89387
PlayStation3
  • Robi546
    Igen,már meg van. Amúgy meg nem tudom,ilyen filmeket inkább gépen nézek meg mert egy rendes blu ray film annyiba kerül mint egy játék (20-30 euró között),és ha egyszer megnézem,többször lehet nem lesz érdekes,szóval nekem nem éri meg.
  • arty
    gondolom az e-shop feltünteti, hogy milyen hang/feliratsáv van az adott korongon.... nem?
  • Kongy
    Általában egy ilyen Blu-ray lemezen elég sok nyelv van, mivel nagy a tárolókapacitása, ezért nem spórolnak semmin :D
  • Robi546
    Rendben,csak Szlovákiában élek,és itt a szlovák e-shopban csak ugye szlovák nyelven vannak filmek,vagy általában lehet nyelvet váltani magyarra ?
  • Kongy
    Nekem több blu-ray filmem is van, amit csak PS3-on tudok lejátszani, mert külön blu-ray lejátszóm nincs, és tökéletes a kezelőfelület, és a minőség is. Nyugodtan vegyél csak blu-ray filmeket PS3-ra :)
  • Robi546
    értem,köszi.
  • arty
    lejátszaná, persze
    olyan demo nincs, ami a bd minőségét hozná (szvsz)
  • Robi546
    Amúgy most úgy érdekelne ez a Blu-Ray PS3-on,ha veszek üzletbe egy Blu Ray filmet magyarul,berakom a PS3-ba akkor lejátsza rendesen ? Illetve nem lehet valami rövid trailert/demót megnézni Blu Rayben PS3-on ? Csak mert nagyon érdekelne a minősége,előre is köszi.
  • Evoluti0N
    Ez a februári ritka csúnya. Valahol a pisi és a libafos színe között van.
  • Robi546
    Értem,köszi a választ,most már tudom,már mindenfélén gondolkodtam,kontroller töltöttségi állapota,stb.. de már tudom. :D
  • The Protector
    Minden évszakban változik a színe,decemberben pl szürke volt aztán majd április környékén egyre narancsosabb lesz majd pedig piros és vörös lesz.
  • drago14
    Igazad van, nekem még PSP-n is változik. Szerintem ez így nagyon vicces.
  • LeventeV
    Azt hiszem, hogy ezek a színek a napszaknak és hónapnak megfelelően változnak.
  • n000rbi
    Ezt pont nem figyeltem soha, de az tuti, hogy ha a Theme alatt a színek original-on vannak, akkor bizonyos időközönként változtatja a háttérszínt (tehát mittudomén télen meleg színek, nyáron hideg stb), sőt a napszaknak megfelelően sötétebb ill. világosabb az adott háttérszín.
  • Kongy
    Ez nekem is feltűnt már, és nálam is így van, de fogalmam sincs miért :D
  • Robi546
    Értem.

Egyébként valamit észre vettem,és szeretném megtudni hogy mitől van,szóval amikor felkapcsolom a PS3-at,és kijön az "üdvözlő képernyő (PlayStation3 PS3),azután kijön az a "Healthy Warning: Epilepsity... stb),majd amikor az eltűnik,legelőször kapcsoltam be a PS3-at szürke volt,majd 2 héttel azután már olyan rózsaszínes,aztán 1-2 hétmúlva megint citrom sárga,most pedig zöld,tehát felkapcsolás után,Healthy Warning figyelmeztetés után és ott a háttér mindig más s¼inű az mitől változik illetve változhat ? Előre is köszi a választ.
  • The Protector
    Uk acc a választék miatt jó plusz olcsóbb is mint a magyar.
  • Robi546
    Értem,köszi csak mindig olvastam még 2012-13ban is hogy regisztrál PSN Accountot de mondták neki hogy UK -t regeljen vagy csak az akciók miatt ?
  • Tibi7
    Jól mondod, épp mostanában lesz 2 éve, hogy nálunk is elindult.
  • arty
    én kivártam a nagyobbat, ugyse tudom mikor lesz erre másfél órám :)
  • Kongy
    Legalább 2 éve van már PS+ Magyarországon, de javítsatok ki ha hülyeséget mondok.
  • n000rbi
    Több, mint 1 éve vagyok plusos magyar accounttal, szóval valamit benéztél.
  • Robi546
    Amúgy mostanában látom hogy PS+ -t is lehet rendelni már magyar ACC-hoz,mióta van magyarországon ? Mert Decemberbe még nem volt PS+ csak UK accountal lehetett,most már lehet magyarral is ?
  • Robi546
    3 Gigás jobb lett volna,de csak 512 kb-val jött,aztán a másikat töltöttem az jött 8-10 megával. :D De már meg van,belekukkantok,tudok angolul,de felirattal jobban érteném. :D
  • arty
    meh. kiderült, h nem számítok amcsinak a "szemem színe" miatt :(

kösz a torrentlinket :D
  • Robi546
    Jenki vagy ? :D Oszt én is mert a Méjd in JúEszEj cuccok elég jók. :D
    Amúgy köszi Evoluti0N,majd megnézem. :)
  • Evoluti0N
    Jaaaaaa. Értem. :D Ok. Itt.
  • arty
    de az ámázonos cucc!
    mondom, én ámerigai vagyok, nekem jár - csak nem találom! :D
  • Evoluti0N
    Itt van. Itt meg rosszabb minőségben és kisebb méretben.
  • arty
    linket! plz! én lenni ámerigai!
  • chris jericho
    Sziasztok! Ez mit jelent: DNS error 80710102 ?
    És hogy orvosolható?
    A választ köszönöm!
  • Evoluti0N
    Hát, mivel aszonta a Naughty Dog, hogy fájkú és majd csak egyszer a közeljövőben lesz globálisan elérhető, így kénytelen voltam a Pirate Bay-hez folyamodni. Mondjuk így is-úgy is ingyenes, szóval a lelkiismeretem tiszta. :)
  • Robi546
    Hol tudnám én is esetleg megnézni ? :D
  • Evoluti0N
    Na, megoldottam és végig is néztem. Másfél órás. Imádom az ilyen hogyan készült videókat. Főleg, ha egy ilyen tehetséges társaságról van szó. Fantasztikus, ahogy az egész összeáll.
  • fook
    Eladó lett szeretet konzolom. Ha valakit érdekel ,írjon privit!:)
  • Evoluti0N
    Úgy vagyok, de aszongya, hogy nem hiszi el.
  • arty
    hámérnem vagy regelve usákiaiként? :)
  • Evoluti0N
    De bírom az ilyent. Amazon-ról ingyen "meg lehet venni" The Last of Us hogyan készült videót, erre mikor odaérek a fizetéshez, kiderül, hogy csak Usákiából...
  • Ulthane
    Amennyiért megveszik!
  • samsung123
    kb. mint egy kevésbé szépnél 3x1óra