PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Szerk.:Inkább a Sony bassza meg.
fps-el közül a Killzone 2-õt és a Resistance 2-õt ajánlom, TPS-ekbõl az MGS4!!!-et, Uncharted-et, ótósból vmelyik Motorstorm-ot, GT5P-t és a nyugtató gamek közül pl. a LittleBigPlanet-et😉
mellesleg az 50 k érte szerintem túl kevés...kérj fotót az állapotáról!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Megoldás... más forrásokból kell szerezni. Én rengeteg Ps2-s nagyon ritka és eredeti játékot szereztem be másodkézbõl úgy hogy semmi bajuk sem volt és tökéletesen futottak.
Ez az 50k -s Ps3 ajánlat nagyon jól hangzik csak nem tudom elérni priviben aki beírta. Nem túl "olcsó" ez egy kicsit? mind1 majd idõvel biztos válaszol rá.
Más kérdés... Melyek azok a Ps3 gamék amiket jelenleg érdemes beszerezni a konzolra?
- Fat Princess (late June)
- Trash Panic (early June)
- Numblast (late June)
- Ghostbusters PS3 demo
- PSP games: Ape Academy 2, Everybody’s Golf 2, Syphon Filter Logan’s Shadow and WipEout Pulse Platinum
mintha boxra olcsó lenne, ugyanannyi...nem warezról beszélek
aki boxos mindig azt mondja h drágábbak rá a gamek mint boxra, beszarás
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Szerk.:Nálam jó.Sajnos fogalmam nincs mi lehet:S
Multkor nem tudtam a számlámról Store-ra tenni pénzt,de lekötött pár száz forintot.
Ez mennyi ideig tart?Mikor kapom vissza a pénzt?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Mekkora hype van már az E3 konferenciák körül...atyavilág...Sonyra nagyon kiváncsi vagyok,fõleg a 3D-s törekvéseikre,de sztem lesz egy-két új bejelentés is....
Bejön a Home podium,ha adják a konferenciát élõben,valszeg ott nézem...nagy feeling...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
valami kedd délután 2-õt is írkáltak itt vagy nem tudom már mi volt az 😄 najóvan lehet felrakom home-ot.
Szeretnék beruházni egy új kozolra. De még enm döntöttem hogy Xbox 360-annt vagy egy PlayStation 3-at.
Árban az Xbox 360 nyert és ezpilanatnyilag nagy elöny. De van egy PSP-m és az viszont sok játéknál kiegésztiõ lehetnek meg a PLayStational tudnám ugy használni, hogy PS1 és PS2 játékokat játszhatnék a PSP-men.
Szerintetek melyiket vegyem meg?(nyomos indokokat kérek)
Valaki tud 67.000Ft-nmél olcsób nem használt 40GB-s PS3at?
(ezt egy holand reptéren láttam)
Elöre is kösz a válaszokat!
Egyébként Ms is ügyesen csinálja....nemrég bejelentették, hogy 5 perccel korábban kezdenek, mert "hot news" bejelentésük van...marketinggel nincs probléma az már biztos!<#dumcsi>#dumcsi>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe