PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letöltöd a Store-ról. Az ára változó.

Papesz

LEHET USA-BÓL RENDELNI PS3-MAT?
ÚGY ÉRTEM HOGY OTT TÖK MÁS A FESZÜLTSÉG MEG MINDEN?
NEM MÛKÖDNE ITTHON...VAGY ÁTALAKÍTÓVAL ESETLEG...
SZERINTETEK JÓ ÖTLET KINNTRÕL RENDELNI?
elõre is kösz a választ

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy míly módon és mennyiért lehet letölteni ps3-as DLC-ket, és honnan lehet leszedni ezeket? A válaszotokat elõre is köszönöm! 😊

ThugEdge
na ne fárasszál már
nyilván tartsd meg
nekem van x-em is és ps3-am is
így kerek
ne mond már, hogy nem tolnál egy fable-t, gears of wart vagy esetleg bekukkantanál a halo univerzumba
de lehet hogy nem tolnál😞 akkor nem szoltam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ha rendelek 4 db játékot azt is 1250-ért hozza ki a futár? Nekem is kell meg havernak is.
predator0
(Dobd be a boxos, loáldozott topikba, hátha valaki ráharap.)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Banano
pf <#hehe>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
Kell, de csak mert megsajnáltalak. Mennyit fizetsz? 😄DDDD

Banano
Pólus Center - Cod mw 2 launch party. link
És nem álreg,ha visszaolvasol akkor láthatod h már irkáltam egy párszor + ferrari challange beta keyeket is osztogattam.<#idiota>
Szóval,kell box vagy nem kell box?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
Egyáltalán hogy a francba nyertél egy ilyet? Direkt csináltad, hogy keltsed itten a feszültséget (szerintem). Tuti valami álreg vagy... 😄

Banano
<#idiota>
Szerintetek megtartsam vagy inkább adjam el? Kell egy ilyen ps 3 mellé?

Akkor buktuk(Te is, én is <#rinya>)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

cloud.strife
Gyõri átvétel..... 😊

www.digimomentsvideography.com

Bp-en személyesen át tudok venni egy Grid-et?

Plusz 1250,- a futárnak nekem már nem éri meg.

EmThor
EU-nak, ost + artbook, a sima 35£, ennek még nincs ára, 2010.01.08.
Day 1.

balla27
sziasztok!az lenne a kérdésem,hogy ez a ferrari challenge tényleg annyira rossz játék?

Adi
úgy látszik ezt senki se tudja?😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Karez
Ha gondolod akár nekem is adhatod. <#idiota>

Banano
Tegnap nyertem egy ilyen box-ot :
Mit csináljak vele?
Ha meglátja a ps3-om akkor szerintem elkezd sírni..
<#miaz>

deep
Mind a 3 féle?😄
cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

EmThor
EmThor
kösz, hát így szopás, de ahogy halad az ember, látja, hogy már csak 1-2 útvonal volt ahol nem járt

ma kezdtem, egyelõre van egy nagy híd, 2 íjásszal és egy sárkány csap le, másik ahol nem voltam egy piros szemû lovag lándzsával, kurva nagyon üt

NEXUS6
Ahogy én tudom, nem lehet cuccost eladni csak tárolni, vagy eldobni.
Sajna mindig az elején, kezdõponttól kell kezdeni a pályákat, ez van, de ettõl szép a dolog.😄

Gondolom akkor érdemes visszatérni ezzel a binding gyûrûvel, ha kipottyant valahonnan egy jó cuccos/legyõztél valami nagy bosszt és nem akarod magad visszaküzdeni, de mennél a köv pályára.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
mester, demons soulsban hogy lehet fegyvert eladni? és olyat lehet, hogy pálya közben bemegyek nexusba kereskedni, majd vissza ahol voltam? vagy mindig vissza kell mászni a pálya elejére?

van vmi nexus bind tárgyam de azt írja akkor elvesztem az összes soul-t ha visszarak a nexusba, akkor meg mi értelme van?

thx

Szerintem akik megvették tudták hogy mire számíthatnak.A cod sorozatnak mindig is ilyen filmszerû pörgõs játékmenete volt.Ami nagyon sok embernek tetszik.
ne várjunk tõlle gondolkodtató részeket mert a valósághoz nincs köze ez nem egy realisztikus játék.Egyszer végigtolod akkor ütõs esetleg kétszer aztán jöhet a multi.
Alien!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Biztos van bene egy csomó jó dolog, meg szép is, de valahogy nem fog meg.

Nekem nagyon show jellegû az egész. Olyan mint egy színes szagos hálivúdi akciófilm, még ha jobbak közül való is, valami Tom Clancy adaptáció (bár azok szerintem pont xarok, na mindegy).

Sztori, 100000X lerágott csont.
Minimálisan kellett volna csak a zagyat megeröltetni.
Nem hiszem, hogy az utóbbi években bármilyen orosz is képes volt keresztbe tenni az amcsiknak, ellenben pl. a kínaiak meg szénné szopatják õket: kémkedés, magas yüan árfolyam, fegyverszállítás palesztinoknak, akárkinek stb.
Ráadásul az egész 6-7 óra!?

Grafika, kb mint a legutóbbi COD4 PC-s patch, szal szép, de semmi különös.

