PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A Downpour az szerintem nagyon jó. Azt ne hagyd ki. A Homecoming az idegesítõen nehéz, szinte meghal az ember azonnal egy harcnál. Szóval én annak a végét csak videón néztem meg.

Kongy
Mert elvileg jó játék. Én csak anyáztam vele. Meg amúgy egyik Killzone sem fogott meg. Jó, de egyszer végigviszed aztán annyi...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zholsta
Még egy kérdés. A Silent Hill Homecoming és a Downpour tényleg olyan rosszak mint a tesztek mondják?
Lévén nagy fan vagyok és az 1-2-3-origins nagy kedvencem és szívesen kipróbálnám az újakat is de ha tényleg olyan trágyák akkor nem pazarolom rá az idõt.

psn id: Zholsta

Zholsta
Kicsit a végén kezdtem ezt a generációt ezért csak most ismerkedek a nagy nevekkel,most vagyok a Resistance 3 közepén az elõzõ 2 rész már megvolt. Fantasztikus játék,hangulat,történet minden ott van,pedig egy tucat lövölde is lehetne.

Van még ehhez hasonló fps ami legalább ilyen jó?

psn id: Zholsta

blackfire001
így van, UC3 már a "birkomban".. viszont legalább az UC2-õt kijátszanám elõtte, úgy tudom, hogy addig játszható PS plussal a játék, amíg van PS plus-om.. szóval nem sietek, nyárig lesz PS plus. 😊
viszont tényleg kevés a friend,szeretnék multis játékkal is játszani. 😊

KZ2-õt miért ajánljátok ennyire? 😄
arty
mielõtt nekiállsz játszani, UC1 és KZ2 beszerzõs! 😉
csak h ne a végérõl kezd ... 😉

psn+-al UC3at asszem megkaptad, arra nem hívom fel a figyelemd 😉

Forza.

The Protector
Üdv a klubban😊
Amit még ne hagyj ki:Heavy Rain.Persze van még sok más is,érdemes lenne a Killzone2 õt beszerezni.1000-2000Ft közt terjed az ára.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

blackfire001
A mai naptól PS3 tulaj vagyok!Játékaim: GOW3,GOW Asc., Killzone 3, Uncharted 2
(Van PS Plus-om is.)
PS-es ismerõs viszont nagyon kevés van. :/ Vegyetek fel: czchristmas
DarkSector
Ja nem gyengén....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Az ám, és csak szebb lesz😄 nagyon betegbrészel vannak benne szinte végig. Az elsõ három-négy óra után kicsit elfogy a kakaó, de aztán a finálé kárpótol. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ma kezdtem el a God of War 3. részét. Azt a rohadt, de gyönyörû!
Kongy
Az még hagyján, de a hangeffekt hozzá pszihopatává tesz 😄

Bírom ahogy szétrúgja az edényeket😄

DarkSector
jah, amugy az elején az meg micsoda mikor bemutatja a szereplõket? mintha valami 60-as évekbeli dokumentumfilm lenne. 😄

amúgy a játék grafikailag ps2 szint. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Azok a zenék XD Ilyen nagyon epikusak akarnak lenni, meg úgy az egész játék, epikusabb akar lenni mint az Uncharted, de nagyon trash kategória az egész.. 😄 Nem is értem mit gondoltak a fejlesztõk. Hogy ezt így 2013/14 kisz.rni oké? Vagy nem értem. Mikor a lassan 7 éves Uncharted köröket ver erre a játékra minden téren... 😄 Sõt, egy mondatban sem szabad említeni a 2-t 😄

DarkSector
😄
de aranyos ahogy le akarták másolni, nem értem mit hittek , mert ha még egy cseppnyi minõségbeli hasonlóság lenne, még azt mondanám oké, de így elég ciki. 😄

Kongy
Vicc. Metacriticen minden idõk legrosszabb játékának titulálják 😄 11%

DarkSector
Az még 1 dolog, de 5:30-nál a bunyó??????????? 😄
Virtua Fighter 2? 😄

Jó most szemetek vagyunk, mert nem lehet minden fejlesztõ vérprofi hiszen kellenek a gyanege cuccok attól fogjuk jobban értékelni a szerintünk jókat. 😊
De geci ennek 1 epizódjáért 3-4 euro-t? hahahaha: D

Kongy
Azok a bejátszások... XD SÍROK.

