PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTAIV-et tudnék adni érte.
Amugy eladó/cserélendõ:
-Motorstorm
-Need For Speed Carbon
Mindkettõ hibátlan állapotú, mindene megvan.
Érdeklõdni pü-ben.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
\" örökké nem eshet.... \"
Papesz
Papesz
van 1 régi psnetwork felhasználó amit még magyar címre állítottunk be. meg lehet valahogy változtatni a lakhelyet magyarról angliaira vagy új email-t kell csinálni hozzá, hogy legyen angliai account is?
:3
PSN ID: dualview
Nekem Valdus500(hátul 300) van hm-re, JBL digital10 sub, ez a sok szabvány viszont csak arra jó, hogy jól összezavarja az embert. Ha cserélem majd az erölködõt akkor mindenképp olyat veszek ami tudja ezeket a formátumokat(kinézett tipus Pioneer vsx- 1019, de lehet csak 919 lesz) és asszem akkor lesz hangfalcsere is, bár ezt nagyon szeretem filmekhez.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Egy helyszin van a demóban(kalózos beach), azon belül több pálya, de építhetõ saját pálya is, ami aztán feltölthetõ és így mindenki számára hozzáférhetõ.
Karakter módositható(szokásos hajviselet, ruha, ütõ, golyó, nemzet(van magyar😊)).
Grafika abszolút rendben van(psn minijátékokhoz képest), igaz csak 720p-s.
Zene tinglitangli idétlen- remélem lesz sajátzenelejátszás mint a flipperben.
Fizika abszolút reális, vannak golyóval felszedhetõ kis ábrák(toll, súly, ragasztó, kontroller stb) amitõl megváltozik és ugrik a realitás, de ez kell is bele, mert különben lehet, hogy normál playernek száraz lenne a játék.
Pályák ötletesek, végén már kurtanehéz minuszra végezni!
Lesz multi (on/offline is), mindenféle tournament(akár nemzet szerinti is!), csapatbajnokságok.
Összegzés:
Ügyességi játék szép grafikával, sok lehetõséggel.
A feltölthetõ pályaszerkesztõ nagyot dob rajta. Ha javítanak a zenén és lesz sok kiegészítõ pályaelem akkor akár némelyik teljesárú játékot is kenterbe ver.
Fene tudja mennyi lesz az ára10-15 dolcsit simán megér és valszeg elég jó értékeléseket fog kapni.
Nagy gratula a Zen studiónak, ez hozza a flipper szinvonalát! <#eljen>#eljen><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Trailer
Azért hogy minden kiadó azt licenszelhesse a lemezeire amelyiket jobban preferálja vagy amelyik számára olcsóbb. A jogtulajdonosoknak meg nyilván komoly üzlet ez, a Dolby Labs nem fogja abbahagyni a TrueHD fejlesztését és licenszelését mondván hogy úgyis ott a DTS-HD, az is veszteségmentes, úgyhogy a mi formátumunk felesleges. Épp ezért nem is jellemzõ hogy egy kiadványon egynél több HD hangsáv lenne, én konkrétan még nem is találkoztam ilyennel.
Vásárlói oldalról nézve meg komolyabb beruházás, legalább felsõ-középkategóriás erõsítõ de fõleg normális hangsugárzó-rendszer nélkül az emberek túlnyomó többsége az SD 5.1 és a HD 5.1 formátum között sem hallja a különbséget, nemhogy a HD hangsávok között. Ahogy Alien! is célzott rá, ehhez már édeskevés a "minden egy dobozban hazavihetõ"-jellegû teszkós házimozirendszer, gyufásdoboz méretû szatelitsugárzókkal.
Itt viszont(TrueHD-DTSHD-LPCM) állítod, hogy nincs különbség a formátumok között(én csak ismerõsnél tudtam kipróbálni, ott nekem sem tünt fel semmi különbség - bár vakteszten egyszer beletrafáltam a formátumba😊)), épp ezért nem értem akkor minek a 2 plusz...
Valóban nincs rá szükség, de ha a kiadó kifizeti a licenszdíjakat, semmi nem tiltja hogy több "finomságot" pakoljon a lemezre, elfér bõven. Ilyen elven egy DVD-re is kár a DD5.1 és dts5.1 együttes felpakolása, mégis Dunát lehet rekeszteni az ilyen kiadványokkal.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
dualview: igazából nem válaszoltál, mert ehhez nincs szükség az új formátumokra, ehhez bõven elég felrakni a sima dd5.1, dts5.1 hangzást.
Thx!
És,hogy ne legyen annyira off...Állítólag a ps3-as FF13 os megkapja az LPCM hangsávot....
Csekk
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Azért mert a három említett formátum közül ez az egyetlen valódi nyers, tömörítetlen adatfolyam.
What audio codecs will Blu-ray support?
Linear PCM (LPCM) - up to 8 channels of uncompressed audio. (mandatory)
Dolby TrueHD - lossless encoding of up to 8 channels of audio. (optional)
DTS-HD Master Audio - lossless encoding of up to 8 channels of audio. (optional)
Az hogy a DTS-HD és Dolby TrueHD hangsáv tartalmazza a hagyományos DD, illetve DTS magot is, amit akár optikai(TOSLINK) vagy SPDIF kimeneten bitstream formájában minden lejátszó ki kell hogy tudjon küldeni, és ezt minden ilyen bemenettel rendelkezõ erõsítõ tudja is fogadni. Ha csak az LPCM hangsávot raknák rá, akkor az erõsítõk jelentõs része nem tudna mit kezdeni vele, mivel az LPCM-et közel sem tudja minden erõsítõ fogadni (ellentétben a TOSLINK vagy SPDIF bitstreammel).
Viszont olyan BD-vel én még nem találkoztam,amire felpakoltak volna egyszerre egy LPCM-et.és egy Truehd-t is....vagy egyik,vagy másik...
Viszont azt is tudom,hogy a LPCM hangsáv tûnik nekem a legdinamikusabbnak mnindközül,és a Truehd a leghalkabbnak...egyébként ezt a véleményt a bluray.com-on is olvastam többször....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
psp-n az everybody's golf open tee 2-t nyüstölöm állandóan 😄 majd mesélj milyen!
(aparopó pangya golf volt még psp-re de az sem jelent meg eu-ban 😞 )
Shopto is frissült, karácsonyi akciók, érdemes körülnézni. Némelyik új játék is 5-10fonttal olcsóbb mint máshol. <#wow1>#wow1>
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
nem reklám/ nem warez/nem flame!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
vagy nem szabad összehasonlítani ps3-at egy bdvd-vel?
Átkódolásról szó sincs, dekódolásról beszéltem (értve ezalatt a csatornákra bontást), amit elsõ esetben a PS3 második esetben az erõsítõ végez. Minõség szempontjából totál mindegy, ugyanaz a stúdióban elkészült, érintetlen, csatornákra bontott adattömeg érkezik az erõsítõd D/A áramköréhez. Minõségi különbség itt, a digitális/analóg konverziónál van, amit viszont értelemszerûen minden esetben az erõsítõ végez, ezért annak minõsége is kizárólag az erõsítõtõl függ, ennek már semmi köze a PS3-hoz, fõleg nem ahhoz hogy fat vagy slim verzió-e.
Ami a ps3 fat lejátszási képességeit illeti,Dualview tökéletesen leírta a lényeget..Semmilyen hátrányban nincs az aki lpcm jelet kap,mivel a ps3-nak nincsenek ebben felsõ korlátai...(támogatott a 172khz-es 7.1-es lpcm is akár)...PC esetében vannak furcsaságok,mert az Ati(4-es széria) kártyáknál van bizonyos korlát(lpcm max 6mbitig,bitstream kilõve),illetve egyes lejátszóprogramok egyszerûen lekonvertálják a 24bites lpcm hangot 16bitre...Ergo ott történik minõségromlás....De mivel a filmek nagyrésze 4-5mbites,16bites, 48khz-es hanggal jön így ott az sem gyakori,max a zenei kiadványoknál sz*pás(96khz,24bit)...
Úgyhogy a ps3 nagyon fasza hangot tol ki magából...A többi marketing..
No épp ez a probléma.
Mivel nem tudja ezért átkódolja LPCM-nek ami igaz, hogy elvileg tömörítetlen, csak épp amikor a mastert keverték a filmgyárban akkor nem az volt a cél, hogy át legyen kódolva a TrueHD vagy DTS HD.
Más kérdés, hogy a kódolást észrevenni valszeg(mint írtam itthon még nem tudtam kipróbálni), nehéz, csak ha valaki precíz akkor precíz. 😊
Egyszer és mindenkorra tegyük már tisztába a dologokat: az összes létezõ PS3 (régi és új típusú egyaránt) probléma nélkül boldogul a Dolby TrueHD és a DTS HD-MA hangsávokkal is. E tekintetben az újabb, slim PS3-ak többlettudása pusztán annyi, hogy beállíthadod, hogy ne dekódolja az ilyen fomátumú hangsávokat, hanem változatlan bitstream jelként küldje tovább az erõsítõnek, és az erõsítõ fogja szétbontani csatornákra. A régi fat PS3-aknál ilyen nincs, ott mindenképpen már a PS3-ban megtörténik a dekódolás, és külön csatornánként LPCM formában küldi tovább az erõsítõnek. Tömörítési veszteség vagy egyéb minõségromlás egyik esetben sincs.
Az elsõ esetben az erõsítõd kijelzõjén azt fogod látni hogy LPCM, utóbbi esetben meg hogyDolby TrueHD vagy DTS HD-MA, de mindkét esetben ugyanazt az élményt kapod.
Végülis elég a ps3 is, csak 39ezerért 3 kékfilmmel nem rossz ár az LG....
mondjuk mindegy mert már lebeszéltem magam róla. <#ejnye1>#ejnye1>
professional: nem hiszem, hogy kábelhiba, mert akkor filmnézés közben is rossz lenne a kép.
1080i-n tökéletes.
Ma veszek én is egy aranyozott Hama kábelt aztán adok neki.
Van
HD compitable ami tud HD jelet, de nem garantált.
HD Ready ami tud 720ps HD jelet fogadni.
HD Ready 1080p ami 720pn felül 1080pre is alkalmas és van a Full HD 1080p jelölés.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tud segíteni valaki abban, hogy mi lehet a baj?
Most érkezett egy PS3om Slim az LG 42LF2510es tvmhez.
HDMi-n van összekötve a tvvel és az a probléma, hogy a gép menüje iszonyatosan zajos.
Ilyen fehér pöttyös az egész.
Ha beállítom a Settingsben hogy HDMi legyen a videó kimenet amikor megkérdezi, hogy hagyja-e a beállítást akkor fasza a kép, de amikor visszavált megint zajos.
Ha BR lemezt rakok be akkor fasza a kép, csak kint a menüben szar.
Mi lehet a probléma?
Azt szeretném kérdezni hogy egy switch(pl.Asus GigaX1005) alkalmas-e arra hogy elossza a netet egy PC és egy PS3 között?Vagy ehhez router kell?Van-e aki switchel használj a PS3-on a netet?
Köszi
Már rendeltem sokszor külföldrõl, de sosem volt gond.
- a 3D egy magasabb szintu biztonsagi ellenorzes, ezt a bankodnal kellene megrendelni a kartyahoz (visa-nal verified by visa-nak, mastercard-nal secure code-nak hivjak), a magyar bankok nem igazan elnek vele, igy altalaban csak a szamlazasi cimet kell megadnod ami ugyanaz kene legyen mint a bankodnal meglevo cimed.
shopto-nal pontosan nem tudom hogy van, onnan nem szoktam rendelni. mi a gondja konkretan?