PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Ha 60 gigás géped döglött be, akkor biztos nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
a multi nagyon addiktív O_O ripsz-ropsz eltûnik 1.5 óra az életembõl...

név alá zászlós hátteret lehet rakni, magyar zászló van, vagy 120 szintet kell lépni hozzá?

Sziasztok!
Szerintetek sárga led hibás géprõl át lehet valahogy rakni a mentéseket az újra?
Uncharted mentéseim kellenének. Most netrõl szedtem le de azt meg nem tudom rámásolni mert nem látja. Nem tudja valaki, hogy lehetne valahogy rátenni?
NEXUS6
Úgy értem Dudikoff
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Jaj, tegnap megnéztem 2 halálosan gyenge Lance Heriksen filmet, szal most ez pl nekem nem egy pozitív dolog. Kb mintha Dudukoff lenne a fõgonosz hangja.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

köszi a választ.
tarti19
Szvsz optikával 5.1-es erõsítõ esetén, hacsak nem True Hd-s😛 Felette pedig HDMI-vel érdemes

Az lenne még a kérdésem hogy van egy sony erõsítõm és azt akarom összekötni a ps3-mal.Optikai kábellel kössem össze vagy hdmivel.? Az erõsítõn kettõ darab hdmi van.
EmThor
MW2

na, ez kerek 8 óra 1 perc volt Hardened-en, nincs hiányérzetem

nem is tudtam, hogy Lance Henriksen Shepherd hangja. sztori meg passz, nagyon szarul van elmondva, a pályák zsírok

NEXUS6
Annyira nem mint az elsõ résznek, de tûrhetõ.
Minden esetre változatosabb, mint a Killzone2-é.

2-kor megyek a ps3-ért ugyhogy most örül a fejem. 😄.Killzone2-vel jön aztán jövõhéten meg uncharted2+resistance2.A resistance2-nek hosszú a singli kampánya?
predator0
Just Cause 2-ben lesz (PS3 verzió exkluzív) Youtube-ra feltölthetõ videorögzítési lehetõség. <#eljen> Már csak ennek minõsége (HD tuti nem lesz) és a játékra gyakorolt hatása (frém) az érdekes.

EmThor
itt a Demons souls 10. helyen nagyon jó, úgy néz ki el is fogy az összes elsõ körben nyomott usa példány

EmThor

lol. jah, már elérhetõ 360-ra pár napja.

predator0
Justin.tv-n nem egy ember közvetíti élõben ahogy játszik vele 😊

Azt nem tudom, de most olyan 60k körül lesz 😊 Holnap már én is nyomulok a codmw2-vel 😊)
22. fejezetben vagyok az Unchartedben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az autó konvojos
rész kegyetlen volt.

predator0
Akkor már csak az a kérdés, hogy mennyi volt az ára kedvezmény elõtt? 😊

Srácok!

Csak ma, 11.14-én szombaton, a Westend Media Marktban az összes Sony Playstation konzol,
20% kedvezménnyel kapható, a 10éves a Westend alkalmából. Éjfélig nyitva lesznek.
Biztos infó 😊)))
Asszem végre veszek egyet, a kis aranyoskámból 😊
Smuge
GoW Collection ign rivjú Kratos kemény még mindig 😊

Nekem is volt már többször is, megáll hibakóddal és utána mégis bejönnek a trófeák. Aztán legközelebb meg már 100%-ra szinkronizálja. Holnap próbáld megint.
Én sem értem miért van ilyen, elég instabil a rendszer. <#szomoru1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
netkapcsolat off, aztán on, hátha, tegnap nekem már ok volt

még mindig nem lehet szinkronizálni a trofikat. 10%-on megáll 80022A07-el.

Smuge
Ezt én mûveltem 😊

brodix
AKAROOOOOOM!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Akinek kell Bad Company 2 béta kulcs az csekkolja EZT. Gyorsan fogy.

Nekem ami premierkor kell az a GT5 - ki vagyok éhezve valami jó autósgaméra. Gt5p-ra is igértek plusz pályát meg autókat, de 3-4 autón meg GTTV-n kivül más sajna nemigen jött.
GOW3 ráér majd valamivel olcsóbban beszerzem 2-3 hónappal késõbb.
FF világ nem köt le, hidegen hagy.

