89387
PlayStation3
-
Samurai84 #87622 Sziasztok!
Reálisan mennyit ér egy PS3 Superslim 07.04-ig garival?
-
Evoluti0N #87621 Nálam a minőség a fontos, nem a mennyiség. Beleerőltethettek volna még pár órát, de akkor azon nagyon érződött volna, hogy csak a játékidő kitolása miatt van. Ez így volt kerek és jó és nagyszerű. -
Ulthane #87620 Aminek nagyon sok értelme ugye nem volt, hisz még egy ólomcső is eltörik a játékban, ha pár zombit kupánvágsz! :) -
#87619 Én kétszer vittem végig, mindkétszer kb 16-18 órámba telt. Nem siettem és keresgéltem elég rendesen a felhasználható dolgokat. -
Ulthane #87618 Másnak nem folyik ki a szeme a szerkesztőben a szürke háttér+kék font kombótól? Egyszerűen nem látom, amit írok. :( -
Ulthane #87617 Akkor is, ha jól emlékszem olyan 10-12 óra volt a játék, kétszeres áron 5-6szoros játékidő..
-
#87616 Nagy túlzással, mert 8-9 ezer körül vesztegetik. -
Ulthane #87615 Nekem nem ér 15 eurót (4500 HUF) egy kétórás bővítmény, sem ebben a játékban, sem másban. Kis túlzással ennyiért a teljes játékot meg lehet már venni. -
#87614 Futamok közt cserél magától. XD Futamok alatt, pedig tudom, hogy lehet, sőt szabály van rá, hogy ha az időjárás engedi akkor mindkét keveréket kell használni.
Azonban:
Megyek mondjuk 6 kört a lágyakkal. A gumi kopik, így a köridőim egyre lassabbak. Tegyük fel, a második körben megyek 1:27.544-et, a kerékcsere előtt meg 1:29.874-et. Ezzel szemben a gép ilyen köridőket produkál: 1:27.675, aztán 1:28.451, majd megint jön egy 1:27.543-et, és ezt így felváltva. Aztán a kerékcsere után lassul a gép is, de akkor is így össze-vissza hozza az időket, míg én fokozatosan lassulok. Nem beszélve arról, hogy kigyorsításnál a gépet mintha madzagon húznák, olyan szépen gyorsít ki. Meg sem inog az autó feneke. -
#87613 Futamok közt szabad ám gumikat cserélni. -
#87612 Játszik valaki közületek az F1 2013-al?
Lassan végigtoltam egy szezont, de esküszöm, mintha az AI gumiabroncsai betonbol lennének. Nekem már annyira el vannak kopva, hogy csúszkálok össze vissza, ők meg állandóan 1 másodperces határértéken belül futják a köröket. -
#87611 lassan ott tartok, hogy eldózeroltatom a garázst - a szobor fontosabb :)) -
#87610 Hát nincs kizárva, hogy akkor megveszem újra a TLOU-t. :D Már elég sok helyen jó áron kapni. :) -
Hoz_Hun #87609 Nem valószínű. Egy frissítéssel indít most a Last of Us (DLC nélkül is) és külön fület hozott létre a fősztorinak és külön a Left Behind-nek az alapmenüben. Ha nincs meg a DLC a Left Behindre kattintva a PS store-t hozza be (meh... ezt ki találta ki). Ha viszont le van töltve a DLC és telepítve van akkor Left Behind almenüt hozza be és onnan indítható a játék, betölthető a mentett állásai (külön kezelve a főjátéktól) vagy tekinthetők meg az extra tartalmai. -
Evoluti0N #87608 Jól gondolod.
Egyéb vicces dolog The Last of Us témában és abban, hogy akik nem játszanak, azok mennyire nem tudják, hogy hol tart már grafikailag a játékvilág. Egy volt osztálytársam írt facen, hogy látta, hogy nézem a The Last of Us-t és lehet-e valahonnan letölteni hozzá feliratot. Elmagyaráztam neki, hogy ez egy játék és nem film. Erre meglepődve írta, hogy azt hitte sorozat, mivel belenézett ebbe a videóba és teljesen filmszerű az egész. :D -
Hoz_Hun #87607 Tegnap végigjátszottam a The Last of Us Left Behind DLC-t. Szerintem remek lett, aki szerette az eredetit annak majdhogy nem kötelező darab (kivéve ha Elliet ki nem állhatta, mert hát ő a DLC főszereplője). Jó hogy két szálon fut a történet, egy „jelen” szálon (közvetlen az egyetemi rész utáni események) és egy a fő sztori előtt. Az sem árt, ha valaki ismeri a 4 részes képregény történetét, bár nem szükséges csak utalnak rá itt-ott. Míg a múlt szála biztosítja a DLC érzelmi töltetét, akcióban és izgalomban sincs hiány a „jelenkori” események vonalán, ami önmagában is egy érdekes adalék az eredeti sztorihoz.
