89387
PlayStation3
-
#87301 Azt elírtam DS3 akart lenni. :)
De kb. mennyiért? -
#87300 DS4 csak NAGYON kevés játékkal kompatibilis, de az XMB-n tökéletesen működik. -
Robi546 #87299 Nem tudom kb.,de a Dualshock 4 állítólag nem minden játékkal kompatibilis,ha van hozzá Dualshock 3 Kontroller is akkor elég jó áron szerintem,mert ez már tényleg majdnem egy "Full Pack" :D,Játékok,Move,DS4 Kontroller,PS Camera -
#87298 USB-n mindenhol ugyanannyi időt vesz igénybe egy feltöltés. Tehát mindegy. -
#87297 Szerintetek mennyiért lehet eladni az alábbiakat? Alig használt, tényleg csak a húzóneveket vittem rakja végig. Nincs buherálva, eredeti játékokat játszik csak le.
- 1 db Playstation 3 250 Gb, 4.53 FW
- 1 db Dualshock 4 Wireless Controller
- 1 db Playstation Camera
- 2 db Move Motion kontroller
- 1 db Move Navigation kontroller
- 1 db Heavy Rain
- 1 db The Last of Us
- 1 db Beyond Two Souls -
#87296 ID-m tubusz81, aki úgy gondolja, nyugodtan felvehet ismerősnek, még csak mai a gép, így még egy ismerősöm sincs. -
#87295 Köszönöm a múltkori tippeket/segítséget!
Ma jött a gép, elugrottam, vettem egy GT5 Academy Editiont és egy GoW Collection 1-et.
És jövőhéten érkezik még a The Ico & Shadow of the Colossus Collection is.
A többit megpróbálom felhajtani használtban majd.
JA, a kontrollert hogy jobb tölteni?
Számítógépről vagy magáról a konzolról?
Gyorsabb egyik-másik, vagy teljesen mindegy? -
#87294 TLoU-nak nem rossz, ha normális emberekkel játszol.
UC3 multija is jó, de én nem kompetitíven szoktam menni, hanem co-opban. Elég jó móka. -
#87293 Uncharted 2-őt végigvittem, gondoltam kipróbálom ezt az Uncharted 3 multit.
-Nem jött be, maradok a single résznél. :D
The Last of Us-nak milyen a multis szekciója? -
#87292 Hehe, szegény Johnny.. :( -
Evoluti0N #87291 GTA V teljesen független sztori. Lesz 1-2 aprócska utalás korábbi részekre, szereplőkre, de ez tényleg csak arra jó, hogy kedvezzen azoknak, akik játszottak a korábbi részekkel. Azonban emígy minden világos és érthető lesz. -
Ferplay #87290 GoW szerintem is érdemes végig vinni! Én most vettem meg a Media Markt Webshopjában a GTAV-t, remélem ott nem lesz érezhető, hogy pár részt kihagytam!Ha jól tudom, ott független a story! Azt hallottátok, hogy ezen a PS Now-n most a GoW volt játszható? Már kipróbálnám :D -
#87289 Én már a háromtól nem volt leborulva. Grafikában okés, de kb ennyiben ki is merült. Én már abban láttam, hogy nincs tovább hova. Aztán erre az ascension rá is tette a plecsnit. Az előzőekkel jobban szórakoztam. A két psp-s részben meg kimondottan érezhető volt, és üdítően hatott, hogy nem a SMS csinázta. -
#87288 Gyerekeek... azért a 3-hoz képest felejthető alkotások. -
#87287 Csatlakozom.Iszonyat jók lettek minden téren.Ráadásul ha nem viszed végig a psp-s részeket akkor a sztori is kevesebb lesz. -
#87286 >Annyira nem nagy érvágás, ha kihagyod őket.
Nemigaz. Kurvajók! -
#87285 Igen, az első a GoW 1-2-t tartalmazza, a Volume II pedig a PSP-s részeket. Utóbbiakat szerintem ráérsz a 3-4 után is kitolni. Annyira nem nagy érvágás, ha kihagyod őket. Viszont GoW 1-2-t mindenképp játszd végig a 3 előtt, mert erősen összefügg a sztorijuk. Csak ugye annak fényében kell ezekkel játszani, hogy nem a mai standardekhez mért látványvilágot kapsz a PS2-es HD portoktól. -
Evoluti0N #87284 A God of War-t igen, mindenféleképp kezdd az első két résszel. Azok is nagyon jók és a történet is sokkal világosabb, ha nem hagyod ki őket. -
#87283 csak azért mondtam a gt6-ot, mert brutális átfedés van gt5-6 közt, ergo ha az öttel kijátszod magad, a hatnak kevesebb az értelme/talán idő sincs ennyi autókázásra
ha meg veszel egy autóst, abból vedd a legjobbat és "le van tudva az autóstéma ps3on" :) -
#87282 Resistance trilogiát szerintem mindenképp! Szerintem a story sem rossz,hiába tucat de a hangulat,az ellenfelek intelligenciája jó lett. Egy próbát megér. -
#87281 Nekem is jó lesz az 5. Kezdésnek.
