PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyelõre ez is megteszi jobb mint egy sd tv míg nem lesz full hd-s nagy tv.
:3
Az enyém sajnos 16:10-es , mondjuk 14 hónapja vettem 99, 993 forintosért
De ez csak magánvélemény, semmi hivatalos, vagy tény, arra ott van a guggle vagy Predator😛
Mivel nekem is van egy 24 cellás fullosan HD monitorocskám, így láttam a saját szememmel, de lehet ez csak egy csalfa tünemény volt...
nem igazán vagyok ezekkel tisztában azért kérdezem.
itt van pl. a gta iv. a játék tokján azt írja, hogy tudja az 1080p felbontást. mikor elindítom a játékot akkor pedig fogad.ez
a képen látszik, hogy kockás és csak hd ready képben jelenik meg. ott van pl. a gt5 p az tökéletesen fut full hd-ban.
mi az oka ennek? én rontok el valamit, vagy én gondolom rosszul?
Papesz
Azoknak a játékoknak nem nagyon nézem az árát, ami megvan/volt.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Bár azt inkább csak használtan lehet annyiért kapni, vagy ha külföldrõl hozatod be, de nagyon jó játék!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
The Only One!
Valaki segítsen! Mivel tudok egy 40Gb-os vinyót FAT 32-re formázni? Mert az xp, csak 32Gb-ot enged FAT 32-be. Ha ketté osztom akkor látja a PS3 a vinyót, csak azt nem ami rajta van. Sajnos, hogy jelenleg NTFS a vinyón a particíó, így a PS3 ezt nem látja. Aki tud valami jó megoldást kérem írja le, mert nagyon fontos lenne!
(mindig akkor van amikor nem vagyok)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
EZT elolvasni.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Egyébként ezek már részben, egészben meglévõ effektek, amiket videókártya formájában adnak el és szerintem sokan meg is veszik emiatt õket <#lama>#lama>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
azért ez nem sz@r... konzolon nem tudom van-e lehetõség ennek megvalósítására, mindenesetre biztató, hogy a Fat Princess PhysX logóval nyit és valamit azért észrevenni belõle (tárgyak viselkedése a földön)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Remélem a teljes verzióban végre egy tényleg jól sikerült képregényadaptációt tisztelhetünk, amire úgy tûnik jó esély van😉
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Kis tájékozódás a ps2 backup-ról itt fenn lenni PS3 FAQ nevû link. Arra kattint legörget és szörnyülködik hogy rásóztak valami kiherélt (de nagyobb tárhelyel rendelkezõ) verziót.
Jah egyébként ps1 játékok mindegyik gépen mûködik. Mivel lassan már két éve hogy ps store-ról beszerezhetõk ps1 kalsszikusok. 😉
Ki mikor,hogyan s miert?
Dobj infos linket!