PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tényleg alkalmi vétel, alkalmi áron. Érdemes azonnal lecsapni rá, mert ha kihagyod, akkor csak az a választásod marad, hogy bármelyik webshopban megvedd 25-30 ezerrel olcsóbban, ingyenes házhozszállítással. Az meg nem jó senkinek, mert kevesebb pénz pumpálódik a gazdaságba, oszt tovább hanyatlunk.

Papesz

Csabesz100
Szerintem ez most jó vétel. Euronics-ban 199e most akcióban. Panasonic TX-L42U10E FullHD LCD. Nagyon szép képe van és a minõségével sincs gond. Ráadásul nem is 40", hanem 42". Ha Euronics közelében jársz, nézd meg szerintem.

PS3 ID: Csabesz82

hát nekem pont azz nem áll kézre,hogy egymás mellet van a 2 analog😄
nekem a fent lent sokkal jobban a kezemre állXD
csak ezért kérdeztem,hogy megoldhato e😊
de ha ezt valahogy meglehet oldani akkor nemszámit....
mármint azt,hogy valamiféle képpen átrakni az analogot😄na ez jo hulyeség volt....

PSN ID:misi2mezei

n000rbi
Szép estét! Tudtok valami jó wi-fi routert ajánlani ps3/psp/pc-hez?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Banano
200-ért alsó kategóriás full hd lcd?<#vigyor2>
Kinek mi az alsó kategória ugye..😊De ez azért nem az..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
na jóvan...MW2-õt megint kezdik szétvágni a glitcherek....

Dejó,hogy hamar eladtam...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
ehh...szóval 200-ért...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
szvsz 20-ért már nem alsókategóriás 40"-ost kapsz,hanem középkategóriásat..azok meg már mostanában b*szottszépek...

Mellényúlni nem nagyon tudsz, minden nagy márka megbízhatóan teljesít. Azt vedd meg, amire pénzed van.

Papesz

szeretném élvezni a filmeket, és a játékot is ha ez a 100ason alsó fullhd-n lehetséges akkor jó, ha nem akkor várok még..de nem fogok ülni és nézni ki a fejembõl hogy na megvettem ezt a fost szép is nagy is de nem az amit akartam..
Akkor azt kell eldönteni, hogy mekkora méretben szeretnéd, milyen minõségben(van Orion márka és van Bravia is nomeg plazma is), aztán vedd számításba, hogy mit néznél rajta és már mehetsz is a boltba. 😊
200-ért kaphatsz 127centis plazmát vagy 100 centi körüli alsókategóriás fullHD-t is. 80 centisben meg minden kütyüvel ellátott fullHD sony/philips/samut.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

December 10: elvileg Pixeljunk Shooter
Nagyon tetszik a dizájn, kellemesek a szinek, ha 10 dolcsi és megy saját zene + fullHD akkor vevõ leszek rá. Mondjuk ez utobbi természetes a sony-s network-ös játékoknál. <#eljen>

2009 winter szerepel megjelenésnek az egészen elképesztõen(simán fotórealisztikus) kinézõ Hustle Kings billiárdnál, csak elég nagy a csend körülötte...<#nemtudom>

Õ..hát grat a cucchoz, de nekem max 200am van rá..
Sokmindentõl függ, hogy melyik a neked megfelelõ tévé.
Fontos szempont, hogy mire használnád, ha csak játék azon belül inkább multiplatform akkor elég lehet a hd ready, ha viszont storeról is töltenél le játékokat és blu-ray filmeket is szívesen nézel akkor már jobban jársz egy fullHD-val.

Nekem egyébként Philips 47PFL9703 van és eléggé jó a kép rajta, hiszen minden funkció támogatva van amit a PS3 tud. Örülök is neki mint majom a farkának! <#mf1>
Majd akkor cserélem le, ha meggyõz az OLED vagy a 3D-s tévé, de ez nem mostanában lesz.

