remote play-t játszani,úgy,hogy összesen 1-2 játék támogatja....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mit szóltok a nemrég bejelentett sony ericsson aino-ról?
Szvsz elég jól hangzik, sokat is tud és ott a fincsi ps3 kompatibilitás.
Szerintem egy ilyen után nem sok létjogosultsága van az új psp-nek...

Alien!
ez a vidzone elég übergizda...ahogy nézem jó kis reklámfelület lesz...remélem széles lesz a választék...

Jah értem....viszont azt nem miért pont a home-on spórolsz, lehet takarítani kéne 3 gb-ot a gépeden?