PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi ez a hiba pontosan, hogy jött elõ? Vagy csak simán kifogtam egy selejtet?
Papesz
Papesz
szeressük a ps3-at, de csak játékra
<#guluszem1>#guluszem1>
Elõször azért megijedtem ám, mert asztem, hogy mostaztán szétleszek szedve mint az Aston-Martin, amit véletlenül a 8. ker-ben parkoltak le.
De most látom, és már megbocsáss, de a kommentjeid szintje kb egyenértékû azzal, ahogy Hözöngõ Ödön okleveles biztonsági õr (65 kg) egy sörrel a kezében kommenteli a TV2 Tények c. hírmûsorát.
Na akkor most mi legyen?
Szerintem inkább a "versus" fórumon folytassuk, mondjuk kicsit emelni kéne a szintet de mindegy.
Ja átfutottam a belinkelt tanulmányt. Nagyon jó! Csak a tartalomjegyzék átolvasásától fellelkesültem!
Egy dolog hiányzik csak belõle: a tartalom.
Ne haragudj, de azok a témák önmagukban megérdemelnének 10 oldalt (amekkora ez a "tanulmány") amit amúgy az alkotó egy nem teljesen bõvített mondatot tartalmazó bekezdéssel elintéz.
Ebbõl azért marhára nem derül ki, hogy a M$ miért is xarik mindenre, ami amúgy az alapja lenne a konzolbiznicnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSP user n\' soon ps3 user too :)
múltkor talán EmThor mondta, hogy amelyik játéknál van screenshot funkció, ott csak nyomj PS gombot, és ott lesz az a funkció, de arra én is kíváncsi vagyok, hogy van-e lehetõség menü fényképezésre!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
hogyan lehet ps3-al képet lopni? Akár a menübõl is?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Asszem ez be lesz rendelve, bár lehet várni kéne 1-2 hónapot és megvárni az árcsökkentést.
Mondjuk valaki megmagyarázhatná miért ekkora balf*sz a sony és miért nem jelent meg egy évvel ezelött ez a játék... <#nemtudom>#nemtudom>
Vajon akkor az Aqua is megjelenik érthetõ nyelven, vagy marad a japcsiknak?
67512: blu-ray film hidegen hagy, de valakinek biztos szempont. ha az sacd-ben rejlõ különbséget kihozó hangcuccom van, nem érdekel az ár/érték arány. nekem a pc-mtõl 1 m-re van a ps3, zenét nem hallgatok rajta, mert minek, filmet nem nézek rajta, mert szívás konvertálgatni, a streamet meg nem hd-ra találták ki, bluray filmet nem veszek/nézek, nincs ami érdekelne film hd-ban. persze ha tényleg multimédia centerként használod oké, de számomra teljesen felesleges funkciók.
Gratula, a mostani termésbõl a legjobbakat szerezted be!
Az a vicc hogy elindítom a ps-t, akkor jó egy darabig, aztán egyszercsak elkezd felfelé mozogni magától. Valakinek esetleg valami tipp, bármit szívesen fogadok!
Ár/érték szerint akkor nekem a box lenne az ideális?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Az MS pénzt ad a fejlesztõknek?😄 A dx9 a multi platformok korlátja és nem az MS.
"ha meg innovációt vársz, és nem grafikát, akkor kerüld el a konzolt nagyon messzire"
Ajánlom figyelmedbe az Advent Risingot konzolon, minden bugja ellenére.
"a gt5 mennyivel szebb, mint a forza3"
Ez mit befolyásol játékélmény szempontjából?
"amíg fizikailag képtelenség a joy korlátai miatt sok stílusban újítani"
Szintén Advent Rising 😉
"ilyen téren való igényeidet a pc tudná kielégíteni."
Stratégiát és mmot mai napig pcn játszom.
https://hotshu.wordpress.com/
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
multiplatformokat meg ugyan miért ne lehetne szebbre megcsinálni, a sony nem áldoz pénzt arra, hogy megcsinálják, a microsofttal ellentétben, aki meg igen, hogy ne.
ha meg innovációt vársz, és nem grafikát, akkor kerüld el a konzolt nagyon messzire, amíg az egész leáldozott topic arról szól, hogy a gt5 mennyivel szebb, mint a forza3, amíg a jrpg-k megragadtak az snes játékok szintjén, amíg fizikailag képtelenség a joy korlátai miatt sok stílusban újítani, addig ilyen téren való igényeidet a pc tudná kielégíteni.