Smuge
2010 március. - Gran Turismo 5 , God of War 3 , Final Fantasy XIII , leírni is rossz! Azt hiszem számûzöm magam az élõk sorából 😄

EmThor
tarti19
erre megvagy😄😄😄 guggle skill😄

EmThor
én még mindig a cdgalaxis féle "pal" demon's souls-t furcsállom, de örülök, hogy megvan (származási hely:EU)

az 576 KByte újság megszûnt pár hónappal miután CoVBoy otthagyta. ami utána volt, az sehogy sem köthetõ ahhoz, amiért anno híresek voltak. 576 konzolt nem olvastam, de mintha onnan is elment(ek) volna az(ok), aki(k)ért érdemes volt olvasni.

akinek boltja van, biztos kiszámolta már, hogy megéri-e egy ilyen országban csinálni a boltot. nevetségesen nagy adók, alacsony célközönség, és ha nem csalsz adót, akkor a célközönséged nagyrészét is elveszted. de akkor sem hiszem el, hogy ennyire jön ki, mint amennyire be van árazva pár dolog egy-két helyen.

predator0
Nyereségadó = társasági adó? Mer az 16%... Nem értek hozzá, csak a Google Skillem kiemelkedõen magas 😄

Inferno pool-tól megfájdult a fejem, ez egy árkád szar így, még jó, hogy anno nem vettem meg. A zene még rátesz egy lapáttal, iszonyú idegesítõ.
Star trek demo egy vicc, ps2-õn is körberöhögném.

EmThor
nem tudom, az új oldalon nagyon sok az infó, meg szépen össze van fésülve + boltot is integrálták, de annyi kis ablak, meg villogó izé van, hogy na. a betûket meg alig lehet elolvasni, a kevesebb néha több.

Én nem tudom mi történt az 576online-al az utóbbi években, B.Zsoltot régrõl ismerem. abszolút korrekt, az üzletek biztos mennek(most nyílt az új a budai skála helyén), az újságnál érthetõ, hogy haldoklik(minden nyomtatott újság szenved), de az online dolgot nagyon nem értem, szerintem elbaltázták. Persze ebben nagy pénz nincs(sõõõt), csak épp a játékfanokat kergették szét, pont a célközönséget. Anno Liquid jól csinálta, némelyik E3-nál full behalt a szerverük olyan forgalom volt. Aztán egyszercsak szétszedték darabokra és azóta egy nagy nulla wilson-nal egyetemben. Tipikus magyar sikersztori...

cloud.strife
Áfa befizetés? Nyereségadó befizetés?

Arról nem a bolt tehet ha nálunk 25% az áfa és 30%+ a nyereségadó.

Nálunk amúgy 17500 lesz... a 20 fontos meg 6500. 😊

És szépen befizetünk mindent.

www.digimomentsvideography.com

Alien!
látom szalad a ps brand amerikában....novemberre kiváncsi leszek(MW2 casual-fps miatt)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
PlayStation 2 117.8K
PlayStation 3 320.6K
PSP 174.6K
Xbox 360 249.7K
Wii 506.9K
Nintendo DS 457.6K

októberi eladások

okés. ma még nem néztem. majd mingyá kipróbálom.

EmThor
ja várj, most jó a psn, tegnap volt rossz, mármint a szinkronizéSÜN része, próbáld meg.

most raktak fel még jpn meg hk store-ra cuccot, jpn store kapott vmi 1 gigás mészárhent demót is

tekken6 + borderlands múlt keddi gameplay feladásom még sehol... :|

ok

Ez a honlap szinte tükörképe lett az újságnak. Jellegtelen, túlzsúfolt, designtalan és kaotikus.

EmThor
új 576 oldalt láttátok? talán a túlzsúfolt a megfelelõ szó...

EmThor

nem tudom szinkronizálni a trófeáimat vagy 3 napja.

predator0
Khm... A videjó végén írja, hogy Adobe After Effects-ben készítette a cuccot.
Egyébként én Dirt fóliát szoktam felrakni a gépemre, minden héten cserélem. Ingyen van amúgy. (Gy.k.: a porosodásra értem)

EmThor
demó hegyekrõl azért nem beszélnék, viszont a Littlebig Planet PSP demó sehol :|

EU vagrant story PS1 meg jövõ héten ,usa ki tudja mikor