PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
a töréssel és a sérüléssel én is szkeptikus vagyok...A GT széria igényességét figyelembe véve,itt nem elég vizuál-törés,hanem komoly modellezés kell...Ha viszont nagyon komoly a modellezés,akkor nehézzé válik a játék,mert már egy szalagkorlátnak csapódás is tönkrevághatja az autót/futómûvet és ezáltal az aktuális futamot.....

más...vidzone remélem nem lesz régiózáras,mert kezd elég f*szányosan körvonalazódni,indulásnál 10.000 klipp,heti 100-al bõvül.....Részemrõl kezdésnek összeállítanék egy best of 80's playlistet...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az a kérdés, hogy a magyar accal nem elérhetõ vagy mondjuk az amerikai/eu-s accnál is észreveszi a susmust a gép és letilt.
Ja, videostore-nál figyeli az ip címet. 😞
remélem azért menni fog úgy mint a Home.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Pontosan errõl van szó.
Egy játék készítése nem egyesével, pályánként történik, hanem megcsinálják mondjuk a törést és beleillesztik a progiba. Törés nélkül biztos be tudta volna mutatni Yamauchi, de annak nem sok értelme van. Ha elkezdõdik a gameplay videók szórása a neten akkor már nincs messze a megjelenés, olyankor már 85-90%-os a játék.

Egyébként nem biztos, hogy jó lesz ez a törés, mivel egy ilyen "beillesztem a játékba" azt jelzi, hogy nem egyesével, minden autóra van lemodellezve a törés, akkor viszont jönnek majd az illesztési, grafikai hibák, mint az összes autótörõs játékban....meglátjuk.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tarti19
Forza 3 autói szerintem nem szebbek , mint a Ferrari Pirelloban látott autók...

Igen valóban, meg picit fényesek az autók, de jó lesz😊Elismerem, hogy szép lesz, nem hurrogom le csak azért, mert 360as.Elismerésem!

Alien!
forzát néztem ezen a fejlesztõi videón,b*szott szép és folyamatos,de megint csak az az érzésem,mint megannyi autós játékban(GT5P-n kívül),olyan mintha az autókat kötélen húznák(már mindjárt az elején látszik),és még mindíg Yamauchiéknál hajaz legjobban a valóságra a látvány...vhogy az autók kapcsolata az úttal fest érdekesen....bár hozzáteszem,hogy nekem pl a GT4 bevilágítása sokkal jobban bejött mint ami a GT5P-ben van,az már túl steril...szvsz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Inkább nem akartak😊
Persze innen biztos nehéz megérteni, hogy mi nem játszhatunk más pénzével😊
Noha hozzáteszem mind a multiplatform részlegen mind ex. részen a Sony jól áll, ráadásul nekik még fejleszteni kell PSP s ps2-re is...

Akkor jól jött nekik a WRC meg a Nascar mert amúgy nem tudtak volna semmi újjat mutatni több év fejlesztés után.
Alien!
ne túráztasd magad,múltkor volt egy interjú yamauchi-val pár hónapja,akkor azt nyilatkozta,hogy a töréssel lassan kész vannak,és beleillesztik a játékba,ergo lehet,hogy olyan munkafázisban vannak,hogy még nincs benne...Ha viszont csak ilyen "sima" gameplay lett volna bemutatva,azt tuti szétszedi a média és a szakma,többet ártona mint használna...

Igen, én is tapasztaltam, hogy gyorsabb lett😊.Adhattak volna persze, csak poén volt.Valami gáz lehet vele.Még anno Sirpalee írta, hogy megakadtak 1080p-ben a folyamatos 60fps-sel.Ne legyen igaz..

attól nyugodtan adhattak volna õk is. az is kb egyenlõ volt a 0-val, de volt.

mindegy megnézem majd vmelik nap. jó gyors lett a store!

Lehet, hogy ez volt a tervük, de meglátták a Forza3as gameplayt és azt mondták, inkább ne<#hehe>

Nem valami jó a minõsége😞

uhh de jó, hogy mondod be is rakom töltésbe.

