PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább azt mondd meg, hogy Batman rajongó vagy és azért kiemelkedõ vagy alapból kiemelkedõ az AA?
Abszolút nem vagyok szuperhõs/képregény rajongó, a csihipuhi nekem elég 20%-ban egy játékban és jobb szeretem mondjuk az ügyességi/logikai feladványokat akkor mit tegyek? Vegyem ne vegyem? (ha azt írod vegyem és nemteccik akkor utána megveszed Tõlem használtan duplaáron😊)))

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

wááááááá, eltûnt a gameboot a 3.0-val pedig úgy szerettem....
Nincs valami mód arra hogy visszavarázsoljam?
Vannak már mozgó témák neten?

😄

NEXUS6
Pedig régebben azért volt hatása. GT5P vsync hibáit látványosan javította meg ilyenek, de azóta tényleg gyorsabb lett az FW önmagában és ettõl a programok is. Valszeg kevésbé erõforrás igényes a rendszer. Az az 1-2 MB valszeg nemszámít, amikor 10-20 MB-ot felszabadítottak, ennyivel kevesebb helyet foglal a memóriából.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Nincs, de az afrikain viszont van koreai téma!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Nem hiszek ebben a "téma befolyásolja a teljesítményt" sztoriban...Nem hinném,hogy a Sony engedné a felhasználók által generált témákat,ha az kihatással lenne a teljesítményre....ráadásul most egy még erõforrásigényesebb mozgó cuccot is beleraktak....

btw a FW jó lett,kezd tényleg nagyon patent lenni az xmb....Egy egyszerû weather.com-al szinkronizáló,tetszetõs heti idõjárásjelentést még elviselnék azért,nem lenne nagy meló valszeg...
Végre ahogy nézem,a zenéket lehet több mélységû mappába pakolni,ez elötte nagy sz*pás volt...
Kevésbé szívnak azok is,akik felváltva játszanak tv-re/erõsítõre tett hanggal,mert ugye megy szimultán mindkettõ...Az,hogy ilyenkor a HDMI le van korlátozva 2.0-ra,max csak annak lehet zavaró,aki egy 1.3-as erõsítõt és egy Sharkoon x-tatic-ot váltogat ,mert amúgy tv-re nem kell 5.1 hang.

Azt viszont sajnálom,hogy az LBP-s témát nem adják ingyen,új feature,be lehetne így vezetni...az már más kérdés,hogy így keresnek vele kb 3-4M $-t....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

brodix
Hello!
Nekem nincs Japán store-om, és nincs kedvem regisztálni.
Koreai-n nincs Afrika téma?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

zzeN
Pl. ezt a mozgós LBP-s témát nem lehet majd leszedni esetleg vmikor? Mint a sima témákat, pendrive-ra fel oszt csókolom.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Japán PSN storeból.

PSN: berghold

sebtib
Hali!
Honnan lehet beszerezni az Afrika témát?

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

NEXUS6
Vazze milyen dúrva már!

Eddig óckodtam minden ilyen téma felrakásától. Csináltam is magamnak egy teljesen minimál verziót, ami még az eredeti témánál is kisebb, hogy ne foglalja az erõforrást. (Amúgy sajna 1-2 játéknál számít ez is!)

De ezt múszáj felraknom!
<#nyes>

És ez kb mennyibe van?

predator0
Vidd szervizbe. Ezzel a hibával mást nem lehet kezdeni. Alaplapcsere kell hozzá.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hellósztok!
Ma beakartam kapcsolni a ps3-at és mikor bekapcsolódik elõször megy zölden egy másodpercig utánna átvált sárgára majd pirosra és villog.Nem akar bekapcsolni.Mit tudok ilyenkor csinálni?

feltettem a FW-t jó nagyok a betûk, látom ágyból is legalább.

Apropó ez az Afrika játék csak nem akar megjelenni usában...elvileg tavaly õsz/tél környékén kellett volna jönnie...
Ezeket a dolgokat soha nem fogom megérteni, megjelent már angol nyelvvel a progi de nem képesek kiadni. <#falbav>

Fw3.0: azért a játék menüben a trófea elé odabafni a psstore reklámot kicsit erõs...a news még oké ott nem zavar a reklám(mozgó dizájn elég jó), de ez így egy minuszpont.<#ejnye1>

5c0rp330n
kipróbáltam ezt az afrika témát, de valahogy nálam a téma közepe, ami kb a lényeg, azok a felhõk ott egyszerûen túl fehérek, rajta az ugyanolyan fehér betüket így nem egyszerû kivenni..
amúgy alapvetõen eddig bejön az új fw.

abelus
nekem sem 😞

,

Banano
nekem*

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Érdekes módon nem nem fogad el semmit -.-'

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Én most csináltam, minden elsõre ment 😛

