PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegyél fel fõnök:enekesjim

gyüssz 20h-kor?

JohnnySmith
<#worship><#idiota>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

balla27
sajnos most nem tudom megnézni ,mert a home lefagy.kicsit késõbb megnézem .de elõre is köszönöm a segítséget

predator0
No, van még egy tippem, ha ez sem segít, akkor fingom nincs:
Amikor állítod a Parental Control értékét és átrakod offra, akkor alatta van egy szöveg, hogy Restrict Starting a Game with No Parental Control Settings. Ha ez be van pipálva, akkor SZEDD KI a pipát, üres legyen a négyzet. Különben semmit nem tudsz futtatni, aminek nincs ilyen kódja.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

balla27
másnak is volt ,ilyen problémája .playstation parential problem-re keresek rá,és ott írja 1-2 oldalon

balla27
én kavartam a múlt héten a remote play funkcióval a psp-n .és az után kezdõdött .

predator0
"eddig mindig minden jó volt,de a múlt héten a magyar reg törlödöt a gépbõl.elveszett az összes mentésem,de a barátlistám visszajött a network jelszó beírása után"
Ebbõl nekem két lehetõség jön le. Vagy valaki csúnyán belepiszkált valamit a gépedbe, vagy valami keményen elszaródott benne, ha önmagától ilyeneket produkál és átállítani sem lehet ezt a szülõi felügyeletet.

jaja, eddig is shoptoról rendeltem, de szerintem maradok is ott. most tettem egy próbát, sajnos nem volt szerencsés, kedvem meg nincs sok az ilyenekhez. kár, mert olvastam hogy szinte mindenki megkap minden rendelést, ezek után meg hogy rendeljek? ha újra eltûnik írjak nekik megint, még megunják és elküldenek a pics@ba. 😊
köszi a segítséget!

balla27
sajnos nem ez a probléma.nem müködik

HR játszható formában van kint.

predator0
Igen, ezt kell tenned. Nekem is elveszett egyszer egy csomagom onnan, visszakaptam a pénzem. Azt hittem a Ferihegyi reptér sztrájk miatt nem érkezett meg, de 1 hónappal késõbb valaki berendelte ugyanazt a cuccot (wireless keypad), neki is érdekes módon "elveszett"... Ezen felül volt még egy kis érdekesség, amikor új játék helyett használtat kaptam onnan, így egy ideje áttértem a ShopTo-ra, amivel eddig maximálisan meg vagyok elégedve.

balla27
ott nekem minden off-on volt,de most próbálom.
valamit frissít.eddig ezt nem csinálta

18h N

20h

predator0
Settings / Security Settings / Parental Controlnál állítsd át a legmagasabb számra.

Ma hánykor lesz a Sony konferencia?

Na a május 21.-i game-s rendelésemnek azt hiszem most már búcsút mondhatok tényleg. nem hiszem el, hogy miért pont az enyém "kallódott" el. 😞
Akkor ugye ha rendeléstõl számítva letelt 28 nap írjak egy emailt hogy nem kaptam meg? vagy hogy? és ha kérem hogy utalják vissza a pénzt megteszik? mert újra elküldetni nem merem. köszi elõre is!

balla27
sziasztok.segítsetek légyszi.ezt írja ki a home,hogy your parential controls do not allow you to access this area.ezt miért csinálja?eddig mindig minden jó volt,de a múlt héten a magyar reg törlödöt a gépbõl.elveszett az összes mentésem,de a barátlistám visszajött a network jelszó beírása után.légyszives valaki írjon erre valamit,mert ti tudjátok ezeket.se az amerikai,se az angol nem jön be

predator0
Áncsártíd káttõ: Kinek van/lesz még innen béta kódja? Kórosoknak jár, ugye? Holnaptól lehet elvileg tõteni.
Ne írjatok már ennyit, mert mire végigolvasom nem tudom mire válaszoljak... 😄DD

CHEAPBOY
Reméljük hasonlóképpen ütõs, ha nem ütõsebb produkcióval fognak ma elõállni.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

te állat 😄D

EmThor
2 órás lesz a konferencia, az elsõ órában Jack Tretton balalajkázik és saját szerzeményeit adja elõ, a másodikban Kaz Hirai lovacskázik körbe Kutagarival 😄

Eyepet Trailer, remélem nem felejtette el senki 😊

meg egy új mozgásérzékelõs kontrollert rebesgetnek még..

Kamera elõtt bohóckodás rulez, játszottam én is ma reggel trials of topoq-ot 😊

😄D

Bazze tényleg ez lesz a fõ hír és tetováltat a homlokára egy Uncharted 2 logót, a feje búbjára meg a megjelenési idõpontot! <#mf1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
Kevés a Blu-ray, Kojima? Insert Disc 2 😄

télleg uncharted 2 bétában lesz coop!

szerk.: várjatok még Tecmo-sok (Quantum) Sony-tól megkapják a KZ2 fényeffektes csomiját ill. how-to manual-t 😊

jajj ne 😄

EmThor
csinálok is, megyek dolgozni <#nyes>
Phil otthagyta az Atarit, visszajön a Sony-hoz, MEGATON 😄

Jah Heavy Rain kimaradt az is 100 hogy lesz.

Idén másképp képzelem:
PS3-on lesz Vidzone bemutató, filmletöltés adatok, PSN adatok meg pár új játék (wipeout fury) gondolom Home-on is lesznek új fejlesztések(egyébként sakk nemrég bõvült, játék közben kockával pár dolog behozható), Uedának kell lennie, GOW3 prezentáció szintúgy. A többi meglepetés kategória.
PSP a showból valszeg több idõt foglal el, GT mobile tutkó lesz az MGS-el(meg Kojimával) egyetemben, valszeg itt több új cím is bemutatkozik.
PS2-vel szerintem már csak öt percet foglalkoznak.

Nah akkor mostmár csinálhattok más programot is estére, mindent tudtok! <#hehe>

tuti az lesz 😄

EmThor
télleg Heavy Rain 😊 meg Raiden May Cry 😄

Quantum-ról egyébként én már mostan meg mondom hogy natyon rosz lesz, már jácottam vele és rövid meg bugos natyon rosz clón. Nõljetek már fel a kurv@ életbe!

én várom azért a mutatni valók bemutatását. gt5, drake, hr, gow, új psp, kojima gém, psp mgs., esteleg új címek, új psn fícsõrök ect ect.

EmThor
Tales of Vesperia, End of Eternity, Trinity Zill O'll Zero, FF, FF MMO?

esetleg WoW ps3-on? 😄

Ha GT5 kint lesz akkor az nem lehet hanem biztos.
Polyphony még szart nem adott ki 10 éve ügyködne, eddig minden GT rész ütött.
Ueda úgyszintén ez a kategória csak mondjuk ott még nincs olyan nagy háttér(eddig csak 2 játék).
GOW3-ból amit eddig láttunk az meggyõzõ, nem véletlen, hogy a sok multi kezdi átvenni a stílust és a fílinget. Nekem nem az esetem a csihipuhi, jobban örülnék valami új bejelentésnek, remélem az is lesz.

EmThor
Mondjuk sokat nem várok az esti bejelentésektõl, tavaly is volt 4 video montázs, psp + ps2 + psn + ps3, elején számadatok, végén killzone 2 meglepi.

MAG még lesz esetleg. Majd kiderül kár spekulálni.

Hát ez elég vicces, hogy egy rohadt játékot nem tudnak pontos platform megjelölésekkel bejelenteni. Zipperhez: parasztvakítás.

EmThor
UK oldalról ahol a megjelenések vannak, hogy melyik platformra jön adott cucc, de Konami-tól még semmi hivatalos nincs, lehet Kojima-t a pincében most ütik telefonkönyvvel a Sony ügynökök 😄

GoW 3 + TrICO + GT5 lehet lesöpör ma mindent, igen büszkék a GoW-ban a belek kiontására (Zipper tech vagy minek hívják), hátha bemutatják 😊

honnan vették le?

Ha Kojima MGS játékot csinál akkor az lesz PS-re. Pont. Eddig az összes Kojima rajongó ps-t vett, Õ meg nem hülye elsõsorban ezekre épít.
Egyébként semmi keresnivalója a sony konfenrencián, van Neki saját standja ott pörögjön! Kezd kicsit celebfílingje lenni, az meg rég rossz.

Uedát és Yamauchit akarok látni este 8-9 körül a Home-on!!! Õk belsõs sony-s arcok, nekik van keresnivalója az esti mítingen.

EmThor
vicc volt mondom, csak kíváncsi voltam a reakciókra 😊

Quantum-ot már most temetik, ahogy tették\tettétek sokan a Bayonettával, csak könyörgöm, ne egy félkész játékról ítélkezzünk már. Mert hát a mi pénzünkért készítik, személy szerint próbál megtalálni ami érdekel + szórakoztató...

PSN továbbra is rulez, fl0wer, Pixeljunk Shooter, Pixeljunk Dungeon, PS1-es cumók... fuck yeah!

Trine

a géme viszont ott lesz. 😊 a psp-s biztos.

Seth
lehet csak átruccant vmelyik városba,nem kell rémeket látni

PSN ID.: Beegabor

EmThor
na jó csak rossz vicc volt, viszont a Raiden pc és ps3 megjelenését levették, nem tudni semmit

+

Sippie
képet!!
😄😄
EmThor
Kojima elhagyta Los Angeles-t most írták h látták a reptéren, tuti nem lesz ott este a Sony konferencián!

sonynak kellene muatnia egy GT5 demonstrációt (nem trailert), amiben a változó idõjárst, új pályákat és a törést mutatják be. ha megint kivisz egy nyúlfarknyi videót az lóf@sz.

nem tudom, hogy gyógyítás van e benne ilyen kisebb játékok formájában mint a 3-ban. itt csak vmi xp pontokat dobtam szét a sarokban

most tolom. elsõrangú sztem semmi kontoller gyilkos dolog nincs benne, analógot meg a felsõ gombokat használja.