PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Usastore-on demo hegyek, abszolút nem számítottam rá.
Star Trek, Inferno pool, NBA meg valami sárdagasztós motoros.
Banano: biztos vannak szép fóliák de szvsz elég gagyi bematricázni a ps3-at, én maradok a fényes fekete, krómos dizájnnál.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ezzel szinte már életet mentettél😄 még 1 X köszi
A ps3 videó kábelbõl kijövõ 2 audio rca-t a 2 rca inbe, a jack inbe meg a hangfalad.
A settingsben az audiónál be kell állítani, hogy ne hdmi-n keresztül menjen a hang, hanem videókábelen, és kész.
Steam: greyfox
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Bocsi hogy megint írok ,holnap lesz meg a ps 3-am és nem értem hogy tudom rákötni hangszóróra, mivel monitorra lesz rákötve. Valaki eltudná érthetõen magyarázni ? (lépésrõl lépésre ,hogy mit mivel) Sima jack-es hangszórót (ilyenem van) bele tudom valahogy dugni vagy nem?
A válaszokat elõre is köszönöm?
fontos lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zayl
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Más: új firmware? Szvsz egy nagy LOL...
Szines gamercard....szerintetek ez fontos? Én spec pont leszarom milyen szinü a gamercardom.
Facebook.....talán egy használható böngészõ értelmesebb lenne. Kaptunk faja ps3-as youtube-ot is csak épp nekem (és még sok másnak is) kábé a harmadik videónál lefagy.
Képeket mostmár 5 sorban rakja ki és nem egyben...fasza! <#eljen>#eljen>
Komolyan a lengyel menü a legizgalmasabb....annak legalább a lengyelek örülnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Skate-t az olyan mint a PS2-hez volt a BMX-es játék, mindenféle trükköket kell elõadni?
PS3 ID: Csabesz82
PSN: s3ctorHU
Helló
A kérdésem az lenne hogy ha a ps3-at monitorra kötöm dvi >> hdmi kábelal akkor hogy tudom a hangot megodani milyen hangszóró kell , illetve hangszóró bementel.
a választ elöre is köszi
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Papesz
Képzeljétek mit találtam a meghajtóban...egy forza 3 -as eredeti lemezt...és ez nem vicc miután bekapcsoltam rögtön ott volt a menüben h ,,play forza 3" mondom wtf cod m2 edisön,és forza 3 lemez van benne?Úgy h közben egy mw 2-es cod-ot is adtak mellé?!
<#idiota>#idiota>
Egy gond van...csak az elsõ disc van meg,és tok meg minden hiányzik..de ettõl függetlenül simán játszható,kivéve néhány mapot meg autót😄DD.
Úgy hallottam a köv rész is Afrikában játszódik.
A Szaharában!!!!
Igaz hogy ott nincs semmi, de a particle effekt és a fizikai rendszerrel tökéletes homokszimulációt valósítanak meg. Az AI pesig hihetetlen precizitással tud majd skorpiókat, kígyókat és ganajtúró bogarakat mozgatni! Az idõjárás modell is tökéletes lesz.
És természetesen ehhez is lesz pályaszerkesztõ.
Az év durranása lesz, meglátjátok!
<#hehe>#hehe>
MÁS: AC2: ÜK-ban és Platshopban lement az elõrendelési ára 11500 ft-ra.