PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
😄

Pedig milyen jó volt az, imádtam a zenéjét, vettem fel kazira!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
na megnéztem ezt a supercar bétát....Egészen kellemes szakadó esõben veretni...Viszont az autókat látva,kicsit ilyen ál-3D hatását keltik...Kb ahhoz tudnám hasonlítani,amikor Amigán a Lotus 3 -ban az autók meg voltak rajzolva,hátulról,kicsit oldalról,nagyon oldalról,és ezt nagyítgatta a program....Vhogy ezek a ferrárik borzasztóan mûek......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

áhhh hát ez tényleg nevetséges

predator0
Még két patch és elérik a 720p felbontást + 3 és a textúrák is rendben lesznek. Talán addigra kapható 3 ezerér 😄 Bestbuy.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

mi a f*sznak jött ki a patch, dísznek? 😄

5c0rp330n
konkrét dátum nincs még?

NEXUS6
WipeoutHD tuti 1080p-s, demo is tölthetõ.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

én is monitoron használom, és igazából van egy-két játék, aminél nem tudom eldönteni, hogy most tényleg ennyire gány minõséget produkál ki magából a játék, vagy a monitorommal van gond, de aztán berakom az unchartedet, ami meg annyira szép képet hoz, hogy nem jutok dûlõre vele...

predator0
Ghostbusters Patch.
Nem tudom érdemben kommentálni a balfaszság eme nagyságát.

Scotty99
Huh, az kellemetlen lehetett 😄

Megpróbálom azt, amit mondtál, hátha segít valamit. Egyelõre csak a GTA IV meg az inFamous van meg dobozosan, meg egy jónéhány demó. Meglesem, hátha azért használható lesz a fotelból 😊

PS3 ID: ghost_hun

predator0
Egyik részével sem játszottam még, szóval ez nálam kötelezõ darab lesz <#eljen> Reménykedtem, hogy a God of War III. extra változatos kérdõívben ez lesz a nyerõ, de jó látni, hogy akkora az érdeklõdés, hogy külön kiadhatják.

greyfox
A ps3 megjelenésekor még voltak olyan full-hd tv-k, amik CSAK 1080p/i-t támogattak, 720p-t nem.
Gondold el, hogy kurvaanyáztak azok, miután a játék csak SD felbontásban volt hajlandó elindulni 😄

Steam: greyfox

greyfox
Keress egy játékot a gyûjteményedbõl, aminek a hátulján van 1080p támogatás.
Elõször csak a 720p-t pipáld be a beállításoknál (ps3, valamelyik settings menüben), a többit ne! Játsz egy kicsit, nézd a képminõséget.
Ezután szedd ki az összes pipát a ps3-nál a beállításoknál, kivéve a 1080p-t.
Ha látványos a változás, akkor valóban ez az oka.

A tv azért megoldás, mert kanapéról nézve nem látsz különbséget, monitornál a méretbõl kifolyólag közelebb ülsz, szembetûnõbb ez a hátrány.

Scotty99
jajj :S

Most vettem monitort, Asus VH242H. De akkor erre nincs megoldás...esetleg ha DVI-n kötném, az megoldaná? Majd meglesem azt is, hátha. Mindenesetre elég kiábrándító, hogy ennyire vacak a PS monitor támogatása, de hát ez van, a HDTV-k korát éljük 😞

greyfox
A gond az lehet, hogy a monitorod skálázza a képet.
Ami azt jelenti, hogy a ps3 küld a monitornak egy 720p-s jelet, és ezek után a monitorod elektronikája átméretezi ezt a képet teljes képernyõre, aminek sajnos az az eredménye, amit írtál.
360-ban van egy skálázó chip, ami ezt a mûveletet a megjelenítõ helyett hajtja végre, így már 1080p-s képet küld a tv-nek, monitornak, így a megjelenített kép pixelpontosan helyezkedik el a képernyõn.

Van egy két játék ps3-on is, ami kódból skáláz, de nem az a jellemzõ.
Ami megoldás lehet, egy tv beszerzése, az újabb modellek (utóbbi 2 év) már szépen méreteznek, nem olyan gány, mint monitoron.

NEXUS6
Rengeteg ötletem van még, pl ez itt:

Blúrélytok a gúglin

Nem mondom de tudod!
<#papakacsint>

Smuge
ThugEdge
tényleg,a picsába hogy ez nem jutott eszembe😊

oké,esetleg vki más?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

NEXUS6
Veszel egy teli PS3-at, kiszeded a sok hóbelevanc elektronikát és már is van egy üres PS3 tokod.😄

ThugEdge
tudja vki hol lehet venni üres ps3 vagy legalább bluréj tokot?

Scotty99
Értem, megpróbálom. Köszönöm.

na. Super car talán budet áron fog is eladásokat generálni. FEAR kieg fasza.

NEXUS6
Én is moncsim vizuálom. Szerintem szedd ki a pipát az 1080i-mellöl a megjelenítés beállításoknál.

Az ilyen monitorok általában az 1080i-t nem tudják és a gép keres magának valamit amit megtudna jeleníteni, ez pedig egy standard tv megjelenítés, mert abból baj nem lehet.

NEXUS6
Húdelazaaa!<#vigyor>

Scotty99
Üdv!

Nekem egy ezerszer kitárgyalt, de számomra aktuálissá vált problémával kapcsolatban lenne kérdésem. Talán vannak itt olyanok is, akik HD Monitoron használják a konzolt. Nos, én nem rég szert tettem egy Asus 24"-es monitorra, amelyiken van HDMI bemenet is. Nos, a boxot DVI-n kötöttem, a PS3-at pedig HDMI-n. Ezzel nem is lenne gond, de nem tetszik a képe a PS-nek...és nem tudom mi lehet a gond. A beállításoknál HDMI-n van, az összes felbontás elérhetõ, ki van pipálva mind, de egy MGS-ben vagy akár Killzone 2-ben is csúnya a kép. Nagyon recés, és kicsit mintha mosottas lenne. Ugyanez a helyzet a GTA4-nél is, bár az alapból mosottas kicsit, de talán nem ennyire...

Esetleg hasonló problémával találkoztatok már, vagy tudtok valamilyen megoldást?

Elõre is köszönöm a segítséget.

NEXUS6
Most azért kicsit irigyellek azért, azt hiszem!<#nyes>

predator0
Jut eszembe, hogy már volt szétszedve a gépem, szóval buktam az egészet 😄

az okés mert így kell mûködnie. de sajnos az 1 hónapos szervizelés idõ már rohadtul nem fincsi, beragadó, majd késõbb kámforrá váló lemezekkel együtt meg végképp nem.

predator0
Én lazán letöltöm. Alap dolog (nálam mindenképp, ha ellenkeznek, akkor úgyis rájönnek, hogy nekem van igazam), hogy ha egy frissítés kötelezõvé van téve és emiatt kúródik el a gép, akkor javítják tök ingyen az egészet.

Sztem mindenki legalább 1-2 napot várjon a frissítéssel. az alatt már jönni fognak az infók, hogy okés-e.

Passz. Én tuti nem szedem le vagy 1 hétig. Túl sok benne az új dolog. Gépemben meg, ha elszáll az alaplap az nálam egy új masina vásárlását jelentené, mert egy MGS LE masinát nem fogok kiküldeni szervizelni, inkább kompletten kicseréltetném a belét itthon. Egy ilyen manõverre meg most abszolút nem lenne keretem, szóval ráér bõven a frissítés részemrõl.

NEXUS6
Akkor most inkább PC-zek, de a jövõhéten le kell majd töltenem a 3.01-et!😊

Szerinted hány embernek fog behalni a gépe?
<#hehe>

én is ott adtam fel

Igen. na mindegy benthagytam töltésben, amíg lejön csinálok mást.

Alien!
óriás thx!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ennél már csak a motorstorm 2 update jobb,ami általában 500-600mb,leszeded,de csak akkor kapsz új pályákat,ha fizetsz az egyébként 100kb-os dlc-kért....😊

ThugEdge
ilyet szoktam NYALNI
na akkor én is elnézést kérek😊
de ezt sem lehetett kihagyni

Bocs 😄

3.0 holnap jön.

elindítom a Super car bétát erre belöki, hogy update-elni fog, 553MB-ot. ez vicc. majd meséljétek el milyen. anyjuk p*csáját.

Banano
Ment.<#eljen>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
tudod mit,dobj egyet! örök hála!!!!<#worship>

Banano
Valakinek kell még supercar béta key?<#integet2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Attól függ... A hivatalos ár most kb 70k. Az 576 -ban 85k-ért árulják az ilyen nagy Media Markt, stb szerû áruházakban pedig ( mivel ott megállt az idõ ) 100k-ért... 😊

De már van olyan hely ahol kb tényleg normál áráért lehet kapni olyan 70k köröl... Ez most sztem hosszú ideig nem fog lényegesen csökkenni. Persze majd amikor jönnek az ünnepek elképzelhetõ hogy lesznek akciók stb...
EmThor
nem

NEXUS6
Végül is.
Eddig is lehetett gépet venni jóval a hivatalos ár alatt. Én inkább olyan 60-70 környékére mondanám. Hiszen az amcsi ár is 60, az alá meg nemigen mennek.

Gideon Wieth
és az elképzelhetõ lesz hogy a nagy gép ára esni fog olyan 50-60 000 környékére??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Tényleg jó a supercar és lehet végre esõben is menni, igaz olyan mintha özönvízben mennénk slick gumival..<#wilting>
Spa az egyik kedvenc pályám, szerintem most pár napig ezzel játszom.
Kipróbáltam kormánnyal(van egy régi Logitech driving force-om), de instabilabb a járgány, ráadásul elõbb kell fékezni. Mondjuk PS2-PS3-on eddig csak a GT sorozatot tudtam jól játszani kormánnyal, tényleg ahhoz való!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

sambauer
hát ja, simán egy új konzol árát elkérik érte, kissé átestek a ló túlsó oldalára

Turn Me On Dead Man