PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baromi jó lesz a fnr4.
még egy kis Quantum gameplay
"újult erõvel" <#vigyor1>#vigyor1>
Fight Night 4 demóval hogy álltok? Nagyon szép, de ez a Skate-re hajazó irányítás hüvelykujj + kontrollergyilkos...
PS.: Call of Duty zsír volt, és igen, ez kell (kéne), játékok-játékok-játékok, PSN-el nincs gond, ellentétben a késedelmes Gran Turismo-val pl. ahogy azt már többen megfogalmaztátok, nem hiába jön itt NFS Shift, stb. látják h késlekedik a konkurencia... tökösre kell venni a figurát Jack! Mondjuk amit eddig E3-on (és egyéb kiállításon) ígértek a Sony sajtótájékoztatón, mind megtartották (ha nem hiszed nézz utána). XMB rendben van, Braviak-on, PS3+PSP-n mind egységes menü, TV (UK-ban) van tavaly óta, böngészõ, Movie Store, "Zeneklippes" Store is van\lesz, utóbbi ingyenes, holnaptól Uncharted 2 béta, csütörtökön FF7 (1.7gb), szóval úgymond -amennyire látom- a konkurenciákat figyelembe véve rendben van a gép. Ázsia only szoftvereket meg tessék áthozni + új Ace Combatot pls. 😊
"újult erõvel" <#vigyor1>#vigyor1>
Fight Night 4 demóval hogy álltok? Nagyon szép, de ez a Skate-re hajazó irányítás hüvelykujj + kontrollergyilkos...
PS.: Call of Duty zsír volt, és igen, ez kell (kéne), játékok-játékok-játékok, PSN-el nincs gond, ellentétben a késedelmes Gran Turismo-val pl. ahogy azt már többen megfogalmaztátok, nem hiába jön itt NFS Shift, stb. látják h késlekedik a konkurencia... tökösre kell venni a figurát Jack! Mondjuk amit eddig E3-on (és egyéb kiállításon) ígértek a Sony sajtótájékoztatón, mind megtartották (ha nem hiszed nézz utána). XMB rendben van, Braviak-on, PS3+PSP-n mind egységes menü, TV (UK-ban) van tavaly óta, böngészõ, Movie Store, "Zeneklippes" Store is van\lesz, utóbbi ingyenes, holnaptól Uncharted 2 béta, csütörtökön FF7 (1.7gb), szóval úgymond -amennyire látom- a konkurenciákat figyelembe véve rendben van a gép. Ázsia only szoftvereket meg tessék áthozni + új Ace Combatot pls. 😊
Game.co.uk, gameplay.co.uk, feladástól számítva pest környékén 3-4 nap alatt megkapod a cuccot. Konkrét példa, pénteki rendelés következõ hét hétfõ kedden meg szokott jönni. Ennél gyorsabb nincs, áraik átlagosak, érdemes figyelni az akciókat.
Elõször i End of Eternity és Tales of Vesperia (PS3 tuningolt változat idén õsszel!) a HK-i store-on!
Quantum (theory utótagot úgy néz ki elhagyták) neogóth poszt-indusztriális japán fedezékhent
E3 2009 trailer, Tecmo féle GoW-ra erõsen hajazó stuff, csak PS3-ra.
A környezet nem valami változatos, de zsír, hogy mozgásban van szó szerint a teljes játéktér.
Ami a tegnapi napot illeti, MGS volt már több konzolon is, csak nem emlékeznek rá az emberek(?) (MGS2), Alan Wake hangulatos, de nem értem miért olyan nagy szám (bár technikailag nem értek hozzá, ezt vállalom; persze sok fórumban képzett 3D grafikusok és marketing szakember topikakók ülnek; képmutatás szót értelmeztetném mindegyikkel, nagyon ráértek srácok!). Amúgy meg a játékok és a szórakozás a fõszerep, ezt ne feledjétek.
Splinet Cell n+1 akció (ahogy a Quantum is GoW klón ideát), de tetszett, tökös darab, ahogy a kamerás megoldás is "érdekes". Többirõl (L4D2, Forza3) még ennyit se tudnék nyilatkozni, így nem is teszem.