Azt esetleg tudja valaki, hogy a The Last of Us DLC mikorra várható? Az Elli-s elõzmény DLC-re gondolok.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem sajnos. Igazából hirtelen ötlet volt, hogy legyen ps3 nem volt tervezve és nem néztem utána korábban, a Vita meg a gyereké.
Mikor meglett, akkor kezdtem nézegetni és mikor láttam, hogy pont 24-én lesz váltás, (karácsonyra lett ugye véve), akkor elõzõ héten egy éjszaka gyorsan összeraktam és letöltöttem azt a 2-õt ami megszûnt, legalább az nem veszett el. A web akkor se jutott eszembe.

Basszus lehet jobb lett volna tudatlannak maradni 😞
arty
weben se "vetted" meg õket? 😞

Forza.

Várj, én úgy tudtam csak azok vannak meg amit már ps3-on leszedtem , tehát a régebbiek elvesztek nem?
arty
lehet gépeket aktiválgatni/deaktiválgatni, nem lett volna az végleges 😊

ha már régóta van psn+od, akkor mostanra jó sok ps3as címed lett meg "ingyen" <#eljen>
csak gyõzzed õket végigjátszani...

Forza.

Értem, köszi.
Akkor majdnem szívás lett, mert nekünk már van egy ideje plusz a Vita miatt, de ps3 nem volt, és haveromnak mondtam, hogy addig használja a ps3 részét a dolognak, ezek szerint az õ gépét beaktiválta volna, most meg a mienken meg csak 1 userrel lehetett volna használni. Szerencse, hogy a lustasága miatt nem csináltuk meg 😊
arty
is-is

adott (aktivált) gépen/hardveren minden acc játszhat a plusos játékokkal
másik gépen (ami nem aktivált az adott acchoz) csak a psplus játékokat konkrétan birtoklo acc játszhat velük

tehát haverodnál IS játszhatsz a psplusos accoddal a psplusos játékaiddal, de haverod ottani lokál accai nem játszhatnak a te játékaiddal

asszem. van valami engedmény, h talán 2 gép is lehet aktivált, de nemtom h ez a psplusos tartalmakra IS vonatkozik avagy csak pl a psn-en MEGVETT játékokra

Forza.

Azt tudjátok. hogy a ps plusz elõfizetés pontosan mihez kötõdik? Arra gondolok, hogy van egy ps accountom plusz elõfizetéssel, meg van egy ps3 user, valamelyik játék alatt ez a kettõ össze is linkelõdött. Mivel többen is játszunk a géppel, csináltam egy másik ps3 usert is, amikor ezzel a userrel be akartam lépni a pluszos ps accountra, nem engedett, mert hogy az már másik userhez van linkelve. Viszont ps account nélkül is játszhattam ezzel a ps3 userrel a plusz-os játékokkal.

Aztán bizonyos okokból csináltam egy másik ps accountot is, és ha a 2. ps3 user alatt belépek erre az üres, plusz nélküli ps accountra, akkor is simán játszhatok a gépen levõ plusz-os játékokkal, az aktuálisakkal is és azokkal is amik a múlt hónap végén kikerültek (pl. Grid2)

Akkor most hardverhez kötõdik a plusz vizsgálata?
Kongy
Gyenge Uncharted-utánzat próbálkozás 😄 Rossz nézni.

a.carkey
The Protector
Megerõsítem,nincs online pass így majd te is tudsz vele multizni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Balyy
Köszi! 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

arty
nincs online kód gtahoz

Forza.

LeventeV
Úgy tudom, hogy a GTA 5 nem igényel online kódot, így simán felléphetsz vele online.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Balyy
Van egy eladó gtaV, amivel egyszer felléptek multi-ra. Ha megveszem, tudom használni a multit? Nem vágom ezt az online kódos dolgot.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

n000rbi
Igen, így van.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Hello, a heavy rain alap kiadast a ps3 felpatcheli move verzióra, jól tudom?

