PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
és ki az az állat aki ennyit fog fizetné egy éjjellátó szemüvegért.

:3

Csabesz100
Köszi, nagy király vagy!<#wink>

PS3 ID: Csabesz82

Banano
Neked is ment egy priviben.<#puszi>😄

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

romeozor
platinumban elõrendelhetõ a CoD MW2 Prestige Edition - 37900Ft

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

tomi890125
közben megtaláltam! ha valakit érdekel az info: KATT!!

The Only One!

Csabesz100
Tudom, hogy nem azért írtad, de gondoltam válaszolok rá! :-)

tomi890125
én is kaptam 😊 amúgy nem azért írtam... 😄
a grafikát, sokan lehurrogták, de szerintem semmi gond nincs vele! oké nem egy gt5p szintû, de azért össze van dobva! a teljes verzióban mennyi autó és milyen pályák szerepelnek majd nem tudja valaki?

The Only One!

Csabesz100
Jó fej vagy! Akkor küldj már légyszi egy béta kulcsot, hogy én is ki tudjam próbálni! <#wink>

tomi890125
ez a supercar challenge nem is olyan rossz! el lehet vele szórakozni, jó kis szimulátor 😊

The Only One!

Csabesz100
Most olvastam csak végig a hozzászólásokat! Lemaradtam úgy látszik! Nincs esetleg még egy, amit ide tudnál adni nekem?

Csabesz100
Nekem kellene, ha még megvan!

brodix
Basszus annyi cucc használ már PSEye-t, lehet, jó lenne egyet beszerezni<#whatever>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Köszönöm szépen! <#worship><#worship><#worship>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Miért vegyek boxot? Abszolút nem a vásárlásról volt szó.

Papesz

Persze, ez rendben van, de mindketten tudjuk, hogy nem ez az általános.

Papesz

Banano
Neked is ment egy béta key.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NEXUS6
Megveszed, belerax egy SSD meghajtót és csókolom, a tiéd leszt a leggyorsabb azt garantálom!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Ja, vannak ilyen pletyik.

De mint a videokon látod tök véletlenszerûen mutatkozik eltérés a régi és az új rendszer között, és úgy látszik az is csak a betöltési idõben. Ennyi talán még 2 régebbi verziójú gép között is van, csak az a kutyát nem érdekli, így arrol nem csinálnak videókat.
<#eplus2>

A vincsi, meg a BD meghajtó más, kb ennyi a titok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
Snowblind Studio

eddig ezeket csinálták: Death Tank, Justice League Heroes, Champions: Return to Arms. Champions of Norrath: Realms of Everquest, Baldur's Gate: Dark Alliance, Top Gear Overdrive.

Lord of the Rings: War in the North, RPG lesz, bejelentés nemsokára, még nem 100% azért

predator0
Annyi, hogy a slimre nem tudsz felrakni Linuxot, egyébként csak gyártási technológiában, designban van különbség, a tudása ugyanaz. Ja, még valami, ami abszolút nem elhanyagolható. A slim kevesebb áramot fogyaszt, mint a többi változat.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Gideon Wieth
Sziasztok. Van valami különbség a ps3slim és a sima teljesítménye között? Mert a slim olcsóbb és nem értem miért. :^)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ha még megvan a Supercar Challenge kód én megköszönném, mert PSC-n késõn vettem észre, hogy szórják, így nem jelentkeztem és lemaradtam róla.

Persze ez oké, engem is csak a technikai rész érdekel és lehet pont emiatt kell majd beszereznem. <#beka2>

Alien!
a csillagos rész számomra azt jelenti,hogy nem az én vlágom....😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Eyepet november közepén jön kamerával egy játék áráért vagy kamera nélkül alacsonyabb áron. Egyébként még mindig nem vágom, hogy mûködik....video alapján lerajzolsz valamit amit a játékmoncsicsi visszarajzol aztán a program lazán átdobja *3D-be amit megismer a baba és *használja....
Csillagos részeket nem vágom, kéretik elmagyarázni. <#fejvakaras>

Ez igaz... Azért vettem anno ps2-t és azért fogok majd ps3-at is mert arra vannak azok a gamék amiket szeretek...
greyfox
Csak nem a garancia, és a support számít.
Ha boxra lenne uncharted, god of war és metal gear stb., ps3-ra meg a halo, fable, gow hármas, akkor boxom lenne!
A játékfelhozatal dönt, nem a márka 😊

Steam: greyfox

Banano
Rendben akkor vegyél box-ot,én biztos nem fogok olyan gépet venni amit elsõre nem tudtak normálisan megcsinálni-.-mert siettek azzal h hamarabb kint legyen a piacon mint a sony gépe.

EmThor
már ne haragudj, de 2 hét alatt kaptam egy új gépet fél év garival egy új játék áráért és a dobozban ott volt a bennragadt lemezem, rendben visszakaptam, megvoltak a papírjaim, hivatalos szervízbe vittem...

predator0
"A tetejébe levesznek pénzzel is.".
A garancián túli szervizeltetés mióta ingyenes?

Én nagyjából leszarom, hogy mennyi ideig tartana a javítás, hiszen HA a nagyanyámnak pöcse volna, õ lenne a nagyapám. Ez nem érv.

