PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mennyi a legolcsóbb bluetooth headset ami müxik a pisi hárommal??
Haverok, Buli, Fight Club!
Tehát vagy én vagyok kurta szerencsés vagy a többiek lámák😄
Na...ez király.
Vissza lehet tenni az elõzõ verziót?
G.
G.
Játék ügyben szeretném a segítségeteket kérni. PS3-ra eddig egy játékom van, és sajnos tegnap a végére értem. Ez "természetesen" a MGS4 😊 Viszont nem igazán tudom, hogy mivel folytassam. Mivel itt már többen gondolom rengeteg játékot ismertek, ajánljatok légyszi 1-2 olyan gamét, amit érdemes megnézni.
Túl sokat nem szoktam játszani, de PC-n leginkább a FarCry és a Stalker tetszett.
Az orba-szájba agyatlan lövöldözõsök annyira nem jönnek be. Azokat szeretem amihez valamennyi ész is kell 😊
Köszi, üdv,
G.
Jelenlegi állás szerint semmit nem tudsz tenni, hogy bármit is visszanyerj róla.
Egyébként ezt a szar backup funkciót régen kitárgyaltuk... Mégis fontosabb ennél, hogy 3D-s izgó mozgó (fizetõs) témák legyenek, amit személy szerint fél perc után le is tiltottam a francba... 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
...én sem vágom, de valahogy meg kéne szereznem legalább az 50gigányi fotómat. 😞
Azért így köztünk legyen szólva -persze én is barom vagyok- de elmehet a picsába a sony, nem képes egy format menüpontot vágni az oprendszerébe és akkor talán nem formattálna jobbra-balra, kicsit egyszerübb lenne az élet...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
320 gigás vinyó volt benne. Ezt kiszeded, ott lesz nálad, visszarakod a gépbe az eredeti 60 gigásat. Megy a szervizbe. A 320 gigás vinyódat pedig hiába adatmented le, ha nem ismeri fel egyik oprendszer sem, akkor az adataidat nem tudod visszanyerni.
Ha sikerül mindenképp megadom a számát, igaz lehet többe kerül mint a mostani javítás. 😊
Komolyan azt hittem, hogy egy mobil usb-s rack-el simán átrakom a pc-re a cuccaim...oké a psn játékok meg mentéseket nem ismeri fel, de ezeket le lehet újra szedni a store-ból, a mentéseim megvannak pendrive-on, de azért jpeg fotókat meg mp3-akat nem gondoltam volna, hogy ennyire eltüntet a gép....komolyan kapja be a sony, nem is értem miért nem lehet beépíteni egy olyan funkciót, hogy ne minden esetben formattáljon....
Steam: greyfox
2 lehetõséged van.
1. A gépeden (pc) keresztül csatlakozol a netre. A hátránya, hogy mindig be kell, hogy legyen kapcsolva a gép, csak akkor lesz internet kapcsolatod, elõnye, hogy olcsó, mert csak egy routert kell venned, amibe bedugod a géped, és a ps3-at.
Ár kb.: 4-8 ezer forint.
2. Veszel egy hsdpa router-t, ebbe be tudod tenni a simkártyát, a gépednek nem kell bekapcsolnia lennie ahhoz, hogy a ps3-on is legyen net, a kapcsolatot a router intézi.
Ár kb: 20-30 ezer forint.
Steam: greyfox
Ha esetleg sikerül, akkor oszd meg lécci a "titokot" 😊
Phew...ez meleg volt...kicsikét leizzadtam.
A filmeket leszarom azokat meg tudom szerezni újra, de a fotóim....AROHADTKURVAÉLETBE!!! Megjön a gép komolyan összetöröm, ennyire szarul, hogy lehet valamit megcsinálni?
Továbbra is várom a nettel való összekötés lehetséges módjait! Remélem vki tud segíteni!
A feladott csomagokat biztosítás fedezi, így a nagyobb méretû, törékeny, vagy magasabb értéket képviselõ (lásd: PlayStation 3, Xbox360, Wii gépek) termékek megbízható, sérülésmentes kiszállítása sem akadály."
"Az alapcsomag tartalma:
1 db PS3 Slim (európai) 120GB-os HDD-vel ellátott alapgép
1 db DualShock 3 irányító (ez már el van látva a rezgõ funkcióval)
1 db USB töltõkábel (az irányító töltéséhez)
1 db Kompozit AV kábel
1 db tápkábel
Playstation 2 játékokat nem játszik le."
Vagyis nincs HDMI hozzá.
Mobilinternethez nem tudok hozzászólni.
Mivel vidéken lakom, és itt a közelben nincs olyan hely ahol be lehetne szerezni, marad a neten való rendelés. Bankkártyás rendelés kilõve. Néztem a gamestore.hu-n egy slimet (valszeg õt választom). Nyugtassatok meg, hogy rendben kihozzák nekem Szombathelyre is? Újabb kérdés, kell-e vennem hozzá még vmit? Pontosabban kell-e vennem hozzá HDMI kábelt? +1 kérdés/kérés: Megköszönném, ha valaki elmagyarázná nekem "konyha" nyelven, hogy lehet a Ps-t rákötni a netre! (mobilinternetem van)
Elõre is köszi!
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Kiváncsi leszek hányas fw-ben jut eszükbe, hogy esetleg valós backup funkciót is be kéne építeni a rendszerbe. Amivel ha mást nem, de legalább gyorsba le lehetne menteni az account adatait és az ahhoz tartozó (védett) mentéseket...
Tudom shopto lejáratta magát, viszont lehet paypal-ba be kéne próbálni a 12fontos Battlefield bad company-t. Az azért elég jó ár.
Már leadtam a szervízbe, azt mondták 2-4hét a javítás.
320 gigás vinyó volt benne amit kivettem, mert a 60-as eredetivel javítják. Kell vennem egy usb-s dockot a vinyónak, amit ha rádugok a pc-re akkor az xp vajon felismeri? Át tudom menteni a cuccost? Ps3 játékokat újra le kell majd szednem a store-ról vagy simán át tudom menteni a pc-re és onnan majd vissza?
Elég buta megoldás, hogy amikor majd visszarakom akkor egybõl formattál, kicsikét egyszerübb lenne az élet, ha erre gondolnak. Igaza van EmThor-nak negyedévente/félévente rá kéne szánni 2 órát és egy külsõ vinyóra áttolni egészben, de hát mindenki a saját hibájából tanul. :/
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Kíváncsi vagyok az én 60-asom még meddig bírja?
<#szomoru1>#szomoru1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csipogott hármat, kikapcsolt és villog a piros led. Ha be akarom kapcsolni, felpörög a venti, átvált zöldre majd egy rövid sárga és kikapcs. 😞
benne van egy 320gigás vinyó, azt ki kell vennem és vissza az eredetit?
Szerencsére lemez nem maradt benne.
Tudnátok dobni egy szervíz telefonszámot, mert nem találom.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ezen viszont megdöbbentem....vmi hasonló volt iphonera is(pont az MS fejlesztette),de itt ps3/PSP-n elképesztõ minõségû....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
Egyébként shopto oldalán elég érdekes szöveget tettek ki jobb oldalt a news board-ra... Lehet még egyszer meg kéne probálnom paypalkodni 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.