Az onlájn multiban még bízok egy kicsit.
Majd platinumban megveszem, talán.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
6h 50p-et írtak legutóbb, nehézségi fok nem ismert... de ezekben a mentésekben nem szokott benne lenni az újrakezdés, csak a tiszta játékidõ, szóval... talán icipicit hosszabb lesz mint a 2. rész. remélem nemsokára hívnak, h mehetek érte

Smuge
Ezt hívják hypenak , messze nem olyan nagy szám mw mint ahogyan sokan állítják.

EmThor
persze mert ez multiplatform, az unch2 meg ps3-as és a gametrailers nyíltan elfogult (õk maguk mondták)

demons souls meg attól marha izgalmas, hogy nincs mentés. egyszerû ötletek a legjobbak mindig. meghalsz kezded elõrõl a pályát, az összes ellen újraéledve és az elhasznált gyógyítófüvek is fogynak. ráadásul a tutorial végén meghalsz és kapásból 50% HP-val tolhatod. jó játék 😄 na megyek vissza, kísértem még kicsit a sorsot 😄

Alien!
boritékolható volt....btw az ign: grafika:10 hang:10 ami csak azért érdekes mert az Uncharted 2 hangjába,ami magasan a generáció legjobbja is bele tudtak kötni(9,5)...ebbe nem.

na majd ma letesztelem.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Akkor Alien! jól tippelt, nem gond a rövid szingli.

EmThor
b+ lelõtték a PSN-t? mondták h karbantartás lesz, de játék közben nem volt vicces, egyszercsak kidobott a fõmenübe (demons souls)

EmThor
Gametrailers 9.5 pontot adott a MW2-re, Eurogamer 9\10-et

EmThor
PS1 alap állítólag, USA store-ra is remélem jön. Hát a Yakuza kenzan-ból viszont kimaradtunk 😞

Ez a demon's souls meg beszarás milyen durva

Karez
Yakuza 3: Ez elég örömteli hír hogy gyün angol felriattal is a játék. 😊 Anno az 1.része nem nagyon mozgatott meg, a 2.rész már valamivel jobb volt, lehet a japán szinkron miatt még jobban élveztem is mint az 1.részt . De a 3.rész elõzeteseibõl is ordít hogy ez egy végtelenekig jól összehegesztett cuccos. Csak kár hogy március környékén jön, mikor annyi de annyi jó játék jön mellette :S (asszem márciusban újra beüt a válság szele...)

Vagrant Story....hallottam róla sok vegyes véleményeket, érdemes kipróbálni? Megállja a helyét a square féle jrpg felhozatalban amit anno ps1-en kínáltak?

EmThor
EmThor
vagrant story héten PAL store-on <#wilting>

Adi
Srácok a ps3 slim egyik változatára se lehet linux-ot tenni?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ízlések és pofonok, nekem speciel nem jön be a multija (van egy eladó tökéletes állapotban -.-)

Mnemomic
Köszi. Elvileg már aktiváltam is igaz utána-miközben töltöttem a kártya adatokat- kaptam levelet, hogy nem aktiváltam magamat de egyelõre nem foglalkozok vele. Pénzt már vontak 1 eurot gondolom az ellenõrzés miatt. Ahogy nézem fontban érdemesebb vásárolni.

predator0
Nem emlékszem rá, hogy heteket kellett volna lenni, max. pár óra, de szerintem nekem azonnal a postaládámban volt.

Mnemomic
Na közben meg is jött 😊

Mnemomic
Hi!

PS3-at veszek majd decemerben és mellé majd veszek Eyepet-et a gyereknek. Az Amazon-on már kapható de a Shop.to-n elvileg olcsóbb lesz -igaz nem sokkal- kamerával együtt 10ezerbõl kijön majd.-érdekes, hogy itt még csak elõrendelés van. Be is regisztráltam mert itthon tuti nem kapom meg ennyiért. Nem olyan sûrgõs a dolog de azt szeretném megkérdezni, hogy az aktiváló emil milyen hamar jön meg?

predator0
Lehet pont olyan postást fogtál ki, aki nem csak simán kibontja, végigtolja, visszafóliázza, hanem a trófeákat is kiszedi belõle. Az kb. plusz 1-1,5 hét.

EmThor
múlt szerda óta ennyi, 23£ gameplay-en, még 1 vagy 2 napig.

2 hete rendeltem gameplay-rõl, amit múlt kedden adtak fel és még sehol... <#szomoru1>

zzeN
Brütal Legend GAME-en csak 25£, vagy ez csak nekem új?😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Veteranon kezd kezdeni😊 úgy az igazi. 1-2 lövés és halál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem kell betojni nem olyan rövid aza kampány rész. Én most küzdöm másodszorra de már Hardon és sokkal lassabban tudok haladni, pl braziliás rész rióban na az durva ott akkor van mentés ha fedezékrõl fedzékre mész és nem sietsz mert különben nem ment a játék és ha meghalsz akkor mehet elõrõl (én igy vettem észre). Egyébként hardon már jó pár napja nyuzom és igaz hogy mindjárt vége de a 8-9 óra simán meglesz benne, a mulitit meg még nem próbáltam de biztos hogy megint atomkirály lesz.