PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
ha már ps és rockstar, jön a CW DS után PSP-re is... ha már DSi, nem rossz btw:
ezért kéne egy DSi 😊

persze ez oké, csak ugye többek között emiatt tart ott a magyar konzolhelyzet(magyar nyelvû játék, PSN stb) ahol tart....
az ms/sony fõhadiszálláson csak a legálisan eladott példányokat látják, miközben ezek a boltok meg virágoznak a füzet nélküli gyárból kilopott lemezekkel.

az is igaz, hogy hülyék lennének nem kihasználni a kiskapukat ezekrõl a dolgokról nagyrészt a kiadók tehetnek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sippie
ígyvan... és mi örülünk hogy ennyiért adják a játékokat, mert ha mondjuk adóznának, akkor valszeg több lenne...
Ebben csak az a meleg, hogy ezek a boltok nem is adóznak így a játékok után.....és mindezt évek óta (pl Gömb u. több mint 15 éve ezt csinálja). Vagy van ismijük az apehnál, vagy még ha meg is büntetik õket akkor is jobban megéri vagy a fene tudja, de más tisztességesen adózik ezek a túró boltok meg simliskednek. Mindegy nem az én dolgom...

Istencsászár
köszönöm!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Igen.
Kapsz egy levelet, hogy felvették a rendelést.
Kapsz egy levelet, amikor levonták a számládról a pénzt (vagy arról, hogy nem sikerült).
Aztán kapsz egy levelet, hogy sikeresen postázták a játékot, benne a csomagszámmal, amivel meg tudod nézni mikor ért be az országba.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Istencsászár
ShopTo oldalról való rendeléskor, ha nem adok meg telszámot, akkor mailba is értesítenek arról hogy feladták nem adták a játékot?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sippie
az a dúrva, ha játékot veszel, és azt se kapsz 😄😄
predator0
Azt hittem te a teszkós turiból szerzed be a cuccost 😄

tarti19
játékok után valóban nem kapsz, ezt tudom, mert sok játékom van az überbõl meg volt pár a platinából is😛

predator0
Többnyire egyszer vettem konzolt az egyikben plusz egy rakat játékot itt is, ott is és többnyire egyszer sem adtak. De mondom ez csak többnyire volt, mert néha nem, akkor egyáltalán nem kaptam semmit 😄
A garanciáról pedig ne beszéljünk szerintem, ami egy a bolt nevét és a vásárlás idejét jelzõ matricából állt. Ha kérek biztos kapok számlát és Sony-s garanciát, hülye voltam és nem tettem, de már nincs is akkora jelentõsége, mert másfél éves a gép.

greyfox
Nyugodtan mehet bármelyikbe.
Ha nem adnak, kérjen!
Amúgysem a konzolbolt jóindulatától függ, hogy milyen szervíz szolgáltatást kapsz, miután kijöttél a boltból nem az õ dolguk!

Steam: greyfox

tarti19
Ezek adnak maguktól is adnak többnyire, de ha nem, akkor csak kérni kell😊
Odaát mesélték...
Amúgy a legtutitbb számlás a 576😊 Abban 17-18K-s játékoknál bennee van egy ajándék blokk is😛
Konzolokszervize meg egy nyilatkozatot ad a ps3 típusszámával s 1 év garit...

predator0
Blokk/nyugta/számla tekintetében az elsõ kettõt le is húzhatod. Meg úgy szerintem az összes maszek konzolboltot.

brodix
Nekem tetszik na 😄
Monnyuk az túlzás,hogy ha lenne rá lehetõségem,megcsináltatnám,de sztem igen jól néz ki.
Már láttam ilyen stílusú notebook tuningot.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

na, sorold akkor tovább.

tarti19
Igen, ezek kezdésnek jók lesznek...

mondjatok kérlek egy olyan boltot Budapesten, ahol érdemes megvenni egy ps3-at. saját tapasztalatból és más elmondásai alapján nem igazán szeretnek blokkot adni, én meg olyan helyen nem veszek semmit, ahol utólag az õ jóindulatára kell alapoznom, amikor esetleg a garanciával kéne élnem. Überkonzol? Platinumshop? Konzolstudio? Ezeket nézegettem.

TC
Igen ezt néztem, ez elég LOL, még ha drágább játékot adok cserébe, akkor is nekem kell ráfizetnem 2 rongyot. Elég vicces...

PSN ID: TCr64EU

lobig
nem normális, de van <#bee1>
JÁTÉKCSERE

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

TC
Jatekaim.hu-n kívül van még valami normális játék csere-bere oldal?

Forrest Gump
Eladó 5 db PS3 game, mind hibátlan.

FIFA08
FIFA09
FNR3
Orange Box
LBP

Ár: 12k, csak egyben.

Érdeklõdni priviben.

(Budapest)
TC
??? <#fejvakaras>

brodix
Ilyen mod kell az enyémre!!!!!!! xD
Ez nagyon állat!!!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

TC
Ohhhh.... akkor az valóban egy szûk kör, és én nem vagyok benne... :/

American express blue a megoldás.

TC
Hallgatlak... 😊

tarti19
Van alternatíva az EU-s DLC-k letöltéséhez is... igaz mondjuk ez szûk réteget érint...

guardian hero
USA prepaid card van, lehet venni pl. ebay-en is, gondolom paypal-al fizetsz, küldenek egy kódot, redeem-eled, és máris ott van az accountodon a pénz. Más kérdés, hogy USA store-on internetes fizetésre alkalmas magyar bankkártyával is lehet fizetni elvileg, így megspórolható egy plusz kör.

