PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Most látok 60gb os verziót 65 ezerért ami ráadásul PS2 kompatibilis(final fantasy X lelki szemeim elõtt meg is jelent) ez miben rosszabb mint a 80gbos verzió? (a winchesteren kívül).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Azért azt mindenki elismeri, hogy a God of War trilógia egy legenda, egy kuriózum.Ostobának meg nem igazán nevezném.

5c0rp330n
nekem csak 1 BD filmem van, az pont VC-1 codec-es, természetesen viszi mint a vajat. az is teljesen természetes, hogy 1080p jelként küldi ki hdmi-n (mint minden normális hd lejátszó), 24hz sem probléma. külsõ HDD-rõl nem hiszem, hogy vinne ilyen anyagokat..
egyébként tökéletes bd lejátszó.
teljesen mindegy, hogy milyen fw-vel veszed, utólag a netre csatlakozva úgyis a legfrisebbre fogja frissíteni magát, amiben minden benne van, ami kell neked.
80gb-os változat jó, jelenleg más nincs is nagyon, ami más van, az régebbi szériákból maradt vissza. egyébként stabil, a gpu és procija is 65nm-es asszem,

Istencsászár
Fable 2, GoW2 mindenkép, mert rettentõ sikeresek lettek és melleselges nagyon jó játékok is, Halo Warsot is odaveheted mint úttörõt, mert amellett hogy kiváló és igényes minden téren millió fölötti produkálásával a konzoloknál uttrõnek számít és bebizonyította hogy lehet konzolra RTSt csinálni ami sikeres és tökéletesen játszható.

akod még ex a 360ra, csak nem szokták emlegetni, ahogy a Motorstormot, LPBt sem emlegetném állanódan mint valami gigantikus húzócímek, mert nem azok, ahogy a Restiance 2 sem az, mellesleg nekem nagyon tetszik az az FPS jobban mint a KZ2, ha majd lesz PS3am az elsõ közt szerzem be

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Hallottam, de kurvára nem érdekel. Ahogy a PS3 slim sem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Már megszoktuk ezeket<#wink>

predator0
1. Igen. (Ez csak tipp.) Igen.
2. Szerintem újabb van, de ha nincs szépen le tudod tölteni pécére, pendrive-ra felmásolod, rárakod a gépre. Vagy egybõl a gép frissíti magát, ha rárakod netre.
3. Ha az fw-ben valamit elkúrnak, akkor nem számít melyik verziód van. 1 év garancia van rá, ha bármi történik, amit meg tudsz hosszabbítatni.

Amugy azt hallotátok, hogy jövöre jön vmi feljavitott BOX: link Mondjuk a DVD már elég LOL kategória.

Valószinüleg ez lenne a válasz majd a PS3 slim-jére, monjuk annak én is örülnék ha a slim-ben kicsit erösitenének memória meg a garikus kártyán, mert ez a subHD felbontás is kezd ciki kategória lenni.
Sheltem
Sziasztok!

Mostanában komolyabban elgondolkodtam egy PS3 vételen ezért lenne pár kérdésem(gondolom a topicban már 100x ki lett tárgyalva , hát elõre is bocsánat).
Tehát, nekem elsõsorban a bluray-hd lejátszás funkciója érdekes, csak másodsorban a játék, próbálta valaki a masinát WMV-HD VC1 1080p anyaggal? Élbõl lejátssza és 1080p jelként küldi a tvre HDMIn keresztül ? Ezeket a HD anyagokat egy külsõ HDDrõl(amit pluszba vennék hozzá) is le tudom játszani?
Ha jól tudom legalább 2.10 es firmware/bios(vagy micsoda) kell hogy VC1 kompatibilis legyen, ha új masinát veszek az már biztos, hogy legalább ilyennel van?
80gb os verziót néztem ki(ha jól látom most 85ezer körül kapok már) ez mennyire számít stabil/jó "verziónak" ?
Ha valaki nagyon rendes tételesen válaszoljon legyen szíves. Köszönöm szépen elõre is és bocsánat ha sokadjára kitárgyalt dolgot kérdeznék(újszülöttnek minden vicc új...).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mért a az autosban meg a GT5 nyert amiböl még ugy igazán csak videokat (GT5p nem számit mert azcsak egy GT4HD) láttunk 😊
Neme.
"A legjobb kaland
- God of War 3 (Sony Santa Monica/SCEA, PS3)"

