PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psn id: Zholsta
Aztán ha barátságosabb lesz a 6. ára, akkor mehet.
The Ico & Shadow of the Colossus Collection pedig már intézõdik is, ezeket már korábban is láttam, és bitang jónak tûntek.
Megnézek egy trailert, csorog a nyálam.. Aztán megnézek egy gameplay-t, és elmegy tõle a kedvem. :/
Van most az 576-ban ez az Essentials akció, kettõt fizetek, hármat kapok.
Elsõ körben az egyik a God of War HD Collection lenne, ez ha jól tudom a God of War 1-2 foglalja magában.
Akkor ezzel lenne érdemes kezdenem a dolgot?
Meg akkor még nézegetek a többi között.
Pénteken jön meg a gép, addig megpróbálok pár jobb címet összeszedni.
PS2 HD klasszikusok közül Shadow of the Colossus, Okami szerintem kötelezõ darabok 😊
Plusz tehetsz egy próbát a Resistance-ekkel, Heavenly Sword-dal.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
kz2-3
heavy rain, beyond
the last of us
gt6 (ha telik rá, ne fáraszd magad az öttel, pláne ha nincs mindkettõre sok sok idõd)
infamous1-2
little big planet 1-2 (ill. ha a platformerekkel jóban vagy, akkor egy ratchet & clank részt is ajánlok beszerzésre, ha bejön akkor meg a többit is)
mgs4 (+elõdök, ha kimaradtak és érdekel)
god of war 3-4 (+elõdök, ha kimaradtak és érdekel)
Forza.
Egy Uncharted 3 jön vele, viszont nyilván elõröl akarom kezdeni, de ami leginkább érdekel elsõ körben, az a GT 5 lesz a Forza mellé beállítva, és a God of War sorozat.
Persze ez is az elejétõl kezdve.
Annyit tudok errõl, hogy vannak különbözõ kiadások belõle.
Honnan és melyikkel lesz érdemes kezdenem?
Aztán persze jöhet az Uncharted is.
JA igen, miket érdemes még beszereznem majd a géphez, leginkább persze az exkluzív címekre gondolok.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Valahogyan ismerõsöm csatlakoztatta a PS3-jához, és probléma nélkül tudtunk vele játszani.. Lehet, hogy resetelnem kellene...
Én vettekej fel friend-nek egyébként. ID-m : czchristmas
Arra tudjátok a megoldást, hogy hogyan tudom társítani a géphez a kontrollert?😛
Én Uncharted 1-en is akadtam.. 😄 Még 2014-ben is bõven megállja a helyét grafika terén, sõt van olyan mostani játék, nem is egy, ami még csúnyább is az UC szériánál. A ND-os srácok már a prevgen elején is évekkel elõrébb jártak képi világ terén.
Viszont ennek az Uncharted 2-nek milyen jó már a grafikája? Fõleg a havas részek. Hihetetlen. 2009-es játék, és csak lesek. 😄
(Mielõtt nekiálltam a játéknak végignéztem az elõzõ rész átvezetõit, hogy képben legyek. Így már tisztában vagyok mindennel. 😊 Valahogy az elsõ rész megvétele nem motivált, csak a sztori érdekelt.)
Visszatérve:
Én most vettem PS3-mat, nincs még egy hetes a gép. 55E-ért vettem, 320GB Slim, GOW 3, bontatlan Gow Asc, UC2, Killzone 3-mal. PS Plus pedig nyárig van rajta. HDD-n játék pl.: NFS Most Wanted, UC3, LittleBigplanet Karting, Grid 2, Payday...
Szerintem bõven megérte, bár szó, mi szó, alkudnom kellett egy kicsit ezért az árért.
Na de amiért leírtam ezt az az, hogy miért is vettem PS3-mat?
Mai szemmel nézve már nem erõs a gépem, de szeretnék multizni. Mindenképp érdekel a Battlefield 4, valamint a DESTINY. Nem szeretném e kettõt kihagyni.
A kérdés már csak az volt, hogy PS3 v.s. Xbox360.
PS3 lett az exklúzív címek, és az ingyenes multi miatt.
NAGYON nem bántam meg, hihetetlen jó, csak még viszonylag kevés a friend. :/
PC-hez vettem még anno egy PS3-as kontrollert. Ezt hogyan tudnám használni PS3hoz is? Hogy kell társítani?😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@Moby - Ha GTA 5-öt akar játszani valaki akkor nincs más választása, de számomra a GTA 5 nem olyan játék amiért konzolt vásárolnék. Megvan a játék, tetszett, de csak ezért nem vennék konzolt.
Amúgy az én "konzolvásárlós" játékom a GoW 3 volt. XD
Õ viszont szinte csak mmo-kat (és/vagy 100+ órás ûrcuccokat, álá X széria) játszik - nem beleõrült kockaként, abszolut csak kazuárként, az élvezetért. Erre meglátta a gta5-öt és leforrázta a hír, hogy ez csak konzol... és jött a karácsony és kapott bónuszt és ... a többi már történelem 😄
Hiába adok neki bármilyen játékot, legyen az akár az elvben számára vonzó világú (trailereire csettintett) Deus Ex Human Revolution, semmi. Pár órát nyomta és kifulladt. Neki semmit nem jelent egy Heavy Rain, Uncharted, MGS - írhatok bármit. Én persze ezt képtelen vagyok felfogni, de elfogadtam - legalább végre valami közöset is találtunk: a GTA-t 😊 Én hiába próbáltam megszeretni mmo-t, még sose ment. (õszintén szólva ez a fejlõdõs gtaonline se a világom, jobban bírnék klasszik játékmenettel való lõdözést coop vagy egymás ellen, de ennek is megvan a varázsa)
Forza.
Mér, van választása? 😄DD
Adversus solem ne loquitor
Neki megéri, mert jól szórakozik - ha együtt játszunk, akkor szórakoZUNK.
Szal nekem is megérte, h õ vett ps3at és neki is 😉 (én még nem vettem volna gta5öt, hiszen nincs rá idõm a pár óra online coopozást kivéve)
Forza.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tesóm akar nagyon konzolt magának,õ is csak egy játék miatt,emiatt is ajánlottam neki vagy egy régi boxot vagy egy pici slimet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem gondolkoztok kissé végletekben? 😄
Adversus solem ne loquitor
A generáció elején kicsit zsákba macska a konzol vásárlás, csak az elõdökbõl tudunk kiindulni, ezért van az, hogy egy új gyártó hátrányban lenne a Sony-Microsoft-Nintendo trióval szemben.
Személy szerint a jelenlegi árért én akkor vennék PS4-et, ha már lenne legalább 5 játék amit mindenképp végig vinnék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
psn id: Zholsta
50-ért már bárhol PS3-at kapsz, és akkor kb 99% hogy hibátlan gépet kapsz + nem tukmálják rád az olyan játékokat, amik nem érdekelnek 😊 Ja, és 12 gigás SS semmire sem elég.
Neked mennyit érne meg?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA 5
Crysis 3
FIFA 14
40-50-ért vesz az ember PS3-at aztán megveszi azokat a játékokat amik kellenek neki.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Valamint ezt esetleg nézted?
http://www.konzolokszervize.hu/servicelist.php?context=PS3SLIM&category=105