89387
PlayStation3
-
Evoluti0N #87381 Akkor lehet, hogy én is keverem a szezont a fazonnal, nem vagyok egy kábel zseni. Ilyenre gondolsz? Ilyen van alapból hozzá. Saját kép.
-
#87380 Hülyeséget írtam. Komponenst akartam nem kompozitot. Sorry! Szóval helyettesíts be! :D -
Evoluti0N #87379 Rá. Sőt még csak átalakító se kell. Alapból olyan kábelt kapsz mellé, amelyik egyik fele ilyen speckó PS csati, a másik fele kompozit. HDMI kábel igazából nem is jár eredetileg mellé. Azt külön kell venni. -
#87378 A ps3-at rá tudom kötni a tv-n lévő kompozit csatira? Mondjuk egy hdmi- kompozit vagy egy s-video-kompozit átalakítóval? Valamelyik lehetséges? A tv-n nincs hdmi csak scart meg kompozit. -
#87377 Sziasztok!
Ps3-hoz szeretnek hazimozit venni es ebben kernem ki a velemenyeteket h mit kell figyelembe vennem vasarlaskor stb!
ha linkelne vki azt is megkoszonnem! -
#87376 Február elején jön a kieg. :)
-
Neoncsoves #87375 tárgytalan már -
Neoncsoves #87374 Üdv!
Kihasználatlanság miatt eladnám GTA 5ömet. DLC kód nincs (már elhasználtam), de dobozából minden megvan. (Poszter is elvileg valahol megvan)
Párszor járt a gépben (max 10szer, de lehet sokat mondok) így a lemez is kifogástalan állapotban van.
Irányár: 9000 Ft, személyesen átvehető Budapest 14.ker és annak vonzáskörzetében (ami tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető) ill. előreutalással / utánvéttel a szállítás a vevő terhére.
Egyszerű a kihasználatlanság oka: egyetem miatt nem sokat vagyok itthon.
Csere esetleg WWE2K14-re. -
#87373 Hát, a nehézsége szerintem fair, csak én tanulás, meg vizsgák után csak elpicsázni szeretek mindenkit, és nem taktikázni, meg folyton meghalni :D -
Evoluti0N #87372 Huszonéve gamelek, szóval az anyázós gamek korában is játszottam, hogy úgy mondjam. :D -
Evoluti0N #87371 Szeretem a kihívást, de csak mértékkel. Néha jó dolog az oldschool fíling, amikor az ember nagyon felhúzza magát, szétverné a kontrollert és aztán jön az eufória és katarzis, amikor sikerül megölni a bosst, továbbjutni egy részen. Azonban ez csak akkor jó, ha úgymond igazságosan nehéz a játék. -
#87370 Nekem túlságosan Dark Souls feeling nehézséget illetően... A 3. résznek csak a demójával játszottam, az meg túl könnyűnek, és egyhangúnak tűnt, valszeg azért is kapott negatív kritikát. -
#87369 Már ha szeretsz anyázni... Sigma II-vel játszottam, és már az első boss szopat, még easy-n is..... -
Evoluti0N #87368 Köszi a tippet. -
#87367 NG Sigma I/II. kell neked csak :) -
Evoluti0N #87366 Nah, megnéztem wikin a Ninja Gaiden játékokat. Elég sok van. Közülük néhány PS-re is kijött. Van köztük olyan is, ami elég rossz pontszámokat kapott, de olyan is, ami jól lett értékelve. Ismerem természetesen a sorozatot, hallottam már róla, NES korszakban játszottam is az első résszel, de PS3 vásárlása közben eszembe se jutott a NG. Majd talán egyszer valamikor, valahonnan, olcsón. :) -
Evoluti0N #87365 DmC 4 még régen, amikor kijött PC-n. Ninja Gaiden játékok közül eggyel se játszottam még. -
#87364 dmc4 és ninja gaidenek is megvoltak? -
#87363 Főleg a játékosok által, mert nem nagyon vették.. Kritikusoktól többnyire csak jót kapott. -
Evoluti0N #87362 Jah, igen. Az Enslaved. Az is csúnyán alul lett értékelve. -
#87361 Igen.. :) Ninja Theory általában jó játékokat csinál. Ők csinálták az Enslaved-et is, ami szintén klassz kis játék volt. -
Evoluti0N #87360 És az sokkal jobb lett, mint a HS. Sok rajongó sírt, hogy másik Dante van, meg minden és emiatt le is pontozták alaposan, de nekem nagyon bejött. A játékmenet is, a nagyon beteg és ötletes pályák és ellenségek. Több, mint rendben volt. Tavalyi év egyik legkellemesebb címe. -
Evoluti0N #87359 Tudom. PC-n játszottam. Tetszett is nagyon. Érdekes, hogy szintén a Ninja Theory játéka, akiktől a Heavenly Sword is jött. -
#87358 Lehet! :) Amúgy jó hack'n'slash az új Devil May Cry is, én nagyon élveztem GoW trilógia után is :D -
Evoluti0N #87357 Azért, hogy legyen még két plusz: Nariko harci mozdulatai nagyon látványosak és jól néznek ki, különösen, amikor feltöltődik a speciális támadás akármi, amikor a kör lenyomásával instant ki lehet ütni egy ellenséget. A másik plusz, hogy vannak olyan részek, ahol Kai-t kell irányítani. Azonban ki kell hangsúlyoznom, hogy nem játékmenet szempontjából plusz, mert csak lövöldözni lehet vele, nincs más támadása (ami a mozgásérzékelés kikapcsolásáig kész szenvedés volt), hanem maga a karakter miatt. -
Evoluti0N #87356 Én is ettől félek. :D Pedig van még néhány, ami érdekel. Lehet, hogy azokkal kellett volna először játszani és a GoW-ot hagyni utoljára. :) -
#87355 God of War 3 után nekem minden más hack'n'slash játék kevés.. :D -
Evoluti0N #87354 Ok. Akkor gyorsan összefoglalva. Én úgy mondanám, hogy elmegy kategória. God of War 3 után egy kicsit kevés. Nincs benne se platformkodás, se logikai feladványok (legalábbis eddig nem voltak. A felénél tartok). Szóval csak kaszabolás van benne. Egy fegyverrel, amivel három stílusban lehet ölni és minél jobban teljesítesz egy pályán, annál több kis gombócot kapsz (egy pályán max 3) és abból új kombók oldódnak fel (meg concept artok). Az ellenségek csak sima emberek, akiknek esetleg csak a felszerelése különbözik a többiétől és maximum erősebbek, vagy máshogy támadnak. Szóval itt sincs túl nagy változatosság. A másik dolog, ami zavart, hogy a mozgásérzékelővel kell irányítani a kilőtt lövedékeket, eldobott diszkeket, satöbbi, ami (számomra) baromira nehéz és nagyon idegesítő tud lenni. Szerencsére ki lehet kapcsolni az opciót és bal analóg karral már sokkal jobb a helyzet. Ami még rossz, hogy nagyon gyakran vannak FPS leesések. Ami jó: Zseniális karakterek vannak benne. Pl. Kai, az egyik mellékszereplő nagy kedvencem. Emellett az ellenséges oldalon is érdekes karakterek vannak. Nagyon szórakoztatóak az őket tartalmazó átvezetők. A főszereplő is egész szimpatikus és szuperdögös. Mi még? A világ is érdekes, a történet is egész jó. Hát, kb. ennyi. Egyszer végigvihető, de nem kihagyhatatlan. Többre számítottam. -
#87353 Én a Heavenly Swordit kérdeztem:) -
#87352 Van Twitch, és Ustream. Ha regelve vagy mindkettőre gyakorlatilag 2 gombnyomás, és streamelheted a játékot :) -
#87351 Köszi!
Ez így nem olcsó, szóval ha valaki nézni akarja, hogy hogy játszok az inkább átjön. :D
PS4-ben ez a twitch-es lehetőség viszont nagyon tetszik. -
#87350 igen!
kell egy hdcp védelmet kiiktató hdmi splitter/switcher és egy hdmi bemenetes digitalizáló eszköz, ami támogat olyan oldalakra streamelést, amit használnál -
#87349 Van valami lehetőség, hogy PS3-ról STREAM-eljek? :D
Aki fifázik, BF-ezik, killzone 3-mazik kérem vegyen fel, és játszhatnánk: czchristmas -
#87348 "a mindenfelől hulló piros és kék bigyók" -> számomra ez random* halál eshetőségét hordozza és látva a demo patternjeit el tudom képzelni később milyenek lesznek :DDD
*igen, béna vagyok -
Evoluti0N #87347 De HS-re visszatérve. Átállítottam analóg karra a lövedékek irányítását. Így már mindjárt más. Olyan, mintha eddig villával próbáltam volna levest enni és most áttértem volna kanálra. Végre nem az ideg kerülget, amikor lövöldözős rész következik. -
Evoluti0N #87346 Jaj! Outlandről van szó. :D Én meg már itt egy fogalmazást írtam a Heavenly Sword-ről, amikor rájöttem, hogy nem az a téma. :D Szóval, Outland: Eddig nem olyan szörnyen nehéz. Szépen, fokozatosan nehezedik és az ember egyre jobban belejön, ahogy halad előre. Persze halok sokszor, de nem idegesítően sokszor. Emígy meg tök jó. Haladsz előre, egyre több képességed van, egyre többfajta és nehezebb ellenségek, amik nem csak skinben különböznek, hanem támadásban is, a platformrészek és a mindenfelől hulló piros és kék bigyók is egyre keményebbek, ahogy halad az ember előre. A grafika is nagyon jó, zene is, bossharcok jól kidolgozottak. Szóval JÓ és oldschool fíling és <3 meg minden. -
#87345 medve :D
outlandnak van demoja, az alapján - hacsak nem vagy nyuszika mint én - eltod dönteni :) -
#87344 Én még sosem játszottam a játékkal.Érdemes beszerezni?Mennyire fasza ex cím?Demo alapján semmi különös nincs benne.
Mi törént a medvével és a fűnyíróval? -
#87343 foggalmam sincs :)
demo eléggé játszható volt, de elképzeltem h mennyire el lehet(ne) ezt nehezíteni és arra gondoltam, h nekem az überfrusztráció nem hiányzik.
bazd meg medve a fűnyíródat esete :D
-
#87342 Semmi nehézség nincs benne. Az emberek elfelejtenek dodge-olni meg counter-elni mire odaérnek vagy mi ? :D