PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multis kódok miatt mondom ezt, bár úgy hallottam, hogy pl a Beyondhoz is van valami kód.
Ezek a kódok mire jók? Mi hasznuk van? 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Középszerû játék, néhol ráadásul frusztráló is. GTA5 sokkal jobb lett. Mondjuk szerintem a Red Dead Redemption sem olyan jó, mint amilyennek beállítják. Nem egyszer ásítoztam játék közben...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Multiban még melyik játék jó PS3-mon? DESTINY-t azt mondjuk várom nagyon... Az egyik ok volt, hogy a konzolt megvettem.
@Kongy: A GTA 5 esetében a PS3 volt a fõ platform és ez azért látszik is. A játék baromira jól néz ki, szinte nextgen, TV-n távolról annyira nem tûnik recésnek. Az, hogy nem nextgenre adták ki az érthetõ, mivel annyi pénzt öltek bele, hogy nem hozta volna vissza az árát az új konzolokon. Az viszont lehetséges, hogy jön majd egy PS4-Xbox One felhavított változat.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nálam GTA5 egyszer se fagyott pl.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Az lenne a kérdésem hogy,karácsonytól meg van a PS 3 Super Slim,500GB-os,és elég sokszor lefagy,játék közbe vagy néha amikor lépek ki Store-ból,például Test Drive Unlimited 2-nél egyszer se fagyott,Gran Turismo -nál csak 1szer vagy 2szer,viszont legtöbbet GTA 5 -nél fagy,van amikor elindítom a játékot és az a töltõ képernyõ jön ki,piros,bikinis,szõke hajú csaj,telefonnal,és csak "Loading Story Mode" és akármeddig hagyom,nem tölt be csak azaz egy töltõképernyõ jön be és nem is váltogat,át tudom kapcsolni Onlineba meg vissza,ilyenkor kilépek játékból majd vissza,ha elindul akkor váltogatja a képeket töltés közbe a GTA V,eddig ez a játék fagyott,többször,ez nem lehet gond ? Mert mondom 1 hónapos lesz csak a PS3 Super Slim,hardveres gond nem lehet remélem,ezek ilyen játékban elõforduló bugok ?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://cronusmax.com
- 1 db Playstation 3 250 Gb, 4.53 FW
- 1 db Dualshock 4 Wireless Controller
- 1 db Playstation Camera
- 2 db Move Motion kontroller
- 1 db Move Navigation kontroller
- 1 db Heavy Rain
- 1 db The Last of Us
- 1 db Beyond Two Souls
Ma jött a gép, elugrottam, vettem egy GT5 Academy Editiont és egy GoW Collection 1-et.
És jövõhéten érkezik még a The Ico & Shadow of the Colossus Collection is.
A többit megpróbálom felhajtani használtban majd.
JA, a kontrollert hogy jobb tölteni?
Számítógéprõl vagy magáról a konzolról?
Gyorsabb egyik-másik, vagy teljesen mindegy?
UC3 multija is jó, de én nem kompetitíven szoktam menni, hanem co-opban. Elég jó móka.
-Nem jött be, maradok a single résznél. 😄
The Last of Us-nak milyen a multis szekciója?
Adversus solem ne loquitor