Aztán ha barátságosabb lesz a 6. ára, akkor mehet.
The Ico & Shadow of the Colossus Collection pedig már intéződik is, ezeket már korábban is láttam, és bitang jónak tűntek. -
#87280 Gran Turismo 6.. hát nem tudom. Gondolkoztam a beszerzésén én is, de az a tipikus nem tudom. Nekem nem nagyon jön be, a nulla törésmodell, az ütközés közbeni hang, meg úgy valahogy a grafika se.
Megnézek egy trailert, csorog a nyálam.. Aztán megnézek egy gameplay-t, és elmegy tőle a kedvem. :/ -
#87279 Megmondom őszintén, a GoW sorozatot az elejéről szeretném elkezdeni.
Van most az 576-ban ez az Essentials akció, kettőt fizetek, hármat kapok.
Első körben az egyik a God of War HD Collection lenne, ez ha jól tudom a God of War 1-2 foglalja magában.
Akkor ezzel lenne érdemes kezdenem a dolgot?
Meg akkor még nézegetek a többi között.
Pénteken jön meg a gép, addig megpróbálok pár jobb címet összeszedni.
-
#87278 Journey-t ki ne hagyd!!!
PS2 HD klasszikusok közül Shadow of the Colossus, Okami szerintem kötelező darabok :)
Plusz tehetsz egy próbát a Resistance-ekkel, Heavenly Sword-dal. -
#87277 uc1-2
kz2-3
heavy rain, beyond
the last of us
gt6 (ha telik rá, ne fáraszd magad az öttel, pláne ha nincs mindkettőre sok sok időd)
infamous1-2
little big planet 1-2 (ill. ha a platformerekkel jóban vagy, akkor egy ratchet & clank részt is ajánlok beszerzésre, ha bejön akkor meg a többit is)
mgs4 (+elődök, ha kimaradtak és érdekel)
god of war 3-4 (+elődök, ha kimaradtak és érdekel)
-
#87276 Na, úgy tűnik, egy új, 500Gb ss lesz a nyertes döntés.
Egy Uncharted 3 jön vele, viszont nyilván előröl akarom kezdeni, de ami leginkább érdekel első körben, az a GT 5 lesz a Forza mellé beállítva, és a God of War sorozat.
Persze ez is az elejétől kezdve.
Annyit tudok erről, hogy vannak különböző kiadások belőle.
Honnan és melyikkel lesz érdemes kezdenem?
Aztán persze jöhet az Uncharted is.
JA igen, miket érdemes még beszereznem majd a géphez, leginkább persze az exkluzív címekre gondolok. -
#87275 Majd visszaigazollak, ha lesz időm a vizsgaidőszak közepette :D -
#87274 Működik. Rádugod a megfelelő kábellel a gépre, telepítesz drivert, és megy is. :) (DS3 Tool jó).
Valahogyan ismerősöm csatlakoztatta a PS3-jához, és probléma nélkül tudtunk vele játszani.. Lehet, hogy resetelnem kellene... -
Evoluti0N #87273 Milyen kontroller? Eredeti PS3 kontroller? Mert akkor csak megnyomod a PS gombot rajta és elméletileg rácsatlakozik a PS-re. Egyébként eddig nem is tudtam, hogy PC-vel működik a PS kontroller. -
#87272 Egyetértek veled, örülök is a gépnek! :)
Én vettekej fel friend-nek egyébként. ID-m : czchristmas
Arra tudjátok a megoldást, hogy hogyan tudom társítani a géphez a kontrollert?:P -
Evoluti0N #87271 Én a God of War 3-nál voltam teljesen elszállva. Pár napja fejeztem be és nyam-nyam. Az egész játék nagyon jó volt, de a grafikán nagyon meglepődtem. Nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Főleg a két PS2-es és a PSP-s epizód végigjátszása után volt nagy ugrás. :D -
#87270 Először is pacsi, jól döntöttél, méghozzá baromi jó áron kaptál gépet, baromi sok jó játékokkal! Szóval szerintem piszkosul megérte, kicsit irigy is vagyok :D
Én Uncharted 1-en is akadtam.. :D Még 2014-ben is bőven megállja a helyét grafika terén, sőt van olyan mostani játék, nem is egy, ami még csúnyább is az UC szériánál. A ND-os srácok már a prevgen elején is évekkel előrébb jártak képi világ terén. -
#87269 Nem jutottam előbbre... :/
Viszont ennek az Uncharted 2-nek milyen jó már a grafikája? Főleg a havas részek. Hihetetlen. 2009-es játék, és csak lesek. :D
(Mielőtt nekiálltam a játéknak végignéztem az előző rész átvezetőit, hogy képben legyek. Így már tisztában vagyok mindennel. :) Valahogy az első rész megvétele nem motivált, csak a sztori érdekelt.)
