89387
PlayStation3
-
#87742 +1 Jake Gyllenhaalt alapbol birom :D -
Robi546 #87741 Rendben,köszi a választ. -
El Gigante #87740 igen -
Robi546 #87739 Március 13-án premier. :) Áprilisban megyünk moziba,ha jó időben lesz (dél körül) akkor lehet megyünk arra. :D
Na jó OFF vége.
Egyéb kérdés: ha PS Storeon van kb. 20 euróm akkor a PS 1 játékot letöltök (Storeból) az el fog futni a PS3-on ? -
#87738 prince of persiat kimondottan bírtam -
El Gigante #87737 Igaz, trailer alapján kellemesnek ígérkezik! -
#87736 A Need for Speed pl mindjárt itt van :) -
El Gigante #87735 Már annyi játékból készül film de még egy sem jelent meg. -
Evoluti0N #87734 The Last of Us film készül. Csak nekem van rossz előérzetem? -
#87733 Darks Souls?Találó. -
#87732 Tehetsz rá bármit, ahogy tetszik. :D -
Evoluti0N #87731 Tegnap végeztem a Bayonettával. Normal nehézségen természetesen. :) 12 óra 56 perc volt. Miután belejöttem, már nem is volt olyan szörnyen nehéz. Nem azt mondom, hogy könnyű volt, de pont megfelelő mennyiségű kihívást biztosított. Az utolsó boss nehézségét is jól eltalálták. -
El Gigante #87730 tök régóta ez a hátterem, van rajta egy dark souls felirat is:D -
#87729 Minőségi háttérkép, nekem tetszik....nagyon állat.
-
#87728 Max 55-60 ezret kérnék érte. Ennél többért nem hiszem, hogy elviszik. -
Bujden91 #87727 Sziasztok, lenne kedves valaki beárazni a ps emet? Ami van 1 éves supersilm 500gb 2 sony "kar" motion pack 2 db "tölcséres fagyival" cd nélkül, és motion gun. Előre is köszönöm. -
#87726 Fel kell őket oldani.
Ha játszod a Legends pályáit és összegyűjtesz egy bizonyos számú Lumot (ha jól emlékszem íígy hívják ezeket a sárga dolgokat) akkor kapsz egy Lucky kaparós sorsjegyet. Ha azt lekaparod és összegyűlik 3 Origins portré, akkor feloldasz egy Origins pályát. Így a Legends végigjátszásával feloldható az Origins pályák első szakasza. Azután az Origins pályákat kell végigvinni, ott kapod a Lucky sorsjegyet és onnan oldod fel a második szakaszt. -
masoma #87725 ó erről nem értesültem. nagyon köszönöm! amugy alapból benne vannak, vagy fel kell oldani őket? -
#87724 Inkább a Legends-et ajánlom. Egy az egybe megvan az összes Origins pálya benne, csak a "story" hiányzik, de azt két sorba le lehet írni. -
masoma #87723 ha valakinek van megunt rayman originse és megválna tőle küldjön privbe üzenetet. köszi -
Evoluti0N #87722 The Last of Us: Left Behind "Hogyan készült?" videó. Ez is elég spoileres a másfél órás dokuhoz hasonlóan, szal azoknak ajánlott megnézni, akik végigjátszották már a DLC-t.
-
#87721 Nincs semmi gond a balanszal. Ezekinek a játékoknak easyn semmi értelme. Normalon pedig azt a nehézséget adják ami elvárható a stlustól, amivel bárki el tud boldogulni ha kitartó. Egyszerű a képlet, a kombókat jól kell használni és megvan a siker. Itt van ritmus, van koreagráfia amit követni kell, ami adja a játékélményt. Egy FPSnél tudod hogy kell célbaklikkelni, egy ilyen h&snél nem tudod, ezt be kell végni, gyakorolni ki kell alakítani az egyéni stílusodat, amit a rengeteg kombó tesz lehetővé. -
Evoluti0N #87720 Hát eléggé el van balanszolva. Ahelyett, hogy csak valamivel kevesebbet sebeznének az ellenségek és én többet sebeznék nekik, feleannyi van belőlük, brutálisan gyorsan halnak és alig sebeznek, valamint támadások közben automatikusan lövöldözik a cipőjén lévő fegyverekkel a csaj, amivel még gyorsabban kinyírja az így is könnyen hulló ellent. Lehet, hogy vannak még durvább könnyítések, nem sokat nyomtan easy-n, inkább visszaraktam "szenvedő" nehézségre. -
#87719 Azt én aláírom, hogy egyedi, de nekem túl groteszk szürreális már. Pl a most megjelent Thief hangulata meg világa nekem sokkal jobban bejön. -
Evoluti0N #87718 Nekem nagyon bejön a stílusa. Elég elmebeteg és egyedi és ahogy olvastam eléggé megosztó.
@Arty
"k. nehéz - azon azért meg vagyok lepve, h neked is."
Hehe. Hát, ami azt illeti nem vagyok kiemelkedően jó h'n's játékokban, vagy mi az ilyeneknek a neve. Vicces, hogy bejönnek az ilyen típusú játékok, de ugyanakkor elég béna is vagyok bennük. -
#87717 Én nem akartam anyázni, easyn vittem végig. Ha egyszer meghaltam az egész játék alatt, akkor sokat mondok :D Maga a játék elment, annyira nem tetszett, nem fogott meg ez a stílus. -
#87716 respekt -
#87715 Umbra Witch
Complete all Chapters on Normal difficulty.
20 Elérve ekkor: 2010.10.23.
:) -
Robi546 #87714 Igen,Super Slim,köszi a választ. -
#87713 normálon?! :O -
#87712 Hót béne vagyok a kombók megtanulásához ( verekedős játékokba bárki lealáz ), de a Bayonettát végigvittem. Voltak nehezebb részek aahol sokat kellett tökölni, és 1-2 speckó alapszörny volt a legszopatósabb benne. -
#87711 ismerősnél egy pályát próbáltam, valami nagy víziszörnyet kellett VOLNA lenyomnom, de nem ment :(
k. nehéz - azon azért meg vagyok lepve, h neked is.
és azok alapján, amit írsz, jól el van balanszolva a nehézség :((( -
Evoluti0N #87710 És átraktam easy-re, de azon meg olyan könnyű. hogy félkézzel, csukott szemmel is végig tudnám játszani. Olyan, mintha a normal és az easy között hiányozna néhány nehézségi fokozat. Szóval inkább visszaraktam normal-ra és így igaz, hogy néha szenvedés, de legalább van benne kihívás. Elég rosszul lőtték be a nehézségi szinteket. -
#87709 Fogsz még bőgni eleget,majd meglátod:) -
Evoluti0N #87708 Elnézést a kifejezésért, de a GoW után a Bayonettával vért fosok. Ehhez képest a GoW gyerekjáték. Olyan brutálisan nehéz néha, hogy majd elsírom magam. -
#87707 Ha Super Slimed van, akkor azt ha leszeded, oda jön a hivatalos Vertical Stand. Oda kell becsavarozni.
Szerintem csak párosítási gondok vannak és semmi komoly. -
Robi546 #87706 Az igaz mondjuk.
Egyébként mire van a PlayStation 3 konzol oldalán (jobb vagy bal,attól függ honnan nézzük de ha előről akkor bal),a fekete kis PS gomb vagy mi az,körbe van benne a konzol oldalán ? Hard Reset vagy csak szimpla logó ? -
#87705 De attól még elvileg USB-n keresztül kéne menjen, nem? -
Robi546 #87704 Lehet hogy a PlayStation 3 alaplapján hibásodott meg a Bluetooth,vagyis ami érzékeli a kontrollert. -
BorzTej #87703 Próbáltam. Első dolgom volt, de az sem működik..