PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
darksiders - apokalipszis 4 lovasa közül az egyiket irányíthatjuk ebben a ps3-as, szabadon bejárható apokaliptikus világban, kivizsgálva miért jött el idõ elõtt a világvége
win?
1. Metal Gear Solid: Rising (PS3, Xbox 360, PC)
2. Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)
3. Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360)

1. Metal Gear Solid: Rising (PS3, Xbox 360, PC)
2. Metal Gear Solid: Peace Walker (PSP)
3. Castlevania: Lords of Shadow (PS3, Xbox 360)

thx
echochrome 2d psp-re ötvözve braid féle idõlassítás\visszapörgetéssel
psp felhozatal atomdurva, sose késõ azt mondom!
amit akartam: trICO-ban a vérpistik nem értik az érzelmeket, ez a comorúúú
echochrome 2d psp-re ötvözve braid féle idõlassítás\visszapörgetéssel
psp felhozatal atomdurva, sose késõ azt mondom!
amit akartam: trICO-ban a vérpistik nem értik az érzelmeket, ez a comorúúú
éjfél
õõ nem, sõt nem is hallottam róla. mi az?

En meg sose ertettem azokat, akik a kurva fuvet lesik 250 km-h-nal es fontosabb nekik a grafika, mint pl a fizika vagy barmi mas! 😊
5 éve létezik az Agent projekt. Kár, hogy nem mutattak semmit belõle :/
nincs még hd trailer vagy screenshot? offisöl srceenshot persze
Akkó sztem g.ci leszek 😄 Inkább az emberiség 😄
2 választás lesz... élve marad illetve nem, az utóbbi esetben az emberiség jövõképérõl gondoskodik, míg az elsõ esetben megszûnik az emberi lét...
a mo-cap is kemény,de tudvalevõ,hogy a ször/toll modellezése elég bonyolult folyamat,na most ott a szél eléggé csapkodja a madarat,meg a kissrác ruháját is....bár nekem a videón van 3:50-nél egy jelenet,amikor a kissrác nekihajit a katonának egy hordót(?),na ott olyan rongybaba fizika van,ami megint + 1 generációs.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
GT-n rakat HR walktrough
az a szegény állat biztos meg fog halni a végén, úgyhogy nem fogom végigvinni. 😄 <#rinya>#rinya>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
hallod én is. kajak olyan volt mintha egy rendes filmre egy rajzfilmes karaktert toltak volna. létezik, ez lenne a PS3 ereje?? Ez iszonyat
meg merem kockáztatni,hogy nálam az U2 mindennél nagyobb shot az idei e3-on....mondjuk a gamersyde-os videók alatt azért hallani,hogy folyamatosan feszül a közönség....ráadásul a helikopteres résznél olyan audió-parádé van,csapodó-süvítõ lövedékekkel,amit már nagyon rég hallottam.
az ott revolúció...azt hinném,hogy filmet montíroztak össze játékkal....dehát nem...
Tibicica... 😄
gyerekek a tegnapi ueda trailerben az a macsakszerû madár. hát b.ssszameg meg az ilyen team aki ilyet képes alkotni 😄 Élt a lény. Élõ állat volt 😄 Áhh
állat! <#eljen>#eljen><#violent>#violent>
EU, USA vegyesen, ja
UNCHARTED 2 ZÁRT BÉTA MEKKORA!!!!
úristen, coop Nepál, elkap az ellenség Snake módba chokehold, jönnek a rendõrségi pajzsok mögé bújva, közel mész felöklel, aztán elveheted, gyönyörû grafika, dts hang, változatos feladatok
OMG!