EmThor
Uncharted 2-tõl leszoptam magam, még csak 15 percet néztem a konferenciából, kár hogy végig kussban tolta a fejlesztõ

yamauchinak kellett volna mennie egy kört egy új pályán amin pl esik az esõ, minek következtében megcsúszik és széttöri a kocsit. kb 3 perc lett volna és akkor most nem ásítana a játékosok jelentõs része.

kz2 1.27-es patch live. belenyúltak az irányításba.

dualview
Európában továbbra sem lesz PSN video store.
A 11-én induló zenei VidZone pedig ugyancsak nem lesz nálunk elérhetõ:
"Initially, we’re launching VidZone in the UK, Ireland, Australia, Italy, France, Spain and Germany”

PSN ID: dualview

Igen látod, ez szomorú.Fox is elmondta már, hogy kb egy változó idõjárású meg töréses gameplay-jel kellett volna elõrukkolniuk😞Nem az, hogy csak jót, de azért tudjuk, hogy a PD keményen oda fogja vágni a minõséget😉)

Tudom, a PS3-ról és az exclusive cimekrõl csak jót szabad mondani..., csak az a furcsa, hogy több éves fejlesztés után egy ilyen trailerre futja csak.
Jajj ne menjünk ebbe bele😄D

Hallgasd a nézõket.Nagyon feelinges ahogy ujjonganak😊)

azis nagyon dúrva, hogy amikor a szerelõktöl jön el az egyik autó csikorgó gumikkal és nem hagy nyomot maga után, ugyanez a helyzet a megpörgéseknél.
Ja jó, megvan.Azt gondoltam külön vidiben lesz

Alien!
kemény a sony konferencia a PSN-es 720p-s változatban...Az Uncharted 2 onstage demo büntet,fõleg amikor a srác fölmászik a tetõre,és körbenéz....ehhh....

és így már végre látni a MAG-ot is,ahhoz képest,hogy mekkora területen mennyi ember nyomja,kifejezetten jól fest és jól fut.

Megnéztem a GT5 trailert 1080-ban Ps3-on...Subaru a legkeményebb, meg a NASCAR box<#wow1>.Persze az egész nagyon durva<#vigyor3>

A PSN-es filmnézés mikortol leheséges, és menyibe kerül? Mert nekem ezek nem derültek ki a konfrenciábol.

Most én vagyok ennyire vak, vagy a Gow3 video nem az E3 2009 menüben van USA-n??!

Fehérnemûs képet keress😄

Ha már Ps2.... na már most lehet kapni olyan HDD-s dvd felvevöket amik feltudják Hd-re konvertálni a HDMI kimeneten a dvd-nek meg Tv-nek a jelét. Egy ilyere lenne értelme rákötni egy ps2-t? Tudnak ezek olyan minöségben konvertálni hogy élvezehetö a végeredmény, vagy ez is inkább csak reklámfogás 😊 Valakinek van már ezzel kapcsoltaban tapasztalata.

A Ps2-t meg tényleg csak ki kell kapcsolni, ha le akarod állitani. A komponenssel kapcsoltban sajna nem tudok segitni.
EmThor
mindegy, ez off-volt, elnézést, megfelelõ topikban felraktam a kérdést

EmThor
Nos szert tettem egy ps2 slim-re, mellyel sikerült a kezdeti RGB után, komponens kábellel kiadni a hd plazmára a kép + hang jelet.

Lemez nélkül indítva, 16:9-re állítva sem tölti ki a teljes képernyõt a kép, ez normális? Játékokkal ez úgy néz ki, hogy középtõl hajszálnyit balra, kis fekete kerettel jelentkezik a játék, 576i felbontásban, ami hurka. Progresszívet komponensen nem tud? És ez így normális, hogy nincs teljes képernyõn kép?? A minõség amúgy nem rossz.

Továbbá fura, hogy mentés után rögtön kapcsoljam ki a gépet és így zárjam el a konzolt, majd vegyem ki a lemezt, végül is, a kézikönyv írta, szóval gondolom ezzel no para.

