PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Codemasters went to work making some serious optimisations to the code, resulting in an overall driving experience that is markedly superior to the 360 offering. First of all, as has been widely reported, the frame rate - something crucial to the fluidity and response of a driving game - has been significantly improved.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Genji: Days of Blade
Nyitócím, hack&slash kategória, 1600-as évek (kb.) Japán. Belsõ fejlesztés, közepes értékeléseket kapott, DE mikor nyitóképet megláttam csak lestem, ez már nem a CG? Szóval fasza!
Colin McRae: Dirt
Elsõ platinum progim, nem olyan rossz ez a csomagolás. A cucc tök jól vezeti a statisztikákat, visszajelez mindent, ami lényegesebb a stabil 30FPS és a zsíros törésmodell, kellemes meglepetés a Career mód piramis felépítése! <#eljen>#eljen> (kissé sokat tölt)
Heavenly Sword
Repedt lemezû példányom helyett, sikerült egy épre szert tenni, még mindig mellbevágó mennyire mennyei 😊
Én is vásároltam innen tavaly december óta nem is egyszer, semmi gond nincs. Aki meg fél, annak ott a PayPal.
Papesz
#65306: Jah , bar N-t nem sok minden hasznal meg ki!
Papesz
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Papesz
Június elsején meg lezuhant egy Air France gép, sokan meghaltak. Nem ülsz többet repülõre?
Papesz
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
:3
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Azt hiszem meghalt a 40gb-os gépem. Bekapcsolom kigyullad a zöld led, utána bevillan a sárga, majd csippan hármat utána meg csak a piros led villog.
Akinek már volt vele ilyen hiba mit csinált vele? Szerviz? Mondjuk azt még nem tudom hogyan mert euronics-ban vettem ott meg nem adtak hozzá sony garancia levelet. Bár azt olvastam ha beviszem a számlát akkor adnak hozzá.
De aki fél, az fizessen Paypal rendszere keresztül.
Papesz
Mostmár megmondhatod, hogy melyik kisbéka az igazi, az alsó vagy a felsõ!?
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
megint lesz mihez a világnak felzárkózni....elképesztõ...
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A videó egy 40 gigabájtos verziót mutat be, amiben a ventilátorok magas fordulatszámmal egyszerûen kilökik a port.
http://gamelive.freeblog.hu/archives/2008/04/12/PlayStation_3_tisztitas_gyorsan_egyszeruen/
<#vigyor>#vigyor>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Papesz
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
:3
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De persze tökéletesen élvezhetõ SD Tv-n is!
Bocsi a hülye kérdésért<#wilting>#wilting>
igen, galaxisban is, az év elejihez hasonló akció van, 3.5 a FN3, Undercover is, utóbbin elgondolkoztam, aztán megnéztem 3 review-t :|
Ebben a game-ben a legszebbek -SzVSz- a lángok!
Az nagyon jól meg van csinálva:
-robbanások
-mikor lángszóróval elkap a pirománia és gyújtogatsz 😄
Na ezek nagyon tetszenek, de téleg amugy is jó játék!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Turn Me On Dead Man
Múltkor láttam egy trailert a Far Cry2-bõl ami a szereplõkre koncentrált, ez alapján talán érdekes lehet a sztori, lehet bepróbálom. Ami tuti vétel (bár 90% hogy a történet sablon lesz) az az Uncharted2.
Más: Az Euronics-ban akcióznak a Fifa09 és a NeedforSpeed 3450,-ft, fifát megvettem a magyar szinkron miatt, a tuti viszont nem a HajdúB/Faragó hanem a grafika. Rég volt focis progim, ennyit megért.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe