89387
PlayStation3
-
Robi546 #87662 Igen,már meg van. Amúgy meg nem tudom,ilyen filmeket inkább gépen nézek meg mert egy rendes blu ray film annyiba kerül mint egy játék (20-30 euró között),és ha egyszer megnézem,többször lehet nem lesz érdekes,szóval nekem nem éri meg. -
#87661 gondolom az e-shop feltünteti, hogy milyen hang/feliratsáv van az adott korongon.... nem? -
#87660 Általában egy ilyen Blu-ray lemezen elég sok nyelv van, mivel nagy a tárolókapacitása, ezért nem spórolnak semmin :D -
Robi546 #87659 Rendben,csak Szlovákiában élek,és itt a szlovák e-shopban csak ugye szlovák nyelven vannak filmek,vagy általában lehet nyelvet váltani magyarra ? -
#87658 Nekem több blu-ray filmem is van, amit csak PS3-on tudok lejátszani, mert külön blu-ray lejátszóm nincs, és tökéletes a kezelőfelület, és a minőség is. Nyugodtan vegyél csak blu-ray filmeket PS3-ra :) -
Robi546 #87657 értem,köszi. -
#87656 lejátszaná, persze
olyan demo nincs, ami a bd minőségét hozná (szvsz) -
Robi546 #87655 Amúgy most úgy érdekelne ez a Blu-Ray PS3-on,ha veszek üzletbe egy Blu Ray filmet magyarul,berakom a PS3-ba akkor lejátsza rendesen ? Illetve nem lehet valami rövid trailert/demót megnézni Blu Rayben PS3-on ? Csak mert nagyon érdekelne a minősége,előre is köszi. -
Evoluti0N #87654 Ez a februári ritka csúnya. Valahol a pisi és a libafos színe között van. -
Robi546 #87653 Értem,köszi a választ,most már tudom,már mindenfélén gondolkodtam,kontroller töltöttségi állapota,stb.. de már tudom. :D -
#87652 Minden évszakban változik a színe,decemberben pl szürke volt aztán majd április környékén egyre narancsosabb lesz majd pedig piros és vörös lesz. -
drago14 #87651 Igazad van, nekem még PSP-n is változik. Szerintem ez így nagyon vicces. -
#87650 Azt hiszem, hogy ezek a színek a napszaknak és hónapnak megfelelően változnak. -
#87649 Ezt pont nem figyeltem soha, de az tuti, hogy ha a Theme alatt a színek original-on vannak, akkor bizonyos időközönként változtatja a háttérszínt (tehát mittudomén télen meleg színek, nyáron hideg stb), sőt a napszaknak megfelelően sötétebb ill. világosabb az adott háttérszín. -
#87648 Ez nekem is feltűnt már, és nálam is így van, de fogalmam sincs miért :D -
Robi546 #87647 Értem.
Egyébként valamit észre vettem,és szeretném megtudni hogy mitől van,szóval amikor felkapcsolom a PS3-at,és kijön az "üdvözlő képernyő (PlayStation3 PS3),azután kijön az a "Healthy Warning: Epilepsity... stb),majd amikor az eltűnik,legelőször kapcsoltam be a PS3-at szürke volt,majd 2 héttel azután már olyan rózsaszínes,aztán 1-2 hétmúlva megint citrom sárga,most pedig zöld,tehát felkapcsolás után,Healthy Warning figyelmeztetés után és ott a háttér mindig más s¼inű az mitől változik illetve változhat ? Előre is köszi a választ. -
#87646 Uk acc a választék miatt jó plusz olcsóbb is mint a magyar. -
Robi546 #87645 Értem,köszi csak mindig olvastam még 2012-13ban is hogy regisztrál PSN Accountot de mondták neki hogy UK -t regeljen vagy csak az akciók miatt ? -
#87644 Jól mondod, épp mostanában lesz 2 éve, hogy nálunk is elindult. -
#87643 én kivártam a nagyobbat, ugyse tudom mikor lesz erre másfél órám :) -
#87642 Legalább 2 éve van már PS+ Magyarországon, de javítsatok ki ha hülyeséget mondok. -
#87641 Több, mint 1 éve vagyok plusos magyar accounttal, szóval valamit benéztél. -
Robi546 #87640 Amúgy mostanában látom hogy PS+ -t is lehet rendelni már magyar ACC-hoz,mióta van magyarországon ? Mert Decemberbe még nem volt PS+ csak UK accountal lehetett,most már lehet magyarral is ? -
Robi546 #87639 3 Gigás jobb lett volna,de csak 512 kb-val jött,aztán a másikat töltöttem az jött 8-10 megával. :D De már meg van,belekukkantok,tudok angolul,de felirattal jobban érteném. :D -
#87638 meh. kiderült, h nem számítok amcsinak a "szemem színe" miatt :(
kösz a torrentlinket :D -
Robi546 #87637 Jenki vagy ? :D Oszt én is mert a Méjd in JúEszEj cuccok elég jók. :D
Amúgy köszi Evoluti0N,majd megnézem. :) -
Evoluti0N #87636 Jaaaaaa. Értem. :D Ok. Itt. -
#87635 de az ámázonos cucc!
mondom, én ámerigai vagyok, nekem jár - csak nem találom! :D -
Evoluti0N #87634 Itt van. Itt meg rosszabb minőségben és kisebb méretben. -
#87633 linket! plz! én lenni ámerigai! -
chris jericho #87632 Sziasztok! Ez mit jelent: DNS error 80710102 ?
És hogy orvosolható?
A választ köszönöm! -
Evoluti0N #87631 Hát, mivel aszonta a Naughty Dog, hogy fájkú és majd csak egyszer a közeljövőben lesz globálisan elérhető, így kénytelen voltam a Pirate Bay-hez folyamodni. Mondjuk így is-úgy is ingyenes, szóval a lelkiismeretem tiszta. :) -
Robi546 #87630 Hol tudnám én is esetleg megnézni ? :D -
Evoluti0N #87629 Na, megoldottam és végig is néztem. Másfél órás. Imádom az ilyen hogyan készült videókat. Főleg, ha egy ilyen tehetséges társaságról van szó. Fantasztikus, ahogy az egész összeáll. -
#87628 Eladó lett szeretet konzolom. Ha valakit érdekel ,írjon privit!:) -
Evoluti0N #87627 Úgy vagyok, de aszongya, hogy nem hiszi el. -
#87626 hámérnem vagy regelve usákiaiként? :) -
Evoluti0N #87625 De bírom az ilyent. Amazon-ról ingyen "meg lehet venni" The Last of Us hogyan készült videót, erre mikor odaérek a fizetéshez, kiderül, hogy csak Usákiából... -
Ulthane #87624 Amennyiért megveszik! -
#87623 kb. mint egy kevésbé szépnél 3x1óra