PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brutális állat, de ezt szeretem! 😄

Smuge
Ez a báz 😄 Ez a Kratos gyerek erõsebb mint valaha!

😄

predator0
Annyi új szereplõ van, hogy másképp nem fért bele a memóriába (nem tudom miért vagyok ilyen gecó, de élvezem) 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

mintha fogyott volna.

zzeN
ja

U2: nem is tudtam h Sully is benne lesz ismét a gameban😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

õõ jah. mióta nem megy?

PSL oldal behalt ?
ez a kép? Bázz 😄

Agent királyságát most borítékolni lehet. Ahogy Chris írta R* North. ennyi. Egyébként pusztuljanak, hogy semmit nem adtak belõle. Vártam volna legalább egy La Noire féle cgi-t. <#wink>

😄DD

Ritka nagy baromság, de simán kajolni fogják a nintendosok és nem értik majd miért nem jelenik meg a gépükre. <#csodalk>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
EyePetet pedig berakhatták volna a mozgásérzékelõs cucchoz, ahogy az ember faszkorbáccsal csapkodja 😄

Jah, de ismerd be nem volt nehéz kipécéznem téged. <#gun>

Szánalmas amit mûvelsz, de ha neked ez az élet értelme akkor hajrá, nekem ma több idõm ninc sveled foglalkozni.

AC2 tényleg multiplatform, szvsz a sony agyalhatott rendesen, miképp pakolja be a 2 órás elõadásba, mert még így is rohadt sok exkluzív maradt ki. Eyepet, VidZone(ez pl. ingyenes nem is értem miért nem reklámozták), Singstar stb.
Ms konfon asszem kicsit több multicím volt....MGR, FFXIII, RockBand Beatles.

Az Agent tényleg nem volt kint viszont áll mögötte egy olyan csapat (Rockstar North) aki még nem tudott hibázni.....veled ellentétben. <#integet2>

Istencsászár
Heavy Rain nem volt a konferencián, ahogy a Mass Effect2 sem volt az MS konfon.

AC2 multiplatform. Agentbõl semmit az ég világon nem láttunk, csak egy cím.

Senki sem mondta hogy ezek szarok ( nem akarok belemenni hogy mennyire jók vagy nem, kinek mi tetszik alapon megy ugyis, de egy MAG féle játékot nem kellene a mennybe emelni, mert messze nem annyira jó ), amúgy ez már kóros üldözési mánia amit mûvelsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Oké az volt a kakukktojás. Ügyi vagy, a nyereményed egy U2 betakód. <#taps>

Oké megpróbálom azt, jó lenne ha menne, mert a laptopon nézni a Last Guardiant olyan mint Istencsászárral csevegni (gyk: értelmetlen <#nevetes1>)

Japcsi store-on fenn a tegnapi GT5 videó fullHD-ben a FFXIV-el egyetemben.

the agent kifejezetten jó show volt, ütött mint az állat. bejött, megmondta hogy jön, és kiment. köszönjük...

Istencsászár:
"Sony a PS3at hanyagolta. GoW3 jó volt de 2010 kitudja mikor, GT5bõl csak egy tréler volt és 2010 de kitududja mikor, Uncharted 2, más nemigen volt, összességében az MS konferencia látványosabb és összeszedetebb volt, a Sonynál sok volt a rizsa és az üresjárat"

ModNation Racers,
The Last Guardian,
RatchetandClank,
MAG,
The Agent,
Heavy Rain,
Assassin's Creed2,
WipeoutHD Fury,

Párat kiemeltem, de gondolom ezek mind szarok, B-C kategóriás semmik, egyik sem ér nyomába a Mass Effect2-nek.
Olyan szinten vagy ultragagyi mint a kitalált nickneved.....

predator0
"a winfos meg ugye nem megy ps3-on."
Csak a tiéden 😄 A WMV file-t mentsd le.

nem tudjátok, hogy az eidos tart-e vmi kisebb konfot?

Oszt milyen egy ilyen?

Én kurvára tartok tõle, hogy elmegy az egész játék az akciók felé, a kalandozás platformelemekkel meg erõsen háttérbe szorul. Nagyon nem kéne.

Papesz

Alien!
én sem dugom a fejem a földbe,de nem látom értelmét egy olyan konzol életét nyomon követni,amit tudom,hogy ebben a generációban úgysem veszek meg,sem én, sem a barátaim....arra meg pláne nem fecsérelnék idõt,hogy a véleményemet nagyonmegmondjam idõrõl-idõre egy számomra idegen topikban.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Erre csak az infamous megvételével lehetett bejutni vagy van vmi más módja is?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Istencsászár
E3 nem EA😊 EA konf is volt késõbb az is jó volt😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Engem meg érdekel a Sony is, nem fogom földbe dugni a fejem mert nincs PS3am, majd ugyis lesz valamikor. FF bejelentést nem lett kiröhögve max akkor amikor kiderült hogy MMO, de hát legyen ha ez kell a népnek. Nem láttad az MS konfot, akkor nincs is hasonlítási alapod, azért érdekes hogy egy EA MS konfot csak így semmibe venni, voltak ott is érdekességek... Van PSPm, de amikor már egy órája PSP volt a téma a hajamat téptem, jó játékok lesznek rá, de PS3ról kellett volna hogy szóljon elsõsorban.

Alien!
"Sony túl sok energiát fektett a PSPbe ami nem rossz, de a PS3at hanyagolta. GoW3 jó volt de 2010 kitudja mikor, GT5bõl csak egy tréler volt és 2010 de kitududja mikor, Uncharted 2 brutális volt viszont és idén meg is kapjátok, más nemigen volt, összességében az MS konferencia látványosabb és összeszedetebb volt, a Sonynál sok volt a rizsa és az üresjárat meg az egy óra PSP, a Nintendó meg értékelhetetlen volt😊"

Tõled mit is várhatna az ember...Valóban nem volt akkora felhajtás a Sony konferencián,ez ott látszott,hogy az FFXIV bejelentést mindenki kiröhögte,pedighát ha mondjuk odaráncigálják a Square-es csókát,ahogy az MS tette,mindjárt lett volna súlya......A MS konfot nem láttam(egyszerûen nem érdekel, mert nincs gépem),de Ps3 fronton tökéletesen meg vagyok elégedve...Jópár játék ütött,mondjuk úgy,hogy veri a lécet ebben a generációban,az Uncharted 2,a Last Guardian,a GOw3(azt,hogy natív 1080p lesz,azt egyszerûen nem hiszem el) mind eszement ahogy kinéznek,a GT5 amikor megjelenik tuti vág mindent,Yamauchiék sosem hibáztak,sõt amit a PSP-be beleprogramoztak, az egyenlõ a lehetetlennel(mondom ezt úgy,hogy sok psp-s játékot toltam)...Aztán ott van a MAG,ami a Zippert ismerve szar nem lesz,és amikor a térkép kitávolodott,akkor kicsit meglepõdtem,mert tényleg grandiózus lesz a játék,de azért még sok dolog homályos...A mozgásérzékelés annyira nemérdekel,jó poén,de nem hinném,hogy ennyi idõsen hadonászok valaha is a tv elõtt...De pl hiányoltam a Heavy Rain-t,pedig az új hd trailer szenzációs,a Sony 3D-s törekvését,ami gyak már készen van.szóval lett volna sztem még mit elõadni.
Összességében nyugtáztam,hogy idén el kell vernem még egy 150e-t játékokra,jövõre meg sztem a 2x-esét.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Reggel hajnali ötkor beállítottam a gépet, hogy töltse le. Nemrég sikerült hazaérnem... Fél órát probálgattam 😄 Kicsit még nehezen talál megfelelõ játékot, viszont a fullban valamilyen formában lehet majd rögzíteni a meccseket, mert a menüben ott vírit a visszajátszás.
Szintlépés és két fajta választható képesség van.
Coopban össze kell dolgozni keményen, különben tuti halál. Van, hogy három oldalról jön az ellen. Hármat játszottam összes Mission Failed lett 😄

zzeN
fejlemény:
átkapcsoltam az rtl-re és az is fekete-fehér, minden csatorna ilyen lett...tudnám h csináltam😊:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kábelprobléma, mozgasd megint meg valszeg megjavul.

