PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van fenn a youtube-on egy GranTurismo dynamic theme, azt csipáznám, már ha nem kamu. Keress rá elég fasza!

Usastore-on demo hegyek, abszolút nem számítottam rá.
Star Trek, Inferno pool, NBA meg valami sárdagasztós motoros.

Banano: biztos vannak szép fóliák de szvsz elég gagyi bematricázni a ps3-at, én maradok a fényes fekete, krómos dizájnnál.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nagyon szépen köszönöm 😄
Ezzel szinte már életet mentettél😄 még 1 X köszi
greyfox
Veszel egy ilyen kábelt: (2rca anya, 1 jack anya)

A ps3 videó kábelbõl kijövõ 2 audio rca-t a 2 rca inbe, a jack inbe meg a hangfalad.
A settingsben az audiónál be kell állítani, hogy ne hdmi-n keresztül menjen a hang, hanem videókábelen, és kész.

Steam: greyfox

EmThor
EmThor
Banano
Vegyek Ps3-ra skin fóliát vagy gagyin mutat?Ebay-en van 17euro-ért.De még élõben nem láttam olyat .Vélemény?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

predator0
Szerintem olyan nem lesz, mert akkor a PSN felhasználók felét-háromnegyedét simán bannolniuk kellene. Pl. ha Angliában laknék tuti regelnék US store-ra is, mert nem egyszer volt fent ott olyan demo, ami UK store-ra hetekkel késõbb került fel. Vagy fordított példa a KZ2 próbaverziója... Másrészrõl egy csomóan vásárolnak is a "kamuaccountjaikkal", szóval tuti nem lesz se bannolás, se store régiózár.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

helló

Bocsi hogy megint írok ,holnap lesz meg a ps 3-am és nem értem hogy tudom rákötni hangszóróra, mivel monitorra lesz rákötve. Valaki eltudná érthetõen magyarázni ? (lépésrõl lépésre ,hogy mit mivel) Sima jack-es hangszórót (ilyenem van) bele tudom valahogy dugni vagy nem?

A válaszokat elõre is köszönöm?
fontos lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zayl
(kíváncsi vagyok fogom-e valaha is úgy megmosolyogni az Uncharted 2-t, mint most a Colin McRae Rallyt...)

Köszönöm a választ. Egy master accot szeretnék és nem félek használni. 😄 Szóval beszereznék rá mondjuk egy Flowot és Wipeout HD-t is. Meg némi PS1-es címet is és az USA tûnik a legizmosabbnak. Remélem nem fog megtörténni az, mint ami a boxnál, hogy a hamis regeseket is bannolják, ha igaz ez egyáltalán. És igen, PS 4ever. 😄
predator0
Nem, azt PS for evernek gondolta (asszem) 😄

zzeN
A ps4evr-t nem ps forevernek gondolta?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
PS4 még odébb lesz. Érdemes, sõt én még japán és a hong kong-i store is regelve vagyok. Az alapaccountom magyar.

Na csatasorba állítottam a csutkaúj PS3-amat. 😄 Még egyelõre játékteszt megy, a PSN reg ráér holnapig. Amúgy érdemes USA storera regelni, vagy megfelel a UK? PS4EVR!
Természetesen rongyból kéne megcsinálni, ilyen mûanyagból max. kulcstartó a faja, bár az is jobb puha anyagból.

Más: új firmware? Szvsz egy nagy LOL...
Szines gamercard....szerintetek ez fontos? Én spec pont leszarom milyen szinü a gamercardom.
Facebook.....talán egy használható böngészõ értelmesebb lenne. Kaptunk faja ps3-as youtube-ot is csak épp nekem (és még sok másnak is) kábé a harmadik videónál lefagy.
Képeket mostmár 5 sorban rakja ki és nem egyben...fasza! <#eljen>
Komolyan a lengyel menü a legizgalmasabb....annak legalább a lengyelek örülnek.

brodix
Rég voltam itt, úgyhogy most néztem vissza (százhatvan nem olvasott üzenet volt itt 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg lehet ölni azt a szörnyet tutorialban, igaz aztán a Dragon God-hoz kerülsz, ahol pedig még csak meg sem próbálhatsz gyõzni :/

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Mûanyagból van... baromira illúzióromboló. Tuti nem vettem volna meg 😄

Basszus úgy egy évvel ezelött le kellett volna gyártatni a sackboy-ból vagy 10000db-ot és most gazdagok lehetnénk meg ebay királyak! <#mf1> Mondjuk valszeg a sony-nak nem tetszett volna, de ha ilyen hülye, hogy nem használja ki a lehetõséget....<#nemtudom>

EmThor
MW2, néhol szép, de tipikus példa egyik pálya, víz töklapos, amúgy tök sok szép effekt van..

