PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
Itt nehezen halsz azért meg😛😄
Mert rengeteg választási lehetõséged van, ráadásul bazi nagy a sziget s így jó😛:d

Akkor beszoptam.
Egyszerûen ott esélyem sem lenne a vérprofik ellen, akik napi 6 órát nyomják én meg jó esetben tudnám tolni heti 6 órát....10másodpercenként meghalni meg uncsi. :-/

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tarti19
Igen csak online multi a BF 1943...

Szerintem a Pain eléggé határeset. Van akinek rohadtul bejön és van aki 10 perc után erõs ingert érez, hogy megint csúnyán beszopta. Én ide tartozom. 😊
Egyszerûen oltári nagy baromságnak tartom, nem köt le.

1943 only online multiplayer game?
Mer' akkor nekem kimarad, pedig ennyiért második világháborús fps baráti lenne...
Tényleg COD waw-ot vennék piaci ár alatt vagy ha valami akció van belõle az is érdekel.

Sajna látástól mikulásig dolgozom (bár annyira nem sajna - kell a píz), demónézegetés valszeg csak hétvégén lesz. További szép napot!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
ghostbusters demo is jön

TC
USA 23-24h körül? :/
Aszittem' ma már tolhatom a BF-et...

Sacred2-t viszont nagyon lehúzták a review-kon, kár, hogy abból nincs demó, azért kíváncsi lennék rá.

PSN ID: TCr64EU

EmThor
Pain megéri

17.99£ Sacred 2 GAME-en szerintem ne hagyjátok ki, pár napja jött nekem is (persze nem ennyiért :| ez van), fuel-en a múlt heti 23£-os árán vaciláltam, de ez megéri minden RPG rajongónak! Patch már van fenn EU verzához

1943 demo fenn van japán store-on 500mb+ aki nem bíná ki estig

fuel demo EU store, ma

Trine-t is ahogy írtam tegnap, 1 helyütt mára ígérték 20$ 6 ezüst, 23 bronz, 3 arany és 1 platinum trophy

1943 továbbra is 15$, EU este 18h körül frissül, USA 23-24 óra fele

ThugEdge
pain-rõl mi a véleményetek?
megér 10 dolcsit? (3 és fél doboz cigit?😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

TC
Bakker tegnap még volt készleten (ma meg már nem néztem).... :/

"Temporarily out of stock | This item will be dispatched as soon as it arrives" Ez nem tudom mióta lehet hozzáírva de így nem csodálkozok ha a hónap végén adják fel.

TC
Havernak azt írták a thehut-ról, hogy a készleten lévõ SOCOM várható szállítási ideje 07.28.
Tegnap rendelte meg.

Volt már másnak is, hogy ilyen sokára ért ide a játék?

TC
BF43 várós, este beizzítom én is. 😊
Boxosok már tegnap tolhatták, de a kill counter mára megállt valamiért... (tegnap este már vmi 900ezernél járt, úgyhogy hamar meglesz az a Coral Sea map!) <#vigyor2>

Battlefield 1943 hivatalos oldal

EmThor
este jön

- Battlefield 1943 8-9\10 pontokat kapott - 15$
- Trine (úgy néz ki ez is ma) - 20$ platinum trófeával

- 07.30.-án jön a Watchmen Ep. 2. 20 helyett 15$ úgy néz ki. USA special Blu-Ray-en rajta lesz a játék is a film mellett

Akciós elõfizu Qore-ra 25 helyett meg 20$ meglévõ elõfizetõknek.

jövõ héten Tales of Vesperia demo (07.13 jap store??) katt megjelenés 09.17. (ebben a hónapban többek közt Gh5 is jön, utána Brütal LEgend, Assa 2, szokásos õszi dömping, karácsony elõtt meg leéértékelés nem elfelejteni!!)

Yoda001
boldogat utólag is

http://9gag.com/gag/5135249

tarti19
Isten éltessen még sokáig😛<#kacsint>

EmThor
van valami tartsd nyomva a gombot bekapcsoláskor x másodpercig (4?) és akkor reseteli a beállításokat...

Aliennek meg boldogat 😊

EmThor
Ghostbusters és Call of Juarez, eddig ez a két game támogatja az in-game XMB-vel való képmentést a játékból, elõbbinél OK, utóbbinál viszont mikor megnyomod a PS gombot lepauzál a cucc, így a menürõl lehet csak képet csinálni, reméljük javítják!

