PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Mit akarsz te a Haze-zel? 😄DD Az egy fabatkát sem ér.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Haze+genji külön mennyibe fájna? ha netán külön eladnád? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
ha eladod a játékokat, jó ár - én megvenném

Forza.

Megnéztem a God of War 3 összes extra videóját, ami kb. 3 órát vett igénybe. 😄 Meglepetten konstatáltam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Herkules hangját Kevin Sorbo, a 90-es években futó sorozat fõszeplõje adja. O.O
vortel
Eladó PS3 fat 40 GB 2009es gyártású 1 db sixaxis kontrollerrel és 29 db játékkal:

Battlefield Bad Company - Gold Edition
Killzone 2 - platinum
Just Cause 2 - platinum
Uncharted: Drake's Fortune - platinum
Uncharted 2: Among Thieves
Uncharted 3: Drake's Deception
Resistance: Fall of Man
LittleBigPlanet
The Lord of the Rings: Conquest
Haze
Genji: Days of the Blade
WET
The Godfather: The Don's Edition
Mirror's Edge
Stranglehold
The Saboteur
Call of Duty 4 - Modern Warfare
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
God of War: Ascension
Assassin's Creed 2 - fóliás
MMA
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
DEF JAM: Icon
Beowulf The Game
FIFA 11
Unreal Tournament III
LOST
Ridge Racer 7
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Ár: 80 000 Ft

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

blackcalibra
Sikerült kicsit közelíteni a dolgokat.
Szóval az a gép, amit alant írtam, továbbá az a 3 játék, egyben megy csak.
Így 55k.
Észrevétel az árral kapcsolatban?
blackcalibra
Ha sikerülne annyiért......na de mennyiért?
Mennyit merjek mondani játékokkal együtt és azok nélkül?
Mert amúgy még azt sem tudom, hogy csak azokkal, vagy esetleg azok nélkül is hajlandó lenne eladni a gépet.
arty
én vennék ilyen slimet, egy 80-120gigás notebook hdd aprón kb 3-5k pluszba (bár ha hdd keretet nem veszel, akkor nem érdemes nagyon mozgatni a gépet, mert a hdd nem lesz benne százasan rögzítve)

Forza.

blackcalibra
És mennyire lehetne lemenni a szóban forgó gép esetében ha mondjuk játék nélkül megkapnám?
Csak azért kérdem,. mert ajánlatot kellene tennem rá ha esetleg érdekel a dolog.
Illetve játékokkal együtt mi lenne az az ár?
Nem akarok nyilván magam alatt sem fát vágni, de inkorrekt ajánlatot sem szeretnék tenni.
Újonnan nem vennék 12Gb-os gépet, de ha esetleg ezt megkapnám annyiért, hogy még egy 250-es vinyó (nekem elég lenne szerintem) vétellel is megérné, akkor elgondolkodnék talán rajta.
Persze tudom én, hogy erre kicsi az esély, mert olyan "kispénzért" nemigen kapnám meg, de hátha.
miezviz
Én véleményem szerint a 60 sok érte, pláne ha egyik játék sem érdekel.
Igen, ilyen gépet lehet venni 45-47 ezer körül de túlzottan nem javaslom, nekem haverom most vett ilyet, mellé GT6 és F1, feltelepítette mindkettõt az oké, de utána a GT6 ot már nem tudta frissíteni mert elfogyott a hely és le kellett törölni az f1 et.
Így kicsit macerás a használata de ha nagyon akarsz spórolni pár ezret akkor megérheti neked, hogy feltelepíted, lejátszod, kitörlöd, ha csak exkluk érdekelnek akkor pláne.
Most 62,490Ft az 500gb ajándék HDMI kábellel.
Ha ezt a gépet kellene turbóznod akkor még szarabbul járnál, 20 alatt nem találsz HDD-t hozzá ami csak 250 Gb lenne amúgy is.

blackcalibra
Sziasztok!
Talán lenne most egy ilyen lehetõség a Box mellé:
"Eladó PS3 Superslim 12Gb, szeptemberi vétel.
1 joy
USB kábel
AV kábel
GTA 5
Crysis 3
FIFA 14
60k, de alkuképes!

Láttam, hogy egy ilyen gép már 45k-ért vehetõ újonnan, persze játékok nélkül, de az nem is érdekes, egyik sem kellene.
Fõleg az exkluzív cuccok miatt gondolkodok egy PS3 beszerzésén a Box mellé.

Mi a reális ár a cuccért szerintetek?
Játékokkal, és azok nélkül, csak a gép.

Illetve, hogy a vinyó pótolható-e valahogy, és az milyen plusz kiadással járna?
DarkSector
eddig nem szoltak

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
Silent Hill -bõl most készül amúgy új rész?

