PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Szerintem nem rossz game,havernál még elõzõ héten kijátszottam 6.5-7óra alatt regular szinten,egyszer megérdemli a végigjátszást,de amúgy felejtõs játék...nem volt az az érzésem a végén h HÛHA dejó volt.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tarti19
70K-ba kapsz már 107-es plazmát?😄 Nem is tudtam😄

Banano
spec ops...😊
Nagy verseny volt,nem sokon múlott.
Falmászáshoz közöm nem lett volna volt ott egy csávó aki 6.5méterre 2.7mp alatt mászott fel? De lehet h 3.7..😄

Még mindig nem sikerült eldöntenem h megtartsam e vagy sem...elsõsorban azért nem mert ha eladom akkor simán tudnék venni egy faxa 107centis plazmát a szobámba ,vagy megtartom és akkor lent kell játszanom a nappaliban ...
Még azon is gondolkoztam h eladom esetleg aztán veszek egy teljesen alap boxot, ami csak játékra jó másra nem...nem tudom minek nekem 250GB hdd 2joy fekete konzol stb...mondjuk jó kimondani az tény😄.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

deep
Mondom, rakás szar. COD4-et veteránon is végigtoltam. Aki próbálta úgy, az tudja, hogy nem piskóta. Ezt legkönnyebb fokozaton se nagyon bírom. Nincs semmi inspiráció, csak a hent. Hányástenger.
Alien!
teljesen egyetértek,a grafika az vajmi keveset változott,sõt az intróban ugyanaz a faszi rohangál/bújkál piros pólóban uhgyanúgy ahogy a cod4ben...Max annyi,hogy mostmár több dolgot pakolnak ki a képre(több repülõ,buizbasz tárgy,stb)...Ami nem lenne gond,de tavaly kaptunk egy ugyanilyen cod5-öt,és már kicsit unalmas.....A harc valóban intenzív,de túlságosan kiveszik a kezedbõl az eseményeket,nem tudsz pl egy ellenfelet megkergetni,mert nem lehet...A sztori fasza,de nincs már meg a wow ami a cod4-nél volt....

Én vmi sokkal komolyabbra számítottam,ez olyan mint egy cod4 küldetéslemez.....2 év alatt azért a naughty dog és a videók alapján a Dice (BF:BC2) is komolyat csiszolnak a játékon,az IW-nekk annyira nem sikerült....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mcwolf
Szerintem felesleges. Úgysem fogod nagyon érzékelni a különbséget.
100 cm alatt nem nagyon érdemes FullHD-t venni.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

82cmes Samsung tv--bõl amit majd kb 1-1,5m-rõl fogok nézni érdemes full hdt venni?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

predator0
Ehh, szerintem már akkor javasoltuk, hogy vidd szervizbe.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DoNorBi
pólus center launch partin nyerted?
falmászás vagy sec ops mód?

Haverok, Buli, Fight Club!

Sziasztok! Véletlenül sikerült leformatálnom a ps3-mam winyóját és azóta az istennek sem tudom megcsinálni hogy mûködjön😞 Egy frissités okozta ezt a problémát mert mindig egy helyen megállt a telepítés és így nem volt más leformáztam a winyót! De azóta a rendszert nem tudom visszaállítani akármit állítgatok a recovery menüben egyszerûen újraindul a gép😞 Pár hónapja történt ez a dolog és még a régi 40 gigás géppel. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! Régebben is írtam ide de akkor senki nem tudta meg mondani mi a teendõ ilyenkor. Elõre is köszönööm a válaszokat!
cloud.strife
Helló

A kérdésem az lenne hogy ha a ps3-at monitorra kötöm dvi >> hdmi kábelal akkor hogy tudom a hangot megodani milyen hangszóró kell , illetve hangszóró bementel.

a választ elöre is köszi
Így van. De alapvetõen az is egy széthajtott Uncharted , ami kibõvült egy masszív online opcióval.

Smuge
Ratchet&Clank A Crack in time (usa,mindenes) 12500
Nem érdekel valakit innen?😊

EmThor
uncharted 2-t is 2 év alatt hozták össze 😄

Multisok biztos ellesznek vele. 😊

Nem rossz egyébként, mert hangulatos. De sztem nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy már-már túl intenzív. Olyan az egész, mint egy árkád shooter. Nem vok KZ fan, de ott sokkal jobban átjön a taktikázás. Grafik vmivel szebb, mint a 4, de a fizika, meg a helyszínek statikussága változatlan. Pár pályát csináltam meg, de eddig abszolút nem hagyott nyomott bennem. Egyébként teljesen lejön, hogy 2 év alatt hozták össze. Meglévõ motort finomították plusz újraépítették a pályákat.

EmThor
ha lesz MW3, akkor alapoktól kell újraírni a motort...

Akkor fasza, hogy 2 évet dolgoztak rajta!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
a multi kurvajó, de néhány dolog (víz) szégyenteljesen néz ki.

amelett meg másodpercenként és folyamatosan basztatja a lemezt, mind single-ben, mind multiban

bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

deep
Én az iszonyat nagy rakás szar jelzõvel illetném, de a tied se rossz elemzés.
Elkezdtem a codot én is. Ez egy széthajtott cod4, semmi több.

