PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Hónapokkal ezelõtt próbáltam, akkor nem ment. Viszont szerintem ezt a funkciót PayPal-al is meg lehet oldani.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Top up account mûködik? Mert akkor nem a folyószámlámon tartom a lét, hanem shopto-ra rábízom, megõrzés céljából.

EmThor
Sohasem tudni pontosan hol csapnak le. Többnyire éjszaka jönnek. Többnyire...

Utaltam egy kis pénzt a számlámra, amivel a shopto-ról szoktam vásárolni. Remélem nem lopták ki az én adataimat is. Idáig 300ft volt rajta. Ha ellopták volna az adatokat, akkor megpróbálták volna 1 dollár körüli összeggel is terhelni?

Szerintem most már eldönthetnéd, hogy pontosan mennyi is, mert a többi fórumon más összeget írtál!
gazgoblin
Colin: Dirt eurogamer PS3:
Codemasters went to work making some serious optimisations to the code, resulting in an overall driving experience that is markedly superior to the 360 offering. First of all, as has been widely reported, the frame rate - something crucial to the fluidity and response of a driving game - has been significantly improved.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Totti5
"ami lényegesebb a stabil 30FPS" stabiltól messze van a DIRT... optimalizálatlan low fps az egész

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
Sikerült kipróbálni pár új cuccot:

Genji: Days of Blade

Nyitócím, hack&slash kategória, 1600-as évek (kb.) Japán. Belsõ fejlesztés, közepes értékeléseket kapott, DE mikor nyitóképet megláttam csak lestem, ez már nem a CG? Szóval fasza!

Colin McRae: Dirt

Elsõ platinum progim, nem olyan rossz ez a csomagolás. A cucc tök jól vezeti a statisztikákat, visszajelez mindent, ami lényegesebb a stabil 30FPS és a zsíros törésmodell, kellemes meglepetés a Career mód piramis felépítése! <#eljen> (kissé sokat tölt)

Heavenly Sword

Repedt lemezû példányom helyett, sikerült egy épre szert tenni, még mindig mellbevágó mennyire mennyei 😊

Aki meg fél(ahogy én is) annak ott van nem egy oldal ahonnan lehet játékot rendelni külföldrõl.

Ombika
Te megusztad, vki nem koztuk en se ennyi(170 rugo ), ha ezt nem fogod fel sajnalom!

Aztán kiderült, hogy a régi kártyájával próbálkoztak...

Én is vásároltam innen tavaly december óta nem is egyszer, semmi gond nincs. Aki meg fél, annak ott a PayPal.

Papesz

Ombika
Mivel gunyosan valaszolsz bazze, akkor elugatom,h masik oldalon irtak, h vasarolt tag ujbol innen es erdekes modon meg aznap es masnap is kisebb osszeggel probalkoztak, Furi modon mindezt vasarlas utan, talan veletlen egybeesese! no comment, mindenki vonja le belole a hasznos infot! En hanyagolom! Sok sikert

#65306: Jah , bar N-t nem sok minden hasznal meg ki!

Dehogynem, mindkettõnek igen-igen minimális az esélye.

Papesz

Azé' ne legyen még október...maradjon csak nyár. Inkább hozzák elõre az U2 megjelenést. <#vigyor2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

bertino
a 2 messze nem ugyanaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bármilyen márkás jó.

Papesz

Nem emlékszel rosszul. 2008 decemberében hozzávetõleg 19000 kártya adatait lopták el.

Június elsején meg lezuhant egy Air France gép, sokan meghaltak. Nem ülsz többet repülõre?

Papesz

Kratos86
Nagyon királyul nézki! A tájat,a várost a tárgyakat mindent nagyon jol megcsináltak mint a valós képeken! Legyen már október! <#smile>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

DJ RX7
ez már biztos jó.

:3

5c0rp330n
jah, az is egy opció, csak a 160n-t az nem támogat, 54gl-hez tényleg azt mondják a legjobbnak

brodix
vagy mégse<#nyes>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Itt már láthatod!
Ombika
Inkabb tomato-t! 😊

5c0rp330n
valami fasza kis Linksys-t (WRT54GL - régi, nagyon stabil, vagy mondjuk WRT160N - újabb, tud valami kezdetleges N szabványt (ami mondjuk ps3 szempontjából lényegtelen, mert az nem tud), kicsit talán kevésbé stabil viszont) vegyél, aztán nyomj rá DDWRT-t.

n000rbi
Tudtok ajánlani valami jó wireless routert? Unom már, h mindig át kell dugni az utp kábelt a ps3-ba😛😊 és wi-fin végre pároztathatnám a psp-vel is😄 (jah és digis netem van, dinamikus ip-vel....ha ez számít valamit a router szempontjából...) Kösz!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Alien!
ehhh....😊 észrese vettem...

forrás

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
Marpedig nem csak itt, tobben is mondtak,h meg mindig onnan valoszinu,h lenyultak adatainkat vagy rosszul emlekszek?!

Sziasztok!
Azt hiszem meghalt a 40gb-os gépem. Bekapcsolom kigyullad a zöld led, utána bevillan a sárga, majd csippan hármat utána meg csak a piros led villog.
Akinek már volt vele ilyen hiba mit csinált vele? Szerviz? Mondjuk azt még nem tudom hogyan mert euronics-ban vettem ott meg nem adtak hozzá sony garancia levelet. Bár azt olvastam ha beviszem a számlát akkor adnak hozzá.
Nem hiszem.

De aki fél, az fizessen Paypal rendszere keresztül.

Papesz

NEXUS6
Ok, ok! Szabad a gizda!
Mostmár megmondhatod, hogy melyik kisbéka az igazi, az alsó vagy a felsõ!?

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Uncharted 2 vs real life

megint lesz mihez a világnak felzárkózni....elképesztõ...

<#worship><#worship><#worship>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Köszi válaszokat.
A videó egy 40 gigabájtos verziót mutat be, amiben a ventilátorok magas fordulatszámmal egyszerûen kilökik a port.
http://gamelive.freeblog.hu/archives/2008/04/12/PlayStation_3_tisztitas_gyorsan_egyszeruen/
<#vigyor>
Ombika
Aztan meg lenyuljak kartyad szamat innen! 😊

zzeN
Platinumshop-ba van használtan 8500-ért, újonnan meg azt hiszem 10 k körül van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

7300 forint (postával)

Papesz

brodix
jatekaim.hu- n nézz szét, ott elég jók az árak használtaknál, meg még bontatlan játékoknál is, vagy ha van bankkártyád(én úgy tudom csak bankkártyával lehet vásárolni, lehet tévedek) nézz fel game.co.uk -ra!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Mindekinek köszönöm a válasokat. <#vigyor3> A GTA4 PS3-ra újonan 12990nél olcsobban lehet venni? És használtan mien árba vannak?
DJ RX7
SD és HD Ready tv között orbitálisan nagy a különbség sokkal élvezhetõbb már egy Ready tv-n. Full HD tv-n már nem annyi érezhetõ a különbség a Ready-hez képes, az már csak hab a tortán.

:3

predator0
Kicsit spoileres(!!) Uncharted 2 gameplay video.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Anubys
Egy csomó játékban szinte olvashatatlan a felirat, ha SD TV-n nézed, meg hát ugye a felbontás, képarány, stb. Ha van lehetõséged, mindenképpen HD TV...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Köszi
brodix
Tapasztalatból mondom, elég nagy a különbség minõségben!
De persze tökéletesen élvezhetõ SD Tv-n is!

Menyit számit az egy játéknál, hogy HD TV-én vagy egy rosazabb minöségû TV-én játszunk vele??
Bocsi a hülye kérdésért<#wilting>
EmThor
jó, tudom, minden eladó, de ha ilyen j-horror elemeket FPS-el hoznak össze, azt nem lehet kihagyni!! 😊

igen, galaxisban is, az év elejihez hasonló akció van, 3.5 a FN3, Undercover is, utóbbin elgondolkoztam, aztán megnéztem 3 review-t :|

brodix
Far Cry-t én most szereztem be.
Ebben a game-ben a legszebbek -SzVSz- a lángok!
Az nagyon jól meg van csinálva:
-robbanások
-mikor lángszóróval elkap a pirománia és gyújtogatsz 😄

Na ezek nagyon tetszenek, de téleg amugy is jó játék!

Anubys
Parás végig, vagy olyan, mint az elsõ, hogy az eleje nagyon ott van, de a közepétõl egy egyszerû FPS lesz minden para nélkül?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

sambauer
Far Cry 2nek nagyon nem a story az erõssége.. Szinte az egész játék alatt ugyanazokat a sablon küldetéseket fogod csinálni, fõszereplõ gyakorlatilag meg se szólal. DE..ha úgy álsz hozzá hogy egy jó akció játékot vársz akkor nem okozhat csalódást. Én személy szerint még Boxon is az államat kerestem a grafika láttán. Nagyon gyönyörû talán a legszebb játék amit eddig a platformra láttam. A harcok élvezetesek, Afrika részletesen van kidolgozva, és magát a hangulatot is nagyon eltalálták.

Turn Me On Dead Man

Jó volt a Fear 2, Killzone után pörgettem ki. 20 fontos akcióban vettem, bõven megérte.

Biztos jó a játék, nekem ezekkel leginkább az a bajom, hogy ötlettelenek. Leül három céges góré "kitalálják" (szígorúan idézõjel!) a tuti sztorit és a profi programozók meg elkészítik. Ez utóbbit dicséred ami érthetõ is, csak épp engem nem köt le a sztori.
Múltkor láttam egy trailert a Far Cry2-bõl ami a szereplõkre koncentrált, ez alapján talán érdekes lehet a sztori, lehet bepróbálom. Ami tuti vétel (bár 90% hogy a történet sablon lesz) az az Uncharted2.

Más: Az Euronics-ban akcióznak a Fifa09 és a NeedforSpeed 3450,-ft, fifát megvettem a magyar szinkron miatt, a tuti viszont nem a HajdúB/Faragó hanem a grafika. Rég volt focis progim, ennyit megért.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
szóval az vízpermet, csak korán van. vagy késõ. nézõpont kérdése 😊