PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Okés, hogy a magyar nemzet átlagon felül pesszimista meg semmi sem jó de baszki nézzétek már a jó oldalát is a dolgoknak.
Én egy trash pánikkal órákig elvagyok és leszarom az élsimitást(nem is tudom van-e benne...<#hehe>#hehe>)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ötletek?
The Only One!
PSN ID: DirtyGoblin
Ha több ID-t is megadtál akkor az US accountra ment! Ha az nem jó, vagy ha valakit kihagytam az szóljon nyugodtan.
<#wave>#wave>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
meglett az 1001. trófeám is😛
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Persze nem ez a legnagyobb baj.. és nem ertem pl. miért olyan kicsi a memo?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha neked fsaa nélkül szar a játék akkor tényleg jobb ha eladod.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vegyél az árából inkább egy másik xboxot, hátha az egyik bedöglik 😊 <#eplus2>#eplus2>
The Only One!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mellesleg GT5P-ban át lehet állítani a gomb kiosztást.
The Darkness-re,meg InFamous-re térve,a The Darkness nekem fullban volt meg,és habár én nem láttam recésnek,lehet,hogy te mégis,de az sztem azért van,mert a The Darkness -szerintem-filmes stílusban készült,tehát recésség gondolom csak a hatás kedvéért van benne.Engem abban a játékban különben is a játékélmény érdekelt(igaz félbehagytam,mert nagyon parás játék<#zavart1>#zavart1>).Az InFamous-rõl nem tudok mit mondani,szerintem ott sem véletlen a recés kép.
Kontroller pedig attól függ,kinek milyen a keze.
Én még nem fogtam Box controller-t,de azt tudom,hogy a ps-es nagyon bejön,és nem tudom,hogy -a képek alapján- hogy lehet használni(az analóg karok elhelyezését furcsállom nagyon)
Szerény Véleményem Szerint!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Azért kiváncsi lennék, mennyien kattintottak a 7 országból pont Oláh Ibolykára. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondoltam megvárom mert csak olyan jan-febr táján akarok ps3-at venni. Vajon addig ki fog majd jönni?
PSN ID: dualview
Akkor nem kevés dal lehet a vidzone-ban ha ilyen is befért!
Rohadt kiváncsi lennék rá, sok angol barátom van a ps3 listán és látom, hogy nem unják meg a vidzone-t.
Nem tudom mikor indítják itt a balkánon, de félõ, hogy elöbb lesz ps4-em mint magyar store, videostore vagy ez a vidzone...<#rinya>#rinya><#shakehead>#shakehead><#levele>#levele>
No mindegy TrashPanic fasza! <#hehe>#hehe>
Flock, NHL arcade, Pixeljunk eden, Crash Commando, WipeoutHD
Trashpanic most csurog lefelé, demo megvolt, elég jó, 5 dolcsit nekem megér.
Flock is meg lesz véve, bár attól kicsit félek mert demo alapján idegesítõek néha a malacok meg bárányok, mert 1-2 mindig lemarad-nem arra megy amerre kéne, késõbb nehezebb pályákon ez már rohadt szívás lehet...egyébként megvette már innen valaki?