PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

romeozor
most olvastam az interweben hogy az UK storeról ingyé le lehet rántani a Mirror's Edge DLC-ket (time trial + a bónusz map), és tényleg

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

bandika64
És meglehet élni fizetõs DLC nélkül? Gondolom ingyenes DLC-t letudok tölteni UK accountra is hiszen nem kell fizetni de akkor ami fizetõs az úgymond kimarad amíg nem lesz EUban gamecard ami valószínûleg soká lesz vagy sohasem?

btw ezt a weboldalt olvasgattam

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Igen jól tudod, UK store-ról csak American Expressel lehet vásárolni, az USA store-ról letöltött DLC-k pedig csak USA-s játékkal mûködnek.

bandika64
Sziasztok,most gondolkodom h. beújjítok egy PS3-at mert vhogy érzem h. kezd befüstölni az xbox (Ez már a harmadik lesz amelyik kifüstöl) és már nincs rá gari szal eladom ócskavasnak és akkor gondoltam h. veszek egy PS-t. Egyetlen dolog ami aggaszt az a netes vásárlás,fõleg add-onok. Lehetséges h. az UK Store elfogadja az MKB-s Visa Electron kártyámat vagy az csak az American Expressel mûködik,tehát ezzel a kártyával levagyok korlátozva az USA Store-ra? Ha mûködik az annyira nem gond hiszen BluRay filmeket majd lehet h. fogok vásárolni meg arcade játékokat. De akkor pl Killzone 2 DLC-t meg ilyeneket nemfogok tudni letölteni? Vagy erre csak az a módszer ha USA játékokat veszek? Válaszokat elõre is köszi.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

TC
Igen, valóban nagyon jó lett. Amit elsõként pozitívumként észrevettem , az az irányítás.
Még mindig nem egy cod4/cod5, de már sokkal jobb, mint a BF:BC... 😊

PSN ID: TCr64EU

Alien!
Hi all!

Néztem ezt a BF1943-at,és kicsit meglepõdtem....Úgynézki a Dice-nak sikerült befejezni a Frostbite motort...Gyakorlatilag az összes hibát orvosolták,megszünt (majdnem)teljesen a tearing/v-sync probléma,patent a framerate,és ezáltal k*rvajól játszható...még a végén a BF:BC2-t megjelenés napján kapom le a polcról...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Valakinek megvan a Virtua Tennis 2009?????
Mert ha igen akkor párosozzunk alig vannak magyarok:S
Ombika
Jaja engem OTP-tol hivtak! Vegre kapok is vmit a penzemert! Igaz meg csak a 168.000 ft-ot irtak jova a tobbi egyeb dijat meg nem!

Én is a múlt héten vettem át az új K&H-s VISA kártyámat, mert nekem is Pestrõl szóltak, hogy valaki CHECK-olta a kártyámat, és hogy én voltam-e?Mondom nem. Ekkor felajánlotta, hogy ingyen kapok egy újat, ezt meg letiltják.

A listádból én csak Kanadából nem rendeltem, a többi bolt nekem is meg volt, és a STORE-ról is vásároltam néhányszor. Mostmár pénzt nem igazán tartok a kártyámon, vagy legalábbis elkülönítve (lekötéssel)és ha kell akkor veszem használatba. De az ilyen trógereket, akik más pénzét lopkodják legszívesebben uhhhhhhh hagyjuk!
predator0
Úgy, hogy van még szerencsére egy-két bank, ahol dolgoznak szakemberek is, akik tudnak dolgokat... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nekem is tegnap szóltak a Budapestbanktól hogy a Visa Európai központjából jelezték nekik, hogy valószínûleg illetéktelenek megszerezték a kártya adataimat, ezért a jelenlegit letiltják és küldenek egy új kártyát.
Egyébként a kártyát ezeken a helyeken használtam
Shopto. net
Videgamesplus. ca
Gameplay. co. uk
Game. co. uk
Playstation Store USA
Kizárásos alapon csak összeszedjük, hogy melyik oldalról szerezték meg az adatokat

Egyébként az enyémrõl lekaptak 1800 Ft-ot kb. egy honapja, ahogy megkaptam az SMS-t azonnal reklamáltam, hogy én nem kezdeményeztem vásárlást sehol és a limitet levittem 0-forintra.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

De a bankok mégis hogyan szereznek tudomást ilyenekrõl?Nem értem...

Ombika
Tuti, mert nekem is ok szoltak en eszre se vettem volna mai napig sem!

kutyát nem fogja érdekelni.

predator0
shopto-n. Egyébként 1000%, hogy a bank kapott valami infot arról, hogy honnan történtek a visszaélések, mert engem nem húztak le egy forinttal sem. Majd a kártyacserénél megkérdezem, bár szerintem nem fogják elárulni.