"Igen ott kezdõdik, hogy neki nem kell, hogy adott üzletág pénzügyileg rendben legyen, mert õ mindig is egész piacokat nyúlt le és általában ehhez nem kellett nagyon azon izgulnia, hogy honnan van pénze."
Nyilván egy egészséges és fenntartható politika a folyamatos veszteség termelése. Ezt a piac lenyúlást kérlek fejtsd ki. Én átlag emberként azon termékeket választom, ami számomra ár/érték arányba megfelel. Vagy most a pöttyös 2 pontos mikor megjelent akkor ellopta a maxi king piacát?
"Van és kész, alapvetõen a PC szoftvereibõl. Az õ alapelve, hogy még az se gáz ha bukik rajta valamennyit (Xbox üzletág 10 év alatt kb 6-7 mrd mínuszban van!), csak a kishuszár ne a konkurencia termékét használja. A jelen warezolói a jövõ potenciális vásárlói!"
Ez valóban így van, de minden vállalat érdeke, hogy a jövõben õt válaszd, tehát nem értem, hogy most miben különbözik a Sonytól vagy az Appletõl.
"A mostani nyomulásával hihetetlen károkat okozott a konzol piacnak."
Tényleg szar dolog a piaci verseny, nem is értem, hogy miért nincs mindenbõl csak egy fajta dolog, minek terhelik az átlag embereket több fajta ruhával vagy cipõvel.
"Egyrészt azzal, hogy egy hihetetlen ótvar minõségû hardverrel tudott bizonyos szempontból elsõ lenni, ezzel egyfajta szintet húzott."
Nyilván itt is az volt a cél, hogy minél nagyobb veszteséget csináljon magának és orrba-szájba szívassa a vásárlókat.
"Mot már nem pár százalékban, hanem pár tíz százalékban méri minden cég a hibás gépek arányát, mert megtehetik. Mert a M$ megtette és nem érdekelte mennyibe kerül a szervíz, de kiépített egy jól mûködõ szervíz hálózatot."
Ezt te se gondoltad komolyan, hogy nem érdekli az MS-t a szerviz költség, mely a haszon nagy részét felemészti. A jól mûködõ szerviz hálózat és support pedig elvárás a mai világban, legalábbis számomra.
"A többiek meg kénytelenek a hardveren spórolni, mert nincsenek csodák: adott vas, adott technikai szinten mindig ugyan annyiba kerül."
Kik spórolnak a hardveren?😊 A Nintendo, aki a legelejétõl nyereségesen adta a gépet vagy a két nagy akiknek mostanra már 0-ra jön ki a gép legyártása.
"A szoftver oldalról is, nem az volt a cél, hogy jobb minõséget csináljon mint a Sony, hanem, hogy az ne csináljon elég jót. Amit lehetett multisított, de amit lehetett magának megvásárolt exkluzívnak. A multi címek gyak a márka lealázását jelentik, mert ezeket a játékokat nem lehet adott platformra maximálisan optimalizálni."
A multiplatformok hátránya, hogy az x csak a dx9et támogatja ezért nincs értelme szebbre megcsinálni.
"Az igazi versenyt az exkluzívok jelentik, hiába szórakoznak vérpistikéék azon, hogy egy multicímen melyik verzióban hány pixelt tudnak megszámolni."
Valóban, de az átlag vásárló nem feltétlen ezeket nézi, az exkluzívok nem a casual réteget mozgatják.
"A kivásárolt/átállított/megvásárolt exkluzívok viszont hihetetlen károkat okoztak ezek ugyanis eléggé közepes szintet hoztak!"
A kettõ nem függ össze, ha egy játék szar akkor az nem attól van, hogy most épp kinek az égisze alatt vagy gépén jelent meg.
"El lehet mondani, hogy igazán minõségi cuccost adott platformra csak saját stúdió tud összehozni. Hiába adtak milliókat neves cégeknek, neves szakembereknek, azok összegányoltak csak valamit."
Sztem simán goty idén a batman és a vasperia is. Igen ezek multik, ha durva csak x-es gamet akarsz, akkor mondjuk last odyssey.