DarkSector
én youtube poénos vidiket nem szoktam ennyire nézni, fõleg nem ebbõl levonni tanulságokat. 😄

nekem sokáig volt az egész sorozatnak egy megfoghatatlan, misztikus hangulata csak aztán egy idõben túl sokat néztem ezeket a srácokat. és így már köddé foszlot ez a hangulat 😄 mostmár nem tudom mi tévõ legyek 😞

Szeretem a cicákat

DarkSector
Nekem mindegyik rész baromira tetszett.
Downpour szerintem kiváló folytatás, jobb mint az 5.
A nagy bejárható terület végett, meg sok más apro dolog miatt.
Én mondjuk nagy fan vagyok. 😄

a Downpour JÓ. csak szánj idõt a mellékküldetésekre. én a Homecomingal is elvoltam de én nem vagyok elfogult fan.

Szeretem a cicákat

Kongy
Outlast.. na végre valami fasza! 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Asszem elindulok lottót tölteni:

PS+ EU februar pletyi:

PS4: Outlast
PS3: Bioshock Infinite, Metro Last Light.
Vita: Dynasty Warriors Next, Modnation Racers.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Épp ma olvastam valahol igaz hogy az XBOX360 volt de szerintem az is kb. úgy van megoldva,HDMI Port rá van cinezve az alaplapra,szóval alaplap csere ,bár lehet hogy valahol javítják.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Totti5
HDMI port halált látott már valaki amit javítottak? tehát nincs kép, semmi a kimenet és talán a csip is halott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
HDMI port halált látott már valaki amit javítottak? tehát nincs kép, semmi a kimenet és talán a csip is halott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Hát én nem hallom.. 😄 Lényeg ami a lényeg és most SPOILER VESZÉLY

Kratos feltételezett holtteste egyszerûen eltûnik a stáblista végére, vérnyomot hagyna maga után... Végül is nincs miért élnie. Szeretteit kiirtotta, gyakorlatilag a bosszú éltette az istenek iránt, de a 3. részben fõleg Zeusz iránt. Bosszúja beteljesült, az öngyilkosság egy teljesen érthetõ menekülési próbálkozás, de Kratos-t nem olyan fából faragták, hogy csak úgy meghaljon, hányszor mászott már ki az alvilágból.... 😊

Hát nekem a last of us nem
Jött át.
Az eleje tetszett, de utána vhogy érdektelenségbe fulladt.
Pedig naughty dog.

Remélem a beyondal nem lesznek ilyen gondjaim.
És még a gta 5re is ki kell vetni a hálót, na meg az injusticera.

arty
na nehogymár egy UC1 (akár használtan) ne férjen bele a büdzsébe, pláne h eladható, ha letoltad.... 😊

Forza.

Olvastam, hogy így hangos a PS3, meg úgy hangos. Aztán megvettem és röhögtem, hogy mi itt a hangos. A gépem alapjáraton sokkal hangosabb. Játék futása közben pedig olyan, mint egy turbina. 10 Ps3-t berakhatnék egy szobába, együtt halkabban lennének, mint a gépem játszás közben.
The Protector
Hát ez szopacs.Tele van a net mítoszokkal,meg h lehet hallani a lánc hangját stb.........úgy is az lesz amit kitalálnak a fejlesztõk.

Blackfire:Nekem sincs még meg.....azért kérdezem.A BEta nekem tetszett,a grafika moslék volt de az nem érdekel.Hitreg stb....nagyon korrekt volt,csak látom a sirámokat h gondok vannak vele.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
😄 höja. 😄
én még nem vittem végig de azért jó tudni ezt a spoiler-t 😄

Kongy
Az tuti, hogy Kratos eltûnt a GoW 3 végén... 😄 Szóval még él.

DarkSector
Nem biztos hogy GoW4 lesz a cime de tuti folytatják.
Én azt mondtam legalább ilyen legyen a határ a CSILLAGOS ÉG. 😄

DarkSector
lópikulát, szép a Gow 3 de közel nem ilyen részletes a grafika.
Örülnél te ennek is. 😄
Jó dizájnban igen, ha csak azt nézed hogy ilyen epic szép szines helyszinek vannak. Sõtt nekem ez kevésbé tetszik, mármint ez a stilus, GoW-ban ilyen kicsit misztikus az egész.

Meg ugye Kratos-nál faszább , odabaszósabb karakter nem létezik. 😄

Kongy
Õszintén szólva én többet várok grafikailag a GoW 4-tõl (ha lesz egyáltalán)

Kongy
GoW 3 dizájnban azért megközelíti, sõt! Csak effektek terén nem.

