PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt szeretném kérdezni hogy:
Mi az a DLC?
Mi az a Multi?
Tényleg vannak ingyen demók a store-ban vagy hol?
Elõre is kösz!

PS3 250gb PSN ID: olishort1

zzeN
Ja tényleg, kösz😊!
Amúgy ezt a "magazint" ugyanúgy ki kell fizetni, és kapsz zárt beta demokat meg hasonlókat?! Mint pl. az Uncharted 2 multi betája?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Jobb ha tõlem tudod, hogy "itt" is vannak fizetõs demók (Qore).

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
Multi ingyenes, store-on ugyanúgy vannak fizetõs témák, full gamek, DLC-k, demókat is egybõl le lehet szedni(a silveres meg goldos hülyeségre gondolok). Ugyanazok a DLC-k szinte ugyanúgy fent vannak, + - az exek.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Katun
Szervusztok srácok!

Immáron több mint valószínû, hogy én is belépek a PS 0wner-ek klubbjába. Elegem lett a konkurens gépébõl, ha grafikai hibát és piros ledet látok sikítófrászt kapok. Így most elcserélem a javított gépem egy ilyen masinára. Nos lenne egy kérdésem, a network, az ingyenes vagy van itt is ilyen elõfizu, hogy 1 évre 12000 ft, vagy valami ilyesmi. És hogy vannak "nálatok" is DLC-k a Store-ban? Mármint sok? 😊

Most így hirtelen ennyi. Üdv!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DJ RX7
Megértettem, marad a Full HD-s TV!!! 😄!
<#nyes>

:3

Bazmeg ne legyél hülye!!!???<#hehe>FULL HD TV!!!Nagyfelbontású filmek miatt is.Meg ez a jövõ!!!

5c0rp330n
"mondj nekem 10 értékelhetõ filmet, amit kihoztak bluerayen (tehát nem star wars, nem kill bill, nem pókember, nem terminátor)"
ezt valahogy sehogy sem sikerült értelmezni. értékelhetõ filmekrõl beszélünk, amit kihoztak bluray-en (leírni a nevét azért megtanulhatnád), erre felsorolsz 4 filmet ellenpéldaként, amibõl 3 biztosan tökéletes példa lenne az értékelhetõ (inkább klasszikus) jó filmre, ami kijött bd-re.
egyébként pedig hülye leszek nekiállni 10 filmet felsorolni, itt van párezer, ha ebbõl 10-et nem sikerül kiválasztanod, gratulálok hozzá.

a hd kamerás dumáddal meg bebizonyítottad, hogy tökéletesen fogalmad sincs róla, hogy mirõl beszélsz.

Alien!
egyébként a kérdésedre a válasz egyértelmû,hogy 107-es fullhd lcd vegyél...egyrészt nem 2 évre veszed,másrészt 50"-nál már azért kell az 1080p...A ps3-ra már van most is egy-két játék ami büntet 1080p-ben(wipeout HD,GT5p),ráadásul kényelmesebb netezni,PSN-t böngészni...Harmadrészt elõfordulhat,hogy az elkövetkezõ években dobálnak még ki fullhd-s játékokat...és persze a bluray miatt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
avval egyetértek,hogy perpill kevés klasszikus,kötelezõ bluray filmet adnak itthon ki(pl Forrest Gump,Gladiator,Rettenthetetlen csak most fog kijönni,T2,Transformers még csak horizonton sincs),viszont Adam Sandler összes pocsékszar vígjátékát honosítják....Viszont ha nagy ingerenciád van rá,akkor ott a temérdek 1080p-s mkv,illetve a muliavchd-val megoldott teljes BD minõség....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
A magyar kínálatból? Szerintem azt az eddig megjelent 150 filmet 7000 forintos darabáron hagyjuk.
Külföldön kijött több ezer blu-ray (ígyírják) filmbõl pedig lehet még 100 is összejön...
😄DDD

bertino
hát én mondanék, de elnézve a hozzáállásod... " nem terminátor"

én csak azt mondom, hogy no comment 😄DDDDDdd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mondj nekem 10 értékelhetõ filmet, amit kihoztak bluerayen (tehát nem star wars, nem kill bill, nem pókember, nem terminátor).

minõségre nem tudom hogy minden film jobb-e, amit nem hd kamerával forgattak 50 év, az hogyha Paris Hiltont tolsz fel magadnak sem lesz jobb minõségû

5c0rp330n
nemtom mi a faszról beszélsz, rengeteg régi klasszikust kihoztak bluray-en.

bertino
<#nevetes2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem nézek full hd filmet. egy-két kivételtõl eltekintve értelmes filmet nem hoznak ki bluerayen, úgyhogy nálam pl feleslegbe menne egy full hd tv, de van aki szereti megnézni a star warst meg a transformerst sokadjára otthon hd-ban, szóval egyéni preferencia végsõ soron

Forrest Gump
Ez jó buli, végre eu-s dlc-k is jöhetnek.😊
predator0
Ha megadod a telefonszámodat, akkor abban is.

Forrest Gump
sms-ben küldik a kódot?
Csabesz100
Az hülyeség, hogy be lesznek tiltva a plazmák! Egy idióta kitalálta és azóta ezt hallani mindenhol! Hasonlítsd össze az új plazmák fogyasztását egy ugyan olyan méretû lcd-vel. Majdnem ugyan annyit fogyaszt!

Ettõl függetlenül én is a fullhd-s lcd-t ajánlom! <#wink>

PS3 ID: Csabesz82

DJ RX7
ma valahogy nem nagyon megy a fogalmazás.

tisztában vagyok, hogy nagyon ritka a full hd-s játék, de pl. a full hd-s filmeknél mi a helyzet? élvezhetõbb lenne egy full hd-s tv-n?* - így szerettem volna leírni

de ezek szerint akkor maradunk a lcd tv-nél. plazma-nál mennyi idõ kell, hogy egy csatorna logója beégjen?

DJ RX7
tisztában vagyok, hogy nagyon ritka a full hd-s játék, de pls a full hd-s filmet? élvezhetõbb lenne egy full hd-s tv-n?

Bebi07: nézd meg egy plazma tv paramétereit. vesd össze egy lcd-vel.

5c0rp330n
elõbbi, a plazma alapból halott dolog (hamarosan be is lesz tiltva elvileg az embertelen fogyasztása miatt), hd ready duplán halott dolog.

ps3-ban a menün kívül semmi sem fullhd, azzal számolj

no meg a plazma nagyon ratyi <#vigyor3>

Szerintem mindenképp a fullhd hiszen annak lényegesen nagyobb a felbontása
Én is tervezek venni egy ps3mat, és biztos hogy fullhd-t veszek hozzá

DJ RX7
107 cm-es full hd-s lcd tv vagy 127 cm-es hd ready plazma tv-e a jobb ps3-hoz, illetve BD-es filmek nézéséhez?
pontosan 3m-es távolságból nézve a tv-t.

predator0
shopto-n 13 nap múlva kapható lesz az EU PSN feltöltõkártya instant változata. Megveszed a £20 (shopto ár: £17.85) vagy £50 (shopto ár: £44.85) cuccot, pár perc múlva megkapod a kódot és már töltheted is fel az egyenleged. Nem kell több ezer forintot ráfizetni, utána járkálni, american express bankkártyát csináltatni, haveroktól kuncsorogni. (Kurvára remélem, hogy a bankkártya problémákat megoldották azóta.)

Köszönjük Emese.

predator0
Michael J. Fox ajánlásával.

Waoh 😄

Hát ja sajna az 1 éves PC-m néha megalázza a PS3at, pl. Batman demo sokkal jobb rajta. Csak nincs minden PC-re 😛

PSN: berghold

predator0
Nem lehet.

EmThor
nem kell ide 3d tv 😄 (600$-tól van asszem amúgy)

Szép az új NFS, de az is biztos, hogy nem lesz stabil az fps.Látszik videókban is, hogy kanyaroknál leesik<#ijedt>

Angol vételár alatt + 5 játékkal? Ebben nem hiszek, ez vagy lopott, vagy tõled fognak 😄

PSN: berghold

Nemtom mi történt az elõbb
szóval láttam egy hirdetést az expresszen
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/konzol/ps3/hirdetes-15924057/

Amiben ps3 slimet hírdetnek 66ér

Angliából importálják és házhoz küldik

Kérdeztem van e weboldal de azt mondták fejlesztés alatt van

Meg lehet az ilyenben bízni?

Elõre is ksöz a segítséget

Hello!

Láttam az expresszen egy [url=hirdetést]hirdetést amiben egy PS3 slim-et hirdetnek 66,000 Ft-ért.

Felvettem õket msn-n és azt mondták hogy Angliából importálják a cuccot és hogy házhoz szállítják.

Amikor kérdeztem hogy van-e weboldaluk azt írta hogy fejlesztés alatt van.

Meg lehet bízni az ilyenben?

Elõre is köszi a segítséget!

EmThor
úgyis mindenhol ez megy <#vigyor2>

Persze megjeleníteni más, mint csak nézni😉)

Köszi a választ sõt válaszokat...
Sajnos gondoltam, hogy kb ez lesz a helyzet...
Alien!
ejj Jim,szólhattál volna elõbb az IMAX-nek,hogy ez ennyire egyszerû...ezek a hülyék meg kifejlesztettek tetracsilliárdokért speciális kamerákat,vetítõgépeket,meg szemüvegeket...bazz mennyit spórolhattak volna....

DJ RX7
végül is igaz. 😄DD

köszi a helpet mindenikek.

predator0
"a cím ami be van írva az is hivatalos nem pedig generált."
Ezt kifejthetnéd bõvebben, mert nem értem. Vagyis azt nem értem, hogy szerinted miért nem lakhat 100 ember is akár ugyanazon a címen, vagy miért kéne más címet beírnod egy új PSN regisztrációhoz, ha egy gépen több usert használsz és ebbõl kifolyólag egyértelmû, hogy ugyanazon a címen.

greyfox
Teljes játéknál mind1, hiszen nincs mivel "párosítani" a tartalmat. (mint a DLC és a lemez esetében)

Steam: greyfox

DJ RX7
másik kérdés:
csak a DLC-nél van így, hogy ha más store-ról töltesz le más régióban lévõ játékot akkor az inkompatibilis lesz?
a pl. teljes játékot veszek akkor azzal gondolom nincs ilyen probléma.

DJ RX7
1 email-re van beregelve nem akarok még csinálni másikat. és a cím ami be van írva az is hivatalos nem pedig generált.
és pl. van olyan játék ahová meg be szokott jelentkezni.

predator0
Megnézed a lemez tokjának a hátulját. Ha EU-s, akkor van jobb alul egy sárga alapú rész, ahol látod pl. hogy milyen felbontásban megy a játék. Oda is van írva, hogy PAL. Jobb oldalt a korhatárbesorolás számmal van írva, alatta egyébként ott van, hogy a kettes régiókód jelzés.
USA-nál a felbontás vagy nincs kiírva vagy gyászkeretben van 😄 A korhatárbesorolás betûvel van jelezve és a régiókód pedig a tok oldalára van írva.