UNCHARTED 2 ZÁRT BÉTA MEKKORA!!!!
úristen, coop Nepál, elkap az ellenség Snake módba chokehold, jönnek a rendõrségi pajzsok mögé bújva, közel mész felöklel, aztán elveheted, gyönyörû grafika, dts hang, változatos feladatok
OMG!

storeban állítólag rakat e3 vidi
Home-on pár órája már fenn van a tegnapi sony konf. ,nézhetõ a presentation roomban.
Uncharted2 nagybetûs játék lesz, remélem a multi miatt nem rövidítik meg a single módot.
Új gokartos senkinek nem gyün be? Nekem favorit, szvsz a tegnapi bemutató baromi jó volt, könnyen tervezhetõ pályák, autók, karakterek. Igazi multis versenyjáték a Mariokart és a Crash Team Racing vonalán. Baba.
Uncharted2 nagybetûs játék lesz, remélem a multi miatt nem rövidítik meg a single módot.
Új gokartos senkinek nem gyün be? Nekem favorit, szvsz a tegnapi bemutató baromi jó volt, könnyen tervezhetõ pályák, autók, karakterek. Igazi multis versenyjáték a Mariokart és a Crash Team Racing vonalán. Baba.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
pedig motorstorm is jó : )
találtam új motorstormot is 3000ért : )
Én speciel az idõ visszapörgetést nem igazán tartom jó döntésnek ha már egy szimulátorról van szó,én a gridben se igazán komáltam...
Haverok, Buli, Fight Club!
Aki a forza-t legagyiza az nagyfoku elfogultságról tesz tanúbizonyságot, fõleg egy trailere alapozva.
nem én találtam ki:
- nincs mozgáslekövetési késés
- milliméter pontos követés
- a jelenlegi PS Eye-t használja (sok fény nem árt)
- igazi 1:1 3D leképezés
- mûködõképes, demózható
- 2010 tavasz
aki meg nyavalyog:

- nincs mozgáslekövetési késés
- milliméter pontos követés
- a jelenlegi PS Eye-t használja (sok fény nem árt)
- igazi 1:1 3D leképezés
- mûködõképes, demózható
- 2010 tavasz
aki meg nyavalyog:

Már ne haragudj de egy autós játéknál baromi sokat számít a grafika vagy kinézet. Sokszor kapom rajta magam (néha direkt csak azért ) hogy nem is a játékot figyelem hanem azt a pazar látványt ami elém tárul amikor a Prologueal játszom (igen egy 2 éves prezentációval) . És bátran felvállalom hogy igen is látszik az a különbség így videók alapján is ami miatt nem vagyok hajlandó lemondani a GT-rõl. Olyan magason van a léc, hogy minden más valahogy nem érdekel és gagyinak tûnik és ez igaz a Forzára is. Ez nem lehúzás , hanem én így látom.
ja, még mielõtt valaki megvádolna, semmi közöm a bolthoz, csak mint leendõ ps3 tulaj, és mint ledöbbent uncharted szemtanú, gondoltam megosztom...
OMFG<#wow1>#wow1><#szeret>#szeret>
Már bocsánat, de ki a faszt érdekel évek múltán is egy trailer??A Forza3 pedig kurvajó lesz.KÉSZ.
Kicsit szánalmas már, hogy azon akarnak élvezkedni egyesek, hogy a Forza-t probálják meg lehuzni, ki a tökömet érdekli, hogy az egyiken egy recével több van, ilyenkor nem számít a játékélmény? csak a grafika?, ugyanezek az emberek melldöngetve probálják meg nap mint nap belesujkolni az emberekbe, hogy a PS3 mennyivel jobb/erõsebb az Xbox360-nál, akkor elvileg szebb játékoknak kellene jönni rá nem ? Akkor evidens hogy szebb legyen egy GT5 ?!
/én kérek elnézést, nem vagyok Xbox tulaj, én csak egy játékos vagyok aki talán elvakultságtól mentesen helyén tudja kezelni a dolgokat/
/én kérek elnézést, nem vagyok Xbox tulaj, én csak egy játékos vagyok aki talán elvakultságtól mentesen helyén tudja kezelni a dolgokat/
nagyon kemény
Chris, autótörésrõl még a GT esetében sem tudnuk beszélni, eltekintve a 3mp-es montázstól. (csak a pontosítás végett)