PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egyébként tökéletes bd lejátszó.
teljesen mindegy, hogy milyen fw-vel veszed, utólag a netre csatlakozva úgyis a legfrisebbre fogja frissíteni magát, amiben minden benne van, ami kell neked.
80gb-os változat jó, jelenleg más nincs is nagyon, ami más van, az régebbi szériákból maradt vissza. egyébként stabil, a gpu és procija is 65nm-es asszem,
akod még ex a 360ra, csak nem szokták emlegetni, ahogy a Motorstormot, LPBt sem emlegetném állanódan mint valami gigantikus húzócímek, mert nem azok, ahogy a Restiance 2 sem az, mellesleg nekem nagyon tetszik az az FPS jobban mint a KZ2, ha majd lesz PS3am az elsõ közt szerzem be
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
2. Szerintem újabb van, de ha nincs szépen le tudod tölteni pécére, pendrive-ra felmásolod, rárakod a gépre. Vagy egybõl a gép frissíti magát, ha rárakod netre.
3. Ha az fw-ben valamit elkúrnak, akkor nem számít melyik verziód van. 1 év garancia van rá, ha bármi történik, amit meg tudsz hosszabbítatni.
Valószinüleg ez lenne a válasz majd a PS3 slim-jére, monjuk annak én is örülnék ha a slim-ben kicsit erösitenének memória meg a garikus kártyán, mert ez a subHD felbontás is kezd ciki kategória lenni.
Mostanában komolyabban elgondolkodtam egy PS3 vételen ezért lenne pár kérdésem(gondolom a topicban már 100x ki lett tárgyalva , hát elõre is bocsánat).
Tehát, nekem elsõsorban a bluray-hd lejátszás funkciója érdekes, csak másodsorban a játék, próbálta valaki a masinát WMV-HD VC1 1080p anyaggal? Élbõl lejátssza és 1080p jelként küldi a tvre HDMIn keresztül ? Ezeket a HD anyagokat egy külsõ HDDrõl(amit pluszba vennék hozzá) is le tudom játszani?
Ha jól tudom legalább 2.10 es firmware/bios(vagy micsoda) kell hogy VC1 kompatibilis legyen, ha új masinát veszek az már biztos, hogy legalább ilyennel van?
80gb os verziót néztem ki(ha jól látom most 85ezer körül kapok már) ez mennyire számít stabil/jó "verziónak" ?
Ha valaki nagyon rendes tételesen válaszoljon legyen szíves. Köszönöm szépen elõre is és bocsánat ha sokadjára kitárgyalt dolgot kérdeznék(újszülöttnek minden vicc új...).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
- God of War 3 (Sony Santa Monica/SCEA, PS3)"
Tényleg ennyire szegényes manapság a játékfelhozatal, hogy kaland kategóriában egy ostoba buttonmashert jelölnek meg?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Szóval óvatosan ezekkel a kijelentésekkel mert ez kb olyan minthogy a Coronita a legjobb sör, én meg meg nem innám, csak ha sokat fizetnek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ami említésre méltõ boxnál: Fable 2, GeoW 2.. kb ennyi is. esetleg még Halo Wars, bár konzolos stratégiát húzócímekhez sorolni kicsit erõs.
ps3-nál: MGS4, KZ2, LBP, Infamous, Resistance 2, Motorstorm 2, MLB 09. a teljesség igéyne nélkül.
az e3-as felhozatalokat pedig ha hozzájukvesszük, akkor beszélhetünk tisztán padlófelmosásról.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
de neked kéne ezt jobban tudnod, nem nekem van PS3am😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://hotshu.wordpress.com/
Az E3on láttunk játélokat mind a két oldalról, hogy kinek melyik tetszik az egyéni izlés, de kategorikusan kijelenteni hogy egyik vagy másik lemossa ez utaság, mert nem igaz. A kint levõ PS3 exek, semmivel sem többek mint a kint levõ 360 exek, lehet õket hasonlítgatni, meg fújolni a másikra, de ez csak ugyis az egyéni izlés és annak a függvénye hogy ki melyik géppel rendelkezik...
nem tudom milyen lista ez, egyenlõre én errõl tudok, de itt még nincs eredmény csak a nevezettek E3 Game Critics Award - a jelöltek
Ebbõl látszik, hogy a negatív kampány határai, és a gonosz hatalma véges.
"Csak a szeretet gyõzheti le a gonoszt!
És most reklám!"
