PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF3 is telepített vagy 4GB-ot ebbõl következtetek,hogy Bf4 is fog.
Aztán frissítések+DLC-k,néha 1-2 film na meg a Single játék.
Vegyél hozzá HDD-t jobban jársz.
Nekem csak a BF4, meg majd a Destiny kell állandóan, mellette egy single játék elég.
Elég lesz ezekre ez a 12GB?
Gta 5 , kisfüzet , Blimp Dlc kód , igény esetén óriásposzter is. Egyszer lett végig tolva hibátlan. 12.000.-
Red dead redemption game of the year edition. Kisfüzet , ÚJ! állapot. kb 1,5órát volt a gépben. 6000
Gran Turismo 5: Kisfüzet , hibátlan: 4000.
Érdeklõdés itt vagy : [email protected]
Ati
Olyan kérdésem lenne,hogy nem tölti be a játékok mentését és így játszani se enged.
Lehetséges,hogy múlt hónapban be volt fizetve a plus szolgáltatás és feltöltötte oda a mentéseket,most meg nem tudja õket leszedni?
Vagy maga a gép hibásodott volna meg? Valakinek hasonló problem?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Megértem azokat is akiknek nem jön be, nagyon magára hagyja a játékost totális kezdõkét ultra szopás, hogy még egy rohadt tipp sincs mit csinálj, mi mire való.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Most közben eszembe jutott,hogy van Ps+ Remember Me és ezt el se kezdtem még.Most pár napig ez lesz még nem hozzák meg Skyrim-et.
Egyébként Dark Soul nem jött be egyáltalán,Heavy Rain viszont tényleg nagyon jó de tényleg nagyon rövid is😊
Kongy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az oldal a itt található.
http://granturismo63.webnode.hu/
Ajánljátok ismerõseiteknek.
Valahol olvastam hogy ha megjelenik a PS 4 akkor a PS3-on nem lesz ingyenes a multi,ez igaz ? vagy csak a PS 4-nél lesz fizetõs ? Elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
De hát ilyen ez a PS,ha nincs lové nincs gaming se😊
Egy idõre most pihenni fog a kis gép
Lehet Infamous-t megnézem de nem biztos,hogy tetszik
A Last of US Singleban és Multiban is nagyon jó.Nekem elsõre 15óra körül volt a single nagyon körülnézve,de rohanva is megvan 12óra.
Hosszú Singleban,tennivalóban a GTA5ben gondolkodj,de ha az nem jön be akkor AC4.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Batman Origins is csak ilyen sztori alapu,hogy végig megyek rajta és annyi?Vagy vannak mellék küldetések mint AC4-ben?Vagy a Last of Us esetleg?
Nagyon nem akarok most ünnepek elött össze-vissza vásárolgatni ezért kellene valami ami akár hetekre le tud kötni
A Last of Us tovább tartana játékidõben mint a Beyond?
Itt egy elég király végigjátszás , én innen vettem az ötleteket 😊
Most ha elölrõl kezdem ugyanaz lesz a sztori csak esetleg egy új befejezés lesz?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Indiana Jones lenne abban is sok volt az akció!!😄
Tegnap egyébként a végére értem. 8,5 óra volt. Normalon játszottam. Párszor ki is purcantam. Nem mondanám, hogy egy könnyû játék lett. Emígy igyekeztem mindenfelé benézni. Nem rohantam végig. 40 treasure lett meg a 60-ból. Végtére is nem volt rossz. Egész jó volt a hangulata, humor tetszett benne, Nathan pedig egy nagyon kedvelhetõ figura. Csak sajnos, ahogy írtam, nem azt kaptam a játéktól, mint amire számítottam. Mondjuk ez inkább az én hibám, mint a játéké.