Ombika
Hmm hol szoktad hasznalni kartyadat? Egyre tobb a visszaeles! Lehet regebben szereztek meg adatok, de most hasznaljak fel?! 😮

examinee
Értem! Köszi a válaszokat! Amugy majd Pre order után azért tudok majd még 1-et rendelni nem?

Totti5
Capcom már eljátszotta ezt a Lost Planettel, meglehet hogy Dead Rising.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
dualview
sell with sellto = ha te akarsz eladni

PSN ID: dualview

Sippie
ja és 1-nél több példányt nem szeretnek eladni, karácsonykor a dúrva resistance2 akció során egyes személyek igen magas példányszámban rendeltek, valszeg azért hogy tovább adják, jóvan nagyobb áron, úgyhogy azóta csak 1-et lehet venni dolgokból, asszem.
examinee
Okkés köszönöm!

Sippie
delol... nekem még nem szóltak

examinee: sellto egy külön rendszere a shoptonak, asszem az felhasználók között mûködik, te tudsz eladni, venni másoktól, használtakat stb.
predator0
Ma délelõtt felhívott az Erste Bank ügyfélszolgálata, hogy a bankkártyám adatai valószínûleg illetéktelen személyekhez kerültek (semmilyen rendellenes tranzakció nem történt egyébként), ezért tiltják a kártyámat és ingyen küldenek másikat.

examinee
Hi!
Kérdésem lenne hozzátok, azt mondták ti vágjátok zeket a témákat.
Rendelnék gémet a Shopto.net-rõl -> The Bigs 2

Mi az a "sell with sellto"?
Illetve nekem ebbõl 2 lenne de azt irja hogy csak egyet lehet pre orderelni. Ez igaza? Mi a teendõ?

EmThor
zsír, thx

2. backupnál kíváncsi vagyok h a meglevõ könyvtárt írja majd felül, vagy újat csinál

dualview
A PS3 mindig csak az elsõ partíciót látja, aminek ezért FAT32-nek kell lennie.
A backupnál létrehoz ezen belül egy külön könyvtárat és abba teszi a dolgokat, ezt a könyvtárat kell érintetlenül hagynod, amúgy azt pakolsz még ebbe a partícióba amit akarsz, és látni is fogja a PS3 ha display all-t nyomsz (háromszög). Ezen kívül még annyi partíciót csinálsz és olyan fájlrendszerrel amilyet csak akarsz, de azokat a PS3 nem fogja látni.

PSN ID: dualview

ELADÓ PS3 80GB gyári tartozékaival! 2008. novemberi, sajna gari nincs hozzá már (nem találom). Ki lehet próbálni 100% hogy mûköd, nagyon keveset volt használva.
Sûrgõs lenne nagyon.
Irányár 60-62 ezer!
[email protected] on lehet érdeklõdni.

PS3 ID: hdcsaba

TC
Látom megvan a Red Faction is. A multija überelhetetlen. <#circling>

EmThor
1200-1500 ft körül voltak darabonként.

EmThor
Itt csak a bal széle fele van érdekesség; Sacred 2-bõl sajnálom, hogy nem a gyûjtõt vettem, a zenéje nagyon hangulatos, amúgy technikailag nem áll a helyzet magaslatán, de ami pozitív, az az, hogy a térképen nagyon normálisan jelzi, hogy az épp' kiválasztott küldinél hova kell menni, ezen kívül még az Overlord 1-et tudtam csak kipróbálni, elsõ szabim vettem ki ma idén, hajtás ezerrel!! (dark alliance PS2-re király, dead 2 rights ratyi, gow isten) <#wow2><#wave><#wink>

TC
Mennyi volt?

EmThor
kíváncsi vagyok PS3 backup látni fogja-e, mert a maradék 50-70 gigára miért ne raknék valamit, köszi szépen!!!!

megjött a 3 használt game a GAME-tõl, king kong ordenáré állapotban van, the thing + fellowship of the ring 4-es alá 😊 szóval OK fogjuk rá

lehet, 2 particiot kell csinalni, win alol vezerlopult / felugyeleti eszkozok / szamitogep kezeles es ott a lemezkezelest kell valasztani...

EmThor
NA kiderült WD Passport eleve FAT32 😊

EmThor
van egy 320-as WD passportom, backupolnám rá a PS3-at, azt már kiderítettem, hogy FAT32-re kell formázni, de lehet úgy, hogy 250 giga menne FAT32-re (backup-ra) és 70 giga NTFS-nek?

ill. lehet-e úgy, hogy a backup mellett még a maradék területet használom másra (divx)? ha nincs tapasztalat, pár napon belül kipróbálom

TC
Reggel bepróbáltam, már megy nekem is.

