PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Valakinek nincs cserélendõ Valkyria Chronicles-e?
GTAIV-et tudnék adni érte.

Amugy eladó/cserélendõ:
-Motorstorm
-Need For Speed Carbon

Mindkettõ hibátlan állapotú, mindene megvan.
Érdeklõdni pü-ben.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

És ez csak az EU store-ra vonatkozik??

\" örökké nem eshet.... \"

Azzal regisztrálsz, amivel akarsz, de vásárolni csak American Express-el tudsz. Vagy feltöltõkártyával. Szerintem az lesz a te embered.

Papesz

Csak ezzel a kártyatípussal lehet regelni az EU store-ba???

Csak AmEx-et fogad el, vegyél feltöltõkártyát. Más lehetõséged nem nagyon van.

Papesz

DJ RX7
esetleg lehet valahogy törölni a accountot? vagy valamilyen más megoldás?

bocsi a floodért.

:3

DJ RX7
üdv!

van 1 régi psnetwork felhasználó amit még magyar címre állítottunk be. meg lehet valahogy változtatni a lakhelyet magyarról angliaira vagy új email-t kell csinálni hozzá, hogy legyen angliai account is?

:3

dualview
Akkor ezzel a rendszerrel már tudod boldogítani a szomszédokat, sõt akár az utca túloldalán lakókat is 😊

PSN ID: dualview

Az baró! 😞 Már csak az a gond, hogy az EU acc-hoz nem fogadja el a kártyámat. Ezt már csak azért is nem értem mivel az US store-ból errõl szoktam vásárolni. Ilyenkor most akkor mi van????

Oké, ez van...
Nekem Valdus500(hátul 300) van hm-re, JBL digital10 sub, ez a sok szabvány viszont csak arra jó, hogy jól összezavarja az embert. Ha cserélem majd az erölködõt akkor mindenképp olyat veszek ami tudja ezeket a formátumokat(kinézett tipus Pioneer vsx- 1019, de lehet csak 919 lesz) és asszem akkor lesz hangfalcsere is, bár ezt nagyon szeretem filmekhez.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Planet Minigolf beta:
Egy helyszin van a demóban(kalózos beach), azon belül több pálya, de építhetõ saját pálya is, ami aztán feltölthetõ és így mindenki számára hozzáférhetõ.
Karakter módositható(szokásos hajviselet, ruha, ütõ, golyó, nemzet(van magyar😊)).
Grafika abszolút rendben van(psn minijátékokhoz képest), igaz csak 720p-s.
Zene tinglitangli idétlen- remélem lesz sajátzenelejátszás mint a flipperben.
Fizika abszolút reális, vannak golyóval felszedhetõ kis ábrák(toll, súly, ragasztó, kontroller stb) amitõl megváltozik és ugrik a realitás, de ez kell is bele, mert különben lehet, hogy normál playernek száraz lenne a játék.
Pályák ötletesek, végén már kurtanehéz minuszra végezni!
Lesz multi (on/offline is), mindenféle tournament(akár nemzet szerinti is!), csapatbajnokságok.

Összegzés:
Ügyességi játék szép grafikával, sok lehetõséggel.
A feltölthetõ pályaszerkesztõ nagyot dob rajta. Ha javítanak a zenén és lesz sok kiegészítõ pályaelem akkor akár némelyik teljesárú játékot is kenterbe ver.
Fene tudja mennyi lesz az ára10-15 dolcsit simán megér és valszeg elég jó értékeléseket fog kapni.
Nagy gratula a Zen studiónak, ez hozza a flipper szinvonalát! <#eljen><#taps><#eljen>

Az Air Tonelico 3 jön az EU-ba? A trailere alapján nagyon jónak tûnik. Az anime átvezetõk meg már csak hab a tortán. 😊

Trailer
dualview
"épp ezért nem értem akkor minek a 2 plusz..."
Azért hogy minden kiadó azt licenszelhesse a lemezeire amelyiket jobban preferálja vagy amelyik számára olcsóbb. A jogtulajdonosoknak meg nyilván komoly üzlet ez, a Dolby Labs nem fogja abbahagyni a TrueHD fejlesztését és licenszelését mondván hogy úgyis ott a DTS-HD, az is veszteségmentes, úgyhogy a mi formátumunk felesleges. Épp ezért nem is jellemzõ hogy egy kiadványon egynél több HD hangsáv lenne, én konkrétan még nem is találkoztam ilyennel.
Vásárlói oldalról nézve meg komolyabb beruházás, legalább felsõ-középkategóriás erõsítõ de fõleg normális hangsugárzó-rendszer nélkül az emberek túlnyomó többsége az SD 5.1 és a HD 5.1 formátum között sem hallja a különbséget, nemhogy a HD hangsávok között. Ahogy Alien! is célzott rá, ehhez már édeskevés a "minden egy dobozban hazavihetõ"-jellegû teszkós házimozirendszer, gyufásdoboz méretû szatelitsugárzókkal.

Sajna akkor buktad, nem kompatibilis az eu-usa. 😞

Annyiban más a dolog, hogy amikor a dvd szabványt kiállították akkor a dolby digital formátum kötelezõ jelleggel bírt, tehát azt minden dvd-re kötelezõ felrakni, míg a dts formátum azért kerül fel, mert kevésbé tömörít - ergo szebben szól.
Itt viszont(TrueHD-DTSHD-LPCM) állítod, hogy nincs különbség a formátumok között(én csak ismerõsnél tudtam kipróbálni, ott nekem sem tünt fel semmi különbség - bár vakteszten egyszer beletrafáltam a formátumba😊)), épp ezért nem értem akkor minek a 2 plusz...

Igen az USA Store-ból van. Akkor most buktam ezt a DLC-t és tölthetem le az EU-ból? Csak mert igaz, hogy ott is fent van és én nem is néztem, de nem gondoltam, hogy kétféle verzió van belõle. 😞 Amúgy azt viszont nem értem, hogy a két DLC miért nem "egyforma"?! Értem ezalatt, hogy sem méretre, sem pedig árban nem egyezik meg a kettõ. Ez "normális"???

dualview
"ehhez nincs szükség az új formátumokra, ehhez bõven elég felrakni a sima dd5.1, dts5.1 hangzást"
Valóban nincs rá szükség, de ha a kiadó kifizeti a licenszdíjakat, semmi nem tiltja hogy több "finomságot" pakoljon a lemezre, elfér bõven. Ilyen elven egy DVD-re is kár a DD5.1 és dts5.1 együttes felpakolása, mégis Dunát lehet rekeszteni az ilyen kiadványokkal.

Shopto után a zavvi is árlistát cserélt, ott is van pár frankó 15 fontos akció.

Anubys
USA Store-ból van a dlc, a játék pedig PAL...?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Az komoly lenne! Titkon reméltem a gt5 megkapja, egy ilyen hír növeli az esélyt!

dualview: igazából nem válaszoltál, mert ehhez nincs szükség az új formátumokra, ehhez bõven elég felrakni a sima dd5.1, dts5.1 hangzást.

Srácok van itt vki aki tolja a Zombi Island-ot a Borderland-bõl? Csak mert leszedtem de nem igazán akar mûködni. Konkrétan fel sem ismeri az alap játék ezt a DLC-t. Mi lehet a gond vajon???

Thx!

Alien!
részben igaz,de a BD-kre felpakolják az lpcm mellé a simma DD/DTS hangsávokat is...Csak ezért felesleges lenne 2 HD hangsáv,azonos nyelvre...

És,hogy ne legyen annyira off...Állítólag a ps3-as FF13 os megkapja az LPCM hangsávot....
Csekk

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

dualview
"LPCM hangsáv tûnik nekem a legdinamikusabbnak mnindközül"
Azért mert a három említett formátum közül ez az egyetlen valódi nyers, tömörítetlen adatfolyam.

What audio codecs will Blu-ray support?
Linear PCM (LPCM) - up to 8 channels of uncompressed audio. (mandatory)
Dolby TrueHD - lossless encoding of up to 8 channels of audio. (optional)
DTS-HD Master Audio - lossless encoding of up to 8 channels of audio. (optional)

dualview
"Mi értelme feltenni egy blu-ray filmre az 5.1 LPCM mellé a DTS HD-t?"
Az hogy a DTS-HD és Dolby TrueHD hangsáv tartalmazza a hagyományos DD, illetve DTS magot is, amit akár optikai(TOSLINK) vagy SPDIF kimeneten bitstream formájában minden lejátszó ki kell hogy tudjon küldeni, és ezt minden ilyen bemenettel rendelkezõ erõsítõ tudja is fogadni. Ha csak az LPCM hangsávot raknák rá, akkor az erõsítõk jelentõs része nem tudna mit kezdeni vele, mivel az LPCM-et közel sem tudja minden erõsítõ fogadni (ellentétben a TOSLINK vagy SPDIF bitstreammel).

Alien!
ez egy nagyon jó és jogos kérdés,amit én is feltettem már....Ha mindhárom formátum tömörítetlen,azonos bitrátájú(4-6mbites) 48khz-es hang,akkor miben is különböznek?!?!? szvsz mindegyik paraméterük ugyanaz.....
Viszont olyan BD-vel én még nem találkoztam,amire felpakoltak volna egyszerre egy LPCM-et.és egy Truehd-t is....vagy egyik,vagy másik...

Viszont azt is tudom,hogy a LPCM hangsáv tûnik nekem a legdinamikusabbnak mnindközül,és a Truehd a leghalkabbnak...egyébként ezt a véleményt a bluray.com-on is olvastam többször....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sajna csak holnap tudom leszedni, de mindenképp írok. Ha jó a fizika és ötletesek a pályák akkor nekem tuti befutó! PSP-n is tutkó, a Clap Hanz 15 éve a golfjátékát fejlesztgeti/finomítja, szóval õket necces befogni. Mondjuk a minigolfról sajna lemondtak, épp ezért jön jól a zen stúdió! 😊

EmThor
golfmesternek golfjáték? grat!

psp-n az everybody's golf open tee 2-t nyüstölöm állandóan 😄 majd mesélj milyen!
(aparopó pangya golf volt még psp-re de az sem jelent meg eu-ban 😞 )

Kaptam Planet Minigolf betát a Zen stúdiótól! <#eljen><#taps><#vigyor>

Shopto is frissült, karácsonyi akciók, érdemes körülnézni. Némelyik új játék is 5-10fonttal olcsóbb mint máshol. <#wow1>

MaSzKa
XboxKlub/PS3/Wii/PSP Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

nem reklám/ nem warez/nem flame!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ilyen kábelrõl még nem hallottam mivel a HDMI digitális jelátvitel míg a kompozit analóg. PS3 ugyanazt tudja mint egy sima blu-ray játszó max minõségbeli különbségek lehetnek. Zajosabb a ps3 ez probléma.

Namost akkor felvetõdik a következõ kérdés: Mi értelme a TrueHD és DTS HD-nak? Mert ha a tömörítetlen LPCM ugyanazt tudja, akkor értelmét veszti a két nextgen hangformátum. Mi értelme feltenni egy blu-ray filmre az 5.1 LPCM mellé a DTS HD-t?

Mnemomic
Regisztráltam a TheHut-ra onnan simán tudtam rendelni már levonták az árát és már csomagolják 😊

"blueray dvd kompozit-kompozit kombó? " bdvd lejátszó kompozit-kompozit kombó , sry
Egy kérdés...szerintetek ha olyan kábellel lenne összekötve ps3, aminek az egyik vége HDMI, másik vége kompozit kábel ( az a 3 színû), akkor az adna olyan szép képet, mint amilyet ad egy blueray dvd kompozit-kompozit kombó?

vagy nem szabad összehasonlítani ps3-at egy bdvd-vel?
dualview
"Mivel nem tudja ezért átkódolja LPCM-nek ami igaz, hogy elvileg tömörítetlen, csak épp amikor a mastert keverték a filmgyárban akkor nem az volt a cél, hogy át legyen kódolva a TrueHD vagy DTS HD."
Átkódolásról szó sincs, dekódolásról beszéltem (értve ezalatt a csatornákra bontást), amit elsõ esetben a PS3 második esetben az erõsítõ végez. Minõség szempontjából totál mindegy, ugyanaz a stúdióban elkészült, érintetlen, csatornákra bontott adattömeg érkezik az erõsítõd D/A áramköréhez. Minõségi különbség itt, a digitális/analóg konverziónál van, amit viszont értelemszerûen minden esetben az erõsítõ végez, ezért annak minõsége is kizárólag az erõsítõtõl függ, ennek már semmi köze a PS3-hoz, fõleg nem ahhoz hogy fat vagy slim verzió-e.

Alien!
olyan egetverõ minõségváltozásra ne számíts...Szebben szólnak a HD formátumok,de inkább csak részletesebbek...Ráadásul nem árt alájuk egy normális házimozirendszer,tehát szatelitek kilõve....

Ami a ps3 fat lejátszási képességeit illeti,Dualview tökéletesen leírta a lényeget..Semmilyen hátrányban nincs az aki lpcm jelet kap,mivel a ps3-nak nincsenek ebben felsõ korlátai...(támogatott a 172khz-es 7.1-es lpcm is akár)...PC esetében vannak furcsaságok,mert az Ati(4-es széria) kártyáknál van bizonyos korlát(lpcm max 6mbitig,bitstream kilõve),illetve egyes lejátszóprogramok egyszerûen lekonvertálják a 24bites lpcm hangot 16bitre...Ergo ott történik minõségromlás....De mivel a filmek nagyrésze 4-5mbites,16bites, 48khz-es hanggal jön így ott az sem gyakori,max a zenei kiadványoknál sz*pás(96khz,24bit)...

Úgyhogy a ps3 nagyon fasza hangot tol ki magából...A többi marketing..

"ott mindenképpen már a PS3-ban megtörténik a dekódolás"

No épp ez a probléma.
Mivel nem tudja ezért átkódolja LPCM-nek ami igaz, hogy elvileg tömörítetlen, csak épp amikor a mastert keverték a filmgyárban akkor nem az volt a cél, hogy át legyen kódolva a TrueHD vagy DTS HD.
Más kérdés, hogy a kódolást észrevenni valszeg(mint írtam itthon még nem tudtam kipróbálni), nehéz, csak ha valaki precíz akkor precíz. 😊

dualview
"a PS3 nem tudja ezeket az új hangformátumokat(slim már tudja)"
Egyszer és mindenkorra tegyük már tisztába a dologokat: az összes létezõ PS3 (régi és új típusú egyaránt) probléma nélkül boldogul a Dolby TrueHD és a DTS HD-MA hangsávokkal is. E tekintetben az újabb, slim PS3-ak többlettudása pusztán annyi, hogy beállíthadod, hogy ne dekódolja az ilyen fomátumú hangsávokat, hanem változatlan bitstream jelként küldje tovább az erõsítõnek, és az erõsítõ fogja szétbontani csatornákra. A régi fat PS3-aknál ilyen nincs, ott mindenképpen már a PS3-ban megtörténik a dekódolás, és külön csatornánként LPCM formában küldi tovább az erõsítõnek. Tömörítési veszteség vagy egyéb minõségromlás egyik esetben sincs.
Az elsõ esetben az erõsítõd kijelzõjén azt fogod látni hogy LPCM, utóbbi esetben meg hogyDolby TrueHD vagy DTS HD-MA, de mindkét esetben ugyanazt az élményt kapod.

No pont itt jön képbe ez az LG játszó! Mert ez tudja míg a PS3 nem tudja ezeket az új hangformátumokat(slim már tudja), bár nem is fontos, mert az LPCM is tömörítetlen hangformátum és hdmi-n át teljesen jó. Én hallottam már trueHD és dtshd-t is(sajna nem az én rendszeremen), de itthon "csak" lpcm van. Egyébként még idén szeretnék venni új erölködõt Pioneer VSX-919 van kinézve. <#wow1>
Végülis elég a ps3 is, csak 39ezerért 3 kékfilmmel nem rossz ár az LG....
mondjuk mindegy mert már lebeszéltem magam róla. <#ejnye1>

😊 nekünk is sony erõsítõnk van, bevallom, rosszul fogalmaztam. Öszekötni összetudod majd kötni, meg szólni is fog, csak nem úgy, ahogy kellene...Van ez az új hangzás, Dolby True HD, ezt nemtudom, hogy a tied tudja-e, de a miénk az nem tudja...Ezt az új hangformátumot valószínûleg nem véletlenül találták ki. Én még személyesen nem hallgattam meg, mit is tud ez a Dolby True HD, de sztem nem lehet piskóta. persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha veszel brdvd lejátszót akkor vegyél dolb true hd-s erõsítõt, én csak annyit akartam mondani, hogy úgy ad igazi élményt, ha mind ez magvan (=
Cowboy: sony erõsitõm van, de nem értem miért ne tudnám összekötni a bd/dvd játszót az erõsítõvel? A füles meg sajna tényleg ilyen dolog, ha kényelem kell akkor a minõségbõl veszel vissza ha minõség akkor meg nem rohangálhatsz a lakásban. 😞

professional: nem hiszem, hogy kábelhiba, mert akkor filmnézés közben is rossz lenne a kép.

Valószínûleg kábel hiba lesz.
1080i-n tökéletes.
Ma veszek én is egy aranyozott Hama kábelt aztán adok neki.
Totti5
HD-Ready tv is lehet 1080ps, ami annyit tesz hogy a jelökése HD Ready 1080p. Ahány gyártó annyi jelölés, persze amit az ember lát és ami a legelterjedtebb az az aranyszinû matraica FULL HD /1080 p jelöléssel, ami a Sonytól származik, de több más gyártó is ezt használja.

Van
HD compitable ami tud HD jelet, de nem garantált.
HD Ready ami tud 720ps HD jelet fogadni.
HD Ready 1080p ami 720pn felül 1080pre is alkalmas és van a Full HD 1080p jelölés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
HD-Ready TV-n 1080p-t? Kötve hiszem...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én akkor tapasztaltam ilyet, amikor a HD Ready TV-men beállítottam az 1080p-t. Villogott még a kép is mellette, így nem erõltettem és a gagyi hdmi kábel számlájára írtam. Így 720p-ben használom a PS3-at. Majd GT5-re beszerzek egy Braviát és egy aranyozott 1.3-as túlfeszültségvédõs hdmi kábelt.
Sziasztok.
Tud segíteni valaki abban, hogy mi lehet a baj?
Most érkezett egy PS3om Slim az LG 42LF2510es tvmhez.
HDMi-n van összekötve a tvvel és az a probléma, hogy a gép menüje iszonyatosan zajos.
Ilyen fehér pöttyös az egész.
Ha beállítom a Settingsben hogy HDMi legyen a videó kimenet amikor megkérdezi, hogy hagyja-e a beállítást akkor fasza a kép, de amikor visszavált megint zajos.
Ha BR lemezt rakok be akkor fasza a kép, csak kint a menüben szar.
Mi lehet a probléma?
Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy egy switch(pl.Asus GigaX1005) alkalmas-e arra hogy elossza a netet egy PC és egy PS3 között?Vagy ehhez router kell?Van-e aki switchel használj a PS3-on a netet?
Köszi

Mnemomic
Na nem a cím a gondja megint ugyanaz: 3D-Authentication failed. This vendor's rules require a successful 3D-Authentication.

Már rendeltem sokszor külföldrõl, de sosem volt gond.

Mnemomic
Megadom az adatokat, és de utána rögtön valamit 3d Aurtizáció szükséges feliratot nyom. Mást nem is ír. Mondjuk a címmel lehet gond azt még kipróbálom.

- az 1 fontokat nem vonja le, csak zarolja, igy "teszteli" hogy valodi-e a kartya, par napon belul (akar 2 het is lehet) feloldja a bankod a zarolast magatol

- a 3D egy magasabb szintu biztonsagi ellenorzes, ezt a bankodnal kellene megrendelni a kartyahoz (visa-nal verified by visa-nak, mastercard-nal secure code-nak hivjak), a magyar bankok nem igazan elnek vele, igy altalaban csak a szamlazasi cimet kell megadnod ami ugyanaz kene legyen mint a bankodnal meglevo cimed.

shopto-nal pontosan nem tudom hogy van, onnan nem szoktam rendelni. mi a gondja konkretan?