PSN: berghold

Banano
Hogy lehet bereggelni erre a tetû ****************************************** japán store-ra? Minden felhasználónevet kipróbáltam már jancsikától kezdve a cipofuzo007HUN-on keresztül az anyádfaszáig de semmit se fogadott el <#falbav>-.-

nagyon komoly 😄

Bazmeg mekkora...állat sétál be a képernyõbe<#hehe>

EmThor
nekem maga a játék kellene... <#wink>

balla27
én gondolom rosszul,vagy a net is gyorsult a frissítés óta?kezd használható lenni

EmThor
Afrika Zebra theme video - youtube

attól a betû még olvashatatlan, betûszínváltás opció FTW

EmThor
<#eljen>
uncharted 2 multi cinema mode volt már? (multimeccsek felvétele vágása, meg ilyenek)

Kratos86
Kurva jó ez az animált Afrika háttér! Asszem ezt rakom be mindenhova! Remélem még lesznek ilyen témák máskor is! <#wink>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

EmThor
piszkálták a videocodec-eket is

jpn official ps3 fw3.0 changelist

gyengébbek kedvéért

meg lehet weboldalt nyomtatni

meg ilyen

ÁÁÁ 😄 Na még ma felteszem!! Lehet érzekeli a FW melik trophyval szívott az ember és megcsinálja. 😄 Egyébként logikus, amit mondasz mert a Platinumhoz nem kell csinálni semmit, pontosabban mindent meg kell, de nincs hozzá feladat rendelve.

20-30 megával nagyobb a FW már. 154MB. Leszedem notira, majd késõbb mehet penre.

EmThor
tegnap: tomb raider trophy-k, 51%
ma: tomb raider trophy-k, 70%

WTF? -> többé nem számít bele a platinum a %-ba

itt az afrika téma, el lehet nézni egész nap ^_^

EmThor
jpn store-on van egy ingyenes (Afrika) animált téma, csekk! ott 200 Yen a LBP theme

szerk: a háttérben 2D felhõkép srcollozik balról jobbra és 3D zebrák legelnek a mezõn, a kontrollert akkor dobtam el, amikor egy csak úgy besétált a képbe és megállt a 'menü' elõtt

ezt mind sikerült beletenniük, 3 dolcsis mozgó témával? 😄

EmThor
lesz új avatar, nem tudom milyen és mikor (héten valószínû)

Smuge
Avatar rendszerrel is kezdhettek volna valamit , elég sovány már a mostani , ráadásul az animált témához hasonlóan fizetõs tartalom. Kár! Viszont az original ps menüben a csillám egész mutatós , amikor a menüpontokat váltogatod fel le potyognak 😊

EmThor
- videózás alatt a jobb kart tekerve lehet gyorsítani meg lassítani
- .srt nem mûködik

a barátlista olyan érdekes, lehet az ígéret miatt, hogy könyvtárakba lehet õket rendezni... majd 3.01-ben 😊

EmThor
Nagyon hamar fenn volt az új FW.

- új bejelentkezõ logo
- USA store-ról 3$ a LBP téma, megy magyar acc alatt: az ikonok 2D-sek, de a háttér vagy iszonyat átverés (flash?!) de úgy néz ki mintha minimálisan, de 3D-ben generálná! A nap úgy mozog, ahogy telik a nap, állítsátok át az órát.
- támogat a rendszer egyszerre hangfalszettet és HDMI hangot is, igaz ilyenkor csak 2.0-s hanggal
- internet böngészõ->file->save screenshot, böngészõbõl képkimentés
- a betûtípus tényleg ilyen nagy lett, részemrõl 3m-rõl sokkal jobban olvasható
- a menüben le van írva minden ponthoz, hogy mit csinál
- internet sebesség mérõ is került a gépbe (10|1-et lemért 5.6|1-re, reális is, fasz a fibernet)

EmThor
fw 3.0 most formázza a vinyót <#mf1>

Fw 3.00 tölthetõ. <#eljen>

Fox: Neked egy hét múlva! <#beka3><#nevetes1><#hehe>

Ejj de jó volt a Lotus3 Amigán! Így játszottam: <#email>

Apropó eu-s psstore-on fenn van az Outrun, ha megjön a kártya emiatt mindenképp kell vennem. Amerikaira miért nem került fel....érthetetlen....<#nemtudom>

eléggé gagyi, sajna elsõ része is tök középszerû volt, pedig az alapfelállás anno nagyon bejött (szeretem a zöld színt 😄), de hamar unalomba fulladt

psnid HaTeBeKa

Ennyi lesz?<#wow1><#wow1>

EmThor
azért ez a trófeás GoW 1-2 elég rideg, 40$ ~ 25-30£

Alien!
nem csak te...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)