PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nem vagyok nagyon hülye, sejtem.)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
és akkor állandóan ide-oda pakolgatni a mentést...
:3
Remélem tud valaki segíteni... a következõ történt adott egy amerikai account, vásároltam visa kártyával a Little Big Planet-hez cuccokat + egy theme-t a theme mûködik minden ok de a lbp alatt nem jelenik meg a letöltésem... ruhák, karakterek.
A store-t sem látom amerikai acc-al a játék alatt, lehet, hogy a játékom régió kódja miatt nem mûködik és szereznem kellene egy amcsi nyomást?
Van erre valami megoldás? kb 5ezrem áll cuccokba és csak a letöltések alatt látom, a játék alatt nem...
NyamiNyami!!!
http://news.vgchartz.com/news.php?id=5069&mp=1
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
:3
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mind kettõ kifogástalan állapotú
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"infamous PS3, bontatlan 8000 Ft"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
miért tenné tönkre? egyrészt az sg kõkemény warez volt régen, aztán kicsit irányt váltott, mindig is abszolút téma volt a warez, nem értem most miért lett itt ennyire kinézve... a ps2 idején még azok is töltögettek akik most itt a legnagyobb erkölcscsõszök, emlékszem... pc-s topicokban ez korrekten meg van oldva, van warez topic. xbox360 topicot sem szedik szét, pedig igen sokan warezolnak...
mondjuk én egy-két kivételtõl eltekintve kényszerûségbõl veszem meg a programokat, de ebbe ne is menjünk bele, csak nem értem mióta lett az sg antiwarez, kb olyan ez mintha a katolikusok hirtelen felvennék a zsidó vallást. kb.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
1500Ft/lemez
5db< eseten 1000Ft/db
Széles, egyre bõvülõ program választék.
Ha elõbb akarsz játszani a gámával, minthogy a boltokban megjelenik csak küldj egy privit!
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az üres blueray lemez annyi mint a gyári játék
Vagy üres Blu-ray lemezt vásárolsz nagyon rossz helyen, vagy játékot vásárolsz nagyon olcsón.
Papesz
Nem éri meg. LOÁL...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ilyet tuti h csak a slim tud? :S
még lehet h ki is tudnám használni a W4500 braviammal..
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
valami jó kis usa-ból rendelõs oldalt tudtok?
A PS gombot nyomd meg és kimehetsz a lejátszóból.
PSN: berghold
komolyan, kijön egy új fw és rögtön azzal van tele az egész net, hogy nem jó, pedig de, semmi probléma nincs vele, a real-time 3D téma meg speciel igazi fejlõdés nem értem
W705-ös telóm van de usb-n keresztül a ps3 nem ismeri fel, wifin ugyan megy minden épp ezért leszarom az usb-t, de pl a videót amit a telefonnal készitek nem tudja lejátszani a ps3. Formátumháburú a sony-n belül?<#gun>#gun> Gratula! <#action>#action>
pain animated theme
itt az asztalon levõ óra a valós idõt mutatja
HVB animated theme
itt meg teljesen random mód megy a játék