PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sub Account ez mire jó?Hozzá lehet adni de minek?
Szerintem nem lesz elég,alapból csak 9GB van.
BF3 is telepített vagy 4GB-ot ebbõl következtetek,hogy Bf4 is fog.
Aztán frissítések+DLC-k,néha 1-2 film na meg a Single játék.
Vegyél hozzá HDD-t jobban jársz.
blackfire001
PS3 Super Slim 12GB-ja mire elég?

Nekem csak a BF4, meg majd a Destiny kell állandóan, mellette egy single játék elég.

Elég lesz ezekre ez a 12GB?
fook
Pár ps3 játékom eladó lett.

Gta 5 , kisfüzet , Blimp Dlc kód , igény esetén óriásposzter is. Egyszer lett végig tolva hibátlan. 12.000.-
Red dead redemption game of the year edition. Kisfüzet , ÚJ! állapot. kb 1,5órát volt a gépben. 6000
Gran Turismo 5: Kisfüzet , hibátlan: 4000.

Érdeklõdés itt vagy : [email protected]

Akit érdekel. God of War collection 1, és collection 2 essentials kiadásban eladók.(Összesen 4 játék) Vadi újak, használva nem voltak. Egyben 6000ft fix en, vagy god of war ascension ra csere érdekel. Ha érdekel, írj privit.

Ati

Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy nem tölti be a játékok mentését és így játszani se enged.
Lehetséges,hogy múlt hónapban be volt fizetve a plus szolgáltatás és feltöltötte oda a mentéseket,most meg nem tudja õket leszedni?
Vagy maga a gép hibásodott volna meg? Valakinek hasonló problem?
Kongy
én mondtam 😄 karma-rendszer 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát, eddig ez az Infamous nagyon rendben van. Tegnap nehezen tudtam felállni mellõle. Fõleg a döntések miatt jobban tetszik, mint a Prototype. Remélem, hogy jó hosszú lesz. 😊
Kongy
Igen, kb az én agyammal gondolkodsz, mert nekem is ugyanez futott le.. 😄 Hogy most megér-e nekem 14 ezret, vagy inkább vegyek Hot Pursuit-ot 3000-ért, és aztán vegyem meg a Rivals-t.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Hot Pursuitot kiplatináztam, nekem tetszett. Rivalst csak kipróbáltam de nekem annyira nem jött be. Ugyanaz mint a HP, csak open world. Amúgy tök ugyanaz. Szerintem inkább a HP-t vedd meg, mert olcsóbb, és ha nem tetszik akkor nem lesz akkora nagy pénzkidobás mint a Rivals esetében lenne. 😄

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szabi84
Nekem hot pursuit megvan pc-n, kontrollerrel játszom nekem bejött nagyon, olyan régi vágású nfs. A gépi ellenfelekkel nem túl izgis, pl. bevárnak ha lemaradsz:S De multiban jó lehet vele hülyülni.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Valaki közületek kipróbálta már az új NFS-t, a Rivals-t? Megéri megvenni PS3-ra, vagy inkább a Hot Pursuit-ot vegyem. Ahogy észrevettem elég hasonló a 2 játék, csak gondolom a Rivals-ban kibõvített multilehetõségek vannak (amik mondjuk engem nem nagyon érdekelnek) meg ugye szebb graf, de gondolom PS3-on nem számottevõ a változás 😊 Szóval mit javasoltok? Amúgy nagyon rég nem játszottam autós játékkal, szóval remélem nem extra nehezek ezek, inkább árkád autóversenyzést szeretnék..

Szabi84
Dark Souls-t nem szabad feladni kicsit utána kell olvasni aztán rákattan az ember. Én pc-n játszom pár hete. Nekem a demon's souls is nagyon tetszett.
Megértem azokat is akiknek nem jön be, nagyon magára hagyja a játékost totális kezdõkét ultra szopás, hogy még egy rohadt tipp sincs mit csinálj, mi mire való.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kongy
Hát akkor tényleg jóval rövidebb a játék.... 😄 Mivel elég sokat kell még azután nyomozni vele.

