PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amikor állítod a Parental Control értékét és átrakod offra, akkor alatta van egy szöveg, hogy Restrict Starting a Game with No Parental Control Settings. Ha ez be van pipálva, akkor SZEDD KI a pipát, üres legyen a négyzet. Különben semmit nem tudsz futtatni, aminek nincs ilyen kódja.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ebbõl nekem két lehetõség jön le. Vagy valaki csúnyán belepiszkált valamit a gépedbe, vagy valami keményen elszaródott benne, ha önmagától ilyeneket produkál és átállítani sem lehet ezt a szülõi felügyeletet.
köszi a segítséget!
Akkor ugye ha rendeléstõl számítva letelt 28 nap írjak egy emailt hogy nem kaptam meg? vagy hogy? és ha kérem hogy utalják vissza a pénzt megteszik? mert újra elküldetni nem merem. köszi elõre is!
Ne írjatok már ennyit, mert mire végigolvasom nem tudom mire válaszoljak... 😄DD
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Eyepet Trailer, remélem nem felejtette el senki 😊
meg egy új mozgásérzékelõs kontrollert rebesgetnek még..
Kamera elõtt bohóckodás rulez, játszottam én is ma reggel trials of topoq-ot 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
télleg uncharted 2 bétában lesz coop!
szerk.: várjatok még Tecmo-sok (Quantum) Sony-tól megkapják a KZ2 fényeffektes csomiját ill. how-to manual-t 😊
Phil otthagyta az Atarit, visszajön a Sony-hoz, MEGATON 😄

PS3-on lesz Vidzone bemutató, filmletöltés adatok, PSN adatok meg pár új játék (wipeout fury) gondolom Home-on is lesznek új fejlesztések(egyébként sakk nemrég bõvült, játék közben kockával pár dolog behozható), Uedának kell lennie, GOW3 prezentáció szintúgy. A többi meglepetés kategória.
PSP a showból valszeg több idõt foglal el, GT mobile tutkó lesz az MGS-el(meg Kojimával) egyetemben, valszeg itt több új cím is bemutatkozik.
PS2-vel szerintem már csak öt percet foglalkoznak.
Nah akkor mostmár csinálhattok más programot is estére, mindent tudtok! <#hehe>#hehe>
Quantum-ról egyébként én már mostan meg mondom hogy natyon rosz lesz, már jácottam vele és rövid meg bugos natyon rosz clón. Nõljetek már fel a kurv@ életbe!
Polyphony még szart nem adott ki 10 éve ügyködne, eddig minden GT rész ütött.
Ueda úgyszintén ez a kategória csak mondjuk ott még nincs olyan nagy háttér(eddig csak 2 játék).
GOW3-ból amit eddig láttunk az meggyõzõ, nem véletlen, hogy a sok multi kezdi átvenni a stílust és a fílinget. Nekem nem az esetem a csihipuhi, jobban örülnék valami új bejelentésnek, remélem az is lesz.
MAG még lesz esetleg. Majd kiderül kár spekulálni.
GoW 3 + TrICO + GT5 lehet lesöpör ma mindent, igen büszkék a GoW-ban a belek kiontására (Zipper tech vagy minek hívják), hátha bemutatják 😊
Egyébként semmi keresnivalója a sony konfenrencián, van Neki saját standja ott pörögjön! Kezd kicsit celebfílingje lenni, az meg rég rossz.
Uedát és Yamauchit akarok látni este 8-9 körül a Home-on!!! Õk belsõs sony-s arcok, nekik van keresnivalója az esti mítingen.
Quantum-ot már most temetik, ahogy tették\tettétek sokan a Bayonettával, csak könyörgöm, ne egy félkész játékról ítélkezzünk már. Mert hát a mi pénzünkért készítik, személy szerint próbál megtalálni ami érdekel + szórakoztató...
PSN továbbra is rulez, fl0wer, Pixeljunk Shooter, Pixeljunk Dungeon, PS1-es cumók... fuck yeah!
Trine

+