PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
boldogat<#wave>

http://9gag.com/gag/5135249

tarti19
Isten éltessen😛
Úgy látszik lassan 2*14 leszel😛😄

predator0
Lyály, mi van itt... 😄DD Köszönöm szépen mindenkinek. Végre betöltöttem a 14 életévemet ^.^

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Boldog szülinapot <#eljen>

JohnnySmith
HBD Predi!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Boldog Szülinapot Predator Koma<#puszis><#pias>

TC
Sajnos nem. 360 óta hiányolom is nagyon. 😞

PSN ID: TCr64EU

Alien!
nem....sose lehetett,majd lehet megoldják,de az még arrébb van...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
miért kell a játék voice chatjére hagyatkozni? a ps kezelõfelületen nem lehet partykat kialakítan a játéktól függetlenül??

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
akkor ezexerint hamar kezdtem ünnepelni a Dice-t,ugyanis azt a hibát amit 5 hónapig javítottak a BF:BC-ben,rá 1 évre megint elkövették az elvileg polírozott játékban...Minden elismerésem a fejlesztõknek....Kiváncsi vagyok a patch mikor érkezik...Nem akarok vészmadár lenni,de sztem addigra az MW2 is kinn lesz...Úgyhogy a vásárlás törölve...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

TC
Gyerekek, nincs véletlenül vkinek egy SOCOM Confrontation eladó játéka?

TC
Dettó. Ráadásul üröm az örömben, hogy többször szét is tesz ellenséges csapatba... :/

tarti19
Sajnos várjuk a patchet ami orvosolja majd ezt a problémát, addig marad ez a bûn rossz voice chat rendszer...

Modern Warfare2 extra kiadás éjjellátóval és COD1 -el jön. Cod1 psn-rõl lesz tölthetõ.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
srácok!

Aki nyomja teljesben a BF1943-at,az megnézhetné,hogy a chat mûködik f*szán?!? mert a demóban kb az elsõ halálig hallom a haveromat,aztán soha többet(kb mint a BF:BC-ben kiadáskor)...

predator0
Írhattál volna nyugodtan annyit is, hogy igen, mert én pont a videón lévõ kamuszarról írtam 😊

TC
Ácsi, én nem azt mondtam, hogy nem lesz PS3, hanem azt, hogy az a videó egyértelmûen egy fake sz@r. 😛

predator0
Szerintem ezt lezárhatjuk azzal, hogy ha kijön a jobb procis xbox 360, akkor veszek neked egyet, ha pedig kijön ez a PS3 slimszumószar, akkor te veszel nekem egy ilyet... 😄 Oksi-moksi?

NEXUS6
Mér mi bajod a szumósokkal?<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

TC
Ez akkora f@szság, hogy én a helyedben be sem linkeltem volna... (saját magad után, utólagos engedelmeddel szabadon) <#beka3>

TC
Nem én találtam ki, csak azt mondtam, hogy máshol (gamestar, vagy tudomisén már hol) felröppentek ilyen, valószínûleg kamuhírek, ennyi...

predator0
Van akit az dob fel ( = szénné élvez), ha 100 millión kattyintanak a kamuvideójára. Egyébként én attól tartok, hogy valódi és tényleg ilyen lesz. Mintha ráült volna egy szumós... <#wow3>

NEXUS6
Yó, de nekem akkor sem tiszta, hogy minek csinálni ilyen rázósan fake dolgot. Polystation OK, meg a hasonló dolgok, mert az nyilvánvalóan hamisítvány, ami az is akar lenni. De ez kb olyan mint autópiacra beállítani egy eredetinek mondott, neonrózsaszín Ferrari "replikával" amiben Wartburg motor van.
Vagy srácként kiállni a lányok közé a körútra és puncisként árulni magát.

1-2 menet összejöhet, de tutti szájbabaxnak a nap végére, és akkor még jól jártál!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

kb

predator0
Telefoncsatlakozó 😄

NEXUS6
És fake(?) hálózati csatival😊

kínai-piaci szemét, family computer gamekkel meg esetleg usb- supportos divx és képnézegetõvel.

Sippie
akkor már új játékkonzolt is kihozhat ami szét alázná a ps3-at. Lóvé van, veszteség nem számít.
predator0
BROÁF.

na, nickváltás volt?

NEXUS6
Ezt majd megláttyuk, ha kijön.

Az viszont tény, hogy szinte semmibe nem kerül kicsit erõsebb hw-t rakni a gépbe. A kompatibilitás meg egyszerûen nem kérdés. Egy konfig/ini fájlban beállítják a játékmotort, hogy melyik gépen milyen részletességgel, felbontással, akármivel fusson, oszt csókolom.

Én a M$ helyében simán megcsinálnám.😄

predator0
WARNING! ALREG ALERT IS ON!!!

bandika64
sorry kb 3 napja olvasgatom itt a dolgokat PS-rõl stb szal még elég kezdõ vok 😄 Am láttam azt a mozgásérzékelõs cuccot, az Eye Toy észleli azokat a fénylõ golyókat a kontroller végén és ahogy mozgatod úgy mozog a játékban is,egész jópofa volt😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Totti5
360nál szükség van rá? nincs, mármint annyira igen amennyire a PS3ak, hogy mondjuk egy kicsit több rammal nem kellene kompromisszumokat kötni itt ott, de ilyen nem lesz. Valahol felreppent egy hír hogy a Natal lenne az új xbox és akkor már egy picivel erõsebb hardwerrel jönne ki, de ez csak egy pletykaszintû kitaláció volt, nem lesz új xbox, csak majd pár év múlva. Natalos xbox viszont lesz jövõre, egy bundle kiadást kell elképzelni, meg gondolom külön is megvásárolható lesz a kamera és a szoftver.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
Gondolom itt az új mozgásérzékelõs kamerás rendszerrel kapcsolatos dologra gondolsz.
Egy szinten lehet benne valami.

Kiadják mozgásérzékelõs exkluzívnak, de esetleg valójában nem az új irányítási metódus, hanem a nagyobb teljesítményû hw a lényeg. Én mondjuk el tudok képzelni ilyet. Volt annak idején Sega X32 meg a Nintendonak is valami játék kaziba integrált 3D csipje is.
Az ilyenfajta hw frissítés nem újdonság ebben a mûfajban, csak a PS érában erre valahogy eddig nem volt szükség.

predator0
Ez akkora faszság, hogy én a helyedben le sem írtam volna 😄

bandika64
ok akkor csak a vinyót cserélik ki és nekem már a 80 giga is bõven elég

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

TC
Felröppentek korábban vmi hírek, hogy meghúzzák kicsit a procit a 360-ban, hogy az újabb játékok is zökkenõmentesen fussanak majd rajta.
Valószínû kamu, bár a m$-tól ezt el is tudnám képzelni.

Szerinted egy fix hardvernek hogy lesz fejlettebb processzora?

Papesz

bandika64
oksa végignézem õket köszi😊

TC
expressz.hu
teszvesz.hu
vatera.hu
apronet.hu
stb, stb...

bandika64
Oké köszi a válaszokat,akkor egyenlõre elkell adni vkinek a flashelt féléves xbox 360-at 41 játékkal (abból 4 eredeti) és 20 gigás vinyóval Dash board updatel stb. ha valaki tudna nekem mondani egy weboldal címet vagy esetleg egy ismerõst akit érdekel annak nagyon örülnék és akkor már nyár végére megis lenne a 80 gigás vagy nemtom érdemes-e várni a 120 gigásra? Állítólag abba fejlettebb proci lesz.

TC
És ha már Fallout 3 dlc-k...

http://www.gamestar.hu/fallout-3-hol-vannak-a-ps3-dlc-k.html

TC
Úgy tudom azt is csak a Fallout 3-hoz, másról nem tudok...

TC
LOL tényleg. 😊

A Ps3 slimrõl mit tudni? Csinálják/fejlesztik már? Vagy még csak a távoli jövõ zenéje? Mivel még éppen gyûjtöm pénzt úgy gondoltam addig gyûjtöm amíg aslim megjelenik és akkor majd jól bevásárolok de ha az még csak ilyen több év múlva várható akkor addig azért nem várok. 😊
ennyi zárójelbõl csak az utolsó sikerült rossz helyre tenned. nemsokára belejössz.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

brodix
Box-ra lehetett venni neten dlc-t(pl. platinumban)
Sztem ha ps-re kiadják gta dlc-t,akkor arra is lehet majd.
Gondolom reedem kódot küldenek.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

TC
Meg lehet lenni persze.
Amit sajnálni fogok (ha addig nem találnak rá vmi megoldást), az(ok) a GTA4 dlc(k) lesz(nek), már ha kiadják az(ok)at egyáltalán PS3-ra.
Egyébként abszolút meg lehet lenni nélkülük.
Nagyon sok sajnos nem is éri meg a pénzét.

Ombika
En pl meg egyet se vettem, pedig LBP usa, de vhogy nem vitt ra semmi kesztetes,h megvegyek barmit is eddig!