PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
ÚGY ÉRTEM HOGY OTT TÖK MÁS A FESZÜLTSÉG MEG MINDEN?
NEM MÛKÖDNE ITTHON...VAGY ÁTALAKÍTÓVAL ESETLEG...
SZERINTETEK JÓ ÖTLET KINNTRÕL RENDELNI?
elõre is kösz a választ
PS3 250gb PSN ID: olishort1
nyilván tartsd meg
nekem van x-em is és ps3-am is
így kerek
ne mond már, hogy nem tolnál egy fable-t, gears of wart vagy esetleg bekukkantanál a halo univerzumba
de lehet hogy nem tolnál😞 akkor nem szoltam
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
És nem álreg,ha visszaolvasol akkor láthatod h már irkáltam egy párszor + ferrari challange beta keyeket is osztogattam.<#idiota>#idiota>
Szóval,kell box vagy nem kell box?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Szerintetek megtartsam vagy inkább adjam el? Kell egy ilyen ps 3 mellé?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Plusz 1250,- a futárnak nekem már nem éri meg.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mit csináljak vele?
Ha meglátja a ps3-om akkor szerintem elkezd sírni..
<#miaz>#miaz>

www.digimomentsvideography.com
Sajna mindig az elején, kezdõponttól kell kezdeni a pályákat, ez van, de ettõl szép a dolog.😄
Gondolom akkor érdemes visszatérni ezzel a binding gyûrûvel, ha kipottyant valahonnan egy jó cuccos/legyõztél valami nagy bosszt és nem akarod magad visszaküzdeni, de mennél a köv pályára.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
van vmi nexus bind tárgyam de azt írja akkor elvesztem az összes soul-t ha visszarak a nexusba, akkor meg mi értelme van?
thx
ne várjunk tõlle gondolkodtató részeket mert a valósághoz nincs köze ez nem egy realisztikus játék.Egyszer végigtolod akkor ütõs esetleg kétszer aztán jöhet a multi.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem nagyon show jellegû az egész. Olyan mint egy színes szagos hálivúdi akciófilm, még ha jobbak közül való is, valami Tom Clancy adaptáció (bár azok szerintem pont xarok, na mindegy).
Sztori, 100000X lerágott csont.
Minimálisan kellett volna csak a zagyat megeröltetni.
Nem hiszem, hogy az utóbbi években bármilyen orosz is képes volt keresztbe tenni az amcsiknak, ellenben pl. a kínaiak meg szénné szopatják õket: kémkedés, magas yüan árfolyam, fegyverszállítás palesztinoknak, akárkinek stb.
Ráadásul az egész 6-7 óra!?
Grafika, kb mint a legutóbbi COD4 PC-s patch, szal szép, de semmi különös.
Az onlájn multiban még bízok egy kicsit.
Majd platinumban megveszem, talán.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
demons souls meg attól marha izgalmas, hogy nincs mentés. egyszerû ötletek a legjobbak mindig. meghalsz kezded elõrõl a pályát, az összes ellen újraéledve és az elhasznált gyógyítófüvek is fogynak. ráadásul a tutorial végén meghalsz és kapásból 50% HP-val tolhatod. jó játék 😄 na megyek vissza, kísértem még kicsit a sorsot 😄
na majd ma letesztelem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ez a demon's souls meg beszarás milyen durva
Vagrant Story....hallottam róla sok vegyes véleményeket, érdemes kipróbálni? Megállja a helyét a square féle jrpg felhozatalban amit anno ps1-en kínáltak?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
PS3-at veszek majd decemerben és mellé majd veszek Eyepet-et a gyereknek. Az Amazon-on már kapható de a Shop.to-n elvileg olcsóbb lesz -igaz nem sokkal- kamerával együtt 10ezerbõl kijön majd.-érdekes, hogy itt még csak elõrendelés van. Be is regisztráltam mert itthon tuti nem kapom meg ennyiért. Nem olyan sûrgõs a dolog de azt szeretném megkérdezni, hogy az aktiváló emil milyen hamar jön meg?
2 hete rendeltem gameplay-rõl, amit múlt kedden adtak fel és még sehol... <#szomoru1>#szomoru1>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10