PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
A hétvégen elõszedtem az elsõ rész szinglijét, öcsém akarta megnézni. Valami hihetetlenül primitív. A KZ2 óta nem játszottam vele.

A KZ2-nél végül is be voltak szkriptelve, hogy mikor jönnek a támadási hullámok, de 2 egyforma szitu így sem fordult elõ.
Itt meg mész, befordulsz, csákó meg mögötted felbukkan.

Mindíg.

Elõszõre, hú azt a qrva annyaát! Pláne, ha meghalsz.
Másodikra már ciki, így 2009 telén.

Ha ez a rész is ennyit tud, akkor nevetséges, hogy egy ilyen gémet ennyire hájpolnak.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Adi
Hi! Azt szeretném kérdezni, h a slim és a "régi" gép között milyen különbségek vannak?
Mondjuk azt olvastam, h a slim hûtési problémákkal küszködik, a külseje nem olyan szép fényes mint a régié és rendes gomb van a blu ray tálcának.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

tarti19
Ne parázz, ha platinára gyúrsz lesz 30-50 óra is a single részben😛
1-2 lövés fekszel😄 AI pedig nem kegyelmez😛

Alien!
hát 9,de ott a veterán megsz*pat rendesen,az elite meg méginkább....mert ott az AI is a helyén van...
a multija pedig nagyon penge,csak szokni kell!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

deep
Kezdd hardon. Mindjárt lesz az 20 óra is😄
A killzone2-nek 8 óra a játékideje? Csak azért kérdem mert nemsoká megszerzem.Azt hittem hogy hosszabb a single.Na mindegy.Azt hallottam hogy a multija nagyon jó.Ez tényleg igy van?
Alien!
ne következtess,tényleg rövid sajnos:

"so anyways mw2 on verteran is really easy, the difficulty has bein reduced alot, mainly due to the a.i not using grenade as much and the riot shield gives you to much protection, it only tock us 6 hours to finish it on veteran. still over all its a great game and the story mode is great and IMO its the best COD game ever."

persze,nagy adagban kapod az adrenalint,de kb ugyanúgy mint a KZ2-ben...mégis azt szarrá fikázták a 8 órás single miatt...a 6 az nagyon kevés...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nah csak lemaradt a lényeg, szóval:

Shopto-n a X-men wolverine és a Batman dark knight csak 6 font BLU-RAY-en! <#email>
Igaz magyar vonatkozás ezeken nincs.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sippie
jah... majd karácsonykor le megy az ára, ha meg nem akkor késõbb kell megvenni. Aztán majd csak leesik nekik a tantusz.
Shopto-n a X-men wolverine és a Batman dark knight csak 6 font! <#email>
Igaz magyar vonatkozás ezeken nincs.

Értelmes FPS-ben miért nem gond ha rövid a történet?

nem az a gond, hogy nincs benne hosszú single, értelmes fps-ben nem ezen van a lényeg. a vicc, hogy durván prémium árazása van. de azért nyafognak a warez miatt.

Akkor nem hibáztam nagyot amikor 4 órás szinglit jósoltam...
Még megvárok pár értékelést, azonban 10 órás szingli alatt még platinumban sem szerzem be, kaphat akár 10 pontból 11-et.

Gusztustalan amit mûvelnek, történet nem kell csak pár multitérkép, aztán lehet kiadni. Simán lepontoznám, lehet bármilyen grafika, bármilyen kézreálló irányítás.<#levele>

Lehet szidni az mw2 rövid single részét de nekem nem sok játék nyujt olyan filmszerû pörgõs játékélményt mint a cod.A multi pedig nagyon fasza és ennek a játéknak azért ez az erõssége.Az tény hogy csak a single miatt nem venném meg de a multival eggyütt jó vétel.Legalábbis nekem.
MoLc
Sziasztok ! Nemtudjátok véletlenül , hogy hol lehet legolcsóbban új PS3 slim-hez jutni ? Akár külföldrõl is ?! Köszi

Smuge
Nekem MW-vel is az volt a bajom hogy nagyon tömény és irreális volt az egész, egy agyonszkriptelt és zárt eszetlen lövölde.
Én mondjuk mindig is BF párti voltam pont ezek miatt , és van egy olyan érzésem hogy a bad company 2 fölényesen jobb lesz ezek miatt , persze a multiról beszélek.

Totti5
Lehetne húzni 15 órán át is, csak akkor nem biztos hogy ilyen változatos és gördülékeny lenne. Az a lényeg hogy azt nyújtsa amit elvár az ember, egy nagyon hangulatos, változatos, adrenailbomba. Scriptek nélkül pedig nem kivitelezhetõ egy ilyen játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Nekem normál fokozaton, elsõre 6 óra 34 perc volt a total time-om a végén. Ebben benne vannak szerintem az elhalálozások ,újrapróbálkozások is (nem volt nehéz ,de volt pár húzósabb rész, úgyhogy az a fél óra simán elment rá)

PSN ID.: Beegabor

bertino
ennyi, így igaz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
hátööö... ehh.

Az egy dolog, hogy biztos jól van összerakva. De azért elvárnék egy játéktól normál fokozaton minimum egy 10 órás kampányt. Legalábbis egy ekkora névtõl. Bár igazság szerint meg sem kellene lepõdnöm. Ez a frencsájz soha nem fog megváltozni. Széthájpolt cím, agyonscriptelt egyszer érdekes jelenetekkel, mindez kb 5 órás játékidõvel, nagyon erõs multival. Ez a COD sorozat. Szingli játékosoknak max 2 rövidebb délután és kész.

Totti5
Úgy mondod mint ha összecsapott lenne egy COD singli... az egyik ha nem a legjobban összetákolt single fpsrõl van szó.

Totti5
"Under Veteran mode, I finished the game in less than 6 hours."

Elõtte kijátszotta már, így ismerte a pályákat, tudta mit kell tenni, honnan jön az enemy stb.. azért örvendetes hogy léteznek ilyen ûberprók, viszont a legtöbb játékos nem ilyen... Resi 5öt is le lehet gyûrni pár óra alatt... nekem normalon mégis 13 óra volt, és nem gyüjtögettem titkos cuccokat sehol, csak mentem elõre.

ez egy vicc. kb aki nem multizik az dögöljön meg. de jó, hogy nem rendeltem elõ. Sztem a cod7-be már egyáltalán ne is tegyenek szinglit.

Alien!
MW2

"Under Veteran mode, I finished the game in less than 6 hours. The game offers three acts and each contain five different missions. When it comes to regular mode, expect the game to be easier; you can complete it in less than 5 hours"

na singlében most se törte magát az IW....persze gondolom ez feleakkora probléma sem lesz a tesztekben mint egy ps3exkluzív game esetében...

Sippie
hát ahova megy a segíly, azért nem fizetek inkább áfát.
tarti19
Ennyi, majd akkor nem csak téged, de sokkal több embert is érdekelni fog...

EmThor
csak az assa creed van a qore-ból..

Yakuza 3 jövõ tavasszal Észak-Amerikában, angol felirattal, 90%. Yakuza 4 meg Japánban jövõ tavasszal. A képek a Y3 demójából valóak. Lehet ugyanúgy hostess bárban nyomulni, karaokézni, SEGA centerben nyomulni videojátékokkal 😊

Karez
Remélem a 2-ik képen látható cucc jövõre valamikor eljön felénk is, angol felirattal megspékelve. 😊
(esetleg ha ezek a képek Qore-ból vannak, akkor mondtak valamit eme Yakuza 3-ról, vagy csak a 4.részt jöttek beharangozni? )

hát nem pont a poligoncsöcsért, de várólistán van erõsen

(egyébként uncharted 2 minden idõk legszebb játéka, aki még gondolkodna a megvételén, agyeldobós)

A segélyt meg a támogatást leszarom, mert úgysem az kapja, akinek kéne. Viszont fizessék meg a munkát és akkor majd érdekelni fog, hogy csalják-e az ÁFÁ-t, vagy nem.

Papesz

EmThor
ja, már ki lett tárgyalva...

random offscreen képz

cloud.strife
Csak ott máshol úgy csalják el az áfa-t mint a picsa.... 😞

Aztán állambácsira meg nem haragudni, ha épp nem jut a segélybõl, támogatásból, stb....

www.digimomentsvideography.com

EmThor
van aki még nem szerzi be a Dragon Age-et? (nov. 20., egy napon az Assa Creed 2-vel)

predator0
Nincs hozzá játék, ráadásul a 120 gigás slim változat, a 250 gigás 73 ezer máshol.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
lehet, hogy van benne játék.
Akkor bizony tényleg jó áron van.
Mellesleg Krisztiam szerintem ha még találsz, akkor vegyél vastag PS-t!
Szerintem azok megbízhatóbbak mint a vékonynak ezen szériája!
Sajna sokat lehetett hallani, sõt képek is voltak, hogy kevés hûtõpaszta volt a processzornál, és szar volt a hõátadás, vagy nem is tudom hogy volt ez, mindenesetre azt tudom, hogy kicsit olcsóbban csinálták meg a slimet mint a fat-et.
De késõbbi slim szériánál már biztos normálisan csinálják meg, mindenesetre szerintem egyenlõre ha találsz, akkor vastagot vegyél!
SzVSz

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

bertino
<#idiota>

predator0
Juhú, van ahol 73 ezer... 😄

Krisztiam
sziasztok!
a Cora-ban 80ezer a ps3.. jön a karácsony 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Van a store-on egy 700megás élõszereplõs Assassin2 videó, azt is nézzétek meg, elég faja!

EmThor
Qore novemberi számban van 4-5 perc Assassin's Creed 2, tiszta gameplay, bemutatják a játék elejét, hogyan folytatódik az elõzõ részhez képest, a várost, napszakváltást, menüket, stb. Nagyon jó lesz, akinek megvan nézze meg!

Én az EW-ben láttam DualShock3-at 20k-ért! Érdekes...<#nemtudom>

Köszi a választ!
Ez nem artbook, mivel nem tartozik a mûvészet kategóriájába egy katona minél pontosabb lemodellezése. Ez képeskönyv csak az artbook szebben hangzik....
Végülis mindegy, a játék a lényeg.

Mindenképpen HDMI-n kösd össze, még az 1.1-es hdmi is szebb képet ad mint a komponens. Egyébként nincs semmi gond az 1.1, 1.2-es hdmi-vel, csak az 1.3 több funkciót is beletoltak, amik utólag jöttek ki, ráadásként van 1.3a és 1.3b is. Nagy a kavarás, mert pl. a deep color-t még csak kevés blu-ray film támogat, ellenben a 24 képkocka már alap a filmeknél.
Szóval vegyél a ps3-hoz egy alap aranyozott hdmi kábelt (kb 2000,-ft) és azzal teljesen kihasználod a tévédet.

EmThor
Military Madness (PSN)

Ha csak nem akarjátok magatokat halálra szívatni, ne vegyétek meg. A demó 2 pályája marha könnyû, utána a 3.al legalább egy órát szopt@m. Próba szerencse alapon ment a dolog, ellen túlerõben, nem volt nagy élmény :|

EmThor
hardened edition.. ne haragudjatok, FPS mellé artbook? kifestõ meg elõrendelésben elfogyott?

tomi890125
én is pont ma nézegettem 😄
fifa 10 18ezer 😊

The Only One!

predator0
Ma láttam egy érdekes dolgot: Auchan, Ghostbusters játék: 22.790 Ft. Malynem megvettem.

Köszi a választ Chris! Hát másik tv-ét nem igen tudok venni ugyhogy marad ez. Azt akarom még megkérdezni hogy hdmi-vel vagy komponens kábellel érdemes összekötnöm a gépet ha nem 1.3-as hdmi van a tvén.Egyébként a tvém lg 32lc41 tipus 2 éves.