PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverok, Buli, Fight Club!
Papesz
:3
Szerintem ez se rossz,vagy van 4-es szériás 10k-val olcsóbban.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Esetleg mire figyeljek ha mégis ilyesféle HDTV-t vennék?
Most hirtelenjébe ezt találtam: Philips 19PFL3404 korrekt ára van, amik adatok megvannak említve azok is kecsegtetõek.
Bár inkább várom a ti válaszotokat mielõtt véletlenül rosszul döntenék. <#pardon1>#pardon1>
Mostaniakkal még nem volt dolgom,de én akkor is azt mondom h inkább gyûjtögessen még egy kicsit aztán 82centis hd ready tv-t vegyen mint egy 20"-os monitort.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
egyszóval elsõ napos lesz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Kéne egy kis vásárlási tanács tõletek.
Ugyanis kezdem picit unni hogy a jó öreg Orion tv-en játszadozok, és már igazán váltanék valami HD részre is. Ennek kapcsán legjobb ötletnek egy új monitora gondoltam.
Csak az a kérdés hogy mégis melyiket a sok közül?
Vagyis pontosan melyik TFT monitort érdemes beszerezni, ami 720p felbontásban (vagy 1080p bár annyira nemvok maximalista) is teljes képernyõn ragyogjon, valamint olyasmi kéne ami HDMI bemenete is van (ha már kaptam hozzá ajándék kábelt), vagy inkább a HDMI-DVI megoldás mellett döntsek?
PLS segítsetek!
Megjegyzés: Azért arra kérek mindenkit hgoy 100 ezer feletti ajánlatokat elvbõl ne írjatok. Szegény jómunkásember tanuló vagyok én még, és nem vagyok se ötöslottó nyertes, és nem is zsidó származású családból származok. 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Régebben sokat számított a játékok futásánál, ahogy észrevettem manapság már nem annyira. De megszokásból én sem szoktam túlcifrázni a dolgot.
A zebrás témát meg jól elbaxták, amikor az ikonokat nem cserélték le más színûre.
De remélem az a Wipeoutos jó lesz!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#integet2>#integet2>

The Only One!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Uncharted 2
Heavy Rain
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
PS3 250gb PSN ID: olishort1
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
A játék ugyanaz csak a tokozás más:
eredeti:
platinum:

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Mik ezek a platinum játékok és miért olcsóbbak?
Tanácsotokat szeretném kérni, mivel úgy döntöttem nemsoká meglepem magam egy ps3 slimmel,
találtam is fasza árban ezen a helyen! Kérdezném hogy van-e valami tapasztalat errõl a helyrõl valakinek?
"konzolban nincs olyan, hogy láma. ez egy fekete doboz, semmit sem lehet hozzányúlni, hogy az idióták ne tudjanak nyafogni, hogy elronthatják, meg hogy mennyi a M.A.C.E.R.A. tm (jól írtam?), ebbõl kifolyólag, ha baj van, nézel ki a fejedbõl mint egy rohadt petúnia, és várod, hogy valaki megoldja helyetted."
Pont az a láma, aki így áll hozzá... 😊
"amúgy sajnos igaz, uncharted NEM mûködik fw 3.0 alatt, véletlenszerû idõközönként fagy, de fél óránál többet nem tudsz vele játszani"
Nekem tegnap több, mint 2-t sikerült... 😉
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Én azt az ócska platinát hajatanám ki belõle de ötödszöre már nem akkora a lelkesedésem😛
Bizonyára fagy de saját és két ismerõsöm példájából határozottan cáfolhatom több óra játék után hogy mindenkinek problémája akadna(NEM mûködne) fw 3.0 alatt vele.
PSN : Kufi-
Muszaly voltam elovenni mingyart jon a 2. resz fel kell frissiteni az emlekeket.
PSN : Kufi-
amúgy sajnos igaz, uncharted NEM mûködik fw 3.0 alatt, véletlenszerû idõközönként fagy, de fél óránál többet nem tudsz vele játszani
Az analog karos metodusnál szerintem verekedõsnél nincs szarabb a világon nem értem miért erõltetik.
Ja végre v-sync és akadásmentes,de azért bekaphatják hogy elsõre volt képük kiadni olyan kula formába.
És végre vannak klicsko fivérek,erre várok már a ps2es részek óta!..na persze only add-on content-ként.