Grat! Zsir

Örülj neki hogy nyertél és ha már ugyis van Ps-ed akkor ne a köcsög Ms-t támogasd hanem sürgõsen vidd el a boxot egy konzolboltba, vagy otthon flash-eld meg aztán élvezd hogy kevés pénzért játszol, amit meg ps-re megveszel mert az gondolom ex lesz már csak, az meg ugyis minõségi játék szóval megéri támogatni a fejlesztõket vele, ezért szerzek be én is karácsony környékén Ps-t, a box meg marad az olcsó szórakozás
Smuge
Nagyon kéne BC2 bétakulcs de sehogy nem tudok szerezni , ami van eu-nak az mind fizetõs ( kivéve ea oldal ahol nem garantált a dolog) , észak amerikaiaknak meg ingyen osztogatták 😞 Igazságtalan az egész ahogy van.

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

EmThor
decemberben dantes inferno demo

EmThor
Modern Warfare 2:

- ugyanaz mint a 4, ez a grafika már 2 éve sem volt top, ma már kifejezetten csúnya, az effektek szépek
- a FPS konstanst, füstnél, ilyeneknél érezni h lelassul, de nem szaggat egyáltalán
- a játék intenzív, nagyon hangulatos, nem érdemes kihagyni... de már láttuk 2 éve.

4 nehézségi fokból 3.-on nyomom

EmThor
OMFG

PS3 Dynamic Themes
○ Demon's Souls (¥200)

nagyon jo eza mw2. ma kiprobaltam. akcioban volt a morissonba 26£ 😮 ps3 es box ver.

PS3 ID: iib

Adi
Köszi.. és linuxot nem lehet a slimre tenni egyáltalán?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

NEXUS6
És PS3-ad van?
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
ezert mondtam hogy jellemzoen. nyilvan magyarorszagon vagyunk ahol meg annyira nem divat a dolog (meg az itteni arak qrvadragak) es sokan meg dvd-t (vagy meg azt sem) hasznalnak hdtv mellett, ami sd tv-kre lett kitalalva. biztos van olyan hely is, ahol a vhs a divat.

Kinek hogy. Nekem például egy darab blu-ray filmem van (az is zenei), meg kábé száz DVD-m.

Papesz

5c0rp330n
nem, de ez is beletartozik abba amit irtal, illetve hdtv-n jellemzoen ez jon leginkabb szoba.

Írtam volna valahol a blu-ray szóösszetételt? <#nemtudom>

Papesz

Banano
Õszintén szólva annyira nem érdekelnek...
W*r*z-ról tudom h nem lehetne beszélni de végül is az xbox másra nem nagyon kell...azaz ha kijön egy game ps3-ra és box-ra is akkor nyilván nem fizetek érte 10-12k-t ,hanem marad a B terv = torrent.Erre jó lenne ,másra nem.

5c0rp330n
bluray filmek nagyresze mondjuk pont regiofuggetlen, megha nem is az osszes.

intelligens válasz

predator0
Igen.
Én sem hiszem, asse tod mijaz.
Nem.
Karácsonyi tipp Predtõl: Vedd meg Bananotól a boxot és akkor mindannyian jól járunk.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
slim: kicsit egyszerûbb-vékonyabb matt dizájn,kevesebbet fogyaszt,halkabb,bluray essetén nem csak 7.1lpcm-ben hanem bitsream-ben is át tudja nyomni a HD hangsávokat.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

bluray filmek?
nem hiszem hogy néznék rajta?
hazahoznák nekem
meg nem nagyon szeretnék itt bíbelõdni a feszültségekkel, lehet valami gáz lenne belõle késõbb
szóval érdemes megspórolni azt a 20 ezer forintot?

cloud.strife
1900ft lesz szállítás+utánvét.

www.digimomentsvideography.com

Régiókódos. Ha filmet akarsz nézni rajta, akkor régió 1-eset kell venned, amin amellett, hogy felénk nehezen beszerezhetõ, elég gyakran se magyar felirat, s szinkron.

Papesz

Lehet kapni 20 és 50 fontos feltöltõkártyát. Úgy mûködik, mint a mobiloknál. Feltöltöd, aztán levásárolod. Magyar Store nincs, regisztrálj az angolra. Az amerikai azért felesleges, mert a DLC-k általában régiókorlátosak, így ha nem az USA-ból vásárolsz, az USA DLC nem lesz kompatibilis az EU játékkal.

Papesz

Ám gondolom Magyarországi ps-store nincsen, hanem külföldi változatra kell regelni nem? Még ennyit megkérdezek mellé 😊 Ám köszi, hogy segítesz! 😄

és miért nem jó ötlet?

És az árat milyen módon kell kifizetni? Ilyen sms féle alapon veszi le a pénzt a telefonegyenlegrõl?

Lehet.
Mûködne.
Nem.

Papesz