PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi

Haverok, Buli, Fight Club!

82 centi alatt tévét venni pénzkidobás. Értjük, hogy nem vagy eleresztve anyagilag, de hidd el, hogy ez az igazság.

Papesz

DJ RX7
gta iv
gt5p
csak a miheztartás végett mutatom ezeket. amelyik játék nem full hd-s annak monitoron nagyon trágya a minõsége a tv ellenére. 22'-os Samsung monitoron fotóztam.

szóval tv-t vegyél

:3

DJ RX7
miért nem veszel 82-est? azon már normális távolságról lehet játszani/tévézni. 100 alatt bizton van.

Banano
tv
Szerintem ez se rossz,vagy van 4-es szériás 10k-val olcsóbban.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Karez
Hmm ahogy látom HD Ready-nél is vannak olcsó verziók.

Esetleg mire figyeljek ha mégis ilyesféle HDTV-t vennék?
Most hirtelenjébe ezt találtam: Philips 19PFL3404 korrekt ára van, amik adatok megvannak említve azok is kecsegtetõek.
Bár inkább várom a ti válaszotokat mielõtt véletlenül rosszul döntenék. <#pardon1>

DJ RX7
hd ready tv tökéletesen megfelel. monitort én sem ajánlom semmiképpen sem.

Banano
Nem azt mondom h az én monitorom szar lenne mert nem az, 75-ért vettem még akkoriban...de azt a színvilágot nem tudja visszaadni mint egy hd tv..fakó szar az egész akárhogy állítom be..Újat meg nem fogok venni mert 1. ha 20"-osat veszek akkor a 24"-os után alig fogom látni 2.sokkal jobb tv-n fotelbõl játszani mint a monitortól 1méterre.
Mostaniakkal még nem volt dolgom,de én akkor is azt mondom h inkább gyûjtögessen még egy kicsit aztán 82centis hd ready tv-t vegyen mint egy 20"-os monitort.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

egy mostani új hdtv nyílván sokkal jobb, mint egy monitor. egy mostani új monitor meg azt tudja mint egy egy évvel ezelõtti hdtv. de míg egy monitor max 80 (az enyém 50), hdtv-t sehol sem kapsz annyiért.

Banano
Nekem "full hd" Benq 24"-os monitorom van,felbontásban valóban full hd , képminõségben messze van egy lcd tv-tõl..nagyon messze ..Én is azt hittem elõször h ,,hú de jó itt a sz.gép meg a ps3 full hd-ban ráadásul..stb" aztán miután rádugtam akkor derült csak ki h monitor vs hd tv ég és föld.Mondjuk ez 1éve volt azóta már lehet h van normális "hd" monitor.

Alien!
Fifa 10-et szépen kisikálták...Nagyon sokat javult a framerate,sokkal szebb és gördülékenyebb az egész...B*szott gyorsan tölt(lehet a vinyó miatt?!?),javult az animáció,rengeteg apró élethû reakció van...Végre szép folyamatosak a visszajátszások,ergo jól mutatnak a szuperlassítások is...Jóval okosabb az Ai,és nehezebb a játék is,kemény a test-test elleni küzdelem is...

egyszóval elsõ napos lesz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

fook
20" LG W2043T-PF
Én ezt néztem ki magamnak 😊 Véleményekre kíváncsi vagyok 😊

Karez
Hello emberek!

Kéne egy kis vásárlási tanács tõletek.
Ugyanis kezdem picit unni hogy a jó öreg Orion tv-en játszadozok, és már igazán váltanék valami HD részre is. Ennek kapcsán legjobb ötletnek egy új monitora gondoltam.
Csak az a kérdés hogy mégis melyiket a sok közül?
Vagyis pontosan melyik TFT monitort érdemes beszerezni, ami 720p felbontásban (vagy 1080p bár annyira nemvok maximalista) is teljes képernyõn ragyogjon, valamint olyasmi kéne ami HDMI bemenete is van (ha már kaptam hozzá ajándék kábelt), vagy inkább a HDMI-DVI megoldás mellett döntsek?
PLS segítsetek!

Megjegyzés: Azért arra kérek mindenkit hgoy 100 ezer feletti ajánlatokat elvbõl ne írjatok. Szegény jómunkásember tanuló vagyok én még, és nem vagyok se ötöslottó nyertes, és nem is zsidó származású családból származok. 😊

predator0
Ez "csak" egy user által kreált látványterv.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Elvileg cserélik a barátlista stílusát is. Ez már tetszeni fog a usereknek. Joystiq-on meg lehet nézni.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
wipeout hd téma eléggé üt....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
<#worship><#worship><#worship>

Banano
UK store-->keresõ--->Fifa 10 --->demo <#vigyor2>

tomi890125
számít, nem számít, én jobban szeretem a letisztult, könnyed xmb-t 😊

The Only One!

Alien!
mikor frissül a store?

NEXUS6
Én is minimalista vagyok.
Régebben sokat számított a játékok futásánál, ahogy észrevettem manapság már nem annyira. De megszokásból én sem szoktam túlcifrázni a dolgot.

A zebrás témát meg jól elbaxták, amikor az ikonokat nem cserélték le más színûre.

De remélem az a Wipeoutos jó lesz!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
Kicsit off, megtaláltam a tv-n a gondosan elrejtett csavar helyeket és ez lett belõle:
<#integet2>

tomi890125
free!! az ilyen témákat szeretem, csak nem használom 😊 bár van pár témám felrakva + afrika meg majd ez is fel lesz, de a játékos profilomba minden alap, még a csillogást is kikapcsoltam a 3.0ás fwnél

The Only One!