(Egy durva poén más fórumról: Paul McCartney bemutatta a Beatles Rock Band-et, Linda meg a Dead Rising 2-t O_O 😄)
PSP fronton az EU-ban már 4 éves gép újradizájnolva (szép magyar szó), s úgy néz ki PS3 Slim õsszel. 15-20$ egy program USA store-ból PSP-re (patapon 2, untold legends, stb.), USA accal bejelentkezve pedig lehet másolni ezeket + PS1-PS3 játékokat (MGS1, FF7, Resident Evil 1-3) a kis masinára, kisebb de vélhetõleg durvább kijelzõ (0.5"-al kisebb), kicsit kevesebb mint fele olyan nehéz mint a legújabb mostani PSP, akksi még passz. Szerintem rendben van, ha a PS3 slim-et meg tényleg meg tudják oldani technikailag, hát emelem kalapom. Továbbra is úgy vélem átmenet a PSP2 fele, ami majd a DS2-vel egyidõben jön majd ki, de 1.5-2 évet adok a mostani gépnek, meg iszonyat durva dolgok jönnek, Dante's Inferno PSP, Army of 2 PSP, esetleg egy újabb GoW, új MGS is biztos, Jak & Daxter, Gran Turismo (100%), szóval zsír, mint játékos én örülök ezeknek, a többit a mérnökökre meg marketingesekre bízom, mert ezekhez a dolgokhoz -ahogy fentebb is említettem- , komolyabb szinten nem értek.
PS2 lassan vonul ki, Devil Summoner 2 még tuti vétel nálam pl. + jön még Indiana Jones idén, sõt az Aragorn's Quest és a Silent Hill Shattered Memories is (nem kell wii-t venni, jee). Ha már PS2, szerintem holnap veszek is egyet, PS3-as komponens kábellel (ami jó hozzá) + dualshock2&memkari kombó van még 10 ropiért 576-ban, akit érdekel.
Sziasztok! Olvastam az Online játék vásárlás cikket, és felmerült bennem egy kérdés. Valószínûleg a cikk megírása után sokat változott a helyzet, így a kérdésem a következõ lenne. Szerintetek melyik a legjobb online áruház ahol a legolcsóbban és a leggyorsabban hozzá lehet jutni PS3 játékokhoz, illetve akik Mo-ra is szállítanak? Köszönöm a válaszokat!
egyébként meg 100%, hogy nem lopakodós gamma lesz. meg merem kockáztatni, hogy vmi durva hack n slash.
még pc-re is jön az mgs rising
a first partyk miatt.
én örülök, hogy egyáltalán jön ps3-ra is a Rising.
Valljuk be, jóval kevesebb tehetséggel megálldott fejlesztõk dollármilliókkal többet szakítanak egy-egy hányadékfos kiadásával usa-ban.
Érhetõ, hogy pénzt akarnak keresni, és egy multi címmel bizony lehet 😊
Csak ne menjen a játék rovására. (Leegyszerûsített sztori és gémpléj a debileknek)
Valljuk be, jóval kevesebb tehetséggel megálldott fejlesztõk dollármilliókkal többet szakítanak egy-egy hányadékfos kiadásával usa-ban.
Érhetõ, hogy pénzt akarnak keresni, és egy multi címmel bizony lehet 😊
Csak ne menjen a játék rovására. (Leegyszerûsített sztori és gémpléj a debileknek)
Steam: greyfox
ezek nagy kérdések,viszont ha lesz minden játék mindenre,akkor miért is érdemes 2-3 konzolnak a piacon lenni?!? szín/dizájn választék céljából?!? a feketét akkarok akkor ps3,ha vajszínût akkor x360?!?!? mi járnánk a legszarabbul ha ez lenne.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként az MGS esetében (ami mostmár MGR) abszolút benne volt a pakliban, hogy multi lesz. A mai világban a Konami csak így maradhat fenn...vagyis pontosítok: vagy ez vagy a bekebelezés(Sony,Ms részérõl).
Elsõsorban mert egy nextgen játék elkészítése nem 10ft, másodsorban a befektetõk részérõl rohadt nagy a nyomás a minél nagyobb profit felé. Mondjuk szvsz az elmúlt 10 év is ilyen lett volna, mert ezek az "értékek" már akkor is számítottak, csak épp nem volt igazi konkurenciája a ps-nek.
