PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
vagy az nincs a shopto-n...vagy nemtudom hol lehet külföldrõl venni...lehet én is veszek majd...de a legvégsõ esetben csak
PS3 ID: Csabesz82
cib amugy azt tanacsolta h van az oldalukon valami panaszkezeles, oda irjam be aztan hatha lesz valami, meg talan az osszeget is vissza lehet szerezni amit levontak (0.2 usd? nyilvan az aggaszt a legkevesbe..)
de a shopto jo a shopto biztonságos... ja.
mit lehet tenni ? jo kérdés.
megkeresni oszt jol tarkón lõni az illetõket.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ilyenkor egyebkent a kartyatitlason kivul mit lehet tenni? az azert eleg abszurd, hogy barki csak ugy levonhat rolad (persze aki tudja az adataid.. thx shopto..) mindenfele kovetkezmenyek nelkul..
ugye.
hát grat neki.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Papesz
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én is jártam már 1-2 boltban és még mindig nem láttam élõben Slim-et még csak a dobozát sem, mert hogy kifogytak mindenhol.
Olyan ismerõsöm is aki évek óta mondogatja, hogy vesz egy PS-t most ebben a hónapban végre megtette.
A következõ pár hónap is biztató, jó kis exkluzívok jönnek, a multiplatformok is már nem kirívóan gyengék, jövõre csúszott pár igazán dögös cím. Sok is lett volna egyszerre. És jön a 3D-is.
Ez utóbbit valszeg nehéz lesz lemásolni a konkurenciának, tartok tõle a Sony lenyúlta a szabadalmat. Szal most jó lenni Psesnek!😄
Emesét hallották a RatyiToszóLeszbikKlubból.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
Papesz
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
:3
Veteran (4-bõl a 3. legnehezebb) fokozaton volt 10h 44m, összegyûjteni való fele sincs meg. Szavatossággal nincs gond. Grafika + hangok -nekem különösen utóbbiak- nagyon ott vannak a topon!
A mech-es részre külön játékot lehetne csinálni, valami elképesztõ volt! Az utolsó pálya meg a maga 3+ órájával (10 pálya van) maga a rémálom, ennyiszer még nem haltam meg játékban 😊
Olvasd el elõtte ezt:
Plazma vs lcd
Leírnak mindent amit tudni szeretnél.
Én csak annyit tudok hozzátenni h ,,mit jobb nézni? egy 42"-os tv-t vagy egy 50eset?" Mert a mi esetünkben (6méterrõl nézzük) annyira mind1 h full hd vagy sem....még 3méterrõl sem veszed észre a különbséget,és gondolom egy 42"-os tvt nem 1.5méterrõl akarsz bámulni...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Nekem egy Samsung 2343BW-van, mondjuk ezt pont nem ajánlom, mert 720p-ben nem a legjobb, de az 1080p, még úgy is szép rajta, hogy azt is át kell méreteznie egy kicsit 2048×1152-re.
PSN: berghold
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN: berghold