PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PEACE
Amúgy meg csak reméljük a legjobbakat. <#awink>#awink>
PSN ID: TCr64EU
Aztán elcseréltem a Red Faction-re, de nem bántam meg, remek játék, fõleg a multija. 😊
2. ha szerinted a forza, vagy pláne a Grid törése nem vállalható, akkor nem értem, hogy a GT5p frame-dropjai hogy mennek át az igényesség-szûrõdön (valószínûleg jó ps3 fanboyhoz méltóan igen szelektíven mûködik)
3. nem csak törés létezik a világon, hanem mechanikai sérülés is, aminek igazán nem nagy dolog a szimulációja, viszont legalább megakadályozza, hogy a versenyek dodzsemezésbõl álljanak...
4. az, hogy esetleg más is szaggat, semmit sem változtat azon a tényen, hogy a GT5p is. Nem tudom, miért kell ezen ennyit tépni a szátokat...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Én már jóideje nyúzom a prologue-ot, de nálam egyszer nem fordult elõ ilyesmi...
Igen van pici szaggatás 16 autónál a GT5p-ban, de nem tudsz olyat mutatni amelyik ilyen minõség mellett nem szaggat.
Persze, hogy még nincs törés mivel más játékokban sem tudták még megoldani azt a fajta törést ami vállalható. Rohadt nehéz lehet megoldani az olyan törést amin nem röhögi szét az ember az agyát...
Olyan dolgokat fikáztok amit MINÕSÉGBEN semelyik játék sem tudott lerakni az asztalra, épp ezért ennek így semmi értelme.
Ez olyan mintha nekiállnál a Pacman-t fikázni mert nem volt benne AA....
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként a 60G-s verza képes lejátszani a ps2-es játékokat...
Jól játsza le vagy van ebben valami gixer? Van ps2-m szóval ez nem baj azlrt akarok ilyet venni mert ez olcsóbb csak egy haverom próbálta egy ilyen ps3-on lejátszani a gamét és nagyon rossz minõségben ment.
http://www.youtube.com/watch?v=QypIvuYDPn0
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
amúgy a MAG-os videó oldal nekem nem tölt be 😞
viszont inkább a teljes gt5-öt kéne majd szételemezgetni,annak talán több értelme lesz....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
boxjáték, nem xbox játék 😄
Bizonyos helyeken már 4-5 látható autóval is fixen 20-ra, vagy az alá esik a framerate, olyannyira, hogy bezavar a játszhatóságba is. Forza 2 igaz csak 8 autóval és rondábban, de atomstabil 60fps.

Te mit csináltál az én hozzászólásaimmal?
Darabokra szedted és értékes válasz nélkül visszadobtad!
Én csak próbáltam felvenni a hattttalmas röptû beszélgetést...<#unalmas>#unalmas>
És akkor itt/most az én részemrõl téma lezárva, és ha megfogadsz egy tanácsot szerintem majd akkor szólj, ha találtál legalább hasonló szinvonalú játékot. <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
.....és ezt nevezik real driving simulatornak???
Most, hogy rávilágítottál asszem eladom logitech kormányostul 1 golyórágóért.
Ui: én hülye meg azt hittem lenyomok pár kört és mehetek az Alonso helyére...
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem vergõdök, csak véleményt nyilvánítottam, ha nem tetszik ne olvasd el, vagy cáfold meg az állításaim.
Csak már qrvára elegem van ebbõl a hypeból ami körülõtte van, hogy így alázza mag úgy alázza x,y játékot, miközben hemzseg a hiányosságoktól.
bocsi JohnnySmith, tényleg nem ide való de ezt szerettem volna leírni.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2 videóval kedveskedek a GT rajongóknak, de csak azért mert REAL DRIVING SIMULATOR, ahogy a videók is alátámasztják 😊.
Légyszíves cáfold meg a #63964 ben leírtakat.