PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
név alá zászlós hátteret lehet rakni, magyar zászló van, vagy 120 szintet kell lépni hozzá?
Szerintetek sárga led hibás géprõl át lehet valahogy rakni a mentéseket az újra?
Uncharted mentéseim kellenének. Most netrõl szedtem le de azt meg nem tudom rámásolni mert nem látja. Nem tudja valaki, hogy lehetne valahogy rátenni?
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
na, ez kerek 8 óra 1 perc volt Hardened-en, nincs hiányérzetem
nem is tudtam, hogy Lance Henriksen Shepherd hangja. sztori meg passz, nagyon szarul van elmondva, a pályák zsírok
Minden esetre változatosabb, mint a Killzone2-é.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ma, 11.14-én szombaton, a Westend Media Marktban az összes Sony Playstation konzol,
20% kedvezménnyel kapható, a 10éves a Westend alkalmából. Éjfélig nyitva lesznek.
Biztos infó 😊)))
Asszem végre veszek egyet, a kis aranyoskámból 😊
Én sem értem miért van ilyen, elég instabil a rendszer. <#szomoru1>#szomoru1>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
GOW3 ráér majd valamivel olcsóbban beszerzem 2-3 hónappal késõbb.
FF világ nem köt le, hidegen hagy.
akinek boltja van, biztos kiszámolta már, hogy megéri-e egy ilyen országban csinálni a boltot. nevetségesen nagy adók, alacsony célközönség, és ha nem csalsz adót, akkor a célközönséged nagyrészét is elveszted. de akkor sem hiszem el, hogy ennyire jön ki, mint amennyire be van árazva pár dolog egy-két helyen.
Star trek demo egy vicc, ps2-õn is körberöhögném.
Arról nem a bolt tehet ha nálunk 25% az áfa és 30%+ a nyereségadó.
Nálunk amúgy 17500 lesz... a 20 fontos meg 6500. 😊
És szépen befizetünk mindent.
www.digimomentsvideography.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PlayStation 3 320.6K
PSP 174.6K
Xbox 360 249.7K
Wii 506.9K
Nintendo DS 457.6K
októberi eladások
most raktak fel még jpn meg hk store-ra cuccot, jpn store kapott vmi 1 gigás mészárhent demót is
tekken6 + borderlands múlt keddi gameplay feladásom még sehol... :|
Egyébként én Dirt fóliát szoktam felrakni a gépemre, minden héten cserélem. Ingyen van amúgy. (Gy.k.: a porosodásra értem)