89387
PlayStation3
  • LeventeV
    Póbáld meg összekötni az USB kábelen keresztül a kontrollert a PS3-al.
  • BorzTej
    Joystick nélkül meg ugye a playstation használhatatlan. :/
  • BorzTej
    Sziasztok!

Tegnap a playstation 3mam minden ok nélkül meghibásodott. Be szeretném kapcsolni a Joystickot a PS Button-nel de nem kapcsol be. Ha magán a gépen indítom el a bekapcsolást elindul. 2 Joystickom is van és egyikkel sem indul el, ezért úgy gondolom valahol a Joystick és a gép közti érintkezéssel lehet gond. Tapasztaltatok már ilyet? Hetente portalanítottam, nem volt eddig semmi baja, szakszerűen kapcsoltam ki mindig főmenüből...

Várom a választ srácok!
  • Robi546
    Érdekes ez a Tekken Revolution,tegnap játszottam kb. 8:50 körül,Online -ba lementem 2 meccset azaz 2 játékos ellen majd megszakadt a kapcsolat először a játékossal aztán nem tudta feltölteni az adatokat mert "Network Problem",aztán PSN-ből is kijelentkeztetett,ma is ugyan ekkor játszottam 8:50 körül,megint ugyan úgy kidobott,PSN-ből is mintha elment volna net,de PC-n meg van netem,szóval érdekes mintha a játék végett lenne,holnap megpróbálom ugyan akkor tehát 8:50kor TDU2-vel hogy mit csinál.
  • LeventeV
    Viszont, ha biztos, hogy veszel PS3-at, akkor csinálhatsz PC-n most egy accountot, aktiválod rajta a PS Plust és szépen beteszed a letöltési listába a játékokat. Így mikor megveszed a konzolt, már lesz pár játékod rá.
  • bluesfool
    értem , köszönöm a segítséget .
  • Kongy
    Nem tudod letölteni, csak az adott havi játékokat. Viszont ha letöltöd az ehavi játékokat azokat jövő hónapban is játszhatod, még akkor is ha már nem a PS+ része, csak előre le kell tölteni, és ha van előfizud enged játszani. Visszafele viszont nem működik. Tehát pl AC3-at nem tudod letölteni, az már nem aktuális, de ha letöltötted volna mikor az volt, akkor most játszhatnád.
  • bluesfool
    Sziasztok,
    A segítségeteket kérném egy kérdéssel kapcsolatban , hogy a közeljövőben szeretnék venne PS3-at, mellé vennék egy ps plus tagságot , tudom azt hogy a tagsággal bizonyos játékokat le lehet tölteni , és addig lehet velük játszani amig le nem jár a tagság . Viszont a kérdésem az lenne hogy ha most aktiválnék egy ps plus tagságot, azzal a néhány hónnappal ezelőtti ingyenes cimeket is le lehet tölteni , vagy ez ilyen időszaki dolog ? A válaszokat előre is köszönöm
  • Robi546
    Na akkor úgy,de ott van hogy csak amerikaiaknak,nem tartott sokáig ez a dolog. :D
  • Evoluti0N
    Eddig se volt fizetős. Az Amazonon ingyenesen meg lehetett nézni és letölteni, de csak amerikaiaknak.
  • Robi546
    Nem sokáig tartott ez a fizetős Last of Us videó. :D Egyébként bele néztem,nagyon jó lett a videó,mindent bemutatnak hogy hogy csináltak,csak lehetne legalább angol felirattal mert megértem az angolt de a beszédet még nem annyira. :D
  • Neoncsoves
    nem tudom mennyire fontos az, hogy vezetéknélküli legyen a dolog. ha nem fontos, akkor egy olcsó kínai usb hangkártyával meg egy mikrofonnal meg lehet oldani a dolgot kb ~2000Ft-ból (ha ki-be kapcsolhatós mikrofont akarsz)
  • Evoluti0N
    Nah. Legálisan, ingyenesen megnézhető a The Last of Us doku.

