89387
PlayStation3
  • Evoluti0N
    És Anna Torv a Fringe-ből adja Nariko hangját. Tudtam, hogy ismerős valahonnan. :)
  • arty
    majd a égén ird meg, h mennyire volt szted nehéz :) engem csak ez tartott vissza tőle anno...
  • Evoluti0N
    Ott még nem tartok. Nagyon az elején vagyok, mert közben párhuzamosan megy az Outland is. Nem rég volt az a rész, amikor először kell használni a kardot. Utána vagyok valahol 1-2 pályával. Szóval a második fejezet közepe felé.
  • Hoz_Hun
    Haha, én is épp nem régiben vittem végig. Hát a lövedékirányítástól én is vért h*gyoztam, aztán átálítottam a sixaxist (ahogy lentebb Kongy is mondja) és onanntól fogva Heavenly. :)

Kai nekem is egyik fav... a legtutibb az mikor az aréna fenti galériáján kérik tőle a password-öt. Hát az a rész nagyon ott van. :D
  • Evoluti0N
    Viszont ez a Kai. :) Nagyon bírom a kiscsajt. Lehet, hogy bekerül a kedvenc videojáték mellékszereplőim közé. ^^
  • Kongy
    Át lehet állítani, hogy ne használjon sixaxis-t. :D

Amúgy a játék nem egy nagy durranás, sőt... Én az első bossfight QTE-jénél feladtam. Engem ne szopasson egy játék azért, mert nem bírok 1 mp alatt reagálni. God of Warban, meg más játékokban is azért elég egyértelmű jelzést adnak, hogy mit nyomj, meg van is reakcióidő...akkor ne szopasson már egy Heavenly Sword... Ha nagyon unatkozni fogok, akkor talán adok neki még 1 esélyt.
  • Evoluti0N
    Nah. Ma sikerült egész jó belejönnöm a lövedékirányításba. Ettől függetlenül azt mondom, hogy nem a God of War, különösen nem a God of War 3 után, kellett volna elkezdenem ezzel játszani, mert azután ez nagyon kevés. Még igencsak az elején vagyok, szóval javulhat a dolog, de egyelőre csak a főszereplő menti meg a játékot, meg az egész érdekesnek ígérkező sztori.
  • Evoluti0N
    Ez a mozgásérzékelős lövedékirányítás a Heavenly Sword-ben hú, de kiakaszt. Rég cseszett már fel ennyire játék. Húúú!!! ÁRGHHH!!!! Kiakaszt!!!! Az még hagyján, ha egy játék azért akaszt ki, mert nehéz, de amikor az irányítás szar, akkor az már vááársdgfdg!!!
  • blackfire001
    Igen, ez engem is idegesített... Ott vagyok egy fal mellett, ha legugolnék nem venne észre senki, de nem tudok legugolni, és lopakodva közelíteni, ha nincs ott valami bokor, vagy ilyesmi... -.-
  • blackfire001
    Akármit mondtok, egész jókat mondanak a GTA 5-ről, főleg a multiról. A multi miatt csábító nekem. :D Bár még egy Fifa 14 is kellene.. Ajjj... :/ Az ilyen multis címekkel úgy vagyok, hogy jobb újonnan venni, az egyjátékos játékokat meg inkább használtan.
    A multis kódok miatt mondom ezt, bár úgy hallottam, hogy pl a Beyondhoz is van valami kód.

Ezek a kódok mire jók? Mi hasznuk van? :D
  • Kongy
    Jó hasonlat. AC3 is egy üres valami lett, én 60%-ot adnék rá max. AC4-et a kalózkodás mentette meg, de nagyon egysíkú már az is. Kéne egy teljes reboot ennek a szériának, hogy ismét a teljes fényében ragyogjon, vagy csináljanak új Prince of Persiát!
  • The Protector
    Az újdonság miatt lett túlértékelve.Jó a fizika benne stb...de amúgy egy szürke fos,nem lehet benne semmit sem csinálni.Olyan mint az AC3,csak utólag veszed észre mekkora egy kalap szar az egész mint egy AC játék.Félreértés ne legyen elmagyarázom.Mint AC játék egy kalap szar az egész,nincs lopakodás és pont az nincs benne ami miatt AC egy AC.Hogy kijött a Black Flag,egyből mindenkinek változott a 3ról alkotott véleménye.
  • Kongy
    +1

Középszerű játék, néhol ráadásul frusztráló is. GTA5 sokkal jobb lett. Mondjuk szerintem a Red Dead Redemption sem olyan jó, mint amilyennek beállítják. Nem egyszer ásítoztam játék közben...
  • LeventeV
    Szerintem a GTA 4 a generáció legtúlértékeltebb játéka. Számomra botrányos, hogy Metacriticen a legjobb PS3-as játéknak van titulálva.
  • Totti5
    Gta 4 rece volt, de az 5 semmivel sem jobban mint az átlag +átlagon felüli a kinézete.
  • arty
    Kicseszett jól néz ki, pláne ahoz képest h sandbox.
  • The Protector
    Recehegy?ülj messzebb vagy vegyél kisebb tv-t.Nekem 22colos pc monitorral nem volt recés,és amúgy a játék vmi gigabrutálan néz ki.

