PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lévén nagy fan vagyok és az 1-2-3-origins nagy kedvencem és szívesen kipróbálnám az újakat is de ha tényleg olyan trágyák akkor nem pazarolom rá az idõt.
psn id: Zholsta
Van még ehhez hasonló fps ami legalább ilyen jó?
psn id: Zholsta
viszont tényleg kevés a friend,szeretnék multis játékkal is játszani. 😊
KZ2-õt miért ajánljátok ennyire? 😄
csak h ne a végérõl kezd ... 😉
psn+-al UC3at asszem megkaptad, arra nem hívom fel a figyelemd 😉
Forza.
Amit még ne hagyj ki:Heavy Rain.Persze van még sok más is,érdemes lenne a Killzone2 õt beszerezni.1000-2000Ft közt terjed az ára.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(Van PS Plus-om is.)
PS-es ismerõs viszont nagyon kevés van. :/ Vegyetek fel: czchristmas
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
amúgy a játék grafikailag ps2 szint. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de aranyos ahogy le akarták másolni, nem értem mit hittek , mert ha még egy cseppnyi minõségbeli hasonlóság lenne, még azt mondanám oké, de így elég ciki. 😄
Virtua Fighter 2? 😄
Jó most szemetek vagyunk, mert nem lehet minden fejlesztõ vérprofi hiszen kellenek a gyanege cuccok attól fogjuk jobban értékelni a szerintünk jókat. 😊
De geci ennek 1 epizódjáért 3-4 euro-t? hahahaha: D
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mikor meglett, akkor kezdtem nézegetni és mikor láttam, hogy pont 24-én lesz váltás, (karácsonyra lett ugye véve), akkor elõzõ héten egy éjszaka gyorsan összeraktam és letöltöttem azt a 2-õt ami megszûnt, legalább az nem veszett el. A web akkor se jutott eszembe.
Basszus lehet jobb lett volna tudatlannak maradni 😞
ha már régóta van psn+od, akkor mostanra jó sok ps3as címed lett meg "ingyen" <#eljen>#eljen>
csak gyõzzed õket végigjátszani...
Forza.
Akkor majdnem szívás lett, mert nekünk már van egy ideje plusz a Vita miatt, de ps3 nem volt, és haveromnak mondtam, hogy addig használja a ps3 részét a dolognak, ezek szerint az õ gépét beaktiválta volna, most meg a mienken meg csak 1 userrel lehetett volna használni. Szerencse, hogy a lustasága miatt nem csináltuk meg 😊
adott (aktivált) gépen/hardveren minden acc játszhat a plusos játékokkal
másik gépen (ami nem aktivált az adott acchoz) csak a psplus játékokat konkrétan birtoklo acc játszhat velük
tehát haverodnál IS játszhatsz a psplusos accoddal a psplusos játékaiddal, de haverod ottani lokál accai nem játszhatnak a te játékaiddal
asszem. van valami engedmény, h talán 2 gép is lehet aktivált, de nemtom h ez a psplusos tartalmakra IS vonatkozik avagy csak pl a psn-en MEGVETT játékokra
Forza.
Aztán bizonyos okokból csináltam egy másik ps accountot is, és ha a 2. ps3 user alatt belépek erre az üres, plusz nélküli ps accountra, akkor is simán játszhatok a gépen levõ plusz-os játékokkal, az aktuálisakkal is és azokkal is amik a múlt hónap végén kikerültek (pl. Grid2)
Akkor most hardverhez kötõdik a plusz vizsgálata?
A medve nem játék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Jól emlékszel.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
link
pár "csemege":
Crysis 1 - 4font (kivéve magyar, bulgár és quatar-is régióban 😄 köszbazmeg 😄 )
Crysis 2 - 4font
Crysis 3 - 6font
BF3 - 6.5font
Dante's Inferno - 4font
Army of two 3 - 6font
stb stb stb
... egyébként is jellemzõ, h magyaroknak csomo minden nem jár a mostani akcioban.
Forza.
GTA 5 online játék közbe lefagy,majd utána már el se indítja a lemezt. a Turismo 6-ra azt írja corrupt data. Viszont Turismo 5 megy,meg a Store-ból letöltött játék is.
Help please
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Mindehova sony tévét vennék 😊
Adversus solem ne loquitor
A kedvencem az volt,mikor Onlive multiztam😊Ott legalább egyelõek voltak az esélyek,mindenkinek egyformán volt szar,meg csúnya isXD
Adversus solem ne loquitor
De viccet félretéve elvileg lesz valami streaming megoldás a 3. negyedévben, ahonnan Onlive módjára játszhatsz majd ps3-as játékokkal a ps4-en, csak ennek a pontos módjáról még nem hallottam, hogy csak a store-ban vásárolt játékok lesznek elérhetõek, vagy a lemezeseket is be lehet regisztrálni, esetleg egyik sem és csak annyi lesz, hogy vehetsz ps3-as játékokat a stream-re is. Elvileg Vitán is fog mûködni.