Heavy Rain-t én is 2 perce vittem végig. Nagyon komoly, minden friss PS3 tulaj tolja le legalább egyszer. Nagyon meg tudja fogni az embert érzelmileg, jól átadja a dolgokat. Amúgy sokszor olyan érzésem volt, mintha a Hetedik c. filmet nézném... Ott is sorozatgyilkos, ballonkabátos nyomozók, folyamatos esõ.

Na sikerült megszerezni Skyrim Legendary Edition-t,remélem ezzel elleszek jó darabig,nem pár órás game.
Most közben eszembe jutott,hogy van Ps+ Remember Me és ezt el se kezdtem még.Most pár napig ez lesz még nem hozzák meg Skyrim-et.

Egyébként Dark Soul nem jött be egyáltalán,Heavy Rain viszont tényleg nagyon jó de tényleg nagyon rövid is😊
Kongy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak a Rendõr srác halt meg bár ezt se mutatta igaz onnantól nem láttam,hogy a Nigga bevitte a mûhelybe(roncsból kiszabadultam de utána nagyon elkapott).MINDENKI más egyszerre a végén pár perc alatt rakta le magát,komolyan hihetetlen,hogy tudtam így elcseszni😄D
Kongy
Szerintem nem 😄 Ha sok dolgot helyesen csinálsz, akkor maga a játék is hosszabb, mert ha meghal 1-2 fõ karakter akkor kimarad pár fejezet is..

Elcseréltem Heavy rain-re.Jó nagy hülyeseget csináltam de már sajnos mindegy.
arty
bf3ad van, nem? vagy a multi se jött be?

Forza.

Online ligát tervezek indítani ps3 gt6- hoz.
Az oldal a itt található.
http://granturismo63.webnode.hu/
Ajánljátok ismerõseiteknek.
Hali!

Valahol olvastam hogy ha megjelenik a PS 4 akkor a PS3-on nem lesz ingyenes a multi,ez igaz ? vagy csak a PS 4-nél lesz fizetõs ? Elõre is köszi.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Hát ja csak közben kiderült,hogy nincs rá pénz és jó ideig nem is lesz😞
De hát ilyen ez a PS,ha nincs lové nincs gaming se😊
Egy idõre most pihenni fog a kis gép
Különben meg vegyél már egy The Last Of Us-t! Lassan mindent végigjátszol már, csak azt nem. 😄 Túl jó játék ahhoz, hogy így ignoráld. 😛
Ha tetszett mondjuk a Prototype, akkor tetszeni fog. Olyan, mint a Prototype, csak csápos, karmos ember helyett villámos emberrel vagy. Emellett itt vannak döntési lehetõségek. Szóval lehetsz jó vagy gonosz.
arty
GT5 - abba bele lehet tolni 100+ órát 😄

Forza.

Gta5,Ac4 már kijátszva fullon és el is adtam mind.
Lehet Infamous-t megnézem de nem biztos,hogy tetszik
The Protector
A Batmant nem ajánlom annak fényében hogy van AC4 és GTA5.

A Last of US Singleban és Multiban is nagyon jó.Nekem elsõre 15óra körül volt a single nagyon körülnézve,de rohanva is megvan 12óra.
Hosszú Singleban,tennivalóban a GTA5ben gondolkodj,de ha az nem jön be akkor AC4.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ha tartalmat akarsz, akkor ott a GTA V. Vagy ha PS3 exkluzív, akkor az Infamous. 5 órát játszottam eddig vele és 10%-on vagyok.
A Beyond nekem kicsit több, mint 10 óra volt. A The Last of Us 19 és még valamennyi. Majdnem 20.
Jó lenne most már valami tartalmas játék amivel el lehet lenni több ideig vagy egy jó Multis game.