Köszi a segítséget!

u.i.: Budapesti konzolboltban hol lehet kapni ps2 joyhoz hosszabbító kábelt? mert ez rövid.

Kösz még egyszer!

EmThor
USA store bedurvult, tegnapi 25 trailer helyett ma már 60+ van, fenn van a sajtókonferencia is (majdnem 3 gb a 2 videofile), trICO, Kratos, jövök 😄

(ps2 slim meg itt pihen mellettem, nagyon pici. ps3 komponens kábelt meg 1 hónapja eldugtam a media marktban a westendben egy másik kábel mögé, 4 héttel késõbb ugyanott volt 😊

Tudom, azért írtam. Mostanság 30 környékén van egy Slim PSP, UMD meghajtóval ugye és nagyobb kijelzõvel... Erre jön a drive nélküli (költségtakarékosság 1.), kisebb képernyõs (költségtakarékosság 2.) dolog 2x annyiért.

EmThor
ott a link meg minden...
még mindig nem 250€ ami 75 ropella...

USA-n fenn van a konferencia, végre láthatom a trico + gow3 trailert 😄
meg a magic vibr... wandot 😄 amúgy van rajta analóg kar, meg 4 gomb szal jó.

eyepet rideg, vmi szõnyeggel jön, meg lehet neki tárgyakat rajzolni.

konami castlevania hack&slash? 😊 mgs rising pc-re? 😊 raaaage 😄

na ez egy jó vicc volt.

vki adjon kölcsön egy ps2-t de most - KRATOS áhhhhhhhhhhhhhh (kikéne már tolni az 1. 2. részt - ha lenne mivel :sss SSS )

EmThor
GAME psp go

2009-10-2, 180£ (325ft-al számolva 58.500,00 ft)

Kérdések...

1. A 40 gigás Ps az jó? tudja azt amit egy 80? ha csak gigákban van különbség az nem olyan nagy baj. Mik az elõnyei-hátrányai? Igaz hogy EU-s és USA gaméket is le tud játszani? Ha Ps2-t nem az nem baj mert az van. 😊

2. Az USB porton át tudok anyagot átvinni a számítógépemrõl ( sotók, zenék stb ) a Ps3-ra?

Most egyelõre ennyi.
EmThor
EyePet senki? új trailerben zsír ötletek voltak, kíváncsi vagyok mikorra lesz kész!

ModNation Racers meg tiszta trackmania, csak ütközéssel.

EmThor
I like 😊

EmThor
ugyanmá, csak segít megnézni, hogy jók-e a fogai O_o

😄

EmThor
na aszongya, PSP Go info, hivatalos sajtókiadványból (azt nem tudom mini usb lesz-e rajta)

"PS3 wireless controller can be used. To register PS3 wireless controller on PSPgo, PS3 is needed. Some buttons and rumble feature will not be supported." Bluetooth ugye 😊 na erre kíváncsi leszek.

Tecmo kiadótól a Quantum:

Experience Syd and Filena’s adventurous ascent through a treacherous tower in this action-shooter game, presented in an art nouveau style world that is on the verge of becoming post-apocalyptic, which merges the beauty of organic motifs with technology and action-packed gameplay.

• Shape-Shifting Battlefield: Navigate through a dark fantasy world where the intense battleground surprises you with new and challenging obstacles by changing its form in real-time
• Two-Character Combination Actions: Syd and Filena perform actions as a pair—in some instances, that is the only way to overcome hurdles. Strategically perform combos for a more powerful, fierce attack against colossal enemies
• Aesthetically Pleasing Gameplay Environment: Radiant colors and the mixture of organic elements complements both action and technology
• Online Play: Continue your adventure with your friends in Team Battle and Battle Royale modes

Mintha 20 évet fiatalodott volna.

Papesz

Gameplay vidiben annyira durva kivégzéseket csinált, hogy már nekem fájt.3ban már nagyon dühös és iszonyúan hajtja a bosszúvágy(?).Még a 2-t ki kell tolnom😊

Komédia showt Predatornak!!!!!😄DDD
Neked nem, hogy elgurult a gyógyszered, de nincs is😄DKész, ahogy nyomod<#worship>