PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A KZ2-nél végül is be voltak szkriptelve, hogy mikor jönnek a támadási hullámok, de 2 egyforma szitu így sem fordult elõ.
Itt meg mész, befordulsz, csákó meg mögötted felbukkan.
Mindíg.
Elõszõre, hú azt a qrva annyaát! Pláne, ha meghalsz.
Másodikra már ciki, így 2009 telén.
Ha ez a rész is ennyit tud, akkor nevetséges, hogy egy ilyen gémet ennyire hájpolnak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mondjuk azt olvastam, h a slim hûtési problémákkal küszködik, a külseje nem olyan szép fényes mint a régié és rendes gomb van a blu ray tálcának.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
1-2 lövés fekszel😄 AI pedig nem kegyelmez😛
a multija pedig nagyon penge,csak szokni kell!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"so anyways mw2 on verteran is really easy, the difficulty has bein reduced alot, mainly due to the a.i not using grenade as much and the riot shield gives you to much protection, it only tock us 6 hours to finish it on veteran. still over all its a great game and the story mode is great and IMO its the best COD game ever."
persze,nagy adagban kapod az adrenalint,de kb ugyanúgy mint a KZ2-ben...mégis azt szarrá fikázták a 8 órás single miatt...a 6 az nagyon kevés...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Shopto-n a X-men wolverine és a Batman dark knight csak 6 font BLU-RAY-en! <#email>#email>
Igaz magyar vonatkozás ezeken nincs.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Igaz magyar vonatkozás ezeken nincs.
Még megvárok pár értékelést, azonban 10 órás szingli alatt még platinumban sem szerzem be, kaphat akár 10 pontból 11-et.
Gusztustalan amit mûvelnek, történet nem kell csak pár multitérkép, aztán lehet kiadni. Simán lepontoznám, lehet bármilyen grafika, bármilyen kézreálló irányítás.<#levele>#levele>
Én mondjuk mindig is BF párti voltam pont ezek miatt , és van egy olyan érzésem hogy a bad company 2 fölényesen jobb lesz ezek miatt , persze a multiról beszélek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
Elõtte kijátszotta már, így ismerte a pályákat, tudta mit kell tenni, honnan jön az enemy stb.. azért örvendetes hogy léteznek ilyen ûberprók, viszont a legtöbb játékos nem ilyen... Resi 5öt is le lehet gyûrni pár óra alatt... nekem normalon mégis 13 óra volt, és nem gyüjtögettem titkos cuccokat sehol, csak mentem elõre.
"Under Veteran mode, I finished the game in less than 6 hours. The game offers three acts and each contain five different missions. When it comes to regular mode, expect the game to be easier; you can complete it in less than 5 hours"
na singlében most se törte magát az IW....persze gondolom ez feleakkora probléma sem lesz a tesztekben mint egy ps3exkluzív game esetében...
Yakuza 3 jövõ tavasszal Észak-Amerikában, angol felirattal, 90%. Yakuza 4 meg Japánban jövõ tavasszal. A képek a Y3 demójából valóak. Lehet ugyanúgy hostess bárban nyomulni, karaokézni, SEGA centerben nyomulni videojátékokkal 😊
(esetleg ha ezek a képek Qore-ból vannak, akkor mondtak valamit eme Yakuza 3-ról, vagy csak a 4.részt jöttek beharangozni? )
(egyébként uncharted 2 minden idõk legszebb játéka, aki még gondolkodna a megvételén, agyeldobós)
Papesz
Aztán állambácsira meg nem haragudni, ha épp nem jut a segélybõl, támogatásból, stb....
www.digimomentsvideography.com
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Akkor bizony tényleg jó áron van.
Mellesleg Krisztiam szerintem ha még találsz, akkor vegyél vastag PS-t!
Szerintem azok megbízhatóbbak mint a vékonynak ezen szériája!
Sajna sokat lehetett hallani, sõt képek is voltak, hogy kevés hûtõpaszta volt a processzornál, és szar volt a hõátadás, vagy nem is tudom hogy volt ez, mindenesetre azt tudom, hogy kicsit olcsóbban csinálták meg a slimet mint a fat-et.
De késõbbi slim szériánál már biztos normálisan csinálják meg, mindenesetre szerintem egyenlõre ha találsz, akkor vastagot vegyél!
SzVSz
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
a Cora-ban 80ezer a ps3.. jön a karácsony 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Végülis mindegy, a játék a lényeg.
Szóval vegyél a ps3-hoz egy alap aranyozott hdmi kábelt (kb 2000,-ft) és azzal teljesen kihasználod a tévédet.
Ha csak nem akarjátok magatokat halálra szívatni, ne vegyétek meg. A demó 2 pályája marha könnyû, utána a 3.al legalább egy órát szopt@m. Próba szerencse alapon ment a dolog, ellen túlerõben, nem volt nagy élmény :|

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.