PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tekintve a plazmák képpontjainak gyakorlatilag nulla válaszidejét, ez igen érdekes. Illetve, ha a folyékonyság az elmosódást, utánhúzást jelenti, akkor tényleg az LCD a nyerõ.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Kb. ebben a sorrendben. Többi ráér késõbb <#beka2>#beka2>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Milyen játékokat ajánlotok kezdésnek? Killzone, Resistance, LBP, MW2, U1-2, Tekken, valamilyen Lego-s, AC, stb.. ?
US/ EU-ra regeljek majd accountot? Melyikre érdemes? Azt hallottam hogy az US-on többminden van és frissebb ?
De nem fogok új tévét venni csak ezért.
Akkor meg felesleges a kérdés, úgyis tökmindegy, nem?
Papesz
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
EZ jó akkor monitorhoz? Vagy van valamilyen speciális kábel?
Planet Minigolf: Igen jó lesz, eddig anszolút bejön, és szinte hiba nélkül adták ki már a betát is!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
De nem fogok új tévét venni csak ezért. Csak az érdekelne hogy ha nem is nyújt maxot azért így is szép less a kép?
LH3000-et meg mindenhol agyondicsérik,és legalább tv-re hasonlít 😊 (107cm)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Egy nem annyira offtopic kérdés: ps2-õt használ valaki ilyen, vagy ehhez hasonló paraméterû HDTV-n? Elvileg van rajta komponens bemenet (y pb pr), de a ps2 meg (y pb/cb pr/cr)-t ír a video menüben... ez csak valami elnevezésbeli különbség, vagy mi? Mûködni fog a tv-vel?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Azért majd kicsit ülj távolabb tõle amikor játszol 😊
Lehet, hogy vásárolni fogok egy PS3 masinát, de nagyon félek valamitõl... <#szomoru1>#szomoru1>
Mivel nincs pénzem HDTV-re, ezért monitoron kell, hogy játsszak, ami nagyon is jó, mert FULLHD benQ g2220HD. Elég sok helyen néztem VGA kábel után és mindenhol (ebay, amazon, google keresések) csak ez ( EZ ) a fajta van, amirõl jókat és rosszat egyaránt hallok, látok... sokan azt írják, hogy a színek rosszabbak lesznek és sötétebb lesz a kép. Plusz a beszerelése sem egyszerû...
Másik megoldás:
Ez ( EZ ) , egy HDMI-DVI kábel használata. Viszont itt semmit sem írnak arról, hogy HDCP-s vagy HDPC-s monitor kell hozzá... ezt olvastam róla több helyen, hogy ha nem HDCP-s vagy miazisten a monitorom, nem lesz se kép se semmi... Utánanéztem és a monitorom elvileg ilyen, tehát mûködni kéne. Hangot tudok csinálni, mert vannak kábeleim.
Ezekrõl mi a véleményetek? Kép mennyire lesz rossz ezzel a monitorral, egyáltalán mûködni fog az egész ? Kérlek segítsetek, mert nagyon bizonytalan vagyok és nem akarok bebukni egy PS3-t ezért... Esetleg ki játszik monitorral? Nagyon megköszönném a segítséget <#lookaround>#lookaround>
Eladásra szánok 5Db PS3 játékot. A vaterára tettem fel õket. 1Ft-ról indul a licit és nincs minimálár.
KATT
Ezen a hétvégen UC2 multiban 2x-es szorzó van. Emelett megjelent még 1 plusz pálya is, amit UC1-bõl emeltek át.
G.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
2. Visz mindent.
3. Nincs nevük, csak 40, 60, 80 gb-s modellek vannak+ az új slim ami 120gb. Van még sok bundle is.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a lényeg, hogy akkor a kripta unlockolós, mehet magyar acc alól is, késekkel teszteltem, mûködik.
Mindenféle DVD-t és CD-t lejátszik.
Leginkább már csak a Slim verzió kapható. Abból van 120-as és 250-es merevlemezzel. Vannak különbözõ bundle-k, amelyekhez játékot adnak (pl. Uncharted 2, NFS:Shift, FIFA)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Remélem jó helyen kérdezek.
Vennék egy konzolt, és úgy látom a PS3 jobb lenne mint az 360, de nem vagyok tisztában sok dologgal..
- van már okosított ps3 vagy még nincs és nem is lesz?
- normál dvdket lejátszik e? illetve nem eredeti dvd filmeket?illetve nem origi audio cdket
- milyen csomag, vagy fantázia neve van annak a csomagnak amit már érdemes venni (pl permium vagy mittomén, van e különbség)
lehet ezeket már megválaszolták korábban, de örülnék, ha valaki tudna segíteni,mert pdaról netezek kinnt hollandba és a net is drága meg sokáig tart mindent visszaolvasni
elõre is köszöntem!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
@ EmThor: AC2 Auditore kripta szvsz ánlákkolós, legalábbis én nem vettem észre hogy bármit is letöltött volna
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Az auditore családi kripta amit übi pontért lehet kiváltani, az store-ról letöltõs, vagy unlockolós??
Köszi
Hivatalos rizsa:
"Sorry for the delay in getting in touch with you on this one, we've been awaiting clarification of the issue. Error code 80022A07 indicates that there is a high load on the trophy server database. This is an intermittent problem and you may find that you can successfully sync your trophies at certain 'quiet' network periods (e.g. mornings / early afternoon).We are in the process of implementing a system expansion, which will permanently reduce the load on the server database and eliminate this error. In the meantime, some users will unfortunately continue to receive an error when attempting to sync their trophies to the server.Thanks for your patience!"
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mindegy remélem jövõhét közepén már meglesz.
Home-ban frissült a Red Bull szoba, mostmár van az Air race mellett azaz õrültködés amikor vizbe ugrálnak mindenféle épített jármûvel. 😊 Jó lenne ha saját járgányokat építhetnénk. 😄
Más: fura ez a theHut, megrendeltem a ps3-as Minininjas-t 13 fontért postával(1 napig volt akcióban), elvileg tegnap feladták, de még nem vontak pénzt...ez lehetséges? <#fejvakaras>#fejvakaras>