"Nos és itt jön az érdekes fordulat a sztoriban a M$-nek nem igazán vannak már fejlesztõ studiói. Annyira a másik fél lefogására ment, hogy nem tud mibõl lendületet venni. Olyan ez mint a közelharc, még szorít, még õ van felül, de ha figyeled, már ott a mosoly Kaz arcán!"
Ms jelenlegi belsõ studiói: 343 Industries (Halo); BigPark; Lionhead; Rare; Turn 10; Xbox Live Productions; Wingnut Interactive
Ez 7 studio, ha csak mindegyik kétévente egy új játékot produkál, az már bõven elég.
"Az új X-box egyelõre Hitler csodafegyverei szintjén van, mindenki beszél róla, senki nem látta, és csak egy Natált mutattak be, ami ügyes de önmagában nem fogja megfordítani a háború menetét."
Nincs új x, natal van, új x kérdésre majd 2 év múlva érdemes visszatérni, addig nincs és nem is lesz rá piaci igény.
"Generációs lépést az jelentene, ha egy CG film szintjén mozgó valósidejû kép megjelenítésre alkalmas hw-t adna ki valaki.
Jelenleg nincs olyan fejlesztés, ami ilyet egy konzol méretében tudna csinálni."
Picit próbáljunk már elszakadni a grafikától, egyáltalán nem biztos, hogy én egy cg filmszerû dologra vágyom. De még nincs igény újabb, "evolved" konzolokra.
Egy tanulmány a végére, mely inkább kitekintés, nem a fenti témához kapcsolódik.
https://hotshu.wordpress.com/
8D5P-TEBE-I7HJ SUPERCAR1.
AJ83-ADBE-G897 SUPERCAR2.
HEMI-5NBB-4HT9 SUPERCAR3.
9EJ7-GXB8-IEF8 SUPERCAR4.
B4EI-G3BX-DEGK SUPERCAR5.
3R7P-CTBM-F7XP SUPERCAR6.
X3DM-2BBD-M6ET SUPERCAR7.
HMNP-22BI-N6HE SUPERCAR8.
26PG-X6B2-I84E SUPERCAR9.
32N8-PHB3-RC8J SUPERCAR10.
ME4G-JBBG-8TBJ SUPERCAR11.
3FGF-73BR-FN8K SUPERCAR12.
Sajna amíg ezeknek a szutykoknak 10%-ban mérhetõ a meghibásodási aránya addig nem érdemes kockáztatni a garanciát.
Szerintem.
Decembere vásárolok magamnak egy ps3 slimet 😊)!!!
A kérdésem az lenne hogy külföldrõl vagy belföldrõl rendeljem a ps3-mat?Hol éri meg vásárolni?Ha külföldrõl éri meg, tudnátok adni külföldi oldalakat ahol kedvezõek.
Köszönöm a válaszokat!!!
<#nyes>#nyes>
Amúgy gratu a szerzeményeidhez, fáin a kard!
én is akarok venni egyet pár hónap múlva
kösz az infót
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Kb. egy hónapja vagy boldog ps3 slim tulajdonos😊 Vásárlásnál kicsit féltem mert 1-2 fórumban olvastam hogy a Sony költéség csökkentés miatt gagyin rakta össze az új ps3-at, de semmi problémán nincs vele se lefagyás vagy bármi ilyen probléma pedig most vasárnap is haverommal szint egész nap nyomtuk a FIFA 10-et. Az igaz hogy egész napos játék után elég meleg a borítása de ha jól tudom ezt használja hûtésnek tehát ez természetes…
nyko media hub jobbra, 3 usb, hátul 1-et foglal el, ps3 slim-hez tökéletes + van rajta sd kártya olvasó, pc-vel is megy!
<#nyes>#nyes>
Miért, mi baj vele?
most akarom a Resident Evil 5-öt megvenni, de elbizonytalanodtam, mi ez az Alternative Edition miben különbözik majd, mikor jön ki és teljes árban lesz vagy olcsóbban? Ti mit csinálnátok?
köszi elõre is!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
A legeslegelsõ menüben(Users) ott van a "Create New User".
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
bocsánat, hogy értetlen vagyok, de a network menüpont alatt nem találok New usert