• Robi546
    Köszi majd kipróbálom amúgy FIFA 14 -et játszottunk azt is lehet,ma reggel pedig lehúztam az ingyenes,teljes Tekken Revolution -t ahhoz képes hogy ingyenes,teljes játék tetszik,csak kevés benne a helyszín meg a karakter,de Onlineozni is lehet. :) Viszont azt 2 karral nem lehet játszani.
  • LeventeV
    Egyetértek.
  • The Protector
    Úgy vélem ez korekt ár és ez annak az ára,hogy valóban el is akarod adni.
  • Balyy
    Milyen bluetooth headset-et érdemes venni ps3-hoz? Mindegyik jó hozzá? Kicsit sokallom a 12k-t az official cuccért.
  • LeventeV
    Én is olyan 7-8000 forintra gondoltam.
  • The Protector
    7500Ft ért hírdetem,7K-ért már oda is adnám szerintem.Hiánytalan,karctalan stb......
  • LeventeV
    Mennyit kérsz érte? Csak azért, mert én is eladnám, s kellene valami viszonyítási alap. :D
  • The Protector
    Eladó GTA5.Ps3.Régi sg-s tagnak kedvezmény,ha ismerem.
  • shaddam
    Littlebigplanet? Szerintem azt lehet a demóval is
  • Robi546
    Márciusba ? :D
  • The Protector
    Hy.Vki tud mondani egy dátumot mikor jn a márciusi psplus frissítés?
  • Robi546
    Valaki tudna mondani olyan játék demót amit lelehet tölteni ingyenesen a Store -ból és lehet játszani két karral ? csak mert ma 1 órára jön a haver és kell valami játék. :D FIFA 14 Demót lehet játszani két karral ? Csak simán egy meccset,akció,lövöldözős,autós,és sport játékok érdekelnek ilyen Mortal Kombat,Tekken,meg ilyenek nem. Előre is köszi.
  • placido
    sziasztok olyan problémám van letölthető tartalommal hogy hiába fogadja el a sony a kártyám egyszerüen nem emeli le a tartalom árát és nem tudom meg vásárolni a tartalmat. valaki valami ötletet ha tud adni meg köszönném
  • Robi546
    Ez amúgy nagyon állat. :D Tegnap sikerült beüzemelnem a PS3 Media Servert,most már a PS3-on,WiFi -n keresztül tudok nézni képeket,videókat,filmeket és zenét hallgatni,és nem kell hozzá semmi eszköz csak PC,Router meg WiFi meg ugye PS3. :D Mert rátudok menni a meghajtóra és azon keresztül.
  • Robi546
    Nem fontos csak úgy kérdeztem. :D
  • Kongy
    Fogalmam sincs, de miért fontos ez? :D Ez max a PS4-nél volt fontos, legalábbis annak tartották, de igazából ott sem számít.. :D
  • Robi546
    Értem. :D Amúgy minden PS3-at kínában gyártottak ? Csak mert észrevettem a dobozán hogy Made in China. Vagy létezik eredeti PS3 ami "Made in Japan" ?
  • Kongy
    PS2-es HD klasszikusok többsége, pl a régi God of War-ok :D
  • Robi546
    Értem,tudsz mondani 1-2 ilyen játékot ami tényleg Full HD-ben fut ?
  • arty
    kb 5 játék renderel fullhdben ps3on :)

a TDU nem ilyen - 1280x720-at tud, azt skálázza fel majd a tévéd 1360x768ra. a dobozra, hogy mi van irva... semmit nem jelent :) ill. kb annyit, hogy fullhd tévén is lesz kép.
  • Robi546
    Még annyi hogy,a Samsung Plazma TV,előbb leírtam a pontos nevét,1366x768-at tud azaz csak HD Ready,viszont a Test Drive Unlimited 2 játékot amikor indítom kivan írva hogy "Game Required HDTV",a tokjára is csak 1080p van írva,ha HDMI-vel kötöm össze akkor kell mennie FullHD -be ha csak HD Readys,akkor is nem ? Esetleg mi lesz ha csak 1080p játékot indítom 768p -s TV-n ? Előre is köszi a választ.
  • Totti5
    990-1990 közt rengeteg kiváló film van, amiből lehet mazsolzáni. 0day filmek drágák. Ott ki kell perkálni az 5-6 ezret.
  • Robi546
    Majd ha át lesz rakva akkor megnézem pontosan milyen opciók vannak ott és leírom,majd hétfő reggel.
  • Robi546
    Értem,köszi szépen a segítséget. :) Szünetnek én is nagyon örülök. :D :)
  • arty
    nem ismerem ezt a típust, de ha odafigyelsz nem lesz gond
    - vedd kicsit lejjebb a fényerőt és kontrasztot játék közben
    - válassz olyan játékokat, ahol nincs nagy, fényes HUD - ps3 menüjét pl nem célszerű otthagyni huzamos (10-15+ percekre)
    - kapcsold be a beégés elleni védelmet (pontosan miket lehet?) és a játékmódot, a ps3at 720p-re állítsd
    - plazmáknak ÁLTALÁBAN alacsony az input lagja, de ez ugye modellfüggő

simán lehet, hogy túlzott az aggodalom és a tévé nem égne be, de nagyon helyes, hogy odafigyelsz a dologra! :)

irigylem az egy hetes szabadidőd :)
  • Robi546
    Na igen. :)
    Lenne pár kérdésem,szóval:
    Ezen a héten tavaszi szünet lesz,1 hét és erre a hétre a PS3-at átviszem a nappaliba a nagy plasma TV-hez (Samsung PS51D490,Plasma,130cm,NEM SmartTV),és az lenne a kérdés hogy nem gond a TV-nek ? Nem lesz a TV-nek baja,mivel ugye Plasma és nem jó ha sokáig van egy helybe a kép mert "beég",viszont a TV Menüben van rajta beégés védelem,illetve "Játékmód" és "Plug&Play" funkció,és hogy észrevehető lesz -e az Input lag ? Illetve a beégés elleni védelmet hogy állítsam majd be mert lehet állítani ott dolgokat. Előre is köszi a kérdésekre a választ,csak nem szeretnék a TV-ben kárt csinálni. :D
  • arty
    egen, nem olcso a bluray - de szoktak lenni gondolom arrafelé is akciok, leárazások, esetleg a nagy kedvenceket megérheti megvenni :)