EmThor
ratchet nagyon király lett!!

predator0
De buta vagy te, bazzeg. Akármennyiért adhatja, csak fizessen belõle rendesen adót. Úgysem fogja épeszû ember megvenni.

tarti19
Amire nem lehetne hasznot rakni...bár kis törvényeink a fehérgalléros bûnözök melegágya...

PS 3 játék Africa mit tud, milyen játék az?

Skate-t az olyan mint a PS2-hez volt a BMX-es játék, mindenféle trükköket kell elõadni?

EmThor
576, 50£ psn card, 19.999

O_o

barátok közt is 15k + posta, ez olyan 30-40%-os haszon

predator0
Jövõ hét hétfõn-kedden már játszok vele, no para 😊

EmThor

EmThor
jövõre lesz EU-ban is, no para

Smuge

Csabesz100
7.5 CAD. 10e-re jön ki szállítással. Még így is ez a legolcsóbb! Itt is adnak hozzá GoW3 demó kódot.

PS3 ID: Csabesz82

köszi a választ !
sector512
A hozzá lévõ rca kábelt tudod bedugni valahova, vagy arra rakhatsz akár jack átalakítót is. Utána meg a menüben beállítod hogy onnan jöjjön a hang.

PSN: s3ctorHU

EmThor

EmThor

off

Helló

A kérdésem az lenne hogy ha a ps3-at monitorra kötöm dvi >> hdmi kábelal akkor hogy tudom a hangot megodani milyen hangszóró kell , illetve hangszóró bementel.

a választ elöre is köszi
EmThor

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banano
Elvileg bontatlan cucc volt,de nyeremény amúgy , szóval nem tudom.Régi nem lehet mivel cod mw 2 limited edisön.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NEXUS6
Valami ilyesmi:

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nincs. Mijaz?

Papesz

5c0rp330n
ez egy elvileg bontatlan cucc volt?

Banano
Nah azért csak kipróbáltam a boxom!😊
Képzeljétek mit találtam a meghajtóban...egy forza 3 -as eredeti lemezt...és ez nem vicc miután bekapcsoltam rögtön ott volt a menüben h ,,play forza 3" mondom wtf cod m2 edisön,és forza 3 lemez van benne?Úgy h közben egy mw 2-es cod-ot is adtak mellé?!
<#idiota>
Egy gond van...csak az elsõ disc van meg,és tok meg minden hiányzik..de ettõl függetlenül simán játszható,kivéve néhány mapot meg autót😄DD.

5c0rp330n
szallitasi dij mennyi?

én is ettõl félek, ac1 is elég unalmas volt, gyakorlatilag végig ugyanazt csináltad az egész játék folyamán, egyedül a sztori volt az, ami a végén is érdekes volt, de meg sem közelítette egy jól kitalált kalandjáték sztoriját. és nem mellesleg ez a játék futott a legrosszabbul a ps3-on, konstans nincs meg a kellõ fps, swappolgatások, szörnyû volt. ezekután azért nem nehéz kiadni egy háttércserés felpatchelt 2. részt.

Smuge
Legyen neked igazad de majd meglátjuk mit hoztak ki belõle.

Vedd meg a videogamesplus-tól 50 cad ami nyolcezervalamennyire jön ki. Én már több játékot is rendeltem tõlük, korrektek, kanadából jön ezért kábé 6-7 munkanap mire megjön, de eddig minden megjött.

ÉS a fekete kiadásról még mindig nincs hír 😞

NEXUS6
Én talán 5%-ig bírtam😄

Úgy hallottam a köv rész is Afrikában játszódik.

A Szaharában!!!!

Igaz hogy ott nincs semmi, de a particle effekt és a fizikai rendszerrel tökéletes homokszimulációt valósítanak meg. Az AI pesig hihetetlen precizitással tud majd skorpiókat, kígyókat és ganajtúró bogarakat mozgatni! Az idõjárás modell is tökéletes lesz.
És természetesen ehhez is lesz pályaszerkesztõ.

Az év durranása lesz, meglátjátok!
<#hehe>

predator0
Akkor te is átmentél abba a kategóriába, hogy azért írogass be ide, hogy okoskodj. Mondjuk ez elõtte is így volt és akkor is ritka szarul csináltad 😄D

MÁS: AC2: ÜK-ban és Platshopban lement az elõrendelési ára 11500 ft-ra.

Megmondom õszintén, hogy nálam óriási elvárások vannak jelen az AC2 esetében.