PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a DLC?
Mi az a Multi?
Tényleg vannak ingyen demók a store-ban vagy hol?
Elõre is kösz!
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Amúgy ezt a "magazint" ugyanúgy ki kell fizetni, és kapsz zárt beta demokat meg hasonlókat?! Mint pl. az Uncharted 2 multi betája?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Immáron több mint valószínû, hogy én is belépek a PS 0wner-ek klubbjába. Elegem lett a konkurens gépébõl, ha grafikai hibát és piros ledet látok sikítófrászt kapok. Így most elcserélem a javított gépem egy ilyen masinára. Nos lenne egy kérdésem, a network, az ingyenes vagy van itt is ilyen elõfizu, hogy 1 évre 12000 ft, vagy valami ilyesmi. És hogy vannak "nálatok" is DLC-k a Store-ban? Mármint sok? 😊
Most így hirtelen ennyi. Üdv!
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
ezt valahogy sehogy sem sikerült értelmezni. értékelhetõ filmekrõl beszélünk, amit kihoztak bluray-en (leírni a nevét azért megtanulhatnád), erre felsorolsz 4 filmet ellenpéldaként, amibõl 3 biztosan tökéletes példa lenne az értékelhetõ (inkább klasszikus) jó filmre, ami kijött bd-re.
egyébként pedig hülye leszek nekiállni 10 filmet felsorolni, itt van párezer, ha ebbõl 10-et nem sikerül kiválasztanod, gratulálok hozzá.
a hd kamerás dumáddal meg bebizonyítottad, hogy tökéletesen fogalmad sincs róla, hogy mirõl beszélsz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Külföldön kijött több ezer blu-ray (ígyírják) filmbõl pedig lehet még 100 is összejön...
😄DDD
én csak azt mondom, hogy no comment 😄DDDDDdd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
minõségre nem tudom hogy minden film jobb-e, amit nem hd kamerával forgattak 50 év, az hogyha Paris Hiltont tolsz fel magadnak sem lesz jobb minõségû
Ettõl függetlenül én is a fullhd-s lcd-t ajánlom! <#wink>#wink>
PS3 ID: Csabesz82
tisztában vagyok, hogy nagyon ritka a full hd-s játék, de pl. a full hd-s filmeknél mi a helyzet? élvezhetõbb lenne egy full hd-s tv-n?* - így szerettem volna leírni
de ezek szerint akkor maradunk a lcd tv-nél. plazma-nál mennyi idõ kell, hogy egy csatorna logója beégjen?
:3
Bebi07: nézd meg egy plazma tv paramétereit. vesd össze egy lcd-vel.
Én is tervezek venni egy ps3mat, és biztos hogy fullhd-t veszek hozzá
pontosan 3m-es távolságból nézve a tv-t.
PSN: berghold
PSN: berghold
szóval láttam egy hirdetést az expresszen
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/konzol/ps3/hirdetes-15924057/
Amiben ps3 slimet hírdetnek 66ér
Angliából importálják és házhoz küldik
Kérdeztem van e weboldal de azt mondták fejlesztés alatt van
Meg lehet az ilyenben bízni?
Elõre is ksöz a segítséget
Láttam az expresszen egy [url=hirdetést]hirdetést amiben egy PS3 slim-et hirdetnek 66,000 Ft-ért.
Felvettem õket msn-n és azt mondták hogy Angliából importálják a cuccot és hogy házhoz szállítják.
Amikor kérdeztem hogy van-e weboldaluk azt írta hogy fejlesztés alatt van.
Meg lehet bízni az ilyenben?
Elõre is köszi a segítséget!
Sajnos gondoltam, hogy kb ez lesz a helyzet...
Ezt kifejthetnéd bõvebben, mert nem értem. Vagyis azt nem értem, hogy szerinted miért nem lakhat 100 ember is akár ugyanazon a címen, vagy miért kéne más címet beírnod egy új PSN regisztrációhoz, ha egy gépen több usert használsz és ebbõl kifolyólag egyértelmû, hogy ugyanazon a címen.
Steam: greyfox
csak a DLC-nél van így, hogy ha más store-ról töltesz le más régióban lévõ játékot akkor az inkompatibilis lesz?
a pl. teljes játékot veszek akkor azzal gondolom nincs ilyen probléma.
és pl. van olyan játék ahová meg be szokott jelentkezni.
USA-nál a felbontás vagy nincs kiírva vagy gyászkeretben van 😄 A korhatárbesorolás betûvel van jelezve és a régiókód pedig a tok oldalára van írva.