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A show legjobbja
- Uncharted 2: Among Thieves (Naughty Dog/SCEA, PS3)
A legerdetibb alkotás
- Brütal Legend (Double Fine Productions/EAP, PS3, Xbox 360)
- Heavy Rain (Quantic Dream/SCEE for PS3)
A legjobb konzolos játék:
- Uncharted 2: Among Thieves (Naughty Dog/SCEA, PS3)
A legjobb kézikonzolos
- LittleBigPlanet (SCE Studio Cambridge/Media Molecule/SCEE, PSP)
A legjobb akciójáték
- Modern Warfare 2 (Infinity Ward/Activision, PS3)
A legjobb kaland
- God of War 3 (Sony Santa Monica/SCEA, PS3)
A legjobb szerepjáték
- Dragon Age: Origins (BioWare/EA, PS3)
A legjobb versenyzõs
- GT5 (Polyphony Digital, PS3)
A legjobb verekedõs
- Soul Calibur: Broken Destiny (Project Soul/Namco-Bandai Games, PSP)
A legjobb sport
- Fight Night Round 4 (EA Canada/EA Sports, PS3)
A legjobb stratégia
- R.U.S.E. (Eugen Systems/Ubisoft, PS3)
A legjobb zenés
- Guitar Hero 5 (Neversoft/Red Octane/Activision)
A legjobb netes
- MAG (Zipper Interactive/SCEA, PS3)
kártyás csomagom van, de 890-ért is van pannonnál elõfizu, ebbõl 30 perc lebeszélhetõ, 33ft\perc asszem
Bocs h ide írom, de itt sok az ismerõs és durva lenne mkinek privit küldeni.Szóval, van itt valaki akinek pannonos karis csomagja van?Szeretnék váltani, de nem igazán tudom melyik a legjobb választás.Sok smst küldök, de beszélek is.Láttam ezt a djuice reload-ot, de csak 26 éves korig van, én meg aug-ban leszek 26..TÉNYLEG BOCS MÉG EGYSZER<#worship>#worship>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Baj van a PS3-al, kérlek segítsetek, ha tudtok! 1080 p-ben csíkoz a kép, vonalak futnak a szélén, a fehér részek vöröses árnyalatúak és mintha nem is 1080 p volna. Amikor átrakom 720 p-be teljesen jó a kép, hibátlan.
Kipróbáltam másik hdmi kábellel, de semmi változás. Nem hinném, hogy a tv volna, egyébként egy full hd Bravia.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Ezt nem lehetne egy másik topikban?
Tuuudoood ez a ps3-as topik.
(van ps2-es oda inkább illik sõt továbbmegyek: van God of War is némelyik videojátékoldalon.)
ON:
Beigazolódott amitõl féltem, Killzone2 szinte végig szürke színárnyalatban fut, a pályák sem túl változatosak(innen kiemelném EmThor kolléga vonatos szakaszát - az tényleg különleges volt), nem is értem miért mondtátok...
Killzone 1 ebbõl a szempontból simán két kört ver erre a részre.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
hát a 2-tõl azt várom, hogy ne legyen ennyi szarakodás a harcokba - ne keljen KIS NYOMORÉKOKKAL 10 perceket harcolni - meg mi a faszom az hogy nem lehet megfogni - egy hatalmas kombó után se... az lehetetlen lenne -csak a fejlesztõk szarsaga miatt nem engedi... hát néhol ez teljesen átmett nevetségesbe - meg annyit rávertem pár majdnem sima ellenfélre hogy hihetetlen - aztán jöttek a vége felé a botosak nahát azok annyik bírtak hogy mig abbol 1 et leölök, addig a legeslegalapabból (pl nyilas) lecsapok 200-at pörgésekkel stb.
akkor azt is várom még a 2-tõl hogy ne legyen minden sarkon harc, legyenek szünetek - több mint az elsõbe... mert az 1-be NAGYON ÁTESETT ARRA AZ AOLDALRA A DOLOG MINT SOK HASONLÓ JÁTÉKBAN - harc harc harc és harc...mész 1 percet és harc - mikor HALADNI AkARSZ - és a sok harc pláne zavaró hogy ha amúgyis temérdek rejtvényt meg kell oldani arról nem is beszélve h szaladgálni mennyit kell.... ami nem lenne gond söt annyira nem is csak a sok fight kicsit átbillenti a ló túlsó oldalára....
És ez szerintem nem vélemény - pláne ha hozzáteszem, hogy ez CSAK NORMAL FOKOZAT!!! volt + hogy elég jó vagyok ilyen jatekokba - na mind1 😛
Amugy te milyen végre gondoltál?
Én most játszom a 2.-at az elsöt már a vagy 2 éve játszottam az elsöt, a másodikhoz meg csak most jutottam hozzá. Tul nagy változást ne várj a 2 résztöl sem, talán kicsit kevesebb benne a fejtörös rész, legalábbis nekem eddig ugy tünt, de az akció része ugyan az, s a jóhir, hogy a kedvenc minotauruszaid is leszenk benne szép számmal ugyan azzal a kivégzös módszerrel 😊 Nekem pl ök a kedvenceim, viszonylag könyen kinyirhatók, s ha kombóval végzed ki, ad életeröt is, ami nagyon sokszor jól jön.
Amugy ha a normál nehéznek tünt, próba képpen próbáld meg a legnehezebb fokozaton (asszem az a GOD), na ott én még az elsö csatán se tudtam tuljutni 😊
Gyakorlott játékos vagyok de lassan egy órája itt küzdök vele... nevetséges csíter kisgeci - szar a fegyverem...õ többet sebez - vannak speckói - amik közül az egyik nagyon gáz - én beviszek rá egy 10 es kombót õ meg 2-3 ütésbõl VISSZANYERI a féregje - SÕT MÉG TÖBB IS LESZ AZ ÉLETE - hát elmennek a büdös picsába
Eléggé teccik a játék csak van benne hiba szerintem bõven - ez a ISTENKIRÁLYSÁg David Jaffe - A MESTER hát nem értem ilyen aproságokra hogy nem tudott odafigyelni....
Kíváncsi leszek h a 2-be miket javitottak ki... avagy nem :/ - sõt az is lehet hagyom a faszba az egészet
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI