PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Hi!

A shopTo.net-en vannak gondjaim. Most akartam rendelni ott. Hónap elején beregisztráltam, akkor levonták az 1 fontot, majd 2 nap múlva visszautalták.

Ma valamiért rendeléskor ismét kérte a kártya adatait -az Amazon nem szokta már max. ki kell választani- így az adatimnál ismét megadtam az adatokat róla. Most megint levontak 1 fontot. Meg kell várnom a visszautalást?

Azért kérdezem, mert ismét megpróbáltam ezek után rendelni, de megint kérte a rendelési lapon a kártya adatait. Megdtam neki, de most meg valami 3D Aurtizációval van gondja amit nagyon nem értek mit takar.

nem tudom, hogy neked milyen erõsítõd van a dvd-dhez, de ha blueray-ra akarsz váltani, akkor számíts szerintem arra is, hogy elõbb-utóbb be kell ruháznod egy újabb erõsítõre is, mert nem biztos h a blueray DVD lejátszót összetudod kötni az( a házimozi) erõsítõddel...
az az igazság, hogy pont ma voltam lent Madia Marktban, egy Senheizer fejest hallgattam, persze vezeték nélkülit, és az eladó srác akárhogy is tekergette, mindig volt egy minimális zaj, gondolom akkor errõl beszélsz te is. Hát akkor ez is ilyen valamit valamiért alapon megy. ha mászkálni akarok, akkor viselni kell a zajt, ha meg minõség kell, nem tudok mászkálni..jea x)

am köszi a választ!
Most olvasom az sg fõoldalán, hogy amcsiban már van 78 dolcsis blu-ray lejátszó, kemény 14ezer forint....ott ugye az új filmeket is 3000,- körül adják, szóval tényleg a karácsonyi piac sikere lehet. Valahol olvastam, hogy a HDTV aránya az usában már 70%-os, ahhoz meg már csak egy bd játszó kell.

Egyébként itthon az EW-ben most LG blu-ray játszót akcióznak 39900,-ért amihez adnak 3 kékfilmet is (Gettómilliomos, Underworld, Ne szórakozz Zohannal). Ha ezt 15-be számoljuk akkor elég baráti a fennmaradó 25ezer a készülékért.

Meg kéne ezeket mutatni a múltkor kibeszélt roppant hozzáértõ index cikkírónak...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Tényleg nem idevaló, de nekem nicsenek jó tapasztalataim a rádiós fülesekkel. Ezt ugyan még nem próbáltam, de mindnek van alapzaja ami fülesnél abszolút hallható. ha ez téged nem zavar akkor spuri vedd meg, mert az AKG az egyik legjobb márka. Ennyiért egyébként sokkal jobb vezetékest lehet kapni.

Tudom, hogy az ilyenekkel kapcsolatban nem itt kellene érdeklödnöm, de ez a fórum jobban él, mint az összes többi. Nektek mi a véleményetek róla? Jó vétel lehet? baszusok, magasok jók lehetnek?

véleményeket elöre is köszi.
Ez mi? Van leárázás akció most?
Köszi szépen.

Dec. 2-ig van eksön.
A játékok:
Flower, Last Guy, Prince of Persia, Bomberman, Comet Crash
Ez mind 5 dolcsi
Aztán 7,5 dolcsiért van:
Smash Cars, Invincible Tiger
Aztán akcióznak még filmeket 99centért, de azok itt nem elérhetõk.

Meddig tart az akció?

Tényleg, ezt a Battlefield balhét kipróbáltátok már?

NEXUS6
Nézd, azért az csak kényelmesebb, mint akár a KZ2-ben is, hogy te választod ki, hogy hova, melyik szobába csatlakozol. Ha van egy társaság, akik ismerik egymást, de nem alkotnak közös klánt akkor könnyebb összejárni, minthogy mindenkit felvenni a barát listára aztán keresgélni félórákat, hogy ki van online ki nincs.
Mivel nincs X360-on és szerintem nem is lesz, nem nagyon opció, hogy azon mi van. Örülök, hogy ennyire flottul megy ott ez a rendszer is.
Én minden esetre szeretem, ha nem más mondja meg, hogy milyen pályán, milyen pinggel, akármivel játsszak.

Ha a Civ nem való konzolra, akkor nem való oda a Valkyria, a Red Alert, sõt még a Halo Wars sem😉
PS3-ra lehet bill+egeret kötni, hardverileg sincs akadálya a dolognak. Ha van rá kereslet lesz játék is.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
PSN-en meg hálaadásnapi frissítés volt. Van egy csomó leárazás, fl0wer alapvetés 5$ meg hasonlók.

EmThor
Assa Creed 2 hogyhogy nem verte ki még a balhét a vallásos embereknél? Nem véletlen, hogy mikor elindul a program, multikulturális és vegyes vallású csapatra hivatkoznak, de tisztán ateista nézetek sugall a játék (azaz nem tartja valószínûnek semmiféle istenség létezését). Emiatt már simán GotF (game of the forever) az ilyen gondolatok megpendítéséért pláne, ha a 11-es, 20-as és 30-as Codex bejegyzéseket is elolvassátok. OMG!

EmThor
megváltozott a Terms of License, most már csak 3 gépen lehet egy accot aktiválni 5 helyett és az újraletöltéshez 24 órát kell várni... szóval nincs megosztósdi többet.

kérdem én ha YLOD-os lesz a gép, hogyan deaktiválom az accomat a fõmenübõl? network fül alatt az acc. options-ben azt hiszem ezt meg lehet tenni, de el sem induló gépnél?

Gravity Crash nagyon zsír lett. Dino Crisys meg alap.

Alien!
Ehh....Azért ez a kialakult Mw2-es pc-s sz*pás nagyjából a wareznek köszönhetõ...Szvsz az Activision-nál ûgy gondolták,egy ilyen saját multirendszer biztonságosabb...Ergó így akarták behajtani a gamereket az eredeti játék alá...Persze sokkal szarabb,de a pénz beszél...Kemény,hogy most 3% a pc-s eladás,az amúgy 2%(?!?) helyett...😊

Csúnya ezt leírni,de döglõdik a pc-s piac...Hiába a rengeteg aktív játékos,akinek ahhoz van esze,hogy következetesen bõvítgesse a gépét,és tolja bele az agyatlanul gyorsan fejlõdõ hardvert,az mind torrentezik...Ráadásul kezd kiöregedni a pc-s réteg...Aki 30 fölött van az kényelmi szempontból már inkább konzolozik(mint én és az összes haverom),a gyerekek meg már olyan brandeken nõnek fel,mint a Wii.Playstation,Xbox...Utánpótlás gyakorlatilag lóf*sz,és ha van is egy réteg aki lelkesen tuningol,bõvítget,az sem nevezhetõ vásárlóerõnek...Talán a Wow féle üzleti modell lehetne a nyerõ....Direkt néztem,a legutóbb megjelent játékok,mind hasonló részesedést mutattak(FIFA10,NFS:Shift,stb),mind 2-3%...Nem véletlenülk szarik rá az EA a Fifa pc-s verziójára...Sokkal szarabb fizika van benne mint a konzolosban...Vagy ott van a gyalázatos GTA4 port,amitõl miindenki sikít annyira szarul optimalizált cucc..Mind-mind azt mutatja,hogy egyre jobban sz*arnak rá....

Ami a ps3-as MW2 kezdeti szívást illeti,már az elején nyilatkozták,hogy az a külsõs cég ami meg volt bízva a szerverek építésével,alulbecsülte a ps3-as igényeket...Ezért szarta össze magát...Szvsz semmi köze a PSN-hez,mert azon állandóan ennyien multiznak,csak akkor éppen más játékokkal...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Thundercore
Nem kell állandóan beirogatni. Ha valaki kiváncsi rá, már az elsõ után megnézte...

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

rayx
Hello.

Nézzétek meg ezt az oldalt----> http://www.ps3hungary.atw.hu/ és jelentkezzetek adminnak ha akartok (részetekért) ide---> http://www.ps3hungary.atw.hu/

Nehéz AZ éleT!

Totti5
Én nem tudom pécén milyen, de ahogy olvastam a topikot ott ment a sírás kõ keményen hogy 100-200 ping mert egyik oldalon kitalálták, persze ekkor még meg sem jelent a játék, aztán akik megvették egybõl írták hogy teljesen jó és semmi baja, semmi lagg.

Én csak x360as tapasztalatokból tudok kiindulni, de ez 100%osan állíthatom hogy a COD WaW multijával az ég atta világon semmi baj nem volt. Azonnal bedobott valahova, zéró töltési idõvel, semmi lagg hangulatos játék és mentünk pályáról pályára minden gond nélkül.

PS3on konkrétan a rendszer összezuhant ahogy olvastam, de ez nem biztos hogy a COD hibája. Én inkább a PSN hibájának tekinteném hisz 360on nem volt semmi gond, és sokkal többen is estek neki a Lájvnak.

Civilizáció meg nem tudom mit keres konzolon, nem oda való, de ha csináltak egy lájtosabb verziót ami hangulatos és jó akkor miért ne, de ebben nem tudok állást foglalni mert egyik résszel sem játszottam soha, mert nem az én világom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

predator0
ITT keress rá arra, hogy Regisztrálás a hálózatra és a Store-ra. Aztán nyomhatod az onlányt.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Na kössz a választ.... Mégis ha valakinek eszébe jutna még mindig érdekelne hogy hogy lehet online játszani a GT5-el. Kapcsolatom megoldott.

Csabesz100
Nem hülye a kérdésed! A második kérdésed (Melyikre lehet tobb jatekot beszerezni (ingyen)?) alapján a Te géped az Xbox lesz! Sok sikert hozzá!

PS3 ID: Csabesz82

Sziasztok.

Lenne par hulye kerdesem a valaszokat elore is koszonom 😊

Konzolt szeretnek venni.
Es akkor a kerdesek:
PS3 sokkal jobb mint az Xbox? Melyikre lehet tobb jatekot beszerezni (ingyen)?
PS2 mar nagyon gagyi?
PS3 ra lehet letolteni jatekokat vagy tobbe fog fajni jatekokat vasarolni mint a ps?

Küldtem pár ps3 friend meghívót, ha van kedvetek vegyetek fel, igaz a divatos fps, tps kategóriát kerülöm online, de pölö HSGolf, flipper, póker meg a versenyjátékok jöhetnek. 😊

Jön a héten egy kungfu-s psn játék, jövõhéten meg állítólag a Bayonetta demo, aminek örülök, mert roppant kiváncsi vagyok miért 10pontos game. (amit láttam sima DMC klón)

Tegnap berendeltem hut-ról egy ps3-as Minininjas-t akciósan 13fontért, de néztem, hogy ma már 26font...<#guluszem1>
...remélem ki is küldik.

NEXUS6
Én a mai napig elég sokat játszok számítógéppel is. És pl a azok a játékok amiket évek óta tolok, bizony modolhatók. PL. CivIV. Amúgy a PS3 is nyitott valamilyen szinten ebben az irányban, de messze nem annyira mint a PC. Pl a konzolra kiadott CIVRevolution, nagyjából nyomába sem ér a CivIV-nek és hiába jön minden héten új pálya, ha kivették belõle, hogy te szerkessz magadnak. A DLC formájában érkezõ kiegekért, modokért meg pénzt kérnek.

Sajna a konzolos játékokra ez a jellemzõ általában. Butított képességek és sokszor még a játékmenet is az!

Na most a fagyi ráadásul még vissza is nyalt.
Én megvettem a COD4 GOTY verzióját PS3-ra is meg PC-re is. PC-n ott vannak a modok, pl nagyon várom a SW modot hozzá, ami nagyon faxa dolognak ígérkezik.
A COD4 PC-s verziójának online rendszere klasszikusabb, de sokkal jobb, mint a konzolos verzióé. Látod a szobákat és ping, bent levõ emberkék száma, pálya, akármi szerint ki tudod választani, hogy hova lépsz be.

Hát most a MW2-vel a PC-sek is megkapták ugyan azt a xart, amit eddig a konzolosok nyeltek, és amiért én is inkább megvettem a PC-s verziót anno. Egyszerûen meguntam, hogy órákig lógok a lobbyban normális játékra várva, aztán ahova berak ott vagy iszonyúan xar a ping, vagy fél perc után kidob mert a host kilépett. Amit persze akkor is megcsinál, ha én vagyok a host!
Ha összeverõdik a klán és haverokkal nyomulunk, akkor ugyan ezeket a hibákat hatványozottan tudja produkálni.

Az elsõ hírek az MW2 PS3 verza online multijáról nem igazán voltak bíztatók, szal köszi nekem ez nem kell! Adhatnak 10 pontot vagy 15-öt is a játékra, a COD4 single módját sem toltam végig, mert nem érdekel, hogy szkriptelik össze 10 méterenként az eseményeket. Ha izgis minimális interaktivitással rendelkezõ háborús sztorit akarok, akkor megnézek egy filet vagy elolvasok egy könyvet.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Thundercore
4-5 éve, még én is rengeteg játékot letöltöttem pc-re, aztán 95%-uknak az lett a sorsa, hogy, install, kipróbál, játszik pár órát, letöröl. 4 éve vettem ps2öt chippelve, mégis elkezdtem rá venni eredeti játékokat. Most, hogy ps3-am van, emelett pc-re is veszek játékot, igaz nem megjelenéskor, hanem amikor már olcsóbb.

Totti5
Tegnap írtem egy jó hosszút, de az sg nem küldte el, vagy kitöröltétek😊

Nem mintha az elõzõ részekbõl több ment el volna pécére... de könyörgöm, mindenki dedikált szerven tolja, az az álma? messze nem, ez egy kisebb réteg akik ezt kihasználják, akik max waroznak vagy külvilágtól elzárva akarnak egy külön kis játékteret, mert a legtöbben csak publikolnak, ott meg édes mindegy mivan csak mennek puffogtatni a szerverre. Modding? ugyan már, ez olyan gyenge érv hogy hihetetlen... miért kellene szétbarmolni egy játékot? persze jó dolog ha van és vannak igényes moddolt játékok, de ne legyen ez már fõ szempont egy játéknál... sosem volt az! ezt csak valaki elkezdte és milliók erre izgulnak és persze az egyik ultimate érz a megvétel ellen a másik meg hogy nincsen benne multiplayer ezért nem veszem meg, nos ez nem csak hogy rossz, de a fejlesztõket is belekényszeríti abba hogy értelmetlen multit beletoljanak a játékba amit 1-2 hónapig játszanak utána teljesen kihal és mindenki elfelejti, de ez csak a single idejébõl vesz el erõforrásokat. Nem kell minden egyes FPSbe, TPSbe multi, mert felesleges... csináljanak co opot, annak több értelme van.

Hogy miért nem vette meg a pécés a CODot? õ azt mondaná hogy se modding, se dedikált szerver, de ugye ez elég viccesen hangzik, mert ha csak ez számítana egy játékban akkor kiadhanták a CODot csak dedikált szerverrel, moddingal, meg pár multi pályával és lehet vinni, hisz mindent megkap amit akar... akkor meg az lenne a baj hogy nincs single és nincs más.

Azt meg ugye senki sem hiszi hogy milliónyi pécés felhasználó azért nem vette meg, hiszen itt nem 100 ezres tételrõl van szó hanem sok millióról!! mert nincs benne dedikált szerver... ez nevetséges indok . Azért nem vették meg, mert nincsenek rá kötelezve, kialakult egy olyan szemlélet hogy van a torrent oldal ahonnan minden ingyen beszerezhetek, azért mert a kis kényes izlésemnek nem tetszenek egyes dolgok a játékban, persze aztán hetekig szenved vele mert nem megy a krekk, nem megy az onlájn. Ja igen már az is sértés egyeseknek hogy nincs benne direkt ip rendszer ergó nem megy Hámácsin a warez verza és mit képzel a fejlesztõ és de szar a játék...

Nem tudom hogy ti olvastátok e pl a pécés COD fórumot de parádés volt ami ott ment megjelenés elõtt.

Összefoglalva, azért nem veszik mert letöltik, mert az könyebb, nincs szó másról, a többi csak beleképzelés. Nem csak a COD hanem MINDEN sokkal jobban fogy konzolra. Ami konzolon milliós eladás pécén nem az. Ami konzolon 8 milliós eladás pécén talán az 1 millót sem éri el sosem.

NEXUS6
Azért az is benne van, hogy a PC-sek igényeit jól lexarták az IW filyúk. Kivették a moddolási lehetõséget, az online rendszer is visszalépés, így most a PC-sek is lexarják az MW2-õt, mondhatni gyak hivatalos bojkott van ellene.
Szal amikor nagy dírrel dúrral bejelentik ezeket az infókat azzal csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
Ezt jól elbaxták!

Alien!
Hogy lehet? Döglõdik a PC-s piac...Ez tisztán látszik...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

rayx
Hello.

Nézzétek megezt az oldalt: http://www.ps3hungary.atw.hu/ még újj és lehet jelentkezni adminnak is.

Nehéz AZ éleT!

NEXUS6
Höhöhö!
😄

Thundercore
Csak arra figyelj, hogy 2,5 "-os Sata legyen, pl. ez:
320Gb ~14-15e Ft postával.

rayx
Hello.

Nézzétek meg ezt az oldalt ----> http://www.ps3hungary.atw.hu/ szerintem jó lett, mert most nyilt 1órája "lehet jelentkezni adminnak is" ha valakit érdekel esetleg érdekel, a továbbiakért ----> http://www.ps3hungary.atw.hu/ 😊 Különben az ismerõsöm oldala.

Nehéz AZ éleT!

lál

EmThor
felirattal játszva lefordítják az olaszt, amúgy meg 😄

brodix
Ahha.
Oks, akkor asszem maradok azoknál, amiket Überkonzol kínál.
Azok mindenképp jók.
Kösz választ!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DoNorBi
Egérkével precízebb de hogy könnyebb is ez már teljesen egyén függõ.
Én aki egész életemben only konzollal toltam,számomra kaotikus az egér+bill konfig játékra 😛

egyébként meg joy-al is lehet magas szinten játszani,itt is vannak hardcore pléjerek szép számmal attól ne félj.

De ennek mi köze van az eladásokhoz?

Haverok, Buli, Fight Club!

DanielT
Nem szerelhetõ be, mert ez IDE vinyó, a PS3-ban pedig SATA van.
brodix
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy ez a winchester beszerelhetõ-e PS3-ba.
2,5 colos ATA winchester. Ilyen van PS3-ban alapból, de gondoltam azért itt is megkérdem!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Totti5
nem nehezebb csak kicsit más, amúgy meg a mérhetetlen warez mi más...

valaki esetleg? 😄
Csak GT buzi.

xD b*zmeg mi megy itt. Menjetek acézni inkább. Egyébként jó dolog Uncharted hívõnek lenni? Nem tudom, vhogy nem fogott meg. Technikailag a csúcs, de azon kívül.... Drake sztem meg egy buzi. 😄 na asszem ennyi volt mára a szereplésem.

predator0
Viszont most téged fognak innen törölni, öcsém.

"Csupán az eladások 3%-a történt PC-re"

az ilyen típusú játékokat sztem nehezebb irányítani konzollal, bill+egérrel könnyebb, mégis jobban fogy xbox-ra meg PS3-ra, ez hogy lehet?
NEXUS6
Mindenki csak egyet szavazhat! Be kell tartani a szabályokat!
(Így is elég lesz!)
<#nyes>

predator0
86.

DanielT
Az Unchartedrõl magyarázott marhaság miatt már nem bírtam visszafogni magam... a te hibád.
Totti5
Nekem nincs bajom a Sonyval pl a PSPmet azért vettem mert jó gépnek tartom, jó játékokkal, persze a gépnek akadnak hibái ezt sosem titkoltam, de ha szarabb szolgáltatást nyújt a PSN mint az Live ( ami 2005tõl olyan mint ami a PSN sosem volt ), multiban alulmarad, addig nem fogom az ellenkezõjét mondani. Viszont az Exeket elismerem, mindent kipróbáltam, mert érdekelnek és azokkal az ég világon semmi gond, magyarán semmi elõl nem zárkózok el ami jó. UC2 a valaha készült legszebb játék és ezt le is írtam máshol, mert ez az igazság. A Forza 3 félkész termék, ezt is is leírtam, mert ez az igazság. Persze bannam is van bõven fanboy mint mindenkiben ezt nem tagadom, ez természtes dolog😊

Off: Anno igértél nekünk valamit, ne csinálj segget a szádból!!! <#wave>

On: Hustle Kings letölthetõ fullHD-s billiárdprogi 2009 decemberre van kiírva...örülnék neki.
1 éves Mirror's Edge Thehut-ról szállítással cakpakk 2600,-ból kijön.