Az Ms a 360-nal szépen fokozatosan kezdi beérni a ps birodalmat. Innen viszont megint lesznek levegõben lógó kérdések: mi lesz a bekebelezett studiókkal mondjuk 5 év múlva? Megéri csak egy konzolra fejleszteni X millió dollárért, vagy szépen lassan kilépnek a belsõs cégbõl a nagy fejek és mennek külsõs studiókba...
Anno ha maradt volna a ps/ps2 esetében megszokott fölény akkor megéri egy konzolra fejleszteni viszont így azért rendesen leharapott a N és a Box a sony arcából
Multiplatformmal csak egy a gond. Nem lesz kihasználva egyik platform sem(igaz MGS4 esetében sem volt élesre piszkálva a PS3 hardver, jó példa a Uncharted ami hasonló(TPS) kaliber), és ezt a játékosok szívják meg. Ez van, cserébe viszont kinyalják a seggünket, úgy kaparnak.
Elsõsorban mert egy nextgen játék elkészítése nem 10ft, másodsorban a befektetõk részérõl rohadt nagy a nyomás a minél nagyobb profit felé. Mondjuk szvsz az elmúlt 10 év is ilyen lett volna, mert ezek az "értékek" már akkor is számítottak, csak épp nem volt igazi konkurenciája a ps-nek.
Az Ms a 360-nal szépen fokozatosan kezdi beérni a ps birodalmat. Innen viszont megint lesznek levegõben lógó kérdések: mi lesz a bekebelezett studiókkal mondjuk 5 év múlva? Megéri csak egy konzolra fejleszteni X millió dollárért, vagy szépen lassan kilépnek a belsõs cégbõl a nagy fejek és mennek külsõs studiókba...
Anno ha maradt volna a ps/ps2 esetében megszokott fölény akkor megéri egy konzolra fejleszteni viszont így azért rendesen leharapott a N és a Box a sony arcából
Multiplatformmal csak egy a gond. Nem lesz kihasználva egyik platform sem(igaz MGS4 esetében sem volt élesre piszkálva a PS3 hardver, jó példa a Uncharted ami hasonló(TPS) kaliber), és ezt a játékosok szívják meg. Ez van, cserébe viszont kinyalják a seggünket, úgy kaparnak.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Még jön egy PSP-re MGS: Peace Walker címen, illetve egy harmadik is jön valszeg az már PS3-ra. Majd a mai Sony konfon be lesznek jelentve remélhetõleg
PSN ID.: Beegabor
MW2 Gameplay demo
Hát nem lesz gyenge,sokat javult a játékmenet,kicsit lassabb és mélyebb lett,a mo-cap az beszarás,kemény az Aliens-bõl egy az egyben átszipkázott,fegyverrerakott mozgásdetektor....
Hát nem lesz gyenge,sokat javult a játékmenet,kicsit lassabb és mélyebb lett,a mo-cap az beszarás,kemény az Aliens-bõl egy az egyben átszipkázott,fegyverrerakott mozgásdetektor....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És akkor Big Bossal mi lesz? Ráadásul senki sem mondta,hogy box exkluzív a Rising.
Szerintem lesznek még itt bejelentések,Ps3-ra is.
Szerintem lesznek még itt bejelentések,Ps3-ra is.
konami oldala lehalt
igen, forza qrvajól néz ki. turn10 odatette magát rendesen.
1 perc!!!!jujjjjujjjj😄
5 perc kojimáig
15perc!!!!
Köszi, remélem összejön. <#eljen>#eljen>
Box konfon szép volt a Forza3 is, hát ha tényleg úgy fog kinézni mint a trailerben és ha erre még rájön a törés is többszáz autóval lemodellezve +belsõ nézet és még meg is jelenik záros határidõn belül a beigért videókészítéssel, akkor az Ms rátalált az ufókra és még le is tudta fizetni õket, hogy programozzanak xboxra. Amúgy ez a 3d-s kamera még mindig birizgálja a fantáziámat, szvsz Milo csakis ufó lehet. Mondjuk ott bemondták, hogy "így képzelik a jövõt". Kérdés mi nekik a jövõ, valszeg nem 2010-11....
