PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThugEdge
tényleg az volt a gond

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
köszi,közben utána olvastam egy külföldi fórumon és valóban ez lehet a gond,nem is értem, ez butaság volt részemrõl,pedig igen régóta van pc-m, hogy értsem a perifériák mûködését

Esetleg ne úgy próbáld rákötni, hogy 1080-as felbontásra van állítva a gép.
Asszem ha a bekapcsológombot nyomod 5+secig, akkor visszaveszi a felbontást magától, vagy valami hasonló trükkel TV nélkül is át tudod állítani.

PSN: berghold

ThugEdge
na help:
az imént próbáltam a samsung 940BW moncsira pakolni a hdmi-dvi kábellel és azt írja nekem a monitor:
no signal
recommended resolution 1440x900-(ezt a felbontása jelenleg pc-vel a monitoromnak,de ez a max is)
de most nem értem ezzel mit akar,nem kalibrálja be magának?
elvileg ez a monitor tudja a HDCP-t
még esetleg info,hogy a tv-men 1080i-ben fut, bár sztem majd azt 720p-re fogom állítani
egy gyors helpet kérnék ha lehet
thx

arty
nem lehet megoldani. amirõl te beszélsz, az a pécés világban dívik, ahol a DVI kimenet egy kombinált, ugynevezett DVI-I kimenet, ahol kijön a digitális (DVI/HDMI) és az analog (VGA) jel is. ezért lesz átalakitoval bármilyen jeled.

a ps3-ból CSAK digitális, DVI/HDMI jel jön ki, abból is csak HDCP-vel védett. ezt csak a már említett méregdrága átalakítóval tudod VGA-ra formálni, de annyiból monitort is kapsz, ráadásul az így átalakitott kép rossz minõség lenne.

sajnos ez van ... ha mindenképpen ps3-at szeretnél, add el a monitorod és vegyél egy HDCP képes DVI/HDMI bemenetest.

Forza.

EmThor
Köszi!

SD456
Hi all!

Tudnátok ajánlani valamilyen oldalt ahonnan olcsó Blu-Ray filmeket lehetne rendelni ? Szerintetek mûködne sima SD tv-n a 3D-s film ?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Predator üzenete :
Krista5: Nem kell. Használhatod a már meglévõt, ha van 😄
Ok köszi ezt én is valahogy sejtettem 😄
Holnap lesz az tuti és akkor lehet netezni regizek a storera és lehet multipalyerezni!!!
oh, hát az nem feltétlenül tettszik.

predator0
GT review alapján álcázott.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

gyerekek a Call of Juarez az openworld cucc vagy annak álcázott pályás balhé?

Nem olyan mértékben mint az X360, de a 60GB PS3-k is hullanak rendesen.
predator0
SD és HD mondd neked valamit? Mert ha nem, akkor felesleges tovább magyarázni bármit is.

Krista5: Nem kell. Használhatod a már meglévõt, ha van 😄

ThugEdge
hát mit?:
vannak jófajta gépjármûvek,melyek praktikusak,sokféle igénynek megfelelnek meg vannak a mercedesek😊

de mondom az X is egy nagyon jó konzol eltekintve a megbízhatatlan vastól

Enthernet kábelt most külön venni kell hogy netezhessek a PS3-omon???
Router az mi?
de... komolyan nem értem😄 most egy LCD-monitoron megszabják hogy iennek meg olyannak kell legyen... igaz? akkor egy ös régi TV-n hogy megy ??!!ami se nem HDCP-s se nem DVI\HDMI-s ?
Jó igaz vannak SCART meg RGB kábelek de ha ezzel rá lehet kötni egy TV-re akkor nehogy már egy DVI-VGA átalakítóval megy egy HDMI-DVI átalakítóval ne lehetne megoldani ezt a monitoros témát .. számomra ez rejtély marad...
de nincs igazam?😄 számomra ez logikus😄 de lehet...😄 áh..

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Nah valaki ezt valaki azt modnja😄 megkérdeztem2 konzol üzeletet is azt modnják megy HDCP-s monitor hiányában is... a másik azt modnja nem volt még szerencséjük hozzá😄
35-40K-ezért a *** nah aki kitalálta*** de amugy MO-n lehet kapni? vagy ONLY külföld?

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

predator0
"Nem muszáj" HDCP kompatibilisnek lennie a monitorodnak, viszont így az átalakító 35-40 ezer ft-ba kerül... KATT.

Valahol lehet ien konvertert kapni? HDCP-s sz**ra?

Az ismert boltok nem szállítanak hardvert Anglián kívülre, amelyik meg igen, az EMS Express-el teszi és a postaköltséggel tök ugyanott vagy, mint ha bemennél egy magyar offline üzletbe.

Papesz

Igen, nekem is így volt.

Papesz

Hali mindenkinek! Szeretnék megkérdezni valamit ami nagyon nyugtalanít mert most állok egy PS3 vásárlása elött mivel X-et nem akarom venni (3Led miatt) és az lenne a kérdésem hogy Meg lehet-e oldani azt hogy a PS3-mat összekössem a nemrég (PC-hez) vett Asus VW221D-s monitorommal... Amin csak egy D-SUB (VGA) csati van de vennék hozzá egy DVI alj HDD átalakítót---->http://www.hdexpress.hu/vmchk/DVI-kabelek-eszkozok/DVI-alj-HDD-dugo-adapter.html
És hozzá vannék egy HDMI DVI átalakítót
Ezt igy meg-e lehet oldani....
Halottam olyanrol is hogy HDCP-s kell lennie a monitornak .. de sajna a monitorom nem az .. és az érdekelne hogy muszály annak lennie? Ha igen akkor nicns valami trükk hogy ki lehessen ezt játszani? Mert ha ezt nem lehet megoldani akkor minek árulnak átalakítókat😄
X-et meg nem akarom venni.. söt uj monitort se! PLS HELP
Azért nem LINK formájába tettem be a fenti címet mert 30 napig nem használhatok linket😄
Nah szóval remélem van valami megoldás!