DoNorBi
Zsír,zsír,zsír!!!

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

brodix
Bocsi, nincs ehhez sok közöm, de gondoltam azért megosztom a véleményem

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Kratos86
Egy kis videó eme két játékból a már látott jelenetekkel! A zene ami megy videó közbe nagyon jó! <#smile>

Uncharted 2

Heavy Rain

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

vagy egyáltalán mi van vagy lesz 1080p-ben....láttam neten 2008-as meg 2006-os listát úgyhogy ha valaki olyat akar linkelni ne tegye...kösz <#vigyor2><#ejnye1>

PS3 250gb PSN ID: olishort1

hejj nem tudja valaki hogy a dirt 2 720p vagy 1080p lesz-e?

ok..értem😊 kösz az infót...

brodix
Én még nem is hallottam errõl a webshopról, és csatlakoznék Smuge véleményéhez, hogy ha "csak" 3-4 ezer forint a különbség(ami 70-80 ezer forintnál nem annyira vészes), vedd meg inkább egy megbízható helyrõl!(Platinum;Überkonzol;CdGalaxlis;576)(Habár az utolsó függetlenül attól, hogy megbízható, kib@szott drága konzol téren, az újságra viszont elõ is fizettem 😊)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

mi a rossz tapasztalatod?

Ha veszek biztos itt veszek...utánvétellel...azt kész...kösz a linket 😊

nightsucker
nagyon köszi:$

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

youtube.com/watch?v=8dBC4RbWCv8

nightsucker
hello most akarok reggelni japán ps store ra de a faq ban lévö kép egyáltalán nem olyan mint enyém és azt se tudom hogy kéne master accountot csinálni még uk storenál se találom sehol ezt az opciot már mint regnél de lécci segitsetek reggelni a japán store ra:$ 3.0 frissités van de gondolom ez alap dolog:$ lécci segitsetek :$

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

gazgoblin
Ha egy játékból elfogy egy adott mennyiség 1 év alatt (általában 400ezer darab) akkor szokta a sanyi kidobni platinum verzióban is a játékot (40$ körüli áron)

A játék ugyanaz csak a tokozás más:

eredeti:

platinum:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Resistance: Fall of Man - Platinum
Mik ezek a platinum játékok és miért olcsóbbak?
Smuge
Nekem csak rossz, szerintem azon a 3-4 ezer forinton ne spórolj már menj be az ÜK-ba vagy platinumba és ott vedd meg!

Hali emberek!
Tanácsotokat szeretném kérni, mivel úgy döntöttem nemsoká meglepem magam egy ps3 slimmel,
találtam is fasza árban ezen a helyen! Kérdezném hogy van-e valami tapasztalat errõl a helyrõl valakinek?

Anubys
Na, akkor ezt most megcáfolnám:

"konzolban nincs olyan, hogy láma. ez egy fekete doboz, semmit sem lehet hozzányúlni, hogy az idióták ne tudjanak nyafogni, hogy elronthatják, meg hogy mennyi a M.A.C.E.R.A. tm (jól írtam?), ebbõl kifolyólag, ha baj van, nézel ki a fejedbõl mint egy rohadt petúnia, és várod, hogy valaki megoldja helyetted."

Pont az a láma, aki így áll hozzá... 😊

"amúgy sajnos igaz, uncharted NEM mûködik fw 3.0 alatt, véletlenszerû idõközönként fagy, de fél óránál többet nem tudsz vele játszani"

Nekem tegnap több, mint 2-t sikerült... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

akkor csak az én 80gb-semet nem szereti. pc-n legalább tudsz vele kezdeni valamit...

deep
A fagyás sztorit én is cáfolom, 60-as PS2 kompatibilis gépem van, 3.0 fent és megy vígan.
DoNorBi
+1

Én azt az ócska platinát hajatanám ki belõle de ötödszöre már nem akkora a lelkesedésem😛

DoNorBi
Nem értelek, úgy írod mintha nem raktam volna smiley-t a mondandóm végére.

Bizonyára fagy de saját és két ismerõsöm példájából határozottan cáfolhatom több óra játék után hogy mindenkinek problémája akadna(NEM mûködne) fw 3.0 alatt vele.

muszaj*

PSN : Kufi-

Ez az uncharted-es dolog eleg erdekes nekem meg a legelso ps3(60gb) van es kb 5-6 oran keresztul ment es egyzser se fagyott ki.
Muszaly voltam elovenni mingyart jon a 2. resz fel kell frissiteni az emlekeket.

PSN : Kufi-

konzolban nincs olyan, hogy láma. ez egy fekete doboz, semmit sem lehet hozzányúlni, hogy az idióták ne tudjanak nyafogni, hogy elronthatják, meg hogy mennyi a M.A.C.E.R.A. tm (jól írtam?), ebbõl kifolyólag, ha baj van, nézel ki a fejedbõl mint egy rohadt petúnia, és várod, hogy valaki megoldja helyetted.

amúgy sajnos igaz, uncharted NEM mûködik fw 3.0 alatt, véletlenszerû idõközönként fagy, de fél óránál többet nem tudsz vele játszani

DoNorBi
Az update-elt FNR4 demó olyan amit elsõre vártam,sokkal használhatóbb az új config.
Az analog karos metodusnál szerintem verekedõsnél nincs szarabb a világon nem értem miért erõltetik.
Ja végre v-sync és akadásmentes,de azért bekaphatják hogy elsõre volt képük kiadni olyan kula formába.
És végre vannak klicsko fivérek,erre várok már a ps2es részek óta!..na persze only add-on content-ként.

DoNorBi
oksa...