PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lobig
azt mondjuk nem értem, hogy a fõhõsünk autója mitõl nem havas... <#wow1>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Tetsuo
nem pesszimizmus, csak remelem a slimben mar benne lesz.. a memot sem ertem, hiszen ingyert van a tobbi alkatreszhez kepest.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Probléma-probléma-probléma...szar az egész, tök hülyeség a konzolozás amíg kicsi a memória és nincs élsimitás, majd akkor lesz jó ha már full fotórealisztikus, 3d-s és még a szagok is jönnek a konzolból.

Okés, hogy a magyar nemzet átlagon felül pesszimista meg semmi sem jó de baszki nézzétek már a jó oldalát is a dolgoknak.
Én egy trash pánikkal órákig elvagyok és leszarom az élsimitást(nem is tudom van-e benne...<#hehe>)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

balla27
ok.

tomi890125
most nem hinném, még a ps3 közelében se vagyok 😄, inkább este 5 6 óra fele

The Only One!

balla27
szia!gta 4 most?

tomi890125
nem kéne csapni ma valami multi félét? gta4? killzone2? vagy ami a a többségnek megvan?
ötletek?

The Only One!

gazgoblin
Hali! Rég jártam itt és gyorsan kiszórtam egy raklap friend requestet!

PSN ID: DirtyGoblin

Ha több ID-t is megadtál akkor az US accountra ment! Ha az nem jó, vagy ha valakit kihagytam az szóljon nyugodtan.

<#wave>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tarti19
Ez komoly😊

2009-ben igen. de 2005/2006-ban nem.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

CharrDen
Eladó egy PS3 VGA/HD kábel, ezzel ki tudod kötni lcd monitorra ha van benne analóg bemenet (vékony), vagy HDTVre.<#vigyor> Itt egy kép róla. Ára 4000 Forint😊

predator0
årjál róla testet 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Igen, csa ka kettõ között annyi a különbség, hogy a Deamon's Souls már a gépben pörög míg Potter még a boltokban van😛

Sippie
loál 😄 pedig milyen lelkes voltál 😄😄😄 mint most a demon's soulsal 😄
tarti19
Az GHostbusters lett😛
Amúgy igen én, csak láttam PC-n s köszi nem...

Sippie
<#hehe>
Sippie
nemár, te voltál nagy herriporter lázban, nem? 😄 még a killzone-od is elcserélted volna arra, vagymi 😄
predator0
Van amit lehet ésszel is... 😛

tarti19
én nem , mûködik az:😛 Fõleg egy jobb klikk kép címének másolása után:d

predator0
Nem, mert elbasztad a linkelést. Szerinted miért írtam?

tarti19
én már csak a gold grasstól leszek okosabb:d
Nálatok lehet látni a képet?😄

predator0
Ahogy látom okosabb nem lettél tõle... 😄

tarti19
Igazál PC-n letoltam a Pottert, jó indulattal a felirat s a trófeák miatt egy 3K-s EA karácsonyi akció esetén szóba jöhet😛
meglett az 1001. trófeám is😛

predator0

predator0
Itt mindenki hülye, csak én vagyok Harry Potter.

Sippie
azért örülök hogy ennek váltál függõévé... sajnáltam volna ha varázslónak képzelnéd magad, és harri potteres köpenyben mászkálnál <#eplus2>
tarti19
Egyet mondok srácok igazi démonvadász leszek, s az 1000. tr4ófeámat a jelenleg piacon lévõ legnehezebb játék fogja ékesíteni😛

Sippie
melyik játék veri oda a killzone2-õt? tényleg érdekel <#idiota>
Banano
3méterrõl a tv-t bámulva tényleg létszükséglet,fõleg 1920*1200-as felbontásban....

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Tetsuo
Élsimítás szerintem elvárható lenne 2009ben egy un. nexgen konzolban. De Boxban sem nagy.. 😄
Persze nem ez a legnagyobb baj.. és nem ertem pl. miért olyan kicsi a memo?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lehet igazad van és csúnyán bealázza sõt odaver a box a 3-nak, de én nem fsaa miatt vettem konzolt hanem, mert ezen a gépen van mindenféle stílusu játék.
Ha neked fsaa nélkül szar a játék akkor tényleg jobb ha eladod.

USA Playsatizon Store on több Demo van mint UK-n ? Vagy nincs különbség ?

Igen , pont ezért vettem ps3 at , csak az exluzivok miatt , jahh Uncharted bejön nagyon , már csak full gamek kellenek nem túl drágán

Totti5
multiplatfrom játékokat boxon játszad, exluzívokat PS3on, azok jók szoktak lenni AA szempontjából is, na nem pont az infámusz, hanem egy Uncharted pl

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gondoltam, hogy valami fõokos egybõl ezzel jön ... Igen box el van cseszve hútésileg , de 720p ben odaver ps3 nak fsaa miatt grafikailag , sajnos ez , hiába is vagy ps3 fan , én semelyik pártján nem állok, csak leírom a meglátásaimat , ennyi ...