Gyanítom a minõségre gondolt 😊

Persze, én egy ideig - amíg nem vettem routert - úgy csináltam, hogy kihúztam a kábelt a PC-bõl és bedugtam a PS3-ba.

zsolt1983
A Pc nemkell hozza, de a rooter az igen.
MIt ertesz az alatt: "konzolok mercije" ??

ThugEdge
na köszönöm,imént állítgattam be-egyenlõre csak az offline dolgokat-a vadonásúj gépet😊
háááát:
sose gondoltam,hogy ilyet mondok,de ez valóban a konzolok mercije-pedig isten látja lelkem imádom a 360-amat is
akkor egy kérdés lenne itt is:

ugye router nélkül is lehet csatlakozni?nekem nem szükséges,hogy közben a pc online legyen

5c0rp330n
gyakorlatilag nincs.

zsolt1983
igy van. Csak annyit von le amenyibe kerul a jatek.

TC
Nem kapsz vírust.
Ha van routered, elég csak rádugni az utp-t.
Nem fizetõs a store maga, sem a multi-játék lehetõsége (ez nem xbox live).

PSN ID: TCr64EU

És a másik.
Ha én most a PS3-omat összekötöm az internettel akár regisztrálok a STORE-ra akár multiplayerezek játékokkal védve van a PS3-om vírusokkal szemben. Van e esélye hogy vírust kapjon a PS3-om?
Lenne két kérdésem remélem így minden megoldódik ha választ kapok rá.
Nekem nem áll szándékomban semmit sem tölteni.
Én csak Multiplayerezni szeretnék akkor regizek a Store-ra akkor csak elég az Egyesült Királyságot választani nem?
Amúgy nem kell külön pénzt fizetni hogy én most regiztem a Store?

És a másik.
Ha én most a PS3-omat összekötöm az internettel akár regisztrálok a STORE-ra akár multiplayerezek
ThugEdge
ezek szerint neked north carolina az tax free?

TC
LA, California. Hol tudom megnézni, hogy itt mizu?

zsolt1983
HA te azon egyedek koze tartozol akik szerencsessen olyan alamot valasztottak ahol nemszamol fel plusz adot akkor rad nemvonatkozik.

TC
Ez miért is szükséges/ajánlott?

zsolt1983
Meglestem a sajatom. : North Carolina.
Aki nemtudott errol az opciorol annak ajanlott megvaltoztani a cimet.

Killzone + MGS4?

Asszem külföldrõl fogok venni ps3-at. 😊
zsolt1983
kell, es ha szeretnel a jovoben az USA store rol toleni, nemart meg odafigyelni h. melyik alamot vlasztod. Nemelyikben nemkell plusz TAX (adot) fizetni (lasd 9.99 + 6% TAX) . tobnyire az alamok zomeben ez a helyzet, de van kivetel is. Pontossan mar nememlekszek melyek azok.

Regisztrációban vímet is kell írni én nem láttam.
?
Csak nem könnyû látni mert egy kicsit elmosódott.
http://www.youtube.com/watch?v=AhwcZECelpo
Ahogy látom a regisztrálást csak országot kellet beállítani utcaneveknél pedig nem írni kell hanem kihozza a csomó utcnevet és választani kell .
zsolt1983
figyelmedbe ajanlom ezt a linket :
http://www.fakenamegenerator.com/

Egyebkent meg a cimsorban tlalod ugyan ezt a linket. csak eszre kellet volna venni. Nemde ??

PS : Reggleni barmilyen orszagra lehet. Csak arra kell fogyelni h. legyen store tamogatas is 😊
Ajanlott ( USA / UK ) optional JP / DE

Ugye Egyesült Királysági Netwoorkra kell regizni??????????
Címet kell írni??? Most mi a halált írjak majd oda??
Lécci segítsetek!
EmThor
Shopto-nál mondtátok, hogy új rendszer van, rendelésenként kéri a bankkártya adatokat. Annyit áruljatok el kérlek, hogy úgy is megy, ha az oldalon nincsenek már meg a kártya adataim ?? (egy idõ után ha nem használod törli õket a rendszer...). Szóval nem kell ott a regben tárolnom, csak bejelentkezek és végiggépelem ?! Ez valami új, ha így van.. Köszi!

(ps2 + blu-ray kínálatuk is meggyõzõ, odakint 10 ropi (30£) a mátrix 1-2-3 BD-n, otthon meg 21k... 😞 )

DoNorBi
Csak abban az esetben ha a játék multi részét régiókra bontották mint például a tekkent 5dr-ben.
Általában globálisak szoktak lenni a szerverek.

Haverok, Buli, Fight Club!

FRe4k
A postaköltséget hozzáadják a játék árához,neked itthon már nem kell fizetned.
A pk. általában pár font.

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

ThugEdge
hi
ha pl angliából vmelyik webshopból rendelek nagyjából a magyar posta részérõl kb milyen költséggel kell számolni 1 játék esetében?

DJ RX7
Üdv!

Usa-i Playstation Network-ra regisztráltunk még anno, usa-i ismerõsünk címével. Ez most azt is jelenti, hogy amelyik játékon akarunk multizni az akkor az usa-i játék "szerverhez" fog csatlakozni?

:3

Ok Thanxxxxx😄
Szoktál játékokat venni PS3-ra?
Kedvenc játékaid?