Box konfon szép volt a Forza3 is, hát ha tényleg úgy fog kinézni mint a trailerben és ha erre még rájön a törés is többszáz autóval lemodellezve +belsõ nézet és még meg is jelenik záros határidõn belül a beigért videókészítéssel, akkor az Ms rátalált az ufókra és még le is tudta fizetni õket, hogy programozzanak xboxra. Amúgy ez a 3d-s kamera még mindig birizgálja a fantáziámat, szvsz Milo csakis ufó lehet. Mondjuk ott bemondták, hogy "így képzelik a jövõt". Kérdés mi nekik a jövõ, valszeg nem 2010-11....
Gamersyde-on anyagok
kezdõdik az ea
ahh kösz, tényleg persze hát a kis trailereket is ugy szoktam jah felvettekek az usas idmre
Full képernyõre lehet rakni a kijelzõt, ha elég közel mész hozzá és nincs a közeledben valaki.
Ki lehet tenni teljes képernyõre és akkor nem lóg bele semmi. Én inkább attól félek, hogy kábé 7-tõl úgy lehal a szerver, hogy egy hétig nem fog rendbe jönni a show után.
jó lesz ez a prezentációs pódium csak az a gond, hogy asok parasztnak ki kell vmit irni a fejére ezáltal belelóg a képbe.
szerintem lesz valami,mert ez a prologue számomra vicces.egy nagy félrevezetés az egész.ez a gt5 prologue egy gt4 felturbozva.ezt a grafikát akarja ,majd a forza überelni,a polifoni meg teljesen más vonalon megy tovább.volt már erre példa.(hddvd,bluray esetében)valamelyik már nem létezik nem is tudom melyik.talán a blu ray?😊
Nagyon remélem hogy elõrukkolnak egy GT5 videóval, amitõl rendesen becsinálunk. egy kis idõjárás vagy törés vagy akármi csak legyen!
nem azért mondom de nálam a home már most le van halva 😄
õõõ.... Az MGS Rising a viharos teaser site tartalma amin Big Boss is volt.
holnap 20:00
Nem értelek titeket. Egy Big Boss-os MGS jönni FOG Ps3-ra. És ott van még az MGS4 is.
Majd a Sony konferencián biztos kaptok valami kárpótlásul Kojimától,ne nyavajogjatok.
Majd a Sony konferencián biztos kaptok valami kárpótlásul Kojimától,ne nyavajogjatok.
HK store regit késr, hogy leszdhesem a FNr4 demot
és érted ennyire sikeres a L4D, hogy már csinálják a 2-t?? hát ha fizetnének sem tolnám.
Az új Valve game a Left 4 Dead 2? Mi a tököm lesz már a Half Life 2 Episode 3-al? Én õket utálom 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
GT-n a videók!
maha kevés szabadidõm van de, itt már olyan dolgok vannak, hogy nem tudok elmenni mellette.
...de jó nektek, hogy ennyi szabadidõtök van...
Én a ps3-at sem tudom igazán kihasználni, jópár nekem tetszõ exkluzív kimarad, max napi 1-2 óra jut a gépre és az online multi óta a régi játékok sem mennek a süllyesztõbe. (a golfot már majdnem másfél éve nyomom, de a netes multi miatt abbahagyhatatlan).
Én a ps3-at sem tudom igazán kihasználni, jópár nekem tetszõ exkluzív kimarad, max napi 1-2 óra jut a gépre és az online multi óta a régi játékok sem mennek a süllyesztõbe. (a golfot már majdnem másfél éve nyomom, de a netes multi miatt abbahagyhatatlan).
már miért lenen qkqa? nem õrültem meg.
szemüveggel 3d-sek lesznek a gamék egy frissitést követõen.
kamerás dolgot keményen továbbgondolták a jelenlegi szintél.
lesz ott már több dolog is ha elõretekintem ami jön illetve vissza ami van.
Ez a kamerás cucc elég brutál.....most vagy parasztvakítottak vagy a box maga a skynet csak eddig ezt nem tudták/tudtuk......mindenesetre evvel tényleg feladták a leckét, mindenki róluk fog beszélni. Mondjuk ha csak a fele igaz annak amit itt a végén bemutattak....
Ui: azért jó dolog ez a konzolháborúsdi, folyamatosan fejlesztenek, nyomulni kell.
Ui: azért jó dolog ez a konzolháborúsdi, folyamatosan fejlesztenek, nyomulni kell.