Le a kalappal (ismét) a Naughty Dog előtt. A DLC izgalmas, jól felépített és rendkívül hangulatos. 5,3 GB kell letölteni hozzá és mintegy 3-4 óra játékidővel szolgál. Nekem kicsit több volt, mert keresgéltem a dokumentumokat, meg amúgy is lassabban, nézelődősebben mentem végig rajt. Ráadásul volt hogy visszatöltöttem, hogy megnézzem mi van olyankor ha mást döntök.
Szóval aki szerette a The Last of Us-t, anna feltétlenül ajánlom eme remek kis DLC beszerzését. Érdemes.
-
#87606 Ajj.. már bánom, hogy eladtam a játékot... Gondolom TLOU nélkül nem játszható.. :/ -
Evoluti0N #87605 De, hogy ne offoljunk. Ma végigjátszottam A The Last of Us Left Behind-ot. Éppen azt nézem, hogy lenne az udvarban hely egy Naughty Dog szobornak. -
Evoluti0N #87604
@#87600 "biztos,hogy ő a csaj a csajok közt is,akkor meg minek leszbikus" Ez nagyon értelemes volt.
-
#87603 De amúgy nekem mindig volt benne valami fura, a Beyond-ban is volt olyan rész, ahol tök fiúsan nézett ki. Igazából annyira mindegy, mert nem ettől lesz jó/rossz színész. Ez az ő magánélete. Pont. -
Robi546 #87602 Aha,értem. :D -
#87601 kitérdekel kategória :)
mi úgyis max színésznőként "látjuk", tehát kb lényegtelen. -
#87600 Amúgy is eléggé nyomorék szegényem:(Mármint kislány feje van,biztos,hogy ő a csaj a csajok közt is,akkor meg minek leszbikus. -
Evoluti0N #87599 Akkor most kérünk egy Beyond Two Souls 2-t leszbikus jelenetekkel. -
El Gigante #87598 -
bcrics #87597 Ohnoo
beszarsz! -
Evoluti0N #87596 Jah, tudom. Azonban nem találtam olyant, ami 720p-s és van rajta HDMI. Különben is akarok majd venni PS4-et egyszer a közeljövőben és ahhoz meg kelleni fog 1080. -
bcrics #87595 Kár hogy ps3-ra csak 720p-ek a játékok...
Attól még jó a monitor. -
Evoluti0N #87594 A "futár" apám volt. :) Egy boltban megrendeltem nálunk a városban és ma érkezett meg. Elmentem, kifizettem, de mivel nincs hajtásim (próbáltam, nem tetszett), ezért megkértem őt, hogy hozza el nekem. -
Robi546 #87593 Most olvastam angol oldalon,ha azt írja akkor a SONY karbantartást végez tehát senkinek se működik olyankor,várni kell. (bár most hirtelen nem próbáltam csak olvastam) -
chris jericho #87592 Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy ez milyen hibát jelez és hogy tudnám orvosolni: error 80710d36
A választ előre is köszönöm! -
Robi546 #87591 Akkor nincs gond. :D
Bár amikor írtad "19:05: Hamarosan érkezik",hozzátok este 7 -kor viszi a futár ? :D -
Evoluti0N #87590 Köszi. Összekötöttem már, kép van. Szal jól indul a dolog. :D -
Robi546 #87589 Aha,az szép,hát sok szerencsét hozzá. ;) -
Evoluti0N #87588 Dell S2240L. Minőségben is nagyon rendben van és árban is. 1920x1080 LED. 21,5''. -
#87587 Tomb Raider már megvan, Vitára pedig nem valami nagy címek jönnek most. Na majd áprilisban. :D -
#87586 Once again Sony are bringing a handful of stellar titles free to European subscribers across all three of it’s platforms. Here’s the list that we’ve been shown for March:
PS4: Dead Nation
PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons
Vita:Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD -
Robi546 #87585 Grat! :D Milyen monitor ? Márka/típus. -
Evoluti0N #87584 Hamarosan érkezik a monitorom és a hangszóróim. Szóval végre mehet hétvégén a Ni No Kuni orrvérzésig. -
Robi546 #87583 És biztonságosabb. ;)
Moby: értem,az jó. :)