PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackfire001
Akármit mondtok, egész jókat mondanak a GTA 5-rõl, fõleg a multiról. A multi miatt csábító nekem. 😄 Bár még egy Fifa 14 is kellene.. Ajjj... :/ Az ilyen multis címekkel úgy vagyok, hogy jobb újonnan venni, az egyjátékos játékokat meg inkább használtan.
A multis kódok miatt mondom ezt, bár úgy hallottam, hogy pl a Beyondhoz is van valami kód.

Ezek a kódok mire jók? Mi hasznuk van? 😄
Kongy
Jó hasonlat. AC3 is egy üres valami lett, én 60%-ot adnék rá max. AC4-et a kalózkodás mentette meg, de nagyon egysíkú már az is. Kéne egy teljes reboot ennek a szériának, hogy ismét a teljes fényében ragyogjon, vagy csináljanak új Prince of Persiát!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
Az újdonság miatt lett túlértékelve.Jó a fizika benne stb...de amúgy egy szürke fos,nem lehet benne semmit sem csinálni.Olyan mint az AC3,csak utólag veszed észre mekkora egy kalap szar az egész mint egy AC játék.Félreértés ne legyen elmagyarázom.Mint AC játék egy kalap szar az egész,nincs lopakodás és pont az nincs benne ami miatt AC egy AC.Hogy kijött a Black Flag,egybõl mindenkinek változott a 3ról alkotott véleménye.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
+1

Középszerû játék, néhol ráadásul frusztráló is. GTA5 sokkal jobb lett. Mondjuk szerintem a Red Dead Redemption sem olyan jó, mint amilyennek beállítják. Nem egyszer ásítoztam játék közben...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LeventeV
Szerintem a GTA 4 a generáció legtúlértékeltebb játéka. Számomra botrányos, hogy Metacriticen a legjobb PS3-as játéknak van titulálva.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Totti5
Gta 4 rece volt, de az 5 semmivel sem jobban mint az átlag +átlagon felüli a kinézete.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Kicseszett jól néz ki, pláne ahoz képest h sandbox.

Forza.

The Protector
Recehegy?ülj messzebb vagy vegyél kisebb tv-t.Nekem 22colos pc monitorral nem volt recés,és amúgy a játék vmi gigabrutálan néz ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

blackfire001
Hát ha igazad van,a kkor érdemesebb lenne az extrásat választanom, mert 500ft-tal olcsóbb. 😄

Multiban még melyik játék jó PS3-mon? DESTINY-t azt mondjuk várom nagyon... Az egyik ok volt, hogy a konzolt megvettem.
Kongy
Szerintem benne van az összes DLC, meg több skin a fõszereplõ zoknigyereknek, de nagyon durva különbségek szerintem nincsenek.

blackfire001
Rendelés elõtt állok...
BF4 Deluxe editiont vennék, és úgy gondoltam hozzácsapok még egy játékot.
A LittleBig Planet 2 mellett döntöttem, barátnõvel talán élvezni fogjuk. A problémám az, hogy nem tudom mi a különbség ez a kettõ között:
EZ V. S. EZ
LeventeV
Nekem is sima Slimem van.
@Kongy: A GTA 5 esetében a PS3 volt a fõ platform és ez azért látszik is. A játék baromira jól néz ki, szinte nextgen, TV-n távolról annyira nem tûnik recésnek. Az, hogy nem nextgenre adták ki az érthetõ, mivel annyi pénzt öltek bele, hogy nem hozta volna vissza az árát az új konzolokon. Az viszont lehetséges, hogy jön majd egy PS4-Xbox One felhavított változat.

Kongy
Nekem nem szaggatott amúgy, frame-esések azért vannak, mert maga a vas már nem bírja. Viszont játékállást nem bírok visszatölteni, mert az örökkévalóságig tölti... 😄

DarkSector
nekem is, a jo hogy rühelllem gta-t

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor itt van a kutya elásva. Nekem Slim van.
Kongy
Királyság 😄 A mai világban már nem kell tudni optimalizálni ahhoz, hogy több millió darabot eladj egy játékból. Veszik akkor is, ha szemét. Rockszar. Amúgy én a helyükben meg is vártam volna a PS4-et, mert ahogy kinéz a játék prevgenen... hát... elég ha annyit mondok, hogy recehegy.

