PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig a PS3-as idõszak alatt( 1,4 év) megközelítõleg 350K-t költöttem rá ( játékok, kiegészítõk).
Igaz a végsõ lökést a Deamon's Souls adta meg😛
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ps2\psp vonalon egyedül az Aragorn's quest + silent hill shattered memories érdekes jövõre, meg talán a devil summoner 2-t áthozza az Atlus USA-ból... más nincs, max régi cuccok.
volt ma kezemben Der Hobbit, hát nem tudom, lehet túllépek azon h csak német nyelv van rajta, mert egyedül GYU játékos gyûjtibõl az az egy hiányzik 😊 amúgy meg ritkaság.
Battlefield Bad Company 2
Highlander: The Game (ha levágok egy fejet tudom kire gondoljak közben, de félek sosem fog kijönni ez a játék, vagy ha mégis ótvar lesz)
God of War III
Heavy Rain
Mafia 2
Biztos vannak még játékok, csak most az elõttem lévõ valószínûleg nem éppen teljes listából ezeket szedtem ki.
MAG kurvára nem érdekel. Az is egy szarráhype-olt szemétnek tûnik, eddig NEKEM.
assa creed 2 ps3 tapasztalatok
mennyi igaz belõle, majd kiderül
A mostani FarCry2 is kezd kicsit uncsi lenni így 50% felé, mert menj ide öld meg, menj oda robbants fel ezt azt...viszont a táj még mindig elvarázsol. <#worship>#worship>
A GOW collection tényleg jól hangzik, mert GOW2 kimaradt (amikor megjelent már ps3-on Resistance meg Motorstorm volt itt a menõ), de csak amiatt nekem nem éri meg(GOW1 kijátszva, GOW3demo szintén megvan).
Lehet kapok betát a zen féle planet minigolf-ra, végülis az a nekem való! <#vigyor2>#vigyor2>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Mit neked itt GoW, AC 2, MAG, BF BC2 stb😛
PS3 250gb PSN ID: olishort1
A KZ2 alapvetõen önmaga miatt kapott, és szerintem megérdemelten.
Nem értem viszont mire az MW2 hájp. A PC-s verzió multiját elbaxták (most ugyan olyan mint a konzolos).
Egy 5 órás full áras játékra azért dúrva 9+ pontot adni.
Ettõl még lehet jó játék, de olyan mint a Torrentében az a jelenet amikor a srác felmegy a kurvával.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
COD széria A leg-leg-leg sikeresebb MULTIPLATFORM FPS a földkerekségen, 10 milliós eladás garantált, minimum 3*hype pedig nem meglepõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kb ez a játék 3x jobban túl van hypolva mint a KZ2....csak amögött láttam munkát...ennél szvsz a büdzsé nagyrészét a forgatókönyviró és Hans Zimmer vitte el.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ezt az infinity ward félét meg teljesen az alapoktól újrakezdeni
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De 5 perc után egyszerûen tök uncsi lett ugyan olyan intenzitással.
A valóságban nincs olyan emberke, aki túlélne ilyen ámok/vesszõfutást, itt meg simán ledarál a játékos vagy 150 csákót/perc.
Egyre kevésbé valószínû, hogy akár csak platinumban is beszerzem.
Nagyjából bekaphatja az egész gémer újságíró média az overhájpjával. Az utolsó 1-2 évben azért már többször ráácsingózott a kékeresre, szerintem ezek valami perverzek!
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Az elõbb számoltam ki h havernak asszem 25-30játékot írtam ki box-ra = ha 10k-val számolunk ami nem reális, akkor is 250-300eFt-nál tartunk.
Nekem pedig most asszem 6-7 gamem van ps3-ra,mondjuk én cserélgettem már össze vissza szóval kb 15-18játék volt a gépemben.
Csak ettõl még nem vagyok elõrébb..de látod mondtam h jól hangzik ez a ,,überfaxa mw2-es fekete elite 250gb hdd -s 2joy-os box"😄 ezért fáj egy picikét a szívem .<#rinya>#rinya>
(Ha nekem adod a vadiúj megabrutálcod4-2-es boxodat átküldöm a "boxos (p)öccs 1.4" 30 napos próbaváltozatát.)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Legalább lett volna valami DM aztán legtöbb kill és ámen...de neem ott kellett szenvednem reggel 10tõl 00:00ig ...😊
a versenyen meg csak mosolyogtam,aki kitalálta a szabályokat nagy lángész lehetett!😛
Haverok, Buli, Fight Club!
Jah végül is..
Csak már korábban is gondolkoztam azon h milyen jó lenne még egy w*r*z box ps3 mellé..aztán legalább fifázhatnék stb...mert azé havonta 2-3gamet nem fogok megvenni.