EmThor
EmThor
megy a BF1943 USA-ról magyar acc alatt, most hagytam abba 😊

TC
T*köm kivan. Megvettem a BF1943-at, de bejelentkezésnél ezt írja:

Failed to create EA account. Cannot connect to EA online.

wordsworth
De viszont a paráztatás nagyon bejön, hozza a szellemirto feelinget

PSP user n\' soon ps3 user too :)

EmThor
EmThor
árkád verseny, változatos terepen (naplemente erdõ közepén, demóban jobb felsõ rész a térképen), néha tényleg nagyon hangulatos, de csak a versenyekre értve van valami komolyabb értéke a cuccnak.

na, ghostbusters, képkimentés PS gomb PHOTO alatt. Szemét, nem a felbontás, játékmenet miatt, hangulatos de az elsõ komolyabb harcnál mikor élesztgetni kell a társad... tipp: mindig ellenkezõ irányba húzd a szellemet a kontroller döntögetésével, amit a menüben lehet bekapcsolni :

EmThor
sikerült végre kipróbálni a fuel-t (1.1gb a demo), van benne egy motoros verseny, meg egy buggy-s challange ami jó nehéz. nos a grafika és az irányítás szerintem rendben van, a törés hiányzik, a koszolódás rendben. a motorhangok\zene nagyon átlagosak (valami brummog, hogy legyen), de a sebességérzet szerintem OK, nem olyan para, mint amennyire egyesek lefestették, lehet izgulni a versenyeken. fizika az szemét, lepattansz a fákról meg ilyenek, de úgy OK a cucc, 20£ körüli árat megér, ezt is próbáljátok ki, elvileg van valami multi benne, most meg freeride-ban épp nappalodik, nem utolsó látvány!

szerk.: hogy aztán free ride-ban rájöjjünk mekkora dögunalom az egész, OK koszolódik , meg lehet menni, de minek, mondjuk fullban legalább van egy rahedli verseny... no igen, némi tartalommal, meg jobb fizikával, ugrás közbeni manuális figurázásokkal (mert amúgy automata) fel lehetett volna dobni, tényleg faszán összehozták, csak kicsit üresfejû szegény

EmThor
még du. leszedtem japán store-ról BF 1943 demót, azóta EU is friss, tölthetõ a Ghostbusters és a Fuel is!

nem tudom hány pálya van BF-ben (csak 1, wake island?) de technikailag nagyon tott van, Bad Company motor szóval a hangok és a tûéles kép is nagyon(!) rendben van, a félig-meddigi rombolhatóság kellemes, az irányítást szokni kell, de 15 perc után helyén volt minden fegyver az ujjaimon. Sniper-t már a Bad Company-ben is nehezen szoktam meg, itt sem volt kellemesebb, sima katona so-so, meg van még rifleman Garand-al, amúgy sima Conquest szerû területfoglalós móka, van 5 zászló, ott kell állni a közelben az elfoglalásához, az nyer aki elõbb 😊 Van dzsip, tank, repülõ, légicsapáskérés. 9-9-en nyomtuk de pontosan nem tudom mennyi a max ember, pörgõs fasza kis MP játék, a demót is, ha mást nem, de próbáljátok ki!!

Jah tényleg, köszi a tippet, annyit mindenképp megér!

Az a baj, hogy nemszeretem a multis fps-t, cod4/killzone2 sem ment (igaz talán ha kétszer kipróbáltam) folyton meghaltam annak meg semmi értelme. Általában az ilyen fps-nél eltotyogok a single player módban - szigorúan csak középsõ fokozaton(!), mert a hard általában a rambóknak való. MGO sem ment.
Online nekem az autós progik, golf, póker, sakk, bowling vagy a most megjelent flipper a bejövõs.
Ami ilyen lövöldözõs-multis szinten érdekelhet az a Uncharted2, egy demót viszont abszolút megér az1943

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Valakienk megvan a Virtua Tennis 2009 PS3-ra ha igen mehetünk multiban párosozni! Jó vok benne! 😄
tarti19
Az biztos, hogy nem fogsz könnyed 200 km/h-val egy meredek kanyart bevenni, mert elcsúszol a világ végére:d
Szerintem fizikára rendben van, fõleg esõben:d Na ott aztán van féktáv😛

Yoda001
ferrari challengerõl mi a véleményetek, mennyire árkádos az irányítás, fizika milyen? néztem revieweket meg minden, azt mondják kb. annyira szimulátoros mint Prologue, meg forza..

http://9gag.com/gag/5135249

TC
Én sem tolom napi 6 órát (BF:BC), mégis élvezetes a játék, és nem halok meg 10 mp-enként.
De figyi, kapd majd le a demót, egy próbát megér. ;-)