PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Ár: 80 000 Ft
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Szóval az a gép, amit alant írtam, továbbá az a 3 játék, egyben megy csak.
Így 55k.
Észrevétel az árral kapcsolatban?
Mennyit merjek mondani játékokkal együtt és azok nélkül?
Mert amúgy még azt sem tudom, hogy csak azokkal, vagy esetleg azok nélkül is hajlandó lenne eladni a gépet.
Forza.
Csak azért kérdem,. mert ajánlatot kellene tennem rá ha esetleg érdekel a dolog.
Illetve játékokkal együtt mi lenne az az ár?
Nem akarok nyilván magam alatt sem fát vágni, de inkorrekt ajánlatot sem szeretnék tenni.
Újonnan nem vennék 12Gb-os gépet, de ha esetleg ezt megkapnám annyiért, hogy még egy 250-es vinyó (nekem elég lenne szerintem) vétellel is megérné, akkor elgondolkodnék talán rajta.
Persze tudom én, hogy erre kicsi az esély, mert olyan "kispénzért" nemigen kapnám meg, de hátha.
Igen, ilyen gépet lehet venni 45-47 ezer körül de túlzottan nem javaslom, nekem haverom most vett ilyet, mellé GT6 és F1, feltelepítette mindkettõt az oké, de utána a GT6 ot már nem tudta frissíteni mert elfogyott a hely és le kellett törölni az f1 et.
Így kicsit macerás a használata de ha nagyon akarsz spórolni pár ezret akkor megérheti neked, hogy feltelepíted, lejátszod, kitörlöd, ha csak exkluk érdekelnek akkor pláne.
Most 62,490Ft az 500gb ajándék HDMI kábellel.
Ha ezt a gépet kellene turbóznod akkor még szarabbul járnál, 20 alatt nem találsz HDD-t hozzá ami csak 250 Gb lenne amúgy is.
Talán lenne most egy ilyen lehetõség a Box mellé:
"Eladó PS3 Superslim 12Gb, szeptemberi vétel.
1 joy
USB kábel
AV kábel
GTA 5
Crysis 3
FIFA 14
60k, de alkuképes!
Láttam, hogy egy ilyen gép már 45k-ért vehetõ újonnan, persze játékok nélkül, de az nem is érdekes, egyik sem kellene.
Fõleg az exkluzív cuccok miatt gondolkodok egy PS3 beszerzésén a Box mellé.
Mi a reális ár a cuccért szerintetek?
Játékokkal, és azok nélkül, csak a gép.
Illetve, hogy a vinyó pótolható-e valahogy, és az milyen plusz kiadással járna?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szeretem a cicákat
Downpour szerintem kiváló folytatás, jobb mint az 5.
A nagy bejárható terület végett, meg sok más apro dolog miatt.
Én mondjuk nagy fan vagyok. 😄
Szeretem a cicákat
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PS+ EU februar pletyi:
PS4: Outlast
PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.
Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kratos feltételezett holtteste egyszerûen eltûnik a stáblista végére, vérnyomot hagyna maga után... Végül is nincs miért élnie. Szeretteit kiirtotta, gyakorlatilag a bosszú éltette az istenek iránt, de a 3. részben fõleg Zeusz iránt. Bosszúja beteljesült, az öngyilkosság egy teljesen érthetõ menekülési próbálkozás, de Kratos-t nem olyan fából faragták, hogy csak úgy meghaljon, hányszor mászott már ki az alvilágból.... 😊
Jött át.
Az eleje tetszett, de utána vhogy érdektelenségbe fulladt.
Pedig naughty dog.
Remélem a beyondal nem lesznek ilyen gondjaim.
És még a gta 5re is ki kell vetni a hálót, na meg az injusticera.
Forza.
Blackfire:Nekem sincs még meg.....azért kérdezem.A BEta nekem tetszett,a grafika moslék volt de az nem érdekel.Hitreg stb....nagyon korrekt volt,csak látom a sirámokat h gondok vannak vele.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
én még nem vittem végig de azért jó tudni ezt a spoiler-t 😄
Én azt mondtam legalább ilyen legyen a határ a CSILLAGOS ÉG. 😄
Örülnél te ennek is. 😄
Jó dizájnban igen, ha csak azt nézed hogy ilyen epic szép szines helyszinek vannak. Sõtt nekem ez kevésbé tetszik, mármint ez a stilus, GoW-ban ilyen kicsit misztikus az egész.
Meg ugye Kratos-nál faszább , odabaszósabb karakter nem létezik. 😄
GOW 3, majd Asc nálam a sorrend. Játszottam a PS2-es verzíóval, ismerem a sztorit, meg PSP-n végigjátszottam a ghost of sparta-t, szóval jóság. 😄
UC1 viszont szerintem kimarad ezúttal.. Utánanézek majd, hogy mik történtek az elsõ részben, és ennyi.
A fõ okom, hogy nem pótlom be ezeket a hiányosságokat az jelenleg a pénz hiány, na meg az, hogy eléggé hegyezem magam a Last of Us-ra, Beyond-ra, BF4-re, valamint majd a Destiny-re. 😊
Am SLIM-em van, és nagyon halk. Ez nem probléma? Úgy értem, hogy hût ez rendesen? 😄 😄
A Free Game Trial-ban csalódtam viszont, úgy gondoltam, hogy bármelyik játékot kipróbálhatom így, de nem.. Nagyon nem.. :/
Az lenne a kérdésem hogy,van nekem egy 500 GB-os PS 3 Superslim,haveromnak is van egy,egyik sincs flashelve,ha én megveszem például a Max Payne 3-at,betelepítem PS3-ra,és oda adom a haveromnak akkor neki is fog mûködni ? Azt most ne vegyük figyelembe hogy kell a DVD,csak hogy elindul -e mindkettõnknek.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Forza.
ha elõtte nem láttam a "jobb" megvalósítást akkor is, de ha láttam, akkor meg pláne
Forza.
Mellesleg ps+ ra a Bioshock Infinite fog jönni szerintem.Hogy miért?Mert bármi játékot meg akarok venni az tutira abban a hónapban jön ps+ra.Nézegettem a DmC-t.Itt van.Border2-õt itt van.
mind a 6 ps3-as részt meg kell venni, akinek egy kicsit is tetszik a sorozat. 😄