zzeN
van egy kis problémám...
Pár órája infamous-t nyomtam, most újra akartam, de miután bekapcsoltam a ps-t észrevettem h minden fekete-fehér. Elindítottam a gamet és az is. Ez mitõl lehet?? Kicsit megigazítottam a hdmi kábelt bekapcsolás elõtt, de csak gyengén. Köszi!

hogy is lehet PS3-on elmenteni a gametrailers-es videókat? Az oké, hogy háromszög és save target, csak épp azt nem tudom minél kell. Quicktime-nál külsõ médiát akar az nem jó, a winfos meg ugye nem megy ps3-on.
Jó lenne megnézni nagyképernyõn az Uncharted gameplay-t és a GOW3 is érdekelne...

DoNorBi
fúúj mi ez a ...😄

Haverok, Buli, Fight Club!

EmThor

balla27
én ezekre voltam kíváncsi,amiket nekem válaszoltál.én nem akartam ,hogy az xboxot szidjuk,csak arra ,hogy az e3 kapott idejüket ki használta ki ütõsebben.itt gondolok a nagy bejelentésekre.

ha így haladnak vele, leelõzik a DNF-et.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Istencsászár
Amatõrön adták elõ, szar volt a prezentáció, de nekem nagyon tetszett, mert pontos voltaz érzékelés, az MS stílusosabban adta elõ, ahogy szokta mindig, ebben sosem kispályázik, de az nem volt ennyire pontos igaz itt minden a levegõben ment kütyü nélkül, remélem még biztos dolgoznak rajta hogy minél jobb legyen.

Szerintem az Xboxos érzékelõs kütyü jobb mint a PS3 hasonló kütyüje, nekem elég kezdetlegesnek tünt a PS3-as érzékelõ, vagy csak elég amatõr módon adták elõ.
Istencsászár
Egy "pofon" volt hogy Kojima beszambázott az MS konferenciára és bejelentett egy MGSt elõször ott, bár sejtettük hogy ez lesz és õ is mondta hogy multiplatformosodik, de meglepõ volt, más nem volt...

Most összintén kit érdekel kapott e pofont valaki, tetszettek a játék felhozatlok a PS3? Ha igen akkor nincs mit ragozni, nem azt kell nézni mi minek ütött oda.
Istencsászár
Sony túl sok energiát fektett a PSPbe ami nem rossz, de a PS3at hanyagolta. GoW3 jó volt de 2010 kitudja mikor, GT5bõl csak egy tréler volt és 2010 de kitududja mikor, Uncharted 2 brutális volt viszont és idén meg is kapjátok, más nemigen volt, összességében az MS konferencia látványosabb és összeszedetebb volt, a Sonynál sok volt a rizsa és az üresjárat meg az egy óra PSP, a Nintendó meg értékelhetetlen volt😊

Õk voltak a legjobbak. pofon nem volt szvsz, domináns sw felhozatal annál inkább. (természetesen magánvélemény)

GT televan gameplayekkel.

balla27
most én látom rosszul ,vagy tényleg a sony volt a legjobb az e3-on?kapott pofont a microsoft vagy nem?

Jah ezt a Castlevania dolgot már hallottam pár napja, nem nagyon érdekel, de azért majd megnézem. 😊

EmThor
varázslásra eltûnik a ruci (ami a fõhõsnõ haja is egyben 😊

(sok dmc klón jön, a square enix kiadású nier + dark siders, zsír)

Fejlesztõ (aki Okami-t is készítette többek közt): nem lesz hozzá DLC, már benne van 5x 😄

Gigaton
bayonetta gameplay 1
bayonetta gameplay 2

Szeretnék, GT-re mképp. Ha okosítható lesz akkor meg biztos veszek, bár lehet még a nélkül is.

EmThor
lost planet 2 ps3 interjú

jön trofival mindennel egy idõben a többi platformos megjelenésekkel

EmThor
holy shit Heavy Rain trailer mennyire odabasz már!