PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Azt nem tudom, hogyan kell, kérlek, segíts!
Playstation 3 networ-öt szeretnék használni.
Létrehoztam egy accountot, de sajnos mindenhova "not available in your region"-t ír, akármit is használnék.
Mint utána olvastam, ez hiba volt...
Hogyan tudom a címemet módosítani, vagy új accountot létrehozni?
(Asszem legalább is, mert még én sem próbáltam, ha mûxik és nem a SkyNet aktiválását indítja, akkor majd írd már meg mi volt a végeredmény!<#hehe>#hehe>)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Valaki találkozott már ilyennel?
de legalabb ebben a tekintetben sem tipikus amcsi akciofilm (illetve jatek) 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Próbáltunk segíteni mi a megoldás a 13ezres ps3 játékok ügyében, de nem is igazán értelek, miért nyafogsz itt, mikor hihetetlen magaslatokban látod hozzánk képest a helyzetet.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amúgy már most látom a csaj nézésén h ebbõl a végén dugás lesz.😊)))
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"cserélget a halál magyarországon, hogy pistike frizbinek használt játékát próbálja meg rámsózni, aztán anyucival hadakozzak, hogy nem én karcoltam össze. "
Ez belefér:
Papírtokos Verbatim, NFS Shift jaj nem bocs Sifht.
Nincs mirõl beszélni, nagy barom voltál, hogy ps3-at vettél.
Még valami amit nem értek:
miért fontos az ilyen emberkéknek, hogy melyik konzolból adtak el 100-1000 darabbal többet? Másikon rosszabb lesz a kínálat? Nem, ennek ellenkezõje valósul meg, a rosszabbul álló még több pénzt fektet be, még több játék jelenik meg, míg a másik cég kis túlzással ül a pénzen.
Én ezt látom, egyébként meg tök leszarom ki vezet. <#integet2>#integet2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nekem rengeteg adatom tûnt így már el,ezért a digitális képeimet pl újraírkálom évente.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem az nem teccik, hogy talán túl nagy szabadságot adtak az alkotóknak, a MP-nek ugye van egy saját hangulata, olyan Constantinos az egész, a fõszereplõ is, itt meg olyan szokásos Ponyvaregényes R*-os karakterek vannak. Nincs velük semmi gond, csak ez így nem MP, hanem GTA lite.
Következõ rész már MP Vice City hawai mintás ingben illetve MP Gay Tony edísön rózsaszin rucikban lesz. És hogy azért MP legyen lesz benne bulittájm effekt, oszt annyi.
<#wilting>#wilting>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezen ugyanis elég jó kis védõréteg van, azokon meg semmi.
Nézzük csak hogy is fejlesztette a Sony a PS-t? Ugye ott van a BD, amihez meghajtót, kéklézeres diódát, saját formátumot, szabványokat fejlesztett, szabadalmakat védett le, megfelelõ mérnöki gárdával a háttérben, és más cégekkel együttmûködésben. Aztán az egészet neki állt gyártani és közben a gyártási folyamatot optimalizálni. Ugyan ez igaz a cell processzorra, és az RSX-re is. Tehát van megfelelõ képesítésû saját szakember gárdája, vannak birtokolt szabványai, szabadalmai és van hardvergyártó kapacitása. Ja és van hozzá pénze is.
Mije van az M$-nek?
Pénze!
És ennyi.
Sajnos pénzzé nem lehet átkonvertálni a tõke minden formáját, márpedig a tudás ilyen.
Az utólag kiszivárgott infók szerint pl. az X-boxban levõ CPU a cellben levõ általános mag megtöbbszörözésével és a speciális procik elhagyásával jött létre.
Ha nincs cell fejlesztés, nincs xenon sem!
A cellt a Sony pénzelte és vett részt benne, évek óta nyilvánosan folyt a fejlesztés.
Jelenleg nincs olyan új technológiai fejlesztés, ami egy új konzolgeneráció alapját képezhetné.
Másrészt meg a Wii sikere és a PS3 lassú feltámadása jelez valamit.
Azt hogy ez még nem egy lefutott meccs, ugyan is az emberek még csak most kezdenek HD-re váltani!
Persze ki lehet szállni és új mecset indítani, de az mint ahogy egy bármilyen verseny esetében is azt is jelenti, hogy akkor ezzel a M$ ezt a mostanit elvesztette. A Wii-is és PS3-is még rengeteg pénzt fog termelni a cégeknek hiszen azért fejlesztették ki õket, és bármit is fittizik a M$ végül is ebben mérhetõ a valódi siker.
Az összes többi játékom használt, a legtöbbet ebayen vettem, néhányat közvetlenül olyanoktól (teszem hozzá magyaroktól) akik már megunták, érdekes módon egyetlen egyszer sem próbált senki karcos frizbit rámsózni. Egyébként szerintem kicsit túl van hypeolva ez a "karcmentesség" dolog, ha a gép beolvassa a fél/harmadáron vett játékot akkor rohadtul nem érdekel hogy van-e a lemez hátulján egy kis rendeletetésszerû használatnál is elkerülhetetlen karc meg ujjlenyomat, nem abban akarom magam nézegetni, arra már feltalálták a tükröt. Én magam sem veszek fehér cérnakesztyût mikor be akarom rakni a lemezt, mégse volt soha probléma egyikkel sem.
PSN ID: dualview
az új xbox meg szerintem már bõven fejlesztés alatt van, míg a sony a microsoft parazita politikájától próbálja menteni magát, addig õk csinálják. legalábbis logikus lépés lenne
Igen ott kezdõdik, hogy neki nem kell, hogy adott üzletág pénzügyileg rendben legyen, mert õ mindig is egész piacokat nyúlt le és általában ehhez nem kellett nagyon azon izgulnia, hogy honnan van pénze. Van és kész, alapvetõen a PC szoftvereibõl. Az õ alapelve, hogy még az se gáz ha bukik rajta valamennyit (Xbox üzletág 10 év alatt kb 6-7 mrd mínuszban van!), csak a kishuszár ne a konkurencia termékét használja. A jelen warezolói a jövõ potenciális vásárlói!
A mostani nyomulásával hihetetlen károkat okozott a konzol piacnak. Egyrészt azzal, hogy egy hihetetlen ótvar minõségû hardverrel tudott bizonyos szempontból elsõ lenni, ezzel egyfajta szintet húzott. Mot már nem pár százalékban, hanem pár tíz százalékban méri minden cég a hibás gépek arányát, mert megtehetik. Mert a M$ megtette és nem érdekelte mennyibe kerül a szervíz, de kiépített egy jól mûködõ szervíz hálózatot. A többiek meg kénytelenek a hardveren spórolni, mert nincsenek csodák: adott vas, adott technikai szinten mindig ugyan annyiba kerül.
A szoftver oldalról is, nem az volt a cél, hogy jobb minõséget csináljon mint a Sony, hanem, hogy az ne csináljon elég jót. Amit lehetett multisított, de amit lehetett magának megvásárolt exkluzívnak. A multi címek gyak a márka lealázását jelentik, mert ezeket a játékokat nem lehet adott platformra maximálisan optimalizálni.
Az igazi versenyt az exkluzívok jelentik, hiába szórakoznak vérpistikéék azon, hogy egy multicímen melyik verzióban hány pixelt tudnak megszámolni.
A kivásárolt/átállított/megvásárolt exkluzívok viszont hihetetlen károkat okoztak ezek ugyanis eléggé közepes szintet hoztak!
El lehet mondani, hogy igazán minõségi cuccost adott platformra csak saját stúdió tud összehozni. Hiába adtak milliókat neves cégeknek, neves szakembereknek, azok összegányoltak csak valamit.
Nos és itt jön az érdekes fordulat a sztoriban a M$-nek nem igazán vannak már fejlesztõ studiói. Annyira a másik fél lefogására ment, hogy nem tud mibõl lendületet venni. Olyan ez mint a közelharc, még szorít, még õ van felül, de ha figyeled, már ott a mosoly Kaz arcán!
<#eplus2>#eplus2>
Az új X-box egyelõre Hitler csodafegyverei szintjén van, mindenki beszél róla, senki nem látta, és csak egy Natált mutattak be, ami ügyes de önmagában nem fogja megfordítani a háború menetét.
Generációs lépést az jelentene, ha egy CG film szintjén mozgó valósidejû kép megjelenítésre alkalmas hw-t adna ki valaki.
Jelenleg nincs olyan fejlesztés, ami ilyet egy konzol méretében tudna csinálni.
vilag vezeto nagyhatalma, vilag vezeto nagyhatalma, gyere batran, o igen igen igen
sztem az ev legretardaltabb kommentje, bravo.
a microsoftnak elég tisztán látszik, hogy bõven nem az volt a kitûzött cél mint a sonynak, teljesen másik oldalról közelítette meg. mint egy feldühödött ló, mindenáron le akarta elõzni a sonyt, ami sikerült is neki, amint látod a warez árán (is). az oké, hogy a sony behozza a lemaradást, de addigra már kinn lesz egy új xbox mire teljesen behozza. nem olyan hülye azért a microsoft mint látszik. nem véletlenül engedi a warezt.
az meg hogy épp jön egy hypehullám az egy dolog, nem tendencia
A nagyon kellõeket megveszem megjelenés napján ott, ahol olcsóbban adják. (Persze új, bontatlan, akár itthonról, de mostanában shopto vagy más kinti oldal a nyerõ) Játszok vele ameddig el nem unom, az mindegy mikor van. Aztán eladom, nem cserélek, mert mindenbõl szeretek újat venni, pár ezer forinttal olcsóbban. Eddig minden el kelt.
Ami kevésbé kell annak úgyis pár hét/hónap alatt lemegy az ára és félárban simán meg tudom venni, amit itthon (mivel itt nem szedik le az árat) ugyanannyiért el tudok passzolni.
Sokszor még szarban is vagyok, hogy melyiket vegyem meg és melyiket hagyjam késõbbre. Tehát mindig van mivel játszani, amikor kedvem úgy tartja, szóval ezzel még sosem volt gondom.
Nem, a komoly haveroknál az a kérdés, hogy ki mit kér és ki fizeti a köv kört!?
Az egybites vérpistike és a vértestvér közötti spektrumban széles lehetõség van viszont, akikkel meg lehet tervezni a köv 1-2 hónap jáccását.
<#hehe>#hehe>