Tudom, hogy már kérdeztem, hogy milyen tvt lenne érdemes venni, de most megpróbálom másképp feltenni.

Ti milyen tvvel használjátok a konzolt, és éles, gyors e vele a kép?
predator0
Überkonzol, de ez még nem minõsít senkit, csak "vicces vót" 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tomi890125
akkor képben van a bolt 😄
honnan rendelted?

The Only One!

predator0
Nekem sincsen bajom vele, de tök felesleges magyarázni bármit is. Unalmas.
Holnap megyek a God of War Collectionért. Telefonon rendeltem, megkérdezték, hogy melyik platformra lesz <#eljen>

Tudod, hogy van a mondás....többszázmillió légy nem tévedhet......

A kontroller jó, az baszna be ha változtatna a sony!
Nekem semmi bajom vele, egyébként van utángyártott mindenféle formában ha nem tetszik.....mondjuk azok köbö fél évet bírnak, a sony viszont nem éppen a silányságáról híres. Remélem érted a célzást <#mf1><#hehe><#eplus2>

tomi890125
leülhetsz, négyes alá!

The Only One!

Totti5
Ha 12 évvel ezelõtt, a Sony embere(i) megalkottát a tökéletes ergonomiát ami kontrollerhez kell akkor minimum egy Nóbel díjra jelölettem volna õket😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
Miért a Milói vénuszt sem fejlesztették tovább, mert az úgy tökéletes, pedig már majd 2000 éves, és ráadásul annak még a keze sincs meg!
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Használható, csak van honnan fejlõdni tovább, de 12 év alatt nem igen sikerült.

Köszi

Alien!
12 éve nyomom sony kontrollerrel,van,hogy egyhuzamban több órát...semmi problémám a DS3-al sem.....valóban tenyérfüggõ....

tomi890125
csak én látom rakat szarnak a MAG-ot? o.O
Szereztem hozzáférést a beta verzióhoz, hát nekem nagyon nem jön be :S
Lehet az mw2 után tûnik szarnak, de iszonyat rossz! :S

The Only One!

zzeN
MAG Beta kulcsot lehet itt szerezni(elég könnyen ment😄): HERE!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Jaigen, ha vezetékessel beéri.
predator0
De
lehet.

PS kontrollert kábé 20 perc alatt megszokod és utána meg majd azért jössz, hogy rá lehet-e csatolni a boxra, mert a fent-lent analóg roppant idétlen. 😊 Nekem a sokat kritizált L2-R2 gombokkal sincs bajom(ezek 1994-ben nem ravasznak lettek kitalálva, hanem egyszerû nyomógombnak), bár ha valakinek zsírosodik meg izzad a tenyere annak nem kizárt, hogy havonta 1-2-szer lecsúszik az ujja.

....mondjuk ha elkezded az exkluzív címeket akkor multi játék (1-2 kivétellel) már nem is fog többé kelleni, ezáltal a box is csak porosodni fog...<#eplus2>

DanielT
Kiváló döntés, multiplatformot a gép közelébe se engedj.

A kontrollert nem lehet áthekkelni, a fostömb "ravaszokra" lehet kapni kiegészítõt amivel jobbá teheted.

Kép
akkor most már asszem veszek😄
majd karácsony után😊mellesleg csak az exkluziv címek végett akarok venni mert a multiplatformokhoz ott van a xbox meg a PC!szoval erre csak azokat venném amik másra nincsenek....
ja és még valami!
xbox 360 kontrollert valahogy mukodésre lehet bírni a konzolon?mert a PS kontroller sosem állt a kezemre....

gazgoblin
Gratz! Szép kis kezdõcsomag!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

EmThor
Szabotõr

Közép-európai (doboz alján lengyel zászló hirdeti a szinkront, innen megismerni) változat magyar kézikönyvvel jön, ami fontosabb hogy cenzúrázatlan, nem nyilaskeresztek, vagy ilyesmi, hanem rendes horogkeresztek vannak. Mercenaires 2 motoros, kicsit törik a