PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Mi a gyenge te ááá majd ideirtam 1 szepet, hany auto is lesz benne es gondolkodj el picit!! Gondolom ha torest akarnak szimulalni, akkor fullosra akarjak, ahhoz meg kibaxott sok ido kellene, h ne csak feluleti legyen, de kitudja mit kapunk meg benne amig nincs vegleges jatek mit parazol es mit teped a szad feleslegesen es rinyalsz, menj forzazni stb. Jelengleg nincs jobb vagy ha igen kozold! Rengeteg hibaja van, mint minden programnak, de az itteni vergodesed mar tenyleg elviselhetetlen, de ezt ugye nem csak en irtam! Reszemrol kar volt ezt a HSZ-t is irni, mert nyomom kovettem az irasaid, de mar nemvagyok a regi,h harcba szalljak, sot idom sincs erre!!

PEACE

TC
A franc tudja õk miért nem tették bele eddig... nem hivatalos hírek alapján viszont az teljesben lesz törés. Az E3-as videóban is látszik a rallynál (jó, tudom, prerenderelt videó, de sztem nem véletlenül csinálták meg így...)

Amúgy meg csak reméljük a legjobbakat. <#awink>

PSN ID: TCr64EU

A többi autósjáték fejlesztõ cég ki tudja fizetni ?
TC
Nem beszél hülyeségeket a kollega, tényleg rengeteg pénzbe kerül a gyártók felé a törésmodell.

Ez nagyon gyenge volt, a többi játékban miért van törés ?
EmThor
<#crazya>

TC
Nekem ahhoz, és a 21 extra mozdulathoz nem volt türelmem, e 2 híján meg lett volna a Platinum...

Aztán elcseréltem a Red Faction-re, de nem bántam meg, remek játék, fõleg a multija. 😊

EmThor
megvan a 350 shard infamousben 😊

guardian hero
1. nem fikázok, csak helyükre rakom a tényeket

2. ha szerinted a forza, vagy pláne a Grid törése nem vállalható, akkor nem értem, hogy a GT5p frame-dropjai hogy mennek át az igényesség-szûrõdön (valószínûleg jó ps3 fanboyhoz méltóan igen szelektíven mûködik)

3. nem csak törés létezik a világon, hanem mechanikai sérülés is, aminek igazán nem nagy dolog a szimulációja, viszont legalább megakadályozza, hogy a versenyek dodzsemezésbõl álljanak...

4. az, hogy esetleg más is szaggat, semmit sem változtat azon a tényen, hogy a GT5p is. Nem tudom, miért kell ezen ennyit tépni a szátokat...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

TC
Srácok én nem tudom mi ez a szaggatás para.
Én már jóideje nyúzom a prologue-ot, de nálam egyszer nem fordult elõ ilyesmi...

Ombika
Arrol nem beszelve,h mennyi penzt kellene tejelnie minden 1-es autogyartonak a toresert! 😊

"Addig csak arról tudok beszélni, amit látok, "

Igen van pici szaggatás 16 autónál a GT5p-ban, de nem tudsz olyat mutatni amelyik ilyen minõség mellett nem szaggat.
Persze, hogy még nincs törés mivel más játékokban sem tudták még megoldani azt a fajta törést ami vállalható. Rohadt nehéz lehet megoldani az olyan törést amin nem röhögi szét az ember az agyát...

Olyan dolgokat fikáztok amit MINÕSÉGBEN semelyik játék sem tudott lerakni az asztalra, épp ezért ennek így semmi értelme.

Ez olyan mintha nekiállnál a Pacman-t fikázni mert nem volt benne AA....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

guardian hero
Játéktól függ... a playstation.com-on játékonként le lehet kérdezni a kompatibilitást, illetve itt egy nemhivatalos lista, ami talán még használhatóbb.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem nem... Úgy értem hogy rosszul játszotta le hogy baj volt a képpel. akadozott a játék stb...
tarti19
Az nem a ps3 hibája, ennyi volt ps2-ben azaz az elõzõ generációban...
Egyébként a 60G-s verza képes lejátszani a ps2-es játékokat...

Azt írják hogy a 60 gigás ps3 az lejátssza a ps2-gaméket is.