DarkSector

Kongy
Enyém Super Slim és szintén baromi halk, de hût rendesen nyugi.. 😄 PS4 a PS3 Slim verziókhoz képest fájóan hangos.

blackfire001
BF4-et én mindenképp be szeretném majd még szerezni! 😊 Szóval ha úgy van, majd "nyomhatjuk".

GOW 3, majd Asc nálam a sorrend. Játszottam a PS2-es verzíóval, ismerem a sztorit, meg PSP-n végigjátszottam a ghost of sparta-t, szóval jóság. 😄
UC1 viszont szerintem kimarad ezúttal.. Utánanézek majd, hogy mik történtek az elsõ részben, és ennyi.

A fõ okom, hogy nem pótlom be ezeket a hiányosságokat az jelenleg a pénz hiány, na meg az, hogy eléggé hegyezem magam a Last of Us-ra, Beyond-ra, BF4-re, valamint majd a Destiny-re. 😊

Am SLIM-em van, és nagyon halk. Ez nem probléma? Úgy értem, hogy hût ez rendesen? 😄 😄

A Free Game Trial-ban csalódtam viszont, úgy gondoltam, hogy bármelyik játékot kipróbálhatom így, de nem.. Nagyon nem.. :/
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy,van nekem egy 500 GB-os PS 3 Superslim,haveromnak is van egy,egyik sincs flashelve,ha én megveszem például a Max Payne 3-at,betelepítem PS3-ra,és oda adom a haveromnak akkor neki is fog mûködni ? Azt most ne vegyük figyelembe hogy kell a DVD,csak hogy elindul -e mindkettõnknek.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

DarkSector
Mondjuk ez igaz szerintem, nincs túlbonyolítva, szép akciójáték. Sokban nem változott. De ez elég, akit érdekel az ilyen H&S stilus.

LeventeV
Bioshock Infinite már csak azért is esélyes, mert US Store-on most az került az IGC-be. 1-2 hónap eltéréssel általában megkapjuk mi is a nagyobb címeket amit Amerika kap.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

The Protector
Majd kiderül.Remélem Vita-ra jön vmi jó.Ps3-at sajna hanyaolom mert nem tudok hosszan ülni egyhelyben,így ps3 kilõve.Helyette Vita-n játszok.Bárcsak mûködni a Remota play és meglenne oldva.

Kongy
God of War széria pont az, ahol az alapmechanizmus semmit sem változott... 😊 Ugrálás-aréna-harc-ugrálás-aréna-harc, még az irányítás is minden részben ugyan az, csak max más gondokkal lõheted el a varázslatokat, meg másfajta varázslatok vannak. Nincs benne olyan, hogy "régi megoldás", maximum a grafikán látszik a kor.

arty
van benne ráció, pécén is nagyon akciózgatták.... (meg mivel van már hozzá season pass is, azt meg ugyse kapod, még az is plusz bevétel lehet)

Forza.

arty
engem alapesetben zavarnak a régi játékok régi megoldásai

ha elõtte nem láttam a "jobb" megvalósítást akkor is, de ha láttam, akkor meg pláne

Forza.

The Protector
A Battlefield 4-el valaki játszik ps3-on?Nekem nagyon tetszik 3. rész.Egész jó kis játék és a grafikát is meg lehet szokni egy idõ után.

Mellesleg ps+ ra a Bioshock Infinite fog jönni szerintem.Hogy miért?Mert bármi játékot meg akarok venni az tutira abban a hónapban jön ps+ra.Nézegettem a DmC-t.Itt van.Border2-õt itt van.

Kongy
Mondjuk én ilyen sorrendben vittem végig: 2, 1, 3.. 😄 Igazából nem ront az élményen. Olyan volt az elsõ résszel játszani a 2 után, mintha elõzménytörténet lenne 😊

Kongy
Hát igen, GoW 3 elején, ha nem játszottál a 2-vel nem igazán tudod, hogy miért igyekszik Kratos az Olümposzra Zeuszhoz... 😄

arty
azt már le se mertem írni... 😊

Forza.

DarkSector
Vétek lenne kihagyni.
mind a 6 ps3-as részt meg kell venni, akinek egy kicsit is tetszik a sorozat. 😄

Én ugyanezt mondanám a God of War-ról is. Ha nem vagy "grafikaérzékeny" és nem volt PS2-d, akkor elõször játszd az elsõ két rész HD verzióját. Szorosan összefüggnek az epizódok. Fõleg a második és a harmadik. A harmadik rész pont ott kezdõdik, ahol a második véget ér.
arty
UC1-el kezdj, mindhárom jó játék és így a folyamatos fejlõdés miatt hiányérzeted se lesz. UC2-3 után az elsõ már nem lenne "jó".

Ha már van KZ3-ad, akkor érdemes a szintén jó KZ2-vel kezdeni... sztori, graf elõrelépés utána, stb.

Forza.