• blackfire001
    Hát ha igazad van,a kkor érdemesebb lenne az extrásat választanom, mert 500ft-tal olcsóbb. :D

Multiban még melyik játék jó PS3-mon? DESTINY-t azt mondjuk várom nagyon... Az egyik ok volt, hogy a konzolt megvettem.
  • Kongy
    Szerintem benne van az összes DLC, meg több skin a főszereplő zoknigyereknek, de nagyon durva különbségek szerintem nincsenek.
  • blackfire001
    Rendelés előtt állok...
    BF4 Deluxe editiont vennék, és úgy gondoltam hozzácsapok még egy játékot.
    A LittleBig Planet 2 mellett döntöttem, barátnővel talán élvezni fogjuk. A problémám az, hogy nem tudom mi a különbség ez a kettő között:
    EZ V. S. EZ
  • LeventeV
    Nekem is sima Slimem van.
    @Kongy: A GTA 5 esetében a PS3 volt a fő platform és ez azért látszik is. A játék baromira jól néz ki, szinte nextgen, TV-n távolról annyira nem tűnik recésnek. Az, hogy nem nextgenre adták ki az érthető, mivel annyi pénzt öltek bele, hogy nem hozta volna vissza az árát az új konzolokon. Az viszont lehetséges, hogy jön majd egy PS4-Xbox One felhavított változat.
  • Kongy
    Nekem nem szaggatott amúgy, frame-esések azért vannak, mert maga a vas már nem bírja. Viszont játékállást nem bírok visszatölteni, mert az örökkévalóságig tölti... :D
  • DarkSector
    nekem is, a jo hogy rühelllem gta-t
  • Evoluti0N
    Akkor itt van a kutya elásva. Nekem Slim van.
  • Kongy
    Királyság :D A mai világban már nem kell tudni optimalizálni ahhoz, hogy több millió darabot eladj egy játékból. Veszik akkor is, ha szemét. Rockszar. Amúgy én a helyükben meg is vártam volna a PS4-et, mert ahogy kinéz a játék prevgenen... hát... elég ha annyit mondok, hogy recehegy.
  • DarkSector
    jó hir!
  • The Protector
    A Super Slimet nem ajánlják GTA5-höz.Lehet olvasni a neten h a Superlimek vmi miatt utálják a GTA5-öt.Akadnak,fagynak stb....
  • Kongy
    Nekem se konkrétan fagy, csak végtelenségig tölt.
  • TomStorm
    Na azért ha Dashboard fagyás is van+játékok alatt akkor csak küldeném szervizbe ha már egyszer garis.
    Nálam GTA5 egyszer se fagyott pl.
  • Robi546
    Értem,köszi a választ szóval akkor nincs gond,így már jobban érzem magam. :D
  • LeventeV
    Nálam a GT 5-el voltak problémák, az hajlamos volt a fagyásra.
  • Evoluti0N
    Én se, de hallottam, hogy mások igen. Úgy tűnik, hogy szerencse kérdése, vagy nem tudom. Más játékoknál előfordult már a kifagyás, de pont a GTA-nál, amire a legtöbben panaszkodtak, egyszer se.
  • LeventeV
    Én nem találkoztam ezzel a problémával.
  • Kongy
    Ez nem a PS3-ad hibája, a GTA V nálam is fagy.. :D Akármikor be akarok tölteni egy korábbi mentett állást, bejön a töltőképernyő, majd mikor a második képet mutatja, egyszerűen megáll, bár a loading forog körbe-körbe, de a végtelenségig... szóval lehet kilépni a játékból, és újra...
  • Robi546
    Hali!

Az lenne a kérdésem hogy,karácsonytól meg van a PS 3 Super Slim,500GB-os,és elég sokszor lefagy,játék közbe vagy néha amikor lépek ki Store-ból,például Test Drive Unlimited 2-nél egyszer se fagyott,Gran Turismo -nál csak 1szer vagy 2szer,viszont legtöbbet GTA 5 -nél fagy,van amikor elindítom a játékot és az a töltő képernyő jön ki,piros,bikinis,szőke hajú csaj,telefonnal,és csak "Loading Story Mode" és akármeddig hagyom,nem tölt be csak azaz egy töltőképernyő jön be és nem is váltogat,át tudom kapcsolni Onlineba meg vissza,ilyenkor kilépek játékból majd vissza,ha elindul akkor váltogatja a képeket töltés közbe a GTA V,eddig ez a játék fagyott,többször,ez nem lehet gond ? Mert mondom 1 hónapos lesz csak a PS3 Super Slim,hardveres gond nem lehet remélem,ezek ilyen játékban előforduló bugok ?
  • kirol
    Köszi!
  • Evoluti0N
    Tök véletlenül akadtam erre a gyöngyszemre és jaj, de jó, hogy ráakadtam tök véletlenül. Igazi oldschool fíling, gyönyörű grafikai megvalósítással, nagyszerű játékmenettel, jó zenével és fantasztikus hangulattal. Imádom.
  • TomStorm
    Én 70ezret mondanék így hirtelen de felnézel v.mi adok-veszek oldalra utánanézel és beárazod magadnak
  • Freedy23
    Nah, megtaláltam, elvileg ezzel még xbox one-on is lehet használni a ps4 kontrollert:

http://cronusmax.com
  • Freedy23
    Van egy olyan third party kiegészítő, ami teljesen kompatibilissá teszi a ds4et ps3-mal, pc-vel és talán még xbox360-nal is, de sajnos a nevére nem emlékszem