PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
btw ezt a weboldalt olvasgattam
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Még mindig nem egy cod4/cod5, de már sokkal jobb, mint a BF:BC... 😊
PSN ID: TCr64EU
Néztem ezt a BF1943-at,és kicsit meglepõdtem....Úgynézki a Dice-nak sikerült befejezni a Frostbite motort...Gyakorlatilag az összes hibát orvosolták,megszünt (majdnem)teljesen a tearing/v-sync probléma,patent a framerate,és ezáltal k*rvajól játszható...még a végén a BF:BC2-t megjelenés napján kapom le a polcról...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mert ha igen akkor párosozzunk alig vannak magyarok:S
A listádból én csak Kanadából nem rendeltem, a többi bolt nekem is meg volt, és a STORE-ról is vásároltam néhányszor. Mostmár pénzt nem igazán tartok a kártyámon, vagy legalábbis elkülönítve (lekötéssel)és ha kell akkor veszem használatba. De az ilyen trógereket, akik más pénzét lopkodják legszívesebben uhhhhhhh hagyjuk!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Egyébként a kártyát ezeken a helyeken használtam
Shopto. net
Videgamesplus. ca
Gameplay. co. uk
Game. co. uk
Playstation Store USA
Kizárásos alapon csak összeszedjük, hogy melyik oldalról szerezték meg az adatokat
Egyébként az enyémrõl lekaptak 1800 Ft-ot kb. egy honapja, ahogy megkaptam az SMS-t azonnal reklamáltam, hogy én nem kezdeményeztem vásárlást sehol és a limitet levittem 0-forintra.
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
examinee: sellto egy külön rendszere a shoptonak, asszem az felhasználók között mûködik, te tudsz eladni, venni másoktól, használtakat stb.
Kérdésem lenne hozzátok, azt mondták ti vágjátok zeket a témákat.
Rendelnék gémet a Shopto.net-rõl -> The Bigs 2
Mi az a "sell with sellto"?
Illetve nekem ebbõl 2 lenne de azt irja hogy csak egyet lehet pre orderelni. Ez igaza? Mi a teendõ?
2. backupnál kíváncsi vagyok h a meglevõ könyvtárt írja majd felül, vagy újat csinál
A backupnál létrehoz ezen belül egy külön könyvtárat és abba teszi a dolgokat, ezt a könyvtárat kell érintetlenül hagynod, amúgy azt pakolsz még ebbe a partícióba amit akarsz, és látni is fogja a PS3 ha display all-t nyomsz (háromszög). Ezen kívül még annyi partíciót csinálsz és olyan fájlrendszerrel amilyet csak akarsz, de azokat a PS3 nem fogja látni.
PSN ID: dualview
Sûrgõs lenne nagyon.
Irányár 60-62 ezer!
[email protected] on lehet érdeklõdni.
PS3 ID: hdcsaba
megjött a 3 használt game a GAME-tõl, king kong ordenáré állapotban van, the thing + fellowship of the ring 4-es alá 😊 szóval OK fogjuk rá
ill. lehet-e úgy, hogy a backup mellett még a maradék területet használom másra (divx)? ha nincs tapasztalat, pár napon belül kipróbálom
Failed to create EA account. Cannot connect to EA online.
PSN ID: TCr64EU
PSP user n\' soon ps3 user too :)
na, ghostbusters, képkimentés PS gomb PHOTO alatt. Szemét, nem a felbontás, játékmenet miatt, hangulatos de az elsõ komolyabb harcnál mikor élesztgetni kell a társad... tipp: mindig ellenkezõ irányba húzd a szellemet a kontroller döntögetésével, amit a menüben lehet bekapcsolni
szerk.: hogy aztán free ride-ban rájöjjünk mekkora dögunalom az egész, OK koszolódik , meg lehet menni, de minek, mondjuk fullban legalább van egy rahedli verseny... no igen, némi tartalommal, meg jobb fizikával, ugrás közbeni manuális figurázásokkal (mert amúgy automata) fel lehetett volna dobni, tényleg faszán összehozták, csak kicsit üresfejû szegény
nem tudom hány pálya van BF-ben (csak 1, wake island?) de technikailag nagyon tott van, Bad Company motor szóval a hangok és a tûéles kép is nagyon(!) rendben van, a félig-meddigi rombolhatóság kellemes, az irányítást szokni kell, de 15 perc után helyén volt minden fegyver az ujjaimon. Sniper-t már a Bad Company-ben is nehezen szoktam meg, itt sem volt kellemesebb, sima katona so-so, meg van még rifleman Garand-al, amúgy sima Conquest szerû területfoglalós móka, van 5 zászló, ott kell állni a közelben az elfoglalásához, az nyer aki elõbb 😊 Van dzsip, tank, repülõ, légicsapáskérés. 9-9-en nyomtuk de pontosan nem tudom mennyi a max ember, pörgõs fasza kis MP játék, a demót is, ha mást nem, de próbáljátok ki!!
Az a baj, hogy nemszeretem a multis fps-t, cod4/killzone2 sem ment (igaz talán ha kétszer kipróbáltam) folyton meghaltam annak meg semmi értelme. Általában az ilyen fps-nél eltotyogok a single player módban - szigorúan csak középsõ fokozaton(!), mert a hard általában a rambóknak való. MGO sem ment.
Online nekem az autós progik, golf, póker, sakk, bowling vagy a most megjelent flipper a bejövõs.
Ami ilyen lövöldözõs-multis szinten érdekelhet az a Uncharted2, egy demót viszont abszolút megér az1943
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Szerintem fizikára rendben van, fõleg esõben:d Na ott aztán van féktáv😛
http://9gag.com/gag/5135249