PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Asszem ha a bekapcsológombot nyomod 5+secig, akkor visszaveszi a felbontást magától, vagy valami hasonló trükkel TV nélkül is át tudod állítani.
PSN: berghold
az imént próbáltam a samsung 940BW moncsira pakolni a hdmi-dvi kábellel és azt írja nekem a monitor:
no signal
recommended resolution 1440x900-(ezt a felbontása jelenleg pc-vel a monitoromnak,de ez a max is)
de most nem értem ezzel mit akar,nem kalibrálja be magának?
elvileg ez a monitor tudja a HDCP-t
még esetleg info,hogy a tv-men 1080i-ben fut, bár sztem majd azt 720p-re fogom állítani
egy gyors helpet kérnék ha lehet
thx
a ps3-ból CSAK digitális, DVI/HDMI jel jön ki, abból is csak HDCP-vel védett. ezt csak a már említett méregdrága átalakítóval tudod VGA-ra formálni, de annyiból monitort is kapsz, ráadásul az így átalakitott kép rossz minõség lenne.
sajnos ez van ... ha mindenképpen ps3-at szeretnél, add el a monitorod és vegyél egy HDCP képes DVI/HDMI bemenetest.
Forza.
Tudnátok ajánlani valamilyen oldalt ahonnan olcsó Blu-Ray filmeket lehetne rendelni ? Szerintetek mûködne sima SD tv-n a 3D-s film ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Krista5: Nem kell. Használhatod a már meglévõt, ha van 😄
Ok köszi ezt én is valahogy sejtettem 😄
Holnap lesz az tuti és akkor lehet netezni regizek a storera és lehet multipalyerezni!!!
Krista5: Nem kell. Használhatod a már meglévõt, ha van 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
vannak jófajta gépjármûvek,melyek praktikusak,sokféle igénynek megfelelnek meg vannak a mercedesek😊
de mondom az X is egy nagyon jó konzol eltekintve a megbízhatatlan vastól
Router az mi?
Jó igaz vannak SCART meg RGB kábelek de ha ezzel rá lehet kötni egy TV-re akkor nehogy már egy DVI-VGA átalakítóval megy egy HDMI-DVI átalakítóval ne lehetne megoldani ezt a monitoros témát .. számomra ez rejtély marad...
de nincs igazam?😄 számomra ez logikus😄 de lehet...😄 áh..
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
35-40K-ezért a *** nah aki kitalálta*** de amugy MO-n lehet kapni? vagy ONLY külföld?
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Papesz
Papesz
És hozzá vannék egy HDMI DVI átalakítót
Ezt igy meg-e lehet oldani....
Halottam olyanrol is hogy HDCP-s kell lennie a monitornak .. de sajna a monitorom nem az .. és az érdekelne hogy muszály annak lennie? Ha igen akkor nicns valami trükk hogy ki lehessen ezt játszani? Mert ha ezt nem lehet megoldani akkor minek árulnak átalakítókat😄
X-et meg nem akarom venni.. söt uj monitort se! PLS HELP
Azért nem LINK formájába tettem be a fenti címet mert 30 napig nem használhatok linket😄
Nah szóval remélem van valami megoldás!
háááát:
sose gondoltam,hogy ilyet mondok,de ez valóban a konzolok mercije-pedig isten látja lelkem imádom a 360-amat is
akkor egy kérdés lenne itt is:
ugye router nélkül is lehet csatlakozni?nekem nem szükséges,hogy közben a pc online legyen
Ha van routered, elég csak rádugni az utp-t.
Nem fizetõs a store maga, sem a multi-játék lehetõsége (ez nem xbox live).
PSN ID: TCr64EU
Ha én most a PS3-omat összekötöm az internettel akár regisztrálok a STORE-ra akár multiplayerezek játékokkal védve van a PS3-om vírusokkal szemben. Van e esélye hogy vírust kapjon a PS3-om?
Nekem nem áll szándékomban semmit sem tölteni.
Én csak Multiplayerezni szeretnék akkor regizek a Store-ra akkor csak elég az Egyesült Királyságot választani nem?
Amúgy nem kell külön pénzt fizetni hogy én most regiztem a Store?
És a másik.
Ha én most a PS3-omat összekötöm az internettel akár regisztrálok a STORE-ra akár multiplayerezek
Aki nemtudott errol az opciorol annak ajanlott megvaltoztani a cimet.
Asszem külföldrõl fogok venni ps3-at. 😊
?
Ahogy látom a regisztrálást csak országot kellet beállítani utcaneveknél pedig nem írni kell hanem kihozza a csomó utcnevet és választani kell .
http://www.fakenamegenerator.com/
Egyebkent meg a cimsorban tlalod ugyan ezt a linket. csak eszre kellet volna venni. Nemde ??
PS : Reggleni barmilyen orszagra lehet. Csak arra kell fogyelni h. legyen store tamogatas is 😊
Ajanlott ( USA / UK ) optional JP / DE
Címet kell írni??? Most mi a halált írjak majd oda??
Lécci segítsetek!
(ps2 + blu-ray kínálatuk is meggyõzõ, odakint 10 ropi (30£) a mátrix 1-2-3 BD-n, otthon meg 21k... 😞 )
Általában globálisak szoktak lenni a szerverek.
Haverok, Buli, Fight Club!
A pk. általában pár font.
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
ha pl angliából vmelyik webshopból rendelek nagyjából a magyar posta részérõl kb milyen költséggel kell számolni 1 játék esetében?
Usa-i Playstation Network-ra regisztráltunk még anno, usa-i ismerõsünk címével. Ez most azt is jelenti, hogy amelyik játékon akarunk multizni az akkor az usa-i játék "szerverhez" fog csatlakozni?
:3
Szoktál játékokat venni PS3-ra?
Kedvenc játékaid?