DarkSector
jó hir!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
A Super Slimet nem ajánlják GTA5-höz.Lehet olvasni a neten h a Superlimek vmi miatt utálják a GTA5-öt.Akadnak,fagynak stb....

Kongy
Nekem se konkrétan fagy, csak végtelenségig tölt.

Na azért ha Dashboard fagyás is van+játékok alatt akkor csak küldeném szervizbe ha már egyszer garis.
Nálam GTA5 egyszer se fagyott pl.
Értem,köszi a választ szóval akkor nincs gond,így már jobban érzem magam. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

LeventeV
Nálam a GT 5-el voltak problémák, az hajlamos volt a fagyásra.

Én se, de hallottam, hogy mások igen. Úgy tûnik, hogy szerencse kérdése, vagy nem tudom. Más játékoknál elõfordult már a kifagyás, de pont a GTA-nál, amire a legtöbben panaszkodtak, egyszer se.
LeventeV
Én nem találkoztam ezzel a problémával.

Kongy
Ez nem a PS3-ad hibája, a GTA V nálam is fagy.. 😄 Akármikor be akarok tölteni egy korábbi mentett állást, bejön a töltõképernyõ, majd mikor a második képet mutatja, egyszerûen megáll, bár a loading forog körbe-körbe, de a végtelenségig... szóval lehet kilépni a játékból, és újra...

Hali!

Az lenne a kérdésem hogy,karácsonytól meg van a PS 3 Super Slim,500GB-os,és elég sokszor lefagy,játék közbe vagy néha amikor lépek ki Store-ból,például Test Drive Unlimited 2-nél egyszer se fagyott,Gran Turismo -nál csak 1szer vagy 2szer,viszont legtöbbet GTA 5 -nél fagy,van amikor elindítom a játékot és az a töltõ képernyõ jön ki,piros,bikinis,szõke hajú csaj,telefonnal,és csak "Loading Story Mode" és akármeddig hagyom,nem tölt be csak azaz egy töltõképernyõ jön be és nem is váltogat,át tudom kapcsolni Onlineba meg vissza,ilyenkor kilépek játékból majd vissza,ha elindul akkor váltogatja a képeket töltés közbe a GTA V,eddig ez a játék fagyott,többször,ez nem lehet gond ? Mert mondom 1 hónapos lesz csak a PS3 Super Slim,hardveres gond nem lehet remélem,ezek ilyen játékban elõforduló bugok ?

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

kirol
Köszi!

Tök véletlenül akadtam erre a gyöngyszemre és jaj, de jó, hogy ráakadtam tök véletlenül. Igazi oldschool fíling, gyönyörû grafikai megvalósítással, nagyszerû játékmenettel, jó zenével és fantasztikus hangulattal. Imádom.
Én 70ezret mondanék így hirtelen de felnézel v.mi adok-veszek oldalra utánanézel és beárazod magadnak
Nah, megtaláltam, elvileg ezzel még xbox one-on is lehet használni a ps4 kontrollert:

http://cronusmax.com
Van egy olyan third party kiegészítõ, ami teljesen kompatibilissá teszi a ds4et ps3-mal, pc-vel és talán még xbox360-nal is, de sajnos a nevére nem emlékszem
kirol
Azt elírtam DS3 akart lenni. 😊
De kb. mennyiért?

Kongy
DS4 csak NAGYON kevés játékkal kompatibilis, de az XMB-n tökéletesen mûködik.

Nem tudom kb.,de a Dualshock 4 állítólag nem minden játékkal kompatibilis,ha van hozzá Dualshock 3 Kontroller is akkor elég jó áron szerintem,mert ez már tényleg majdnem egy "Full Pack" 😄,Játékok,Move,DS4 Kontroller,PS Camera

Tibi7
USB-n mindenhol ugyanannyi idõt vesz igénybe egy feltöltés. Tehát mindegy.
kirol
Szerintetek mennyiért lehet eladni az alábbiakat? Alig használt, tényleg csak a húzóneveket vittem rakja végig. Nincs buherálva, eredeti játékokat játszik csak le.

