PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Pendrive...
Kérdés: Az új PS3 slim érkeztével mit kezdjek a régi mentéseimmel az eddigi PS3-on?

Ugye nincs se memóriakártya, sem pedig cserélhetõ vinyó. Hogyan mentem át a mentéseimet az új konzolba?

Nem hiszem, hogy elvárják, hogy mindegyik játékot újra végigvigyem..., gondolom, hogy van mód rá csak én nem ismerem.

JCSR Piccolo \" Az igazság csupán kifogás, a fantázia hiányára.\"

Alien!
napersze nemvagyunk egyformák,nekem sosem volt mindegy,hogy hogy fest,mert világ életemben szerettem a minõségi cuccokat....fõleg ebben a dizájcentrikus világban...
Persze,mindenkinél mások a szempontok,te azon játszol,én meg ezen,ebben közrejátszik az is,hogy a baráti köröm is ezt a gépet választotta(az említett szempontok miatt)..és így utólag belegondolva hülye lettem volna a másikat venni,ha most megnézem mennyi mindenre használom....mondjuk úgy a HTPC-met teljesen nyakonvágta....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Az emberek valóban igénytelenek,ékes példája ennek,a gyökér anyagokból összerakott silány minõségû x360,amit vki képes hatodjára is lecserélni(beszopni),és avval kábítania saját magát,hogyha tönkremegy a MS hozza-viszi,és 2 hét alatt cseréli...Ergo még megtisztelve is érzi magát,de abba nemgondol bele,hogy ez mekkora ultralúzerség.

Én ezt nem ultralúzerségnek érzem, hanem megbízható support-nak. Az ultralúzerség az, amit a Sony mûvel a sárga ledes gépekkel.

Papesz

Totti5
1 hét😊 a gép csak egy eszköz, hogy miként fest az lényegtelen, amúgy a box külséjvel semmi gond nincs, csak a tápba lehet belekötni, hogy egy tégla, de annak csökkent a mérete nemrég, ami mér elfogadható. Szóval a játékok a szolgáltatás a lényeg. A hülye "xboxos" nem érzi magát megtiszteltetve, viszont az jó hogy nem neki kell rohangálnia a garancia után, illetve nagyon gyors a szerviz, MS 2 nap alatt elintézi a többi csak az oda-vissza út, persze ha nem lett volna ekkora meghibásodási rátája az elsõ szériának akkor ma nem lenne ilyen kényelmes a support. Akkor se vennék most PS3at ha a 3. gépem romlott volna el, mert én jelenleg az xboxos címekkel akarok játszani illetve azokat várom és multihoz számomra a lájv a legjobb rendszer, mondjuk Fifa.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
annyira azért nem csúnya a slim,a konzolok közül még most is toronymagasan a legszebb....

A Sony ott b*szta el,hogy túl magasra pozicionálta a gépet....Ez kb olyan mintha a Samsung csak közép - felsõkategóriás LCD tv-ket gyártana...kb a felét sem adnák el mint most....
így utólag én úgygondolom az lett volna az ésszerû lépés a kezdetektõl,ha kiadnak egy médiacenter edition-t(60gb),és egy egyszerûsített Slim féle verziót a játékosoknak....Bár nemtudom a slim-féle mennyivel lehetett volna olcsóbb 2006-ban.....

Az emberek valóban igénytelenek,ékes példája ennek,a gyökér anyagokból összerakott silány minõségû x360,amit vki képes hatodjára is lecserélni(beszopni),és avval kábítania saját magát,hogyha tönkremegy a MS hozza-viszi,és 2 hét alatt cseréli...Ergo még megtisztelve is érzi magát,de abba nemgondol bele,hogy ez mekkora ultralúzerség.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Szerintem annyira nem gáz a Slim. Nekem kifejezetten teccik.
A formája még jobban is bejön, mint a Fat-é.

A kialakítás még elbírt volna 1-2 díszítõ elemet. Meg a Spiderman-os betût is sajnálom. De ha anno ilyen formában jelenik meg a PS3, akkor valszeg 2X ekkora siker lett volna.

Amúgy az emberek tényleg igénytelenek.😞

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Slim vs 60-as:
A 60-as egy szoba dísze lehet simán míg ez a slim fiókba való!
Szvsz a legszebb konzol amióta vannak ilyen ketyerék.
Anyaghasználat és a tudás simán 5-ös.
Sajnos nem jött be a sony elképzelése, hogy emeli ezeket a szinteket és egy igazi home entertainment system-et dob piacra.
Valszeg ez így nem térült meg, míg a slim megtérül az tuti.
Az emberek igénytelenek, nem kell nekik érintõgomb, meg króm elõlap, fényes borítás, sõt ezen problémáztak mindenhol, mert karcolódik és gyûjti a port. Kérdezem vajon a metálfekete
kocsi(m) mit csinál? Rohadtúl meglátszik minden kis kosz és gépi mosóba sem lehet vinni, mert összekarcolja! Viszont cserébe szép és elegáns.
Visszatérve: ezért jött ki a slim. Szvsz nem sokkal olcsóbb(így ránézve a minõségére azért 75e-nél olcsóbban kéne árulni...), viszont ezen nem fog látszani a kosz -az meg már elég az embereknek- az sacd vagy memocard olvasó meg kit érdekel...van a tecsóban rakatszámra szép piros "tizenötazegyben" usb-s kártyaolvasó, jó az, ezeöccá-ért leszarom, hogy nem illik a ps3-hoz! <#vigyor5>

Sajnos én csúnyán beszoptam, majd vehetem megint külön a ketyeréket és építhetem újjá a hifitornyot....<#falbav>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
ez jó reklám....😊

gyanúsan jobban néz ki mint ami elõtte kiszivárgott...én úgy gondolom,hogy azért lettek ezek annó félrerakva,mert mondjuk a London studio is vadul dolgozott a KZ2-ön...mert amúgy baszottjó koncepció,nem egy tucat-tps ahogy nézem....ráadásul pletykálnak egy masszív exkluzív felfedésérõl is mostanság....reménykedjünk.

NEXUS6
Nekem azért is gyanús a dolog, mert a kiszivárgott anyagokon ott van Ving Rhames, Dennis Hopper, és Gary Oldman neve.

Nem tudom ez jogilag mekkora gebasz, ha egy kiszivárgott anyagon úgy szerepel valaki, hogy már nincs is benne, de gondolom nagy.

Én a Sony helyében ilyen malõrt nem vállalnák be, de ugye õk nagyon jók ilyen kiszivárogtatok letagadok mindent + gerilla reklám stílusban.
Lásd itt.

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Kúúúl!

Alien!
hát....ezt az eight days-t tuti újra elõvették....beszarás ahogy kinéz.

DJ RX7
60-ért nem fog elkelni. inkább megveszik 15k-val drágábban az új slim-et.

:3

EmThor
EmThor
Invincible Dragon:

300 féle 3D módot támogat, az alap piros-kék mellé választható sárga-kék, stb. Zene és a grafikai stílus is a 70-es évek kungfu filmjeire hajaz. Az ellen adott pálya 2-3 szakaszán hullámokban jön, és 1 sör elfogyasztása után annyit tudok hozzátenni még az elõbbiekhez, hogy nehéz 😊

Természetesen Slim miatt adnám el😊

Kb. szvsz örülj, ha egyáltalán elmegy.

Szóval hirdessem meg 60ért😄D

50k

NEXUS6
20 év múlva egy vagyont!;D

Mennyit érhet egy keveset használt, elsõ napon vett PS3, 60 gigás 2 gamepaddal?

én ezeket nem tudom megkülönböztetni. 😄

cloud.strife
Ez a csaj nem az Ayumi Hamakasi? J-Pop sztár?????

www.digimomentsvideography.com

bertino
ja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

5c0rp330n
másnál is fosul mûködik ez a videólejátszó ott? amint elviszed róla az egeret, újra betölti az egészet :S

köszi

EmThor
ha már natál a gamescom videóban odaszólnak rendesen ... apropó tölthetõ a konf vid EU-ról 5 részletben

NEXUS6
Hihetetlenül precíz dolognak tûnik! Ebben ugyan kevesebb fantáziát, de mint használható kontrollerben nagyobb lehetõséget látok mint pl. a Natáliában.

EmThor
invincible tiger kungfu psn gémet, aminek ingyenes zenéje tölthetõ a ps3fanboy.com-ról megvette valaki, vagy rám hárul a véleményezés feladata??

exkluzív ps3 mozgásérzékelõ fejlesztés vid 1

a vibri váltja a színét és rezeg is

EmThor
fear 2 kieg demója... hát a fear 2 hard mód után ez nehezebb, hangulata nagyon ott van, sztoriban híd lesz a 3. rész fele és van pár új grafikai ficsõr (nejlon) szóval ha relatív hosszú lesz és jól árazzák, best buy lesz a 20\50£-os, egyelõre egy webshopban sem fellelhetõ kártyával

játék közben nyomsz egy PS gombot majd a képek menüben van valami Save Screenshot... tudomásom szerint nem mindegyik játék támogatja, de majd tanult kollégáim kijavítanak...

NEXUS6
Ment a privi!
😊

Király. ügyes vagy.

NEXUS6
Off

Hát a gyári hûtés egy lófax volt. Amellett, hogy hangos volt, ráadásul nagyon nem is lehetett overclockolni, mert pillanatok alatt 90 fokra felment a hõmérséklet.

Ráépítettem egy éppen kéznél levõ gyári CPU hûtõbordát, amit pár normál 8cm-es, csendes kivitelû ventibõl kialakított olyan szélcsatorna hût, amilyen a NASA-nak sincs. Most fele olyan hangos, fel van húzva, de a hõmérséklet olyan 70 fok körüli kemény igénybevételnél is.

húzogattam anno én is karikat. Szerncsételen volt, hogy bekockásodott...😄

az szép. nem fagysz szét?

NEXUS6
Ja elviszi, fõleg, hogy 700 MHZ-rõl felhúztam 820-ra! <#nyes>

Tényleg megnéztétek a Fear demot meg a PSC-s autós cuccot? nekem kb 5 percem nem volt ma erre, majd holnap. Fear milen?

Alien!
Ha megnézed a gépem leírását,akkor vágós, hogy ennek jegyében épült,antec sonata III ház, passzív videókártya,ventik 900 fordulaton....vinyók lefojtva acustic management- tel...
Ultrakuss van a szobában... Ajánlom mindenkinek a házat!!!!

aha. elviszi az a gémeket.

jah anyjuk picsáját.

DJ RX7
mivel lehet saját screenshot-ot készíteni? 😄

DJ RX7
visszatérve kicsit wlan-hoz. usb wlan és a router között kb 15 cm távolság van, de már úgyis jóval lassabb mintha kábelen jönne. sokkal nagyobb lesz a ping-em wlan-on. ami játéknál persze igen fontos.

kiment a gépembõl a lan így ideiglenes míg nem gariztatjuk azért van így.

EmThor
saját il2 képek, a feltöltési méretkorlát miatt homály nagyban

EmThor

asrock ion 330, 70k, dualmagos 1.6 atom, 9400 nvidia ion, 2 gb, 320gb, hdmi, optikai, dvd író, új pc-m (de csak 1-2 hónap múlva)

EmThor
Wizardy PSN képek

hypehypehypehypehypehype

NEXUS6
Á csak egy Sapphire Rad 3850-est, mert még AGP-s az alaplapom. Ezen egyelõre ez a csúcs.
Jó kis kari, de a venti hangja egyszerûen megõrített.

NEXUS6
<#rinya>
De kafa kis gáme lett volna ez!
Ilyen jól kidolgozott fedezék-rendszert nem nagyon láttam még sehol. Ez a hardcore amcsifíling is bejövõs.

Nembay lesz helyette eyepetünk.
<#unalmas>

millen kártyát vettél?

sambauer
xbox360hoz képest szerintem az összes leírt cucc vékony hangon cincog 😄

Turn Me On Dead Man