Jelenleg a behalt X360-ért futár jön és vissza is hozza, a behalt PS3-mal meg szaladgálhatsz a Hireltech-hez, aztán ha szerencséd van egy hónapot vársz, ha nincs akkor hármat. A tetejébe levesznek pénzzel is. Ez meg tény.

Bõven lenne rajta mit változtatni, ha a Sony nem szarna bele a userek igényeibe.

Papesz

Banano
Értjük,
csak valszeg ha az xbox360 nem lett volna gyárilag szar hanem olyan minõségben adta volna ki a konzolját mint a sony akkor a microsoftnak is kb 6-7-8 hétig tartana a javítás.
TARTANA a javítás,de mivel naponta kapnak pár ezer db-ot ezért valszeg már fel vannak készülve az ilyen helyzetekre.<#nevetes1>

De, fogom a lényeget. Ha egyszer netalán sárga leddel múlik ki a géped, akkor téged sem az fog érdekelni, hogy tömegesen jelentkezik-e ez a hiba, hanem hogy mi tart 6-8 hétig egy javíthatatlan gép cseréjén és hogy miért kell érte még fizetni is.

Papesz

Alien!
látom nem fogod a lényeget...Ha a sárga ledes meghibásodás olyan tömegesen jelentkezne,hogy az veszélyeztetné a márka imázsát,megbízhatóságát,valszeg a Sony ugyanezt meglépné,de mivel errõl szó sincs,és a gép minõségi cucc,innentõl kezdve teljesen felesleges basztatni a supportot....
Bár tény és való a Sony itthon elég érdekesen áll a dolgokhoz,lsd VAIO support(ami hivatalosan ráadásul csak tavaly óta kapható nálunk).....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Banano
Kell valakinek supercar challenge béta key?

ThugEdge
nekem van mind2 gépbõl és totál egyet értek veled

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

predi küldtem privit

Nézd, ha egyszer kiderül egy hiba, akkor azt kezelni kell. A Microsoft ezt megtette (még extra garanciát is adott), a Sony-nak meg sárga led után havonta kell könyörögni telefonon, hogy ugyan hozassa már vissza a gépet Szlovákiából/Franciaországból, meg hogy legyenek kedvesek visszaadni a benne ragadt játékot is. Van némi minõségbeli különbség a két cég supportja között. Nem a Sony javára.

Papesz

DJ RX7
okés. köszi a helpet!

predator0
Amit egyszer kifizettél azt akárhányszor letöltheted.

DJ RX7
és kifizetem újra? vagy, hogy van ez?

Természetesen nem hibátlan a ps3 sem, mint ahogy semmilyen készülék sem, de a hibaszázalék bõven sokkal jobb mint egy box esetében.
Szerintem abszolút áll a Makó Jeruzsálem hasonlat.

Alien!: nem értettelek félre, csak Papesz kicsit furcsa hozzáállása késztetett hsz-re. Gondolom azért ultralúzer a sony mert nem megy házhoz az elromlott gépekért és egy héttel több ideig javítják.....
Bazze a Ms-nek KUTYAKÖTELESSÉGE házhoz menni és a két hetes javítás idõt is még lejjebb kéne tornáznia ennyi szar gép után.

NEXUS6

Hagyjuk már ezt az ultralúzerságot! Az Xbox elbaszta a gépét, a Sony meg a játékkínálatot.
Mindkét cég bekaphatja!

Alien!
Kicsit félreértettetek...Számomra az ultralúzerség,ha vki alatt tönkremegy 4-5 gép,és még mindíg ragaszkodik hozzá,és ennek ellenére szimpatikusnak találja a supportot....ergo a pénzéért egy silány minõségû valamit kap,amit cserélgetnek....persze biztos van aki egy gépet használ régóta,de ahogy olvasgatom sokan még itthon is 3-4. gépnél tartanak...

EmThor
ezt most úgy mondod, mintha minden box hibás lenne és minden ps3 hibátlan, pedig nem így van...

Invincible Tiger: b@szott nehéz, coop-ban sem volt jobb a helyzet, egy kanadai (quebec) sráccal 1.5 pályát tudtunk letolni (2. és 3. fele) azért elég rideg

video

Nekem pont a múlt héten lett sárga ledes a 40gb-os ps3-am.
Tényleg aki már csináltatott meg ilyen sárga ledes hibát utána mûködött a gép rendesen?
Csak azért kérdezem mert ha esetleg 1-2 héten vagy hónapon belül újra tönkre menne akkor inkább nem csináltatom meg.
Linux viszont nem fog menni rajta,csak a régi gépeken.

Tényleg nem ultralúzerség az xbox360, javítanám Alien hsz-ét hanem inkább köcsögség. Csak és mindenáron, hogy a sony elött jelenhessen meg a konzoljuk, kiadni egy hibás konstrukciót simán parasztság a vásárlók felé. Az Ms a konzoljával lazán veri a kínai(vagy bármilyen) utángyártott, hamisitott termékek minõségét. Amit jól csinálnak, hogy viszonylag sikerül eltitkolniuk, még mindig nem kapott nagyobb nyilvánosságot mint amit kéne kapnia.

A sony sárgaledes hibaarány olyan messze van a redringtõl mint Makó Jeruzsálemtõl.
<#integet2>

DoNorBi
Cserélhetõ lesz a vinyója mint az elõdnek...

Haverok, Buli, Fight Club!