PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jóvanna csak irigy vagyok, másnak nem akarom megmutatni emulátort. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
sony developernek kell lenni az emulátor birtoklásához,és az emu egyik alapvetõ használati feltétele,hogy nem lehet programot átküldeni,se kép és hang anyagot rögzíteni a játékból emulátor használatával.Jó nagy pert varrnak az ember nyakába érte.HA viszont nyitva tartod a szemed akkor pár kalózoldalon meg lehet lelni a program prototípusát is ami használható.
Mellesleg a tool kit-et manapság már könnyebb megvenni mint a programhoz hozzájutni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
<#falbav>

és nem és nem és nem mûködik senkinek az iróniadetektora, valamiféle EMP pusztította el mindenkineél (csak én tartom Faraday kalitkában???)

Forza.

arty
<#kuss>

Forza.

Létezik, de egy semmit sem tud futtatni, kivéve valami tetrixes játékot.

The Protector: küld már el a linkjét privátban, erre énis kiváncsi vagyok 😄

Kongy
szvsz ps3 jobb, és nem is eszelõsen drága már. meg nyilván multizni is lehet.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Miért szólsz bele olyanba amihez nem értesz?Tökéletesen mentek anno nekem egy jó pc vel a játékok ps3 emuval.Az Uncharted-et is emuval vittem végig pc-n és csak egy kis buggal találkoztam összesen.A plug-ineket és tool valamint cfg-ket nehéz volt levadászni begyûjteni de teljesen megérte a rászánt idõt.Azóta vettem tool kit-et amivel bele is nyúlhatok a játékba akár.😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
inkább a mechanikáját... szerintem kilehet, boxos kontrollerekhez már láttam is konkrétan ilyen javító "szettet"

Forza.

arty
elsõsorban logitech kormányokkal érdemes kísérletezni és ez elég játékfüggõ is

pl GT5-6 rengeteg félét támogat, míg pl a motorstorm kb semmit 😞

Forza.

arty
köszönöm, hogy mindenkinek leesett az emus poénkodásom (és ezzel együtt protectoré is, gondolom) 😄

Forza.

Nem PS3 kérdés, de ha elgyengül a bal analog a Dualshock3-on és felfelé be is ragad, akkor arra van valami javítási lehetõség? Vagy esetleg ki lehet cserélni a két analog elektronikáját?

Úgy tudom ps3 kompatibilisnek kell lennie! Én már régóta szeretnék kormányt, de pont a legkelendõbb kategória kihalt pl. Logitech DFGT

DarkSector
Az egy kamu topik...😄
gondolom annyian kérdezték már, meg hiszik, már maguk a linkek szarok, nem létezik ps3 emulátor. 😄

Izé pontosabban mûködõ nem létezik. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt most biztos értenem kéne. 😄
DarkSector
Jah és fut rajta egy macska. 😄

Van PS3 emulátor? Ok. Ez nekem új. 😄
Sziasztok. Ps3 hoz lehet akármilyen usb-s kormányt kötni, vagy külön ps3 kompatibilisnek kell lennie?

Ati

Kongy
Én ha gamer laptopot vennék, akkor minimum 500 ezerbõl vennék valami bivaly Alienware-t. Na azzal már lehet valamit kezdeni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Vadnokedli
200 ezernél kezdõdnek a használható laptopok, és még azok se jók "gaming"re, kb 270 ezertõl már vannak jó laptopok. <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Kongy
140k-s laptoppal a s.ggedet kitörölheted.

sure
"50ezres vga és 30ezres cpu kell alá és legalább 4gb ram! Hát kinek van ilyen gépe?!"
Ez jóindulattal középkategóriás játékgépnek nevezhetõ, egy 140k-s laptop meg sokmindenre jó, de fix 60fps-es játszásra (hacsak nem minimál grafikán) pont nem.

Isten nem bottal, hanem VMware.

arty
😄

Elég kezdetleges az még, 50ezres vga és 30ezres cpu kell alá és legalább 4gb ram! Hát kinek van ilyen gépe?! Ez paks!!
Nem érdemes vele foglalkozni emiatt. Nekem notebookon a gran turismo is csak 25-30fps-el ment és 60al kéne, pedig ez a notebook 140ezer ft volt!!! egy ps3 meg 50e, egyszerûen nem éri meg emulátorozni, még akkro se ha igy a játékok ingyen lennének!

Forza.

The Protector
FAsszopó irigy geci itt a banda.Van ps 3 emulátor ahogyan topikja is.
Itt a topikja,nyugodtan kérdezz ott.
Segítenék is benne,hogyan kell a plug-in eket beállítani de vettem toolkit-et 45ezerért és azóta már nem kell ilyenekkel bajlódnom.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Kérjél karácsonyra PS3-at, már 50 ezer körül lehet kapni újonnan. PS4 úgyse lesz sehol 😄

Röviden a válasz: Nincs. Tulajdonképpen hosszabban is ez a válasz. 😄
Vadnokedli
Te ha használnád a két kezedet meg az internet adta lehetõségeket...

Ez egy PS3 topic. Nem PS3 emulátor topic.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

davidka003
lol

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Van mûködõ ps3 emulátor pc-re?
Ha van dobjatok már egy linket.
Kongy
Mert ki van rakva kirakatba ugye, és nehogy ellopják a játékot lemezzel együtt. Így max a borítót tudják ellopni, az meg nem sokat ér 😄

shaddam
Mi az hogy felbontják? Mi a fenének?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

davidka003
Azért lehet, mert a nyomorultak minden játékot felbontanak ott és kiszedik belõle a lemezeket, majd akkor pakolják vissza ha te megveszed. Gondolom faszán összecserélték.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok. Ti láttatok már ilyet? Tegnap megvettem az 576 ban az infamous2-t essentials kiadásban. Otthon megnéztem, a borító essentials -os, viszont a lemez meg platinumos. 😄

Ati

greyfox
Az jó ár! 😊

Steam: greyfox

most itthon is találtam 9990 ft-ért

köszi

davidka003
Heti minimum 1-2 csomagot rendelek Zavviról már vagy fél éve. (Meg persze game.co.uk - 3 font ott a posta)
Zavvin nincs postaköltség. Ruhára se, se semmire. Iszonyú sok ruha jött már tõlük.

greyfox
De van, kb 1 font.

davidka003
Posta hozza kb 8 nap alatt ér ide. 10 napig tárolják a postán ha nem vagy otthon de hagynak értesítõt.

Nincs postaköltség Zavvin semmire. Amit árakat látsz ott annyi a végösszeg.
Lehet bankkártyával vagy Paypal-al fizetni.

Kihozzák itthonra? Sosem vásároltam innen, olvastam néha hogy vannak jó leárazások! Ki szállítja?

greyfox
Az most 33 font a zavvi-n!

Rendeben, köszönöm.
MGS-ból én a Legacy collectionra pályázok.

arty
12 deals of christmas

remélem mindenki minden nap megnézi a 2 uj akciot 😉

ma f1 2013 és mgs hd coll

Forza.

OMFG! Ez az Infamous 2 egyre jobb. 😊
arty
Nincs ajanlott. Amit preferalsz.

Forza.

Ok, köszi.
Gondolom notebook hdd, van valami ajánlott tipus?
arty
csak belsõ

bexinho: jaok, akkor lesz még bõven játékidõ 😊

amugy a kontrollerrel nem csak a megszokás a gond 😉)) keményebbet nem akarok írni, mert flém lenne belõle....

Forza.

bexinho
Az UC és a MGS4 mindenképp érdekel majd, meg a Heavy Rain és a Beyond is. Amúgy meg jött a konzol, nagyon pofás. Kicsit régi konzol hatást kelt az optikai meghajtó fedelének mozgatás, de nem számít, mert a fat-hez képest teljesen más érzést ad ez a ps3. A kontrollert viszont nagyon kell szoknom. Fifánál azonnal kijött a kontroller közti különbség. Xboxon világklasszison simán vertem a gépet, most 0-5-re kikaptam... Még bele kell rázódnom. 😊

Más: theme.eket nem csak storeból lehet tölteni, ugye? Csak mert ps+-ra fizettetne, hogy tölthessek. Netrõl is lehet tölteni?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Sziazstok!

Nekem is lenne egy gyors kérdésem a 12Gb-os verzióval kapcsolatban.
Mégpedig, hogy a HDD bõvítés csak belsõ vinyóval oldható meg vagy használhatok USB-s külsõ HDD-t vagy pendrive-ot esetlg?

Köszi elõre is.
arty
semmit nem kockáztatsz, ha most csak 12 gigást veszel, hiszen késõbb bõvítheted. a keretes official hddk drágák, annál lényegesen jobban ki tudsz jönni egy kerettelennel (asztalon enélkül is elvan ám a ps3, max nem kell rángatni a gépet, h kimozduljon a nem tul fixen rögzült hdd)

ps3 többi exkluja nem érdekel? UC-k, infamousok, stb?

Forza.