PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Nagyon durva tartalmi bõvítéseket kapott. Videók semmit nem mutattak még.

Smuge
Csak nehogy olyan bukta legyen AC2 mint mw , teljesen ugyan azt kapjuk kicsit megtuningolva más színfalakkal mert nekem az eddigi videókból ez jött le sajnos.

5c0rp330n
GoW collection qrvara beszerzendo nalam is, viszont hivatalosan csak usa-ban jelenik meg asszem, es bar behozzak azert ide is boltok, tehat lehet kapni, az ara viszont igy elegges egy teljes jatek ara kozeleben van, a kinti ara ennek a cuccnak 7k huf alatt van, nem nagyon tudok megbaratkozni vele h alig tudom 12k alatt beszerezni..

Én 70% környékén hagytam abba, mert nagyon unalmassá vált.

tarti19
Ha hiszed, ha nem nem bántam meg... azóta már az x360-at is lapátra tettem...
Pedig a PS3-as idõszak alatt( 1,4 év) megközelítõleg 350K-t költöttem rá ( játékok, kiegészítõk).
Igaz a végsõ lökést a Deamon's Souls adta meg😛

predator0
Far Cry 2-t mindenképpen vidd (nekem is pont a felétõl szenvedés volt) végig. A végétõl garantáltan becsinálsz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
gow kollekció jön jövõre eu-ban is, majd akkor, ráér.

ps2\psp vonalon egyedül az Aragorn's quest + silent hill shattered memories érdekes jövõre, meg talán a devil summoner 2-t áthozza az Atlus USA-ból... más nincs, max régi cuccok.

volt ma kezemben Der Hobbit, hát nem tudom, lehet túllépek azon h csak német nyelv van rajta, mert egyedül GYU játékos gyûjtibõl az az egy hiányzik 😊 amúgy meg ritkaság.

predator0
😄DDDDDDDDD Mostmár tudom miért adtad el a PS3-ad. Köszi, de én beérem az alábbiakkal, mert ezek érdekelnek:
Battlefield Bad Company 2
Highlander: The Game (ha levágok egy fejet tudom kire gondoljak közben, de félek sosem fog kijönni ez a játék, vagy ha mégis ótvar lesz)
God of War III
Heavy Rain
Mafia 2
Biztos vannak még játékok, csak most az elõttem lévõ valószínûleg nem éppen teljes listából ezeket szedtem ki.
MAG kurvára nem érdekel. Az is egy szarráhype-olt szemétnek tûnik, eddig NEKEM.

EmThor
assa creed 2 sztorija oda fog verni, templomosok vs assassinok közti összeesküvés rulez.

assa creed 2 ps3 tapasztalatok

mennyi igaz belõle, majd kiderül

AC2 értékeléseket megvárom, félek nehogy ez is olyan monoton legyen mint az 1.
A mostani FarCry2 is kezd kicsit uncsi lenni így 50% felé, mert menj ide öld meg, menj oda robbants fel ezt azt...viszont a táj még mindig elvarázsol. <#worship>

A GOW collection tényleg jól hangzik, mert GOW2 kimaradt (amikor megjelent már ps3-on Resistance meg Motorstorm volt itt a menõ), de csak amiatt nekem nem éri meg(GOW1 kijátszva, GOW3demo szintén megvan).

Lehet kapok betát a zen féle planet minigolf-ra, végülis az a nekem való! <#vigyor2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tarti19
Szerintem kezdj el wowozni aztán meglátod miben van igazi hangulat...<#wave>
Mit neked itt GoW, AC 2, MAG, BF BC2 stb😛

Szintén.

predator0
Röviden: nem valószínû, hosszabban: Platinumshop szerint akkor lesz. Vágod 😄

predator0
Ja, csak hogy ne legyen egyoldalú a dolog: Jut eszembe, nem tudom mondtam már, de a KZ2 személy szerint csalódás volt és a Half-Life 2 + az eddig megjelent két epizódja (hol a rákba van már megint a harmadik) messze jobban bejött még a PS3-as verzió is 😄 Ízlések és pofonok.

Már szerdán lesz AC2?

LOL Az melik jelenet is? .. jah igen, asszem az hogy megnézi a csaj cickóit, ami az adott szituban egyenlõ volt a dugással. xD

predator0
Jövõ hétre szerintem kiveszek szabit. Hétfõn God of War Collection, szerdán Assassin's Creed 2. Biztos egyik sem annyira beszédtéma egyik sem, mint a COD4-1,5, de engem mégis ezermilliárdszor jobban érdekel mind a négy cucc (GoW1-2-3demo, creed). Bleep.

kösz a segítséget<#hawaii>

PS3 250gb PSN ID: olishort1

NEXUS6
A KZ2 nem azért, vagy annak ellenére kapott hájpot, mert a KZ1 ilyen vagy olyan volt.
A KZ2 alapvetõen önmaga miatt kapott, és szerintem megérdemelten.

Nem értem viszont mire az MW2 hájp. A PC-s verzió multiját elbaxták (most ugyan olyan mint a konzolos).
Egy 5 órás full áras játékra azért dúrva 9+ pontot adni.

Ettõl még lehet jó játék, de olyan mint a Torrentében az a jelenet amikor a srác felmegy a kurvával.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
KZ2 ONLY PS3 EXLUZÍVE, és a KZ1 nem volt egy kiemelkedõ cucc, ahhoz képest kapott hypot bõven, bár eladásokban nem tudott kiemelkedõen szerepelni.

COD széria A leg-leg-leg sikeresebb MULTIPLATFORM FPS a földkerekségen, 10 milliós eladás garantált, minimum 3*hype pedig nem meglepõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Valamitõl mégis. Jó játék? jó. Játszol vele? nem kötelezõ! Én sem játszok vele. Nekem pl a COD WAW nagyon tetszett, singlibe rettenet jó volt, az MW1 annyira nem. Sokan mondják a világháborúra hogy unalmas már, de annak van valami alapja, valahogy van egy hangulata, de ezeknek a modern hadviselés daráldáknak nincs, legalábbis számomra, persze ettõl még meg fogom nézni milyen az MW2, mert érdekel és biztos igényes játék.

Alien!
a médiát egyébként én sem értem....Sok játéknál elõjön kritikaként,hogy "azóta változtak az elvárások","nincs co-op" ,"rövid a single".azért csak ennyi pont....És itt?!? Itt minden ugyanaz mint 2007-ben,pörgõs fasza akció-movie prezentáció,minimális újjítással.... ign grafika 10?!?!? hang 10?!? ugyanazok a kukoricapattogtató gépfegyverhangok vannak benne mint a 4-ben....mitõl tökéletes?!?

Kb ez a játék 3x jobban túl van hypolva mint a KZ2....csak amögött láttam munkát...ennél szvsz a büdzsé nagyrészét a forgatókönyviró és Hans Zimmer vitte el.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Jó hát azért ne abból induljunk ki, hogy a közel játszhatatlan nehézségen egy 6 órás gém lesz 12 óra. Ezen az alapon lábbal játszva meg 70 és tolja mki úgy, mert így sokáig tart.

EmThor
így utólag CoD 5-ben jobban meg voltak dizájnolva a karakterek, meg véresebb volt, ilyen szempontból a teychard vagy mi a fejlesztõk neve, szóval azt a vonalat kellene erõltetni.

ezt az infinity ward félét meg teljesen az alapoktól újrakezdeni

Adi
Srácok. Ezt az Neoya X2VGA2 cuccot 60 dollárnál olcsóbban láttatok már?! Vagy magyarországon bolt-ba lehet kapni?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Banano
Azért ha veteránon nyomod akkor egy kicsit meg fogsz izzadni...sõt nem kicsit NAGYON..1lövés = fél halál😄. Veteránon szerintem 12óra a játékidõ sõt..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NEXUS6
A Jutyubon nézegettem én is a játékvideókat. Amikor a sikátorok közt kell rohangálni az marha döbbenet volt az elsõ 1-2 percben, letettem a hajam.

De 5 perc után egyszerûen tök uncsi lett ugyan olyan intenzitással.
A valóságban nincs olyan emberke, aki túlélne ilyen ámok/vesszõfutást, itt meg simán ledarál a játékos vagy 150 csákót/perc.

Egyre kevésbé valószínû, hogy akár csak platinumban is beszerzem.
Nagyjából bekaphatja az egész gémer újságíró média az overhájpjával. Az utolsó 1-2 évben azért már többször ráácsingózott a kékeresre, szerintem ezek valami perverzek!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ja, úgy lehet, ok...

Banano
Bocs 10-re gondoltam^^

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Egyszerre csak egyet😊 Fifa 09 hugyér van már, de érdemesebb a 10el próbálkozni.