Batman Origins is csak ilyen sztori alapu,hogy végig megyek rajta és annyi?Vagy vannak mellék küldetések mint AC4-ben?Vagy a Last of Us esetleg?
Nagyon nem akarok most ünnepek elött össze-vissza vásárolgatni ezért kellene valami ami akár hetekre le tud kötni
Hát nagyon kevés.Úgy 10 óra max és még ezt is beosztottam 2 napra.Ahogy tudtam húztam idõben de akkor is..
LeventeV
Kb mennyi idõbe telt egyszer végigvinni?

A Beyond two souls is ilyen rövid amúgy mint HR?
A Last of Us tovább tartana játékidõben mint a Beyond?
Kongy
Ajánlom, hogy nézz végigjátszást hozzá 😊 Számtalan ending van. (vagyis baromi sok)
Itt egy elég király végigjátszás , én innen vettem az ötleteket 😊

Jól van sikerült a legbénább befejezést elérnem Heavy Rain játékban:/
Most ha elölrõl kezdem ugyanaz lesz a sztori csak esetleg egy új befejezés lesz?
Ok. 😄
shaddam
Akkor a csalódástól fog beszarni.... Nekem lesz igazam <#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
Ha így készíted fel, megint a tulzott elvárások csapdájába kerül ... 😊

Forza.

shaddam
A végén beszarsz. Csak figyeld meg

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Meg minden másban is. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Infamous szvsz jobb, mint a Prototype a karmarendszer miatt 😊

A 2. rész egyelõre még nincs meg. Most az Infamous elsõ része van soron. A Prototype mindkét része nagyon tetszett és itt is valami hasonlóra számítok. Csak nehogy itt is megint az legyen a vége, hogy mások az elvárásaim, mint amit kapni fogok. 😄
Szabi84
Én is Tomb Raider light-ra számította elsõre sok is volt az akció! De a 2. rész tényleg szuper, én azt mondom hardon játszd, jobban benne marad az emberben és legalább tovább tart. De a második részben a sok lövöldözés ellenére biztosan le fog esni az állad. Játszd úgy mintha
Indiana Jones lenne abban is sok volt az akció!!😄

Azt hiszem, hogy ez a legnagyobb probléma. Olyan játékra számítottam, mint a korábbi TR-k, csak férfi fõszereplõvel. Persze arra nem gondoltam, hogy olyan lesz, mint az elsõ Tomb Raiderek, mert azt manapság már nehéz lenne eladni, de valami olyasmire számítottam, mint amilyenek a reboot elõtti epizódok, a Legend és az Underworld. Nagyon szeretem a TR sorozatot és annak ellenére, hogy nagyon bejött a legújabb rész, kicsit hiányzik a régi stílus. Túlságosan be voltam sózva az Uncharted miatt, mert azt hittem, hogy ezzel azt kapom vissza.

Tegnap egyébként a végére értem. 8,5 óra volt. Normalon játszottam. Párszor ki is purcantam. Nem mondanám, hogy egy könnyû játék lett. Emígy igyekeztem mindenfelé benézni. Nem rohantam végig. 40 treasure lett meg a 60-ból. Végtére is nem volt rossz. Egész jó volt a hangulata, humor tetszett benne, Nathan pedig egy nagyon kedvelhetõ figura. Csak sajnos, ahogy írtam, nem azt kaptam a játéktól, mint amire számítottam. Mondjuk ez inkább az én hibám, mint a játéké.
Kongy
Az Uncharted 2 baromi jó 😄 Az 1-nél 2x jobb. Sõt, a 3 se nagyon ér a nyomába. De nekem még a Last of Us-nál is jobban tetszett.

LeventeV
Olyan formában szûnt meg, hogy ingyenesen letölthetõ.

Tibi7
Magyaron tényleg nem volt pass vásárlási opció, amit nem is értek. UK-val viszont mûködik a dolog. Ez a csapatosdi hogy mûködik? Össze lehet állni psn-es barátokkal, és együtt csapatni?
shaddam
Megszûnt a pass nem?

Tibi7
De magyar 😄 Már tüzök is UK-ra 😄D
arty
psn, search? 😉

remélem nem magyar a psn accod, mert ott ugytudom nincs (UK-n igen)

Forza.