PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
PS3 ID: Csabesz82
nekem a fent lent sokkal jobban a kezemre állXD
csak ezért kérdeztem,hogy megoldhato e😊
de ha ezt valahogy meglehet oldani akkor nemszámit....
mármint azt,hogy valamiféle képpen átrakni az analogot😄na ez jo hulyeség volt....
PSN ID:misi2mezei
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Kinek mi az alsó kategória ugye..😊De ez azért nem az..
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
200-ért kaphatsz 127centis plazmát vagy 100 centi körüli alsókategóriás fullHD-t is. 80 centisben meg minden kütyüvel ellátott fullHD sony/philips/samut.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nagyon tetszik a dizájn, kellemesek a szinek, ha 10 dolcsi és megy saját zene + fullHD akkor vevõ leszek rá. Mondjuk ez utobbi természetes a sony-s network-ös játékoknál. <#eljen>#eljen>
2009 winter szerepel megjelenésnek az egészen elképesztõen(simán fotórealisztikus) kinézõ Hustle Kings billiárdnál, csak elég nagy a csend körülötte...<#nemtudom>#nemtudom>
Fontos szempont, hogy mire használnád, ha csak játék azon belül inkább multiplatform akkor elég lehet a hd ready, ha viszont storeról is töltenél le játékokat és blu-ray filmeket is szívesen nézel akkor már jobban jársz egy fullHD-val.
Nekem egyébként Philips 47PFL9703 van és eléggé jó a kép rajta, hiszen minden funkció támogatva van amit a PS3 tud. Örülök is neki mint majom a farkának! <#mf1>#mf1>
Majd akkor cserélem le, ha meggyõz az OLED vagy a 3D-s tévé, de ez nem mostanában lesz.
Ti milyen tvvel használjátok a konzolt, és éles, gyors e vele a kép?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Holnap megyek a God of War Collectionért. Telefonon rendeltem, megkérdezték, hogy melyik platformra lesz <#eljen>#eljen>
A kontroller jó, az baszna be ha változtatna a sony!
Nekem semmi bajom vele, egyébként van utángyártott mindenféle formában ha nem tetszik.....mondjuk azok köbö fél évet bírnak, a sony viszont nem éppen a silányságáról híres. Remélem érted a célzást <#mf1>#mf1><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szereztem hozzáférést a beta verzióhoz, hát nekem nagyon nem jön be :S
Lehet az mw2 után tûnik szarnak, de iszonyat rossz! :S
The Only One!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
lehet.
....mondjuk ha elkezded az exkluzív címeket akkor multi játék (1-2 kivétellel) már nem is fog többé kelleni, ezáltal a box is csak porosodni fog...<#eplus2>#eplus2>
A kontrollert nem lehet áthekkelni, a fostömb "ravaszokra" lehet kapni kiegészítõt amivel jobbá teheted.
Kép
majd karácsony után😊mellesleg csak az exkluziv címek végett akarok venni mert a multiplatformokhoz ott van a xbox meg a PC!szoval erre csak azokat venném amik másra nincsenek....
ja és még valami!
xbox 360 kontrollert valahogy mukodésre lehet bírni a konzolon?mert a PS kontroller sosem állt a kezemre....
Közép-európai (doboz alján lengyel zászló hirdeti a szinkront, innen megismerni) változat magyar kézikönyvvel jön, ami fontosabb hogy cenzúrázatlan, nem nyilaskeresztek, vagy ilyesmi, hanem rendes horogkeresztek vannak. Mercenaires 2 motoros, kicsit törik a kép, a 7 perces 4 gigás install csak másodszorra ment fel mert elsõre valamiért lefagyott, de hely a vinyóról nem tûnt el. A karakter irányítása, mozgásanimációja, nem annyira részletes, mint egy GTA4 vagy assa 2 esetén, de elmegy. Nagyon hangulatos egyébként, az elején egy revümûsor megy, sanzont énekel egy félmeztelen csaj, és alapból jár egy játékon belülrõl letölthetõ tartalom, a dobozban van egy kód formájában. Ehhez gondolom UK account alól kell elindítani a játékot.
Alig fél órám van benne, majd többet kell tolni.
<#hehe>#hehe>
Hogy miért?
Mert szép fekete, kellemesen fûti a szobát, amellett hogy nem is túl hangos, ezzel együtt csökkenti a relatív páratartalmat, elpusztítja a levegõben levõ kórokozókat, a rezgõs dzsojsztik masszírozásra alkalmas, esetleg habverõnek, turmixnak, segít a rák elleni kutatásban, egyre több kispénzû bár furcsa célokkal rendelkezõ szervezet használja mindenfajta adatfeldolgozásra, de emellett bizonyítottan világbékét okoz. Megunt barátnõk õrületbe és el kergetésére kiválóan alkalmas, azonban szeretik a macskák kutyák és egyéb kisállatok, meghibásodási aránya elég kicsi, azonban nem túl kicsi, hogy ne kelljen minden bekapcsolásnál egy imát is elrebegni a Tervezõhöz, szal kiegyensúlyozottá és egyszersmind izgalmassá teszi az életed.
Van még rá pár exkluzív játék is, de szerintem azok senkit nem érdekelnek.
<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
szerintetek vegyek PS3 at?XDmár van xboxom de ezt már mondtam régebben...
igazság szerint nagyon csábitanak az exkluzív címek😄
segitsetek már😛
<#eljen>#eljen>
Nálad itt kezdõdik? Elég igénytelen vagy.
Amiket te felsorolsz,az max annak tûnik fel akinek mind2 gépe van,és van akkora f*sz,hogy megvegye mindkettõre,hogy összehasonlísa ugyanazon a tv-n....ergo egy egygépes playernek totál elhanyagolható különbségek ezek...
Papesz
Aztán jön majd a télapó is!