Banano
Persze hogy megérné,nem arról van szó csak akkor még ott van a Fifa 09 ami kéne,aztán Tekken 6 az is jó lenne...és már rögtön 30knál tartunk,box-on is kijöttek ezek a gamek de akkor hagy ne mondjam hány Ft-nál tartanánk😊
Az elõbb számoltam ki h havernak asszem 25-30játékot írtam ki box-ra = ha 10k-val számolunk ami nem reális, akkor is 250-300eFt-nál tartunk.
Nekem pedig most asszem 6-7 gamem van ps3-ra,mondjuk én cserélgettem már össze vissza szóval kb 15-18játék volt a gépemben.

Totti5
Jah, én is. Hiányzik belõle az esõ, éjszaka, meg egyebek amitõl változatosabb lenne. Karriert meg már most meguntam, a 2. évad közepén.

Totti5
Te nem számítasz😄

Totti5
jatekaim.hu

használtban annyi körül mehet.

hol kapsz dirt2-t 8-9-ért?

Banano
<#idiota> Kihagyhatatlan ajánlatnak tûnik..ugyanúgy mint az elõzõ😄D.
Csak ettõl még nem vagyok elõrébb..de látod mondtam h jól hangzik ez a ,,überfaxa mw2-es fekete elite 250gb hdd -s 2joy-os box"😄 ezért fáj egy picikét a szívem .<#rinya>

predator0
Nekem van egy öcsém, boxa van. Nem szoktam rajta játszani, mert én sem engedném, hogy hozzáérjen a péeshármamhoz, de sokszor elõfordul, hogy csak leülök mellé és nézem, ahogy játszik. Tökéletesen lefedi az ezzel kapcsolatos igényeimet és ingyen van, még DVD-t sem kell írogatni. Szerezz egy ilyen testvért te is... <#idiota>
(Ha nekem adod a vadiúj megabrutálcod4-2-es boxodat átküldöm a "boxos (p)öccs 1.4" 30 napos próbaváltozatát.)

Alien!
ebbõl látszik,hogy a konzolbiznisz nem csak marketingbõl és szemfényvesztésbõl áll.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

deep
Itt off, de ha már kérdezed: Kezdem unni :S
DanielT
Autóbuzi vagyok, szerintem egy giccses rakás szar. <#ravasz1> Na ilyenkor mi van? <#eplus2>
Totti5
Dirt 2õt szerintem kapsz már 8-9 körül is simán és nagyon megéri az árát, aki autóbuzi annak kihagyhatatlan, jelenleg a legjobb rally játék.

Totti5
Redneckrészing 3?😊

Banano
Nekem is volt box-om,még az elsõ generációs ,kb 1hónapig használtam aztán megúntam ,,ME SZAR" 😊...de azért néha irigykedek mikor havernak már a 20. gamet írom ki , én meg nem játszhatok vele mert per pill nem akarok elkölteni pl 12k-t DIRT-re.

Banano
Én beszéltem a szervezõvel ,és hát egy kicsit ledöbbentem amikor azt mondta hogy ,,spec ops lesz..3pálya ..idõre kell menni" ..<#guluszem1>
Legalább lett volna valami DM aztán legtöbb kill és ámen...de neem ott kellett szenvednem reggel 10tõl 00:00ig ...😊

deep
Hááát, esetleg. Én box-al kezdtem 2005-ben. Idén vettem csak PS3-at, de a box nem is nagyon van bekapcsolva. Csalódtam benne, pofánszarva érzem magam. Pedig mennyi pénzt odaadtam már az MS-nek(eredeti játékok, LIVE) és most leszarnak. Hát köszi. Ha nem kellene a gyûjteménybe, adnám el én is a boxot. Bár lehet hogy így is meg fog történni😄
DoNorBi
fasza,én másztam de amint láttam h a többiek milyen szinten nyomják inkább kértem egy polót és hagytam õket szenvedni.XD
a versenyen meg csak mosolyogtam,aki kitalálta a szabályokat nagy lángész lehetett!😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Banano
<#idiota>
Jah végül is..
Csak már korábban is gondolkoztam azon h milyen jó lenne még egy w*r*z box ps3 mellé..aztán legalább fifázhatnék stb...mert azé havonta 2-3gamet nem fogok megvenni.

Banano
Úgy értem h kb 70k hiányzik egy 107-es plazmához😊 Ha eladom megvan, ha nem akkor marad a lenti tv,viszont lesz két konzolom.

deep
Addelafrancba. Ha eddig nem érezted szükségét, ezután sem fogod. Szar se jön rá, se idén, se jövõre. A multi fizetõs, a gép hangos. Ki se bontsd.