Ami a dolog hátránya, hogy USA DLC csak USA játékkal mûködik, szóval európai PAL játékhoz elfelejtheted a DLC letöltést.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Szerintem a Grid törése simán vállalható bármilyen játékban. Amellett a játék sok tekintetben jobban is néz ki, mint a GT5.

"Olyan dolgokat vársz el ami más programban sincs korrektül megcsinálva"

Szerintem meg megvan minden más programokban, legfeljebb nem összpontosul minden elvárt feature egyben. De hát mitõl várja az ember, hogy felül tud emelkedni a többin, ha nem a végtelen ideig és végtelen pénzbõl fejlesztett GT5-tõl? Ilyen feltételek mellett nem kellene annyira súlyos kompromisszumokat kötni, mint a törés/mechanikai sérülés teljes hiánya (és fõleg nem kamu marketingdumával kimagyarázni, amit aztán visszhangozhatnak a fanboyok a fórumokon...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

lobig
engem is érdekelne ez a téma. meg az is, hogy a singstarban, simán tudok e tölteni mondjuk US accounttal...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

TC
Értelmetlen és véget nem érõ vita....

DLC-hez valaki? <#circling>

Most már tényleg menjük át a GT5 topikba <#buck>
Istencsászár
" (200km/h-val a falba és leszakad a lökháritó....loool, ha ilyet raknak a gt-be akkor köszöntem!)"

kettõs mérce, amikor a GTben 200al a falnak mész és lepattansz róla és suhansz tovább az jobb?

TC
Na srácok, elég legyen már a flame-bõl plz.... :/

Inkább meséljetek arról, hogyan tudok DLC-ket venni?
Azt tudom, hogy lehet kapni "PSN kártyát", addig ok...
De csak US játékokhoz lehetséges?

ha majd a Grid autói annyi poligonból állnak mint a GT5p autói akkor értékelhetõ ez a mondatod.
Ha majd a GT5 multiplatform lesz akkor értékelhetõ ez a mondatod. <#hehe>
1: mivel csak részleteiben raktad helyre a tényeket, ezért mertem megírni, hogy mivel nincs normális törés egy játékban sem, valszeg ezért nincs a GT5p-ben. Egyszerûen a technika/programozás még nem tart ott. Ha lesz olyan játék amiben VÁLLALHATÓ a törés akkor be lehet támadni a Polyphony-t, hogy szarok a programozói.

2: könyörgöm nézd már meg a grafikai szintet az emlitett programoknál....ha majd a Grid autói annyi poligonból állnak mint a GT5p autói akkor értékelhetõ ez a mondatod. Ugyanez igaz a forzára is. Természetesen messze nem tökéletes a GT5p sem, a mai világban még kompromisszumot kell kötni, ilyen egyszerû. Egyébként ezt az igényesség mondatod egyszerûen nem értem, rád ugyanúgy igaz, sõt mivel te hoztad fel a vitát újra ezért hatványozottabban igaz! Neked nem felel meg a GT5 csakis 16 autónál látható (ott is ha összesûrüsödik a mezõny) szakadozása!
A fanboy dolgot nem vágom, közöm nincs a világhálón tomboló cégéltetõ baromsághoz. Ahhoz kerress embert a PSC-n.

3: ebben egyetértünk. ennek már kéne lennie a gt-ben is.

4: azért mertem "tépni a számat" mert olyan dolgokat vársz el ami más programban sincs korrektül megcsinálva. Nem gondolod, hogy egy Gt szintû játékba beleférne a Grid látványos, de néha roppant komikus törése. (200km/h-val a falba és leszakad a lökháritó....loool, ha ilyet raknak a gt-be akkor köszöntem!)

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TC
Én is ezt írtam, de most a törésen van a hangsúly... 😉

hát mondjuk ha törés akkor burnout.

Alien!
a Motorstorm 2 atomdurva,köröket ver az elsõre,mindenben....Nekem amiben tetszett a törés,az a Burnout,ill a MS2....A Grid sem rossz,de annak csak a demóját láttam,az meg egy technikai szemét volt ps3-on...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ha jól tudom a GRID nem is szimulátornak készült, nem is lett az <#hehe>
TC
Motorstormmal még ugyan nem játszottam (túl arcade-os nekem a videók alapján, 2. rész demója meg abszolút nem tetszett), de a GRiD (tudom, nem exkluzív) töréseinél faintosabbat eddig még nem láttam (mondjuk az sem annyira szimulátor, mint arcade) 😊

NEXUS6
Azért csak jó felé megy a világ, akkor még AA sem volt, meg HDR, meg Anizó, meg semmi, most meg van!
A játék meg kit érdekel!?<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
A legjobb törést szerintem a Motorstorm produkálja ez kb. tény, mondjuk az meg apszolút nem szimulátor.<#nevetes1>

És ott is azért megakad a progi, amikor belehajt az ember egy a többi kocsiból származó törmelék felhõbe.

Ja, 30 évvel ezelõtt még nagyon hanyagok voltak a programozok <#hehe>
NEXUS6
Necsinád!
A Pacmanban télleg nem volt AA!!??
<#hehe>

lobig
de jól elvagytok itt...

Tipikus fanboy hozzáállás, ha nem tudsz észérveket felhozni jön a személyeskedés...