Tényleg ennyire szegényes manapság a játékfelhozatal, hogy kaland kategóriában egy ostoba buttonmashert jelölnek meg?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

narumon
Ez egy PS3 forum ezért nem hiszem, hogy itt és most ebbe mélyebben bele kellene mennünk, de abból a konzolos stratégiából (ha nem is húzócim) többet adtak el mint némelyik húzócimnek szánt ps3 játékból. Nem mellesleg idáig az egyetlen igazi és jól irányitható stratégia konzolon. Az 1 évvel ezelõtti lista megint szubjektiv. Infamous? Resistance 2? Motorstorm? Nehogy már ezekkel fel lehessen törölni akármilyen padlót is. Seciel ezekért én pénzt nem adnék az ziher. Az E3 felhozatalban meg egy azaz 1db Uncharted 2-n kívül az égvilágon semmi más nem jut eszembe ami Ps fronton bármilyen felmosásra adna okot, de még csak hiányra vagy irigykedésre sem.
Szóval óvatosan ezekkel a kijelentésekkel mert ez kb olyan minthogy a Coronita a legjobb sör, én meg meg nem innám, csak ha sokat fizetnek.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

vegyél vissza és kérlek húzzel innen. olyan nagy kérés?

5c0rp330n
sztem nem butaság kijelenteni, hogy az utóbbi idõben kategórikusan felmossák a ps3 exek az x360 exeket. nézd meg az értékelõoldalak összesített értékeléseit, amikben átlagban bennevan 50-60 nagyobb oldal értékelése. nézd mondjuk az utóbbi 1 évet.
ami említésre méltõ boxnál: Fable 2, GeoW 2.. kb ennyi is. esetleg még Halo Wars, bár konzolos stratégiát húzócímekhez sorolni kicsit erõs.
ps3-nál: MGS4, KZ2, LBP, Infamous, Resistance 2, Motorstorm 2, MLB 09. a teljesség igéyne nélkül.
az e3-as felhozatalokat pedig ha hozzájukvesszük, akkor beszélhetünk tisztán padlófelmosásról.

narumon
Heeee? Mevaaaaan?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Istencsászár
inkább 2010, sw GoW, se GT, se HV, se Team Ico's

de neked kéne ezt jobban tudnod, nem nekem van PS3am😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
menj a PS lájvra oda nem fogok írni azt biztosra veheted és élheted a kis életed az SDF buborékban...

avengir
Ámen, a 2009-es év mostmár végre tényleg a ps3om éve lesz, a konzolfanatizmust meg tessék psc-n kiélni.

https://hotshu.wordpress.com/

mikor fogod fel, hogy ebben a topikban ez senkit nem erdekel?

Istencsászár
Engem nem mos fel a GoW3, vagy a soha meg nem jelenõ GT5, QTE szim Heavy Rain, egyedül az Áncsártid 2 ami idén ki fog jönni és nem ülnek rajta az idõk végezetéig.

Az E3on láttunk játélokat mind a két oldalról, hogy kinek melyik tetszik az egyéni izlés, de kategorikusan kijelenteni hogy egyik vagy másik lemossa ez utaság, mert nem igaz. A kint levõ PS3 exek, semmivel sem többek mint a kint levõ 360 exek, lehet õket hasonlítgatni, meg fújolni a másikra, de ez csak ugyis az egyéni izlés és annak a függvénye hogy ki melyik géppel rendelkezik...

5c0rp330n
hát, ez azért így nagyon kevés a másik oldalhoz képest.. csak a már kint lévõ ps3 exkluzívok is lemossák a felsoroltakat, és ha hozzávesszük mondjuk a mostani e3-as felhozatalokat, a különbség mégdurvább.

Istencsászár
Shadow Complex ( tudom XBLA, de minõségi játék lesz, akár lehetne teljes értékü is az eddigiek alapján ), Halo, Forza, Splinter, Alan Wake, Crackdown. Fable, GoW, Halo ( Wars ), jrpgk pl Star Ocean, pedig a közemultban jöttek ki szép soran. Forza is van a piacon és idén jön az jújabb rész, Halo játékokon sem ülnek 4 évig stb... nem fogytak el, csak szép lassan megjelent mind és/vagyfél éve jött ki a legutolsó része, vagy most fog ezévben egy új rész...

nem tudom milyen lista ez, egyenlõre én errõl tudok, de itt még nincs eredmény csak a nevezettek E3 Game Critics Award - a jelöltek

Vajon kik lesznek az MGS mozi színészei?😊.Szerintem nem olyan rossz felhozatal.Johnny Depp picit erõs szerintem Octagonnak😊Amúgy állítólag Christian Bale lesz Solid Snake és Daniel Craig meg Liquid.

NEXUS6
A za a gáz, hogy PS3-ra tényleg rendesen jönnek ki gámák, exkluzívok, míg az "ellenség" ilyen szempontból tökre leállt. Gyak elfogytak a 3rd party eddigi nagy PS exkluzívok is, amit érdemes lenne szétvásárolni.

Ebbõl látszik, hogy a negatív kampány határai, és a gonosz hatalma véges.
"Csak a szeretet gyõzheti le a gonoszt!
És most reklám!"