TC
Úgyan úgy, mint az elõzõt.
A másikat meg úgy töröld, hogy törlöd a kezelõfelületen az elsõ menüpontban a felhasználót.

wordsworth
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. PS3 HDready TV-re van rákötve HDMI-vel. Hétvégén megyünk balatonra kolegákkal és szeretnem vinni, hogy karaokezzunk 😊

Sima TV van a lenti nyaralóban. A PS3 megy scart-tal is? Ha igen, akkor a gép automatice felismeri?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Hello!
Na sikerült a regisztrálás a Store-ra multiplayereztem és neteztem is jó minden.
Hogy kell egy újat regisztrálni a Store-ra vagyis hogy töröljem ki a mostanit mert ezt nem jól csináltam meg nem a legjobb ID-ed atdtam meg.
narumon
Hmm. Ez elég szûkszavú. Nem irja ugyanis hogy mibõl hova? BR fájlból 1080p csak kisebb méretre tömizést a 9800GTX kártyám 35fps-el csinál, az meg több mint a realtime.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
ÓriásTHX!!!! messzevagyok,nyaralok,no ps3,de majd jövök!!!! még egyszer köszi!!!😊))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Isten éltessen még sokáig Alien!!!!!<#eljen><#law><#nyes>

Amugy érdekes megoldás, jó lenne ha más számolás igényes dolgokhoz (3d grafika) összelehetne párositani a pc-t a ps3-al.
arty
szerintem a minõség inkább lényegesebb kérdés, mint az idõ - bárcsak lenne az x264-nek is valami ps3-as inkarnációja ...

Forza.

TC
Srácok, ez a SOCOM: Confrontation megvan valakinek? Ez full multi ugye? Jó móka? Megér kb. 5 rongyot?

EmThor
lol Unreal 😄

EmThor
<#worship>

Egyszer már vettem, karcmentes volt.

Papesz

EmThor

Shift CE

Share this Page

* Del.icio.us
* Digg
* Facebook
* StumbleUpon
* Bookmark page

Exclusive Collector's Edition includes:

* Unlockable BMW M3 GT2
* Unlockable Super Series Race
* Poster
* Special Packaging

45£
2009.09.18.

EmThor
Preowned -használt- ps2 játékot vett már valaki Game-rõl? 1.500-tól vannak dögivel, hát ha más nem, én bevállalom, ha holnap leadom, péntekre itt van, majd írok.

5c0rp330n
az csak egy példa. ha egy rendes bitrátájú filmet kétszer annyi idõ alatt kódol "csak", akkor is szarrábüntet minden mást.

Szép szép de azért aza a 7,2 Mbit elég karcsu egy 1080p-s filmhez szerintem 😊
TC
http://www.gamekapocs.hu/hir/15976/HWSW:+Profi+videokodolas+PlayStation+3-mal

ZOMG! <#taps>

TC
Így van. Szinte minden multis demóval így tesznek, ha kijön a full.

predator0
UK store-n május 21-e óta fent kell legyen. Ha sehogyan sincs meg, akkor leszedték, gondolom azért, hogy ne foglalja feleslegesen a multi szervereket.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

TC
Sajnos már nincs fent. Ahogy kiadták a teljes játékot, a MP demónak harangoztak.

Hol lehet letölteni a Red Faction multiplayer demoját? Mert UK storeon keresem össze vissza de sehol sem találom.(lehet csak USA-n van?) A fent emlitett emlitett demó kellene.

ThugEdge
ennyi,köszönöm a gyors választ

Petyus_
"vagyis annyi user lesz a gépen ahány storra akarok reggelni?"

Igen.

"usa storeon megvenném a pop classicot,és kéri a billing cím adatokat, ott hagyhatom aztz a címet amivel létrehoztam?"

Igen.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

ThugEdge
hi
2 kérdés:

csináltam egy usert a gépre(új) majd regeltem storera(usa)
most szeretnék regizni uk-ra is
akkor kell egy new usert csinálni?vagyis annyi user lesz a gépen ahány storra akarok reggelni?vagy lehet egy userhez több storet is reggelni?ha igen hogy?

a másik,hogy usa storeon megvenném a pop classicot,és kéri a billing cím adatokat, ott hagyhatom aztz a címet amivel létrehoztam?vagy be kell írni a rendes címem?

köszönöm

arty
értelmetlen. 30 ezer ráfizetésével nemcsak HDMI-s, de nagyobb monitora is lehetne, amivel így jobb és nagyobb képet kap.

Forza.

Szevasztok !

Egy kérdés, rá lehet venni a PS3-at, hogy egy adott könyvtárban lévõ összes avi-t lejátsza egymás után?

Köszi ...
zsolt1983
Probalkozz meg ezzel. Bar en nemtudodm mukodik -e .
http://www.divineo.de/cgi-bin/div-de/vid-hdfge.html
vlakia probalta mar/ lata ??

EmThor
cute overload

EmThor
speciel a Wolfenstein-rõl is még úgy rémlik, hogy valami nyitottabb világú\küldetésrendszerû játék lesz, meg singularity-bõl is át van "emelve" pár fegyver, jó lesz, bár doom 3 motor nem mai darab

DJ RX7
Thx válaszod!

:3

aha. thx.

EmThor
majd olcsóért, amúgy nem rossz, 2 karakterrel külön-külön végigtolhatod, ez olyan 7+5 óra + multi, meg szép;

ami hiányzik még a prototype, fight night 4, guitar hero best of, balls of juarez, meg augusztus végéig a wolfenstein, többi meg úgyis szeptemberben (GH 8, stb.) jön