Kongy
Váágom 😄 Ismerõs a duma 😄

davidka003
"Csókolom a csápod, hogy alakulnál fossá." 😄

Jól emlékszel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Asszem a Warhead magyar szinkronos is volt, és Vass Gábor volt Psycho hangja, vagy rosszul emlékszek?

Kongy
Nem értem amúgy, hogy a Crysis miért van kitiltva Magyarországról, fõleg annak tudtában nem, hogy van Crytek Budapest, akik történetesen a Crysis Warhead-ért voltak felelõsek.... Kicsit érdekes.....

arty
PSN January sales
link

pár "csemege":
Crysis 1 - 4font (kivéve magyar, bulgár és quatar-is régióban 😄 köszbazmeg 😄 )
Crysis 2 - 4font
Crysis 3 - 6font
BF3 - 6.5font
Dante's Inferno - 4font
Army of two 3 - 6font
stb stb stb

... egyébként is jellemzõ, h magyaroknak csomo minden nem jár a mostani akcioban.

Forza.

arty
lehet a bluray olvasó halkdoklik? konzolszerviz... (ha már nem garis)

Forza.

Valakinek vmi ötlet?
GTA 5 online játék közbe lefagy,majd utána már el se indítja a lemezt. a Turismo 6-ra azt írja corrupt data. Viszont Turismo 5 megy,meg a Store-ból letöltött játék is.
Help please
LeventeV
Játszik valaki közületek a Grid 2-vel? Kellene egy kis segítség az egyik trófeához (Keep your friends close). Már csak ez az egy hiányzik a platinához.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Moby
Az onlivenak, meg a gaikainak egy helyen volt a szerverfarmja, a szityi meg nyilván régiókent akar csinálni, ezért nem globálisan indul el a szolgáltatás. És ezért sem hiszem, hogy nálunk ez valaha menni fog (talán vpn-en). Persze ez sem okdja jeg teljsen a lag problémát. Mindenestre elég butácska a sony, hogy kihagyja azt a ziccert, hogy sony tévéken is elérhetõ legyen, akárcsak a remoteplayt is. Ehhez évek óta minden adott a tévékben.
Mindehova sony tévét vennék 😊

Adversus solem ne loquitor

The Protector
Szintén próbáltam.OLyan játéknál ahol kell az ezredmásodperces reakcióidõ,halálos volt.
A kedvencem az volt,mikor Onlive multiztam😊Ott legalább egyelõek voltak az esélyek,mindenkinek egyformán volt szar,meg csúnya isXD

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

arty
nameg a lag - autósoknál eléggé érezhetõ volt 😞 (tps-nél kevésbé - számomra)

Forza.

Moby
Nem csak vitára jön az, hanem mindenre (ps3-ra is), mert nem csak a ps3 játékok lesznek így fent, hanem ps1-2-3 kínálat. De hogy itthon mikor...na ezt senki nem tudja. US 2014 vége, UK 2015, EU meg egyszer majd. Vagy akkor sem. Meghát én használtam a gaikai-t mielõtt megvette a sony, és igaz, hogy jobb volt, mint az onlive, de még úgy is elég retek, youtube minõségû volt. Az meg elég messze van a visszafelé kompatibilitástól.

Adversus solem ne loquitor

A pontos válasz úgy hangzik, hogy ps4-en játszhatsz ps3-as játékokkal pl. úgy, hogy ráülsz.

De viccet félretéve elvileg lesz valami streaming megoldás a 3. negyedévben, ahonnan Onlive módjára játszhatsz majd ps3-as játékokkal a ps4-en, csak ennek a pontos módjáról még nem hallottam, hogy csak a store-ban vásárolt játékok lesznek elérhetõek, vagy a lemezeseket is be lehet regisztrálni, esetleg egyik sem és csak annyi lesz, hogy vehetsz ps3-as játékokat a stream-re is. Elvileg Vitán is fog mûködni.
shaddam
Vitán játszottam vele.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete