PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abszolút nem vagyok szuperhõs/képregény rajongó, a csihipuhi nekem elég 20%-ban egy játékban és jobb szeretem mondjuk az ügyességi/logikai feladványokat akkor mit tegyek? Vegyem ne vegyem? (ha azt írod vegyem és nemteccik akkor utána megveszed Tõlem használtan duplaáron😊)))
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nincs valami mód arra hogy visszavarázsoljam?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
btw a FW jó lett,kezd tényleg nagyon patent lenni az xmb....Egy egyszerû weather.com-al szinkronizáló,tetszetõs heti idõjárásjelentést még elviselnék azért,nem lenne nagy meló valszeg...
Végre ahogy nézem,a zenéket lehet több mélységû mappába pakolni,ez elötte nagy sz*pás volt...
Kevésbé szívnak azok is,akik felváltva játszanak tv-re/erõsítõre tett hanggal,mert ugye megy szimultán mindkettõ...Az,hogy ilyenkor a HDMI le van korlátozva 2.0-ra,max csak annak lehet zavaró,aki egy 1.3-as erõsítõt és egy Sharkoon x-tatic-ot váltogat ,mert amúgy tv-re nem kell 5.1 hang.
Azt viszont sajnálom,hogy az LBP-s témát nem adják ingyen,új feature,be lehetne így vezetni...az már más kérdés,hogy így keresnek vele kb 3-4M $-t....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem nincs Japán store-om, és nincs kedvem regisztálni.
Koreai-n nincs Afrika téma?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN: berghold
Honnan lehet beszerezni az Afrika témát?
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Eddig óckodtam minden ilyen téma felrakásától. Csináltam is magamnak egy teljesen minimál verziót, ami még az eredeti témánál is kisebb, hogy ne foglalja az erõforrást. (Amúgy sajna 1-2 játéknál számít ez is!)
De ezt múszáj felraknom!
<#nyes>#nyes>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ma beakartam kapcsolni a ps3-at és mikor bekapcsolódik elõször megy zölden egy másodpercig utánna átvált sárgára majd pirosra és villog.Nem akar bekapcsolni.Mit tudok ilyenkor csinálni?
Ezeket a dolgokat soha nem fogom megérteni, megjelent már angol nyelvvel a progi de nem képesek kiadni. <#falbav>#falbav>
Fw3.0: azért a játék menüben a trófea elé odabafni a psstore reklámot kicsit erõs...a news még oké ott nem zavar a reklám(mozgó dizájn elég jó), de ez így egy minuszpont.<#ejnye1>#ejnye1>
amúgy alapvetõen eddig bejön az új fw.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PSN: berghold
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
uncharted 2 multi cinema mode volt már? (multimeccsek felvétele vágása, meg ilyenek)
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
jpn official ps3 fw3.0 changelist
gyengébbek kedvéért

meg lehet weboldalt nyomtatni
meg ilyen

ma: tomb raider trophy-k, 70%
WTF? -> többé nem számít bele a platinum a %-ba
itt az afrika téma, el lehet nézni egész nap ^_^
szerk: a háttérben 2D felhõkép srcollozik balról jobbra és 3D zebrák legelnek a mezõn, a kontrollert akkor dobtam el, amikor egy csak úgy besétált a képbe és megállt a 'menü' elõtt

- .srt nem mûködik
a barátlista olyan érdekes, lehet az ígéret miatt, hogy könyvtárakba lehet õket rendezni... majd 3.01-ben 😊

- új bejelentkezõ logo
- USA store-ról 3$ a LBP téma, megy magyar acc alatt: az ikonok 2D-sek, de a háttér vagy iszonyat átverés (flash?!) de úgy néz ki mintha minimálisan, de 3D-ben generálná! A nap úgy mozog, ahogy telik a nap, állítsátok át az órát.
- támogat a rendszer egyszerre hangfalszettet és HDMI hangot is, igaz ilyenkor csak 2.0-s hanggal
- internet böngészõ->file->save screenshot, böngészõbõl képkimentés
- a betûtípus tényleg ilyen nagy lett, részemrõl 3m-rõl sokkal jobban olvasható
- a menüben le van írva minden ponthoz, hogy mit csinál
- internet sebesség mérõ is került a gépbe (10|1-et lemért 5.6|1-re, reális is, fasz a fibernet)
Fox: Neked egy hét múlva! <#beka3>#beka3><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
Apropó eu-s psstore-on fenn van az Outrun, ha megjön a kártya emiatt mindenképp kell vennem. Amerikaira miért nem került fel....érthetetlen....<#nemtudom>#nemtudom>
psnid HaTeBeKa