Jól játsza le vagy van ebben valami gixer? Van ps2-m szóval ez nem baj azlrt akarok ilyet venni mert ez olcsóbb csak egy haverom próbálta egy ilyen ps3-on lejátszani a gamét és nagyon rossz minõségben ment.
PSP-s GT, sztem még nem volt itt.
http://www.youtube.com/watch?v=QypIvuYDPn0

Istencsászár
alapvetõ dolgokat szeretnének csak, ahogy egy belsõ nézetig is csak most jutottak el a fejlesztõk ( Forza3 detto ), ahogy kell bele a törés ( GT készítõinek mostanra esett le a tantusz ), ahogy kell idõjárás változás, mitõbb dinamikus idõjárás ( hogy melyikben, milyen lesz az kérdésés, már ha lesz... ), ahogy a napszakok is és lehetne sorolni még példákat... talán nem kellene sok 100 autón pöcsölni, hanem a versenyélményre koncentrálni ( GT, Forza detto )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
na igen,sosem játszok cockpit nézetben,egyszerûen semmi értelmét nem látom,egyébként pedig valóban megjelenhetne már,bár a nagy számok törvénye alapján biztos van vele meló....bár itt ahogy elnézem mindenki annyi mindent szeretne a gt5-ben látni,hogy ahhoz kéne még +3 év fejlesztési idõ...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
kemény, de elõször én is félreértettem ugyanígy 😄😄😄

amúgy a MAG-os videó oldal nekem nem tölt be 😞
guardian hero
Elemezgetném én a teljes GT5-öt hidd el szívesen, csak hát hol van? Addig csak arról tudok beszélni, amit látok, és az pedig nem ritka beszaggatás, nem replayben, hanem ingame, cockpit nézetben. És nem 56 fps ahogy írod, hanem bõven 30 alatt. Ennyi.

5c0rp330n
ahaam.
úgy már lehet benne valami 😊

Alien!
nemtudom,én kentem vele nem keveset,de olyan nagyon nem zuhant be a frissítés,talán egy-két visszajátszásnál volt szembetûnõ.....az meg,hogy a forza 2 mit csinál kevesebb autóval csúnyábban,hát hogy õszinte legyek pont nemérdekel....

viszont inkább a teljes gt5-öt kéne majd szételemezgetni,annak talán több értelme lesz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

guardian hero
öööö... talán a "box", azaz ökölvívás sportágat feldolgozó játék? 😊

5c0rp330n
ezesetben a boxjáték mit is akar jelenteni? 😊

guardian hero
lol, paranoia rulz 😄

boxjáték, nem xbox játék 😄

5c0rp330n
miért boxra. akkor különbség van megint a 2 változat között? néztem ps3on a demót, nem tûnt nagyon csúnyának.

guardian hero
"és itt néha a képfrissítés nem 30fps-rõl esik 20-ra,hanem 60-ról 52-58-ra...nem mindegy..."

Bizonyos helyeken már 4-5 látható autóval is fixen 20-ra, vagy az alá esik a framerate, olyannyira, hogy bezavar a játszhatóságba is. Forza 2 igaz csak 8 autóval és rondábban, de atomstabil 60fps.

Alien!
jó a FN4,bár ahogy olvasom sokan sikongatnak az analóg ütések miatt,illetve nekem egyedül az nem tetszik benne,hogy pl erre a súlycsoportra egyáltalán nem ez a mozgáskultúra jellemzõ,kb ugyanúgy mozognak mint a nehézsúlyú játékosok.

tarti19
Hattont padlóra küldték😛

uhh bmeg mekkora KO

EmThor
Sok anyaggal vagyok úgy mostanság, hogy idõvel tudom értékelni, némi belemélyedés után, pl. ez lesz asszem -majd idõvel, ha lesz rá pénzem- az elsõ boxjátékom

Alien!
MAG developer diary

ez kezd egyre f*szányosabban kinézni.....

Most akkor nem kell az F1 Chamionship Edition ? <#buck>
Mostmár tényleg befejezhetnéd, kiba' unalmas!!!

Te mit csináltál az én hozzászólásaimmal?
Darabokra szedted és értékes válasz nélkül visszadobtad!
Én csak próbáltam felvenni a hattttalmas röptû beszélgetést...<#unalmas>

És akkor itt/most az én részemrõl téma lezárva, és ha megfogadsz egy tanácsot szerintem majd akkor szólj, ha találtál legalább hasonló szinvonalú játékot. <#wave><#wave><#wave>

Szépen kiragadtál egy mondatot a hszbõl, ezzel csak magadat minõsítetted <#mf1><#hehe>
Inferno Pool-ról van valami usás store-os hír? Amcsiban a legnépszerûbb kocsmasport a billiárd és pont ott nem jelenik meg? Nem igazán értem....

Bazze nincs szélvédõre kavics felverõdés a GT5p-ban....
.....és ezt nevezik real driving simulatornak???

Most, hogy rávilágítottál asszem eladom logitech kormányostul 1 golyórágóért.

Ui: én hülye meg azt hittem lenyomok pár kört és mehetek az Alonso helyére...

<#mf1><#mf2><#nevetes1><#integet2>

amennyiben van bármilyen közöd a közlekedésmérnökséghez, a közlekedéstudomány legalább alapfokú ismeretéhez, akkor elnézést, de úgy dobálod ezt a kerék dõlésszöget, hogy igazából szerintem lövésed sincs sem arról, hogy ez mennyire fontos, sem az, hogy mi az egyáltalán, és hogy ha valami számol kerékdõlésszöget, akkor azért van egy-két dolog, amit illene neki. továbbra is fenntartom a véleményem, hogy ez a görcsös erõlködés, hogy leszólj valamit, felesleges. persze hogyha a tanszékvezetõmmel beszélek elnézést..

JohnnySmith
Így van belemásztál, nem is kicsit éppen ezért kell a GT5 topikban folytatni. (kértelek most másodszor...)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Tudom, hogy ezekkel a kommentekkel belemásztam néhány GTFan lelkébe, de nem irtam valótlanságokat, nem offoltam.
Nem vergõdök, csak véleményt nyilvánítottam, ha nem tetszik ne olvasd el, vagy cáfold meg az állításaim.
Ki mondta, hogy utálom ?
Csak már qrvára elegem van ebbõl a hypeból ami körülõtte van, hogy így alázza mag úgy alázza x,y játékot, miközben hemzseg a hiányosságoktól.
Ha ennyire utálod, gagyinak találod akkor miért erõlteted, add el! Nem azt akarom megtiltani hogy kifejtsd a véleményedet, de ez már sok, ilyen videókat meg bármelyik játékról lehet találni. Csinálhatod ezt hetekig is, akkor sem fogsz minket meggyõzni hogy ez egy szar játék. Félre ne érts, nem vagyunk vakok, objektíven látjuk a dolgokat, tisztában vagyunk a hiányosságaival, de nekünk így ahogy van, megfelel. Persze én is szeretnék törést, idõjárást, napszakváltozást, amire nagy esély is van a teljes GT5-ben, de ha egyszer mindent nem lehet megvalósítani akkor el kell fogadni, nem érzem magad átverve hogy egy ilyet adtak a pénzemért, ha Te igen akkor le kell köpni és elpasszolni, valamint levonni a következtetést, hogy soha többet GT-t és venni egy jobb Driving Simulator-t. Én úgy gondolom hogy nem lustaságból és szarok rá hozzáállás miatt nincsenek benne az általad említett dolgok, ha nem mert nem lehet kivitelezni ennyi mindent. Engem lenyûgöz hogy mekkora elhivatottsággal készítik az 5. részt és nem sajnálják rá az idõt, ami lehetséges lesz technikailag azt biztos vagyok benne hogy maximálisan kihozzák belõle. És ha ez azt fogja jelenteni hogy nem lesz benne kavicsfelverõdés, vagy ízig-vérig realisztikus törés, akkor is én leszek a legboldogabb ember amikor végre becsúsztathatom a játékot a PS3-ba és nyugodt leszek, mert tudom hogy mindent megtettek!
bocsi JohnnySmith, tényleg nem ide való de ezt szerettem volna leírni.

JohnnySmith
(egyetlen egy kérdésem van, a GT5P topikba nem fért volna el ez a vergõdés?)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Köszönöm !!!!
Ha veszed a fáradságot megnézheted a Rankings-t Suzuka, Ferrari 599 '06 természetesen Professional fizikával, kevés gyakorlással 28. helyezés.
Úgylátom nekem kell elnézést kérnem mert lemerészeltem írni a szentéssérthetetlenmindenporcikájábantökéletes GT hiányosságait/hibáit.
2 videóval kedveskedek a GT rajongóknak, de csak azért mert REAL DRIVING SIMULATOR, ahogy a videók is alátámasztják 😊.

Alien!
biztos találsz,ha ennyire rá vagy kattanva.

igen van
Légyszíves cáfold meg a #63964 ben leírtakat.
Ez egy nagyon okosan megcsinált videó, szûk pálya, "kilóméteróra nézet no komment" 12 autóból max 3-4 autót kell megjeleníteni a képenyõn, szivesebben megnéztem volna Suzukán 16 autóval a célegyenesben az FPS-t külsõ nézetbõl ahol látszódik az összes autó, vagy a Cockpit nézetbõl.