PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A hdd-vel még nem teljesen tiszta, hogy a superslim-hez kell venni keretet? Mert amiket láttam online shopokban, ott kerettel együtt adják a hdd-t. Vagy nem akkor nem lényeges a keret (jobb rögzítés mit takar?)?
Igazából már csak fifa14 és cod ghost és/vagy bf4-gyel játszanék ps3-on, több játékkal nem tervezem - bár kénytelen leszek egy hdd-t venni bele -, de remélem 12 gigára felfér a fifa és a cod. 😊
Még egyszer köszönöm a gyors válaszokat!
akár terás hddt (2.5", SATA) is lehet ps3ba tenni, de a jobb rögzítéshez kellhet egy hdd keret is
ps3on ingyenes a multi
bluetooth szabványos, megy minden (ez nem xbox 😉 )
xboxon a multi eléggé azonos elvek mentén mûködik, jól kiforrott, stabil
ps3on nincs valódi keret, minden játék maga oldja meg az invitét, stb - pl gt5ben volt h egy 16 karakteres számsort kellett beirnom, h haverra rátaláljak. máshol meg ~azt kapod, mint boxon. hullámzó, de ingyé van 😉
mivel friss gépes vagy, szerintem fizess elõ PSN+-ra, ezzel egy évig havi sok játékot kapsz + egy induló gyûjteményt is, amiben olyanok vannak, amiket szvsz amugy is megvennél ... 😊
info
UK accot javaslok, bár van magyar psn is - így európaiakkal leszel multiban, elérhetõ az angol kínálat, ami szélesebb, mint a magyar és még néha olcsóbb is (ritkán, a legjobb az USA, csak akkor usával szar pingel kéne multizni)
Forza.
2.) 500 gigás is mehet bele sztem, ha nem gyári is jó, a méret fix.
3.) Semmire.. 😄 (de tényleg)
4.) Nem, a PS3 multi ingyenes, és az is marad, de PS+-ra érdemes elõfizetni az ingyen játékok miatt
5.) Sztem bármilyen bluetooth headset jó.
6.) Multiplayer játékokkal szerintem semmi gond nincs PS3-on, a Store-ról töltött játékok jönnek lassan, és lassan is települnek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lenne pár alapvetõ, triviális kérdésem, de úgy gondolom, itt gyorsan kapok releváns válaszokat.
1 ha jól tudom itt a játék telepítés nem úgy mûködik, mint a x360-nál, ugyanis nem az egész lemezt telepíti fel hdd-re. Van valamilyen lista, hogy hány gigát tesz fel bizonyos játékok esetében a gép? Pl.: Fifa 14, Cod Ghost és BF 4.
2 Superslimet 250 gb-ig lehet bõvíteni? Bármilyen hdd jó bele? 2,5"-os, vagy mekkora a mérete?
3 12Gb belsõ tárhely mire elég?
4 A ps4 fizetõs online szolgáltatása nem érinti a ps3 ingyenes multi szolgáltatását?
5 Bluetooth headsetbõl csak a ps3as Sony headsetek jók? vagy a mobil bluetooth headsetek is alkalmazhatók?
6 Mennyire stabil a PS multi része a Live-hoz képest? Csak mert mindig azt hallottam, hogy jobb minõségibb a Live, de azt sehol sem hallottam, hogy miért.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tudna esetleg valaki minõségi hack & slash játékot ajánlani vagy valami olyan rpg-t amit lehet local coop-ban nyomni? Jó karakterekkel,tárgyakkal esetleg említésre méltó storyval?
Nem nagyon nyomtam még ps3-on ilyenekkel úgyhogy régebbi címek is jöhetnek.
Köszi elõre is.
psn id: Zholsta
akkor azzal úgy készülj, hogy egy SZAR! (remélem így viszont felülmúlja a várakozásod 😉 )
Forza.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem gondoltam h ilyen hamar letolod az uc2-t is és TÉNYLEG bejön, pláne ennyire - miközben az elsõvel nem voltál maradéktalanul elégedett. Én azt is imádtam, de persze a 2. a csúcs.
Forza.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Az tetszik, hogy direkt úgy lett vége, hogy folytatást követel. Szóval nem csak erõltetésbõl van második rész. Szóval azt is gyorsan be kell majd szereznem. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hát aztakurva, így könnyen vagy baszod! 😄
Elmondtad ezt a sógorodnak is? 😄
Ez van sajnos,tényleg nagyon jó kis gép de nem a modern játékokhoz(skyrim,Ac4,Batman O. csak pár példa durván be tud szaggatni azért van FPS drop csúnyán,ha az ember többet játszik ezekkel akkor észreveszi és zavaró).
Inkább csinálnának ugyanazzal a grafikával azzal a motorral mint régen játékokat PS3-ra.
Végigtoltam Uncharted részeket,MGR,GOW3,Heavy Rain és még sorolhatnám amik teljesen jól futottak egyszer se lassult be semmi de az újabbak számomra elfogadhatatlan és ezért pénzt nem adok.Exklu.meg nem sok maradt már
Mondjuk sógor veszi meg így fel tudok ugrani majd végigtolni amik kimaradtak pl.Beyond,Last of Us.Már adtam neki listát miket vegyen meg😄D
Meg egyáltaláln repülõt..
Mlyen küldetsét kell hozzá megcsinálni?
Nem úgy volt,hogy B.Domain lesz egyébként?Mondjuk jól jött egy autós game úgyse volt eddig😊
Fifa 14-el kapcsolatba lenne kerdesem... jatekos modban jatszok a teljesitnyek 78%-et teljesitettem de a jatekosom meg csak 77es szintu... Kozepalyas vagyok es a hatved es a kapus kuldeteseket nem tudom megcsinalni... igy hogyan lehet felfejleszteni 80szint fole vagy tovabb?
Tegnap veletlenul a PS4 forumba irtam...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Notebook HDD már jó viszont,azt hiszem 7200rpm-est is kezeli mintha az enyémbe az lenne.
Ezzel most nagyon jól jártam,lesz benne játékidõ az biztos😄