Visszatérve:
Én most vettem PS3-mat, nincs még egy hetes a gép. 55E-ért vettem, 320GB Slim, GOW 3, bontatlan Gow Asc, UC2, Killzone 3-mal. PS Plus pedig nyárig van rajta. HDD-n játék pl.: NFS Most Wanted, UC3, LittleBigplanet Karting, Grid 2, Payday...
Szerintem bőven megérte, bár szó, mi szó, alkudnom kellett egy kicsit ezért az árért.
Na de amiért leírtam ezt az az, hogy miért is vettem PS3-mat?
Mai szemmel nézve már nem erős a gépem, de szeretnék multizni. Mindenképp érdekel a Battlefield 4, valamint a DESTINY. Nem szeretném e kettőt kihagyni.
A kérdés már csak az volt, hogy PS3 v.s. Xbox360.
PS3 lett az exklúzív címek, és az ingyenes multi miatt.
NAGYON nem bántam meg, hihetetlen jó, csak még viszonylag kevés a friend. :/ -
#87268 Na visszajöttem ide kicsit a tanulásból, meg a sok játékból.. :D
PC-hez vettem még anno egy PS3-as kontrollert. Ezt hogyan tudnám használni PS3hoz is? Hogy kell társítani?:P -
Evoluti0N #87267 Az még nem volt indok, akkor. Most, négy God of War epizóddal a hátam mögött, azt kiáltom: Hallelujah!! -
#87266 Azért a Santa Monicát se hagyjuk ki.. :D -
#87265 Naughty Dog... emlékszem még be sem fejeztem az Uncharted 1-et, már beszereztem a második részt, hogy egyből tudjam elkezdeni. :D -
Evoluti0N #87264 Nálam több ok is volt. Egy csomó PS3- és konzol exkluzív játék érdekelt, de a fő ok a Quantic Dream és a Naughty Dog volt. -
#87263 Na hát ő tudja. Lett volna ennek olcsóbb módja is, de az ő pénze, azt csinál vele amit akar.
@Moby - Ha GTA 5-öt akar játszani valaki akkor nincs más választása, de számomra a GTA 5 nem olyan játék amiért konzolt vásárolnék. Megvan a játék, tetszett, de csak ezért nem vennék konzolt.
Amúgy az én "konzolvásárlós" játékom a GoW 3 volt. XD -
#87262 Mondjuk úgy, hogy számunkra ez így drága lett volna (nekem mindenképp).
Ő viszont szinte csak mmo-kat (és/vagy 100+ órás űrcuccokat, álá X széria) játszik - nem beleőrült kockaként, abszolut csak kazuárként, az élvezetért. Erre meglátta a gta5-öt és leforrázta a hír, hogy ez csak konzol... és jött a karácsony és kapott bónuszt és ... a többi már történelem :D
Hiába adok neki bármilyen játékot, legyen az akár az elvben számára vonzó világú (trailereire csettintett) Deus Ex Human Revolution, semmi. Pár órát nyomta és kifulladt. Neki semmit nem jelent egy Heavy Rain, Uncharted, MGS - írhatok bármit. Én persze ezt képtelen vagyok felfogni, de elfogadtam - legalább végre valami közöset is találtunk: a GTA-t :) Én hiába próbáltam megszeretni mmo-t, még sose ment. (őszintén szólva ez a fejlődős gtaonline se a világom, jobban bírnék klasszik játékmenettel való lődözést coop vagy egymás ellen, de ennek is megvan a varázsa)