- 1 db Playstation 3 250 Gb, 4.53 FW
- 1 db Dualshock 4 Wireless Controller
- 1 db Playstation Camera
- 2 db Move Motion kontroller
- 1 db Move Navigation kontroller
- 1 db Heavy Rain
- 1 db The Last of Us
- 1 db Beyond Two Souls

blackcalibra
ID-m tubusz81, aki úgy gondolja, nyugodtan felvehet ismerõsnek, még csak mai a gép, így még egy ismerõsöm sincs.
blackcalibra
Köszönöm a múltkori tippeket/segítséget!
Ma jött a gép, elugrottam, vettem egy GT5 Academy Editiont és egy GoW Collection 1-et.
És jövõhéten érkezik még a The Ico & Shadow of the Colossus Collection is.
A többit megpróbálom felhajtani használtban majd.
JA, a kontrollert hogy jobb tölteni?
Számítógéprõl vagy magáról a konzolról?
Gyorsabb egyik-másik, vagy teljesen mindegy?
Kongy
TLoU-nak nem rossz, ha normális emberekkel játszol.

UC3 multija is jó, de én nem kompetitíven szoktam menni, hanem co-opban. Elég jó móka.

blackfire001
Uncharted 2-õt végigvittem, gondoltam kipróbálom ezt az Uncharted 3 multit.
-Nem jött be, maradok a single résznél. 😄

The Last of Us-nak milyen a multis szekciója?
Kongy
Hehe, szegény Johnny.. 😞

GTA V teljesen független sztori. Lesz 1-2 aprócska utalás korábbi részekre, szereplõkre, de ez tényleg csak arra jó, hogy kedvezzen azoknak, akik játszottak a korábbi részekkel. Azonban emígy minden világos és érthetõ lesz.
GoW szerintem is érdemes végig vinni! Én most vettem meg a Media Markt Webshopjában a GTAV-t, remélem ott nem lesz érezhetõ, hogy pár részt kihagytam!Ha jól tudom, ott független a story! Azt hallottátok, hogy ezen a PS Now-n most a GoW volt játszható? Már kipróbálnám 😄
Moby
Én már a háromtól nem volt leborulva. Grafikában okés, de kb ennyiben ki is merült. Én már abban láttam, hogy nincs tovább hova. Aztán erre az ascension rá is tette a plecsnit. Az elõzõekkel jobban szórakoztam. A két psp-s részben meg kimondottan érezhetõ volt, és üdítõen hatott, hogy nem a SMS csinázta.

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Gyerekeek... azért a 3-hoz képest felejthetõ alkotások.

The Protector
Csatlakozom.Iszonyat jók lettek minden téren.Ráadásul ha nem viszed végig a psp-s részeket akkor a sztori is kevesebb lesz.

Moby
>Annyira nem nagy érvágás, ha kihagyod õket.

Nemigaz. Kurvajók!

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Igen, az elsõ a GoW 1-2-t tartalmazza, a Volume II pedig a PSP-s részeket. Utóbbiakat szerintem ráérsz a 3-4 után is kitolni. Annyira nem nagy érvágás, ha kihagyod õket. Viszont GoW 1-2-t mindenképp játszd végig a 3 elõtt, mert erõsen összefügg a sztorijuk. Csak ugye annak fényében kell ezekkel játszani, hogy nem a mai standardekhez mért látványvilágot kapsz a PS2-es HD portoktól.

A God of War-t igen, mindenféleképp kezdd az elsõ két résszel. Azok is nagyon jók és a történet is sokkal világosabb, ha nem hagyod ki õket.
arty
csak azért mondtam a gt6-ot, mert brutális átfedés van gt5-6 közt, ergo ha az öttel kijátszod magad, a hatnak kevesebb az értelme/talán idõ sincs ennyi autókázásra

ha meg veszel egy autóst, abból vedd a legjobbat és "le van tudva az autóstéma ps3on" 😊

Forza.