PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert rengeteg választási lehetõséged van, ráadásul bazi nagy a sziget s így jó😛:d
Egyszerûen ott esélyem sem lenne a vérprofik ellen, akik napi 6 órát nyomják én meg jó esetben tudnám tolni heti 6 órát....10másodpercenként meghalni meg uncsi. :-/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Egyszerûen oltári nagy baromságnak tartom, nem köt le.
1943 only online multiplayer game?
Mer' akkor nekem kimarad, pedig ennyiért második világháborús fps baráti lenne...
Tényleg COD waw-ot vennék piaci ár alatt vagy ha valami akció van belõle az is érdekel.
Sajna látástól mikulásig dolgozom (bár annyira nem sajna - kell a píz), demónézegetés valszeg csak hétvégén lesz. További szép napot!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Aszittem' ma már tolhatom a BF-et...
Sacred2-t viszont nagyon lehúzták a review-kon, kár, hogy abból nincs demó, azért kíváncsi lennék rá.
PSN ID: TCr64EU
17.99£ Sacred 2 GAME-en szerintem ne hagyjátok ki, pár napja jött nekem is (persze nem ennyiért :| ez van), fuel-en a múlt heti 23£-os árán vaciláltam, de ez megéri minden RPG rajongónak! Patch már van fenn EU verzához
1943 demo fenn van japán store-on 500mb+ aki nem bíná ki estig
fuel demo EU store, ma
Trine-t is ahogy írtam tegnap, 1 helyütt mára ígérték 20$ 6 ezüst, 23 bronz, 3 arany és 1 platinum trophy
1943 továbbra is 15$, EU este 18h körül frissül, USA 23-24 óra fele
megér 10 dolcsit? (3 és fél doboz cigit?😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tegnap rendelte meg.
Volt már másnak is, hogy ilyen sokára ért ide a játék?
Boxosok már tegnap tolhatták, de a kill counter mára megállt valamiért... (tegnap este már vmi 900ezernél járt, úgyhogy hamar meglesz az a Coral Sea map!) <#vigyor2>#vigyor2>
Battlefield 1943 hivatalos oldal
- Battlefield 1943 8-9\10 pontokat kapott - 15$
- Trine (úgy néz ki ez is ma) - 20$ platinum trófeával
- 07.30.-án jön a Watchmen Ep. 2. 20 helyett 15$ úgy néz ki. USA special Blu-Ray-en rajta lesz a játék is a film mellett
Akciós elõfizu Qore-ra 25 helyett meg 20$ meglévõ elõfizetõknek.
jövõ héten Tales of Vesperia demo (07.13 jap store??) katt megjelenés 09.17. (ebben a hónapban többek közt Gh5 is jön, utána Brütal LEgend, Assa 2, szokásos õszi dömping, karácsony elõtt meg leéértékelés nem elfelejteni!!)
Aliennek meg boldogat 😊
A másikat meg úgy töröld, hogy törlöd a kezelõfelületen az elsõ menüpontban a felhasználót.
Lenne egy kérdésem. PS3 HDready TV-re van rákötve HDMI-vel. Hétvégén megyünk balatonra kolegákkal és szeretnem vinni, hogy karaokezzunk 😊
Sima TV van a lenti nyaralóban. A PS3 megy scart-tal is? Ha igen, akkor a gép automatice felismeri?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Na sikerült a regisztrálás a Store-ra multiplayereztem és neteztem is jó minden.
Hogy kell egy újat regisztrálni a Store-ra vagyis hogy töröljem ki a mostanit mert ezt nem jól csináltam meg nem a legjobb ID-ed atdtam meg.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Forza.
Papesz
Shift CE
Share this Page
* Del.icio.us
* Digg
* StumbleUpon
* Bookmark page
Exclusive Collector's Edition includes:
* Unlockable BMW M3 GT2
* Unlockable Super Series Race
* Poster
* Special Packaging
45£
2009.09.18.
ZOMG! <#taps>#taps>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Igen.
"usa storeon megvenném a pop classicot,és kéri a billing cím adatokat, ott hagyhatom aztz a címet amivel létrehoztam?"
Igen.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
2 kérdés:
csináltam egy usert a gépre(új) majd regeltem storera(usa)
most szeretnék regizni uk-ra is
akkor kell egy new usert csinálni?vagyis annyi user lesz a gépen ahány storra akarok reggelni?vagy lehet egy userhez több storet is reggelni?ha igen hogy?
a másik,hogy usa storeon megvenném a pop classicot,és kéri a billing cím adatokat, ott hagyhatom aztz a címet amivel létrehoztam?vagy be kell írni a rendes címem?
köszönöm
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Forza.
Egy kérdés, rá lehet venni a PS3-at, hogy egy adott könyvtárban lévõ összes avi-t lejátsza egymás után?
Köszi ...
http://www.divineo.de/cgi-bin/div-de/vid-hdfge.html
vlakia probalta mar/ lata ??