Igen azt tudom, hogy Gt5 prolog ba át lehet állítani, de a többi teljes játékokba is átlehet ? Mert demokat amit letöltöttem egyikben sem lehetett átállítani ... Szóval a recésség a játék része , lényege ... loool akkor így el lehetne felejteni a nagy felbontásokat , és akkor aztán még recésebb lenne minden ... egyszerüen ps3 nem támogatja az fsaa-t ez itt a nagy baj , minden 720p-s játék szürnyû recés , és én 22 colos tv-n játszom , akkor hogy nézhet ki nagyobban <#shakehead> kicsit csalódott vagyok , de letöltök rengeteg demot és meglátom ... Nekem a kontroller sokkal jobban bejön boxxon , ps nekem kicsi, kényelmetlen a kontroller , fõleg autós játékoknál , sokkal jobban bejön, hogy a bal jostyck felül van boxxon , de remélem megszokom ezt is .

tomi890125
hát én csak azt tudom mondani erre, hogy add el minél elõbb! nem neked való!
vegyél az árából inkább egy másik xboxot, hátha az egyik bedöglik 😊 <#eplus2>

The Only One!

Totti5
The Darknessel nem volt gond 360on, gonolom a szokásos AA nélküliség sújtja a PS3 verzát. Az Infámusz ezen generáció legrecésebb játéka, még a Halo3at is sikerült felülmúlnia, pedig a H3 egész meredek mércét állított fel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

brodix
Hát látom nálad betettek a boxos évek.
Mellesleg GT5P-ban át lehet állítani a gomb kiosztást.
The Darkness-re,meg InFamous-re térve,a The Darkness nekem fullban volt meg,és habár én nem láttam recésnek,lehet,hogy te mégis,de az sztem azért van,mert a The Darkness -szerintem-filmes stílusban készült,tehát recésség gondolom csak a hatás kedvéért van benne.Engem abban a játékban különben is a játékélmény érdekelt(igaz félbehagytam,mert nagyon parás játék<#zavart1>).Az InFamous-rõl nem tudok mit mondani,szerintem ott sem véletlen a recés kép.
Kontroller pedig attól függ,kinek milyen a keze.
Én még nem fogtam Box controller-t,de azt tudom,hogy a ps-es nagyon bejön,és nem tudom,hogy -a képek alapján- hogy lehet használni(az analóg karok elhelyezését furcsállom nagyon)
Szerény Véleményem Szerint!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Üdv ! Tegnap beszereztem egy ps3 at , és nem vagyok felhõtlenül boldog ... 22 colos monitoron játszom , HDMI csatlakozással , 1080p-s felbontással , de például az Infamous demo ja olyan recés , hogy egyszerüen ocsmány (720p be kapcsol ez a játék) , a másik a The Darkness demo ja , ez 1080p ben megy , de ugyan olyan recés mint az Infamous ... A gt5 prologue megvan teljes verzióban , ezt is 1080p ben futtatom , ez már elfogadható , de mennyire jellemzõ , hogy kb 30 percet kell egy játékot telepítsen , és még 30 perc mire letölti az update et és telepítí ? A másik a controller kiosztása ... Minden teljes verziós játékban lehet kalibrálni ? Mert az , hogy a gáz és a fék a jobb oldali Joystick , az nekem halálos ... A másik a PS store ... annyira kevés , és buta demo játék van fenn, hogy hihetetlen ... A kontroller sem jön be nagyon, Xbox 360 é sokkal kényelmesebb . Ami tettszik, hogy iszonyú halk, semmi hangja , remélem stabil is lesz.

<#taps><#taps><#taps>

Azért kiváncsi lennék, mennyien kattintottak a 7 országból pont Oláh Ibolykára. <#fejvakaras>

tarti19
jah hüle magyarok , hogy a világon abba az elenyészõ részhez tartoznak akik ékezetekkel operálnak😛

Slim verzióról van valami hír/híresztelés?

Gondoltam megvárom mert csak olyan jan-febr táján akarok ps3-at venni. Vajon addig ki fog majd jönni?
dualview
Az vigasztaljon minket, hogy ezek szerint a magyar store nem az ékezetes karakterek támogatásának hiánya miatt késik...<#szomoru2>

PSN ID: dualview

Azanemgyenge!

Akkor nem kevés dal lehet a vidzone-ban ha ilyen is befért!
Rohadt kiváncsi lennék rá, sok angol barátom van a ps3 listán és látom, hogy nem unják meg a vidzone-t.
Nem tudom mikor indítják itt a balkánon, de félõ, hogy elöbb lesz ps4-em mint magyar store, videostore vagy ez a vidzone...<#rinya><#shakehead><#levele>

No mindegy TrashPanic fasza! <#hehe>

predator0
Az az országimázs, hogy ennek a meghallgatásához proxyszerverekkel kell szarakodnod <#eljen>

dualview
Ha már vidzone, akkor egy kis országimázs:

PSN ID: dualview

Usa store-ra menjetek fel, mert most féláron adnak játékokat!
Flock, NHL arcade, Pixeljunk eden, Crash Commando, WipeoutHD

Trashpanic most csurog lefelé, demo megvolt, elég jó, 5 dolcsit nekem megér.

Flock is meg lesz véve, bár attól kicsit félek mert demo alapján idegesítõek néha a malacok meg bárányok, mert 1-2 mindig lemarad-nem arra megy amerre kéne, késõbb nehezebb pályákon ez már rohadt szívás lehet...egyébként megvette már innen valaki?

predator0
Májusban közepén volt egy hétig ingyenes.

Anubys
Elõfordul... Asszem a Ragdoll Kung Fu most még ingyen tölthetõ...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx