PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam resistance retribution demót, irányítás szar. hot shot golf open tee 2 + silent hill origins + god of war tetszett nagyon eddig
itt vannak fotók a PS3-as Sacred 2 gyûjtõváltozatáról
PSP-t kicsit megpimpoltam, nos kéne rá egy USA kamu acc, persze csak videokat meg demókat letölteni, mert olyan cuccok vannak fenn, amit PS3-ról nem érni el. PS3-as usa accomat azért nem pároztatom, mert vmi rendszeraktiválást kér vagy mi, azt kihagyom.
Csak hát itt 1 accod lehet szerintem, aztán ha jönnek a PSP trófeák mi lesz velünk?! 😄
sony: mar kint vannak a fejlesztõi csomagok
ez hamar érkezni fog.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
inFamous szerdai feladás
Ez valami tetris klón vagy valami több annál? Ha valaki megvette írhatna róla pár szót.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Én ma ünnepélyesen leszedtem a Custom Firmware-t, megtisztultam (igaz csak demózok + ps1 😄)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
a hétvégén tényleg ráveszem magam és utánajárok ennek a bankkártyás dolognak.Szóval most infókat szeretnék gyûjteni😄.
Van egy cibeZZz mastercard kártyám amit legtöbb helyen elfogadnak -ebay-bwin-online boltok-shopto.net- ezzel a kártyával melyik store-n tudnék vásárolni?USA,brit ,német?
Vettem már régebben egy ps3 eye kamerát és kéne hozzá néhány játék.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::