PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Bár én majd karácsonyra veszek ps3-at. Addigra hátha csökkentik + hátha lessz valami jó kis akció. 😊
KZ2, RE5, GT5P s még biztos van pár játék aminek a mentései csak backupnál menthetõ le😛 Szóval másik accuntra nem vihetõ...
de ha még ennyi idõ után is képesek lesznek DLC-t hozzá kiadni... na az bebaszna 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ferrari Pirellot is rettenetes rossz volt ds3-mal tolnom😞 szal majd GT5+G25 lesz jövõre😛
Innentõl senkit sem érdekel, hogy miért nem, ha egyszer igen, szerintem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nem is annyira gáz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Alien!: ne nyúld le az összes best of 80'-at nekem is kell!!! <#gun>#gun><#beka2>#beka2>
jocco: köszi a linket, igazad lehet, végülis elvileg az ilyen dolgoknál nem szokta figyelni az ip címet a sony. Mondjuk nincs is rá oka, mert ez nem régiózáras mint a videostore.
nem kinevetni ^^ 😄
sajnos csak storeval rendelkezõ országoknál megy, mint a Singstar... ott sem tudok vásárolni , csak amcsi storeból, bár itt legalább nincs régiózár😄
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
most tartok a konferenciában a GT5-nél, Kratos jön? 😄
Szoval ha lesz ha nem erosen ajanlott megvasarolni.
Meg amennyi játék jön. Aztán ott az Assa Creed 2, Velence, tûzijáték, gyönyörûség. 3. rész is fenn van töltsétek