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jajj srácok, köszi mindenkinek aki segíteni próbált, csak nem akarom, hogy lecsesszenek mert elindítottam ezt a témát😊.Aki próbál segíteni, kérem priviben tegye<#worship>

tarti19
Na jó de én vodás vagyok 4 éve😛 szóval váltani már nem szeretnék...

EmThor
E3 legjobbak:

A show legjobbja
- Uncharted 2: Among Thieves (Naughty Dog/SCEA, PS3)

A legerdetibb alkotás
- Brütal Legend (Double Fine Productions/EAP, PS3, Xbox 360)
- Heavy Rain (Quantic Dream/SCEE for PS3)

A legjobb konzolos játék:
- Uncharted 2: Among Thieves (Naughty Dog/SCEA, PS3)

A legjobb kézikonzolos
- LittleBigPlanet (SCE Studio Cambridge/Media Molecule/SCEE, PSP)

A legjobb akciójáték
- Modern Warfare 2 (Infinity Ward/Activision, PS3)

A legjobb kaland
- God of War 3 (Sony Santa Monica/SCEA, PS3)

A legjobb szerepjáték
- Dragon Age: Origins (BioWare/EA, PS3)

A legjobb versenyzõs
- GT5 (Polyphony Digital, PS3)

A legjobb verekedõs
- Soul Calibur: Broken Destiny (Project Soul/Namco-Bandai Games, PSP)

A legjobb sport
- Fight Night Round 4 (EA Canada/EA Sports, PS3)

A legjobb stratégia
- R.U.S.E. (Eugen Systems/Ubisoft, PS3)

A legjobb zenés
- Guitar Hero 5 (Neversoft/Red Octane/Activision)

A legjobb netes
- MAG (Zipper Interactive/SCEA, PS3)

5c0rp330n
hát, ennél a djuice még olcsóbb is a legtöbb esetben, egyedül más hálózatra drágább. és ott nincs 9000-es havidíj <#idiota>

tarti19
off
Apuval vodás fix 9000-es csomagban vagyunk mindenhová 20Ft/perc illetve 20Ft/SMS...

5c0rp330n
hát, mint havidíj nélküli kártyás csomag, a djuice reload-nál nem fogsz jobbat találni, köröket ver minden szolgáltató minden más hasonló csomagjára.. lehet, hogy csak a megkötés idõpontjában ellenõrzik az életkort és utána meghagyják, ebben most nem vagyok biztos.. vagy vedd valaki fiatalabb nevére 😊

EmThor
off

kártyás csomagom van, de 890-ért is van pannonnál elõfizu, ebbõl 30 perc lebeszélhetõ, 33ft\perc asszem

NAGYON NAGY OFF:
Bocs h ide írom, de itt sok az ismerõs és durva lenne mkinek privit küldeni.Szóval, van itt valaki akinek pannonos karis csomagja van?Szeretnék váltani, de nem igazán tudom melyik a legjobb választás.Sok smst küldök, de beszélek is.Láttam ezt a djuice reload-ot, de csak 26 éves korig van, én meg aug-ban leszek 26..TÉNYLEG BOCS MÉG EGYSZER<#worship>

A Helgan egy kopár bolygó 😊 Az ûrhajós rész egy fokkal színesebb, de tényleg nem csili-vili színes, mint a Halo. Az már majdnem Hello Kitty szint 😊 (De attól még nem rossz...)

Alien!
A KZ2 a koncepció miatt ilyen...Olyan mint a Dead Space,az sem volt helyszínekben változatos,vagy mint amilyen mondjuk egy Aliens játék lesz...Csak ezeknél fel sem tûnik....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Helló!
Baj van a PS3-al, kérlek segítsetek, ha tudtok! 1080 p-ben csíkoz a kép, vonalak futnak a szélén, a fehér részek vöröses árnyalatúak és mintha nem is 1080 p volna. Amikor átrakom 720 p-be teljesen jó a kép, hibátlan.
Kipróbáltam másik hdmi kábellel, de semmi változás. Nem hinném, hogy a tv volna, egyébként egy full hd Bravia.
Volt már valakinek ilyen problémája?

OFF:
Ezt nem lehetne egy másik topikban?
Tuuudoood ez a ps3-as topik.
(van ps2-es oda inkább illik sõt továbbmegyek: van God of War is némelyik videojátékoldalon.)

ON:
Beigazolódott amitõl féltem, Killzone2 szinte végig szürke színárnyalatban fut, a pályák sem túl változatosak(innen kiemelném EmThor kolléga vonatos szakaszát - az tényleg különleges volt), nem is értem miért mondtátok...
Killzone 1 ebbõl a szempontból simán két kört ver erre a részre.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tarti19
Ez a játék amúgy is errõl szól😊 Nem kell meglepõdni😄😄D:
hack and slash a mûfaja😛

Na kijáccottam... - csak rákelett jönni 50 halál utan a trükkjére... L1 + X kombót ha jókor beviszed akkor mindig összecsaptok és nyomkodni kellett a kört...majd kicsit bekábul és lehet ütni - ezt ezelött is észrevettem mivel néha bejött... de ezzel a kombóval szinte mindig beadta ezt - de még igyis mondjuk úgy szivatós volt....

hát a 2-tõl azt várom, hogy ne legyen ennyi szarakodás a harcokba - ne keljen KIS NYOMORÉKOKKAL 10 perceket harcolni - meg mi a faszom az hogy nem lehet megfogni - egy hatalmas kombó után se... az lehetetlen lenne -csak a fejlesztõk szarsaga miatt nem engedi... hát néhol ez teljesen átmett nevetségesbe - meg annyit rávertem pár majdnem sima ellenfélre hogy hihetetlen - aztán jöttek a vége felé a botosak nahát azok annyik bírtak hogy mig abbol 1 et leölök, addig a legeslegalapabból (pl nyilas) lecsapok 200-at pörgésekkel stb.

akkor azt is várom még a 2-tõl hogy ne legyen minden sarkon harc, legyenek szünetek - több mint az elsõbe... mert az 1-be NAGYON ÁTESETT ARRA AZ AOLDALRA A DOLOG MINT SOK HASONLÓ JÁTÉKBAN - harc harc harc és harc...mész 1 percet és harc - mikor HALADNI AkARSZ - és a sok harc pláne zavaró hogy ha amúgyis temérdek rejtvényt meg kell oldani arról nem is beszélve h szaladgálni mennyit kell.... ami nem lenne gond söt annyira nem is csak a sok fight kicsit átbillenti a ló túlsó oldalára....

És ez szerintem nem vélemény - pláne ha hozzáteszem, hogy ez CSAK NORMAL FOKOZAT!!! volt + hogy elég jó vagyok ilyen jatekokba - na mind1 😛

A 2 végsõ csatája szerencsére pár fokkal coolabb és Ep9ikebb mint az 1 -é. Én nagyon élveztem .😊 És majd most jön a 3. 😊
Lassan csak a végére érsz 😊
Amugy te milyen végre gondoltál?

Én most játszom a 2.-at az elsöt már a vagy 2 éve játszottam az elsöt, a másodikhoz meg csak most jutottam hozzá. Tul nagy változást ne várj a 2 résztöl sem, talán kicsit kevesebb benne a fejtörös rész, legalábbis nekem eddig ugy tünt, de az akció része ugyan az, s a jóhir, hogy a kedvenc minotauruszaid is leszenk benne szép számmal ugyan azzal a kivégzös módszerrel 😊 Nekem pl ök a kedvenceim, viszonylag könyen kinyirhatók, s ha kombóval végzed ki, ad életeröt is, ami nagyon sokszor jól jön.

Amugy ha a normál nehéznek tünt, próba képpen próbáld meg a legnehezebb fokozaton (asszem az a GOD), na ott én még az elsö csatán se tudtam tuljutni 😊
jó most már tudom mire gondoltál... hát nem is értem hogy lehetett ez igy elbaszni... hatalmas vége lett volna erre a 2. harc Ádészal hát VICC

Gyakorlott játékos vagyok de lassan egy órája itt küzdök vele... nevetséges csíter kisgeci - szar a fegyverem...õ többet sebez - vannak speckói - amik közül az egyik nagyon gáz - én beviszek rá egy 10 es kombót õ meg 2-3 ütésbõl VISSZANYERI a féregje - SÕT MÉG TÖBB IS LESZ AZ ÉLETE - hát elmennek a büdös picsába

Eléggé teccik a játék csak van benne hiba szerintem bõven - ez a ISTENKIRÁLYSÁg David Jaffe - A MESTER hát nem értem ilyen aproságokra hogy nem tudott odafigyelni....

Kíváncsi leszek h a 2-be miket javitottak ki... avagy nem :/ - sõt az is lehet hagyom a faszba az egészet

használj TOR-t <#integet2>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

balla27
most már értem.köszönöm.majdnem csináltam italy store-t is.

predator0
Mert IP korlátos is a szemét. Vagyi csak a saját országod accountja alól menne.

balla27
de nekem nem viszi az angol store-val sem

predator0
Nem. Olyan, mint a Home, store-hoz kötött.

szerintem téged a kelleténél jobban frusztrálnak a játékok. no offense...

balla27
?

balla27
sziasztok!valamilyen formában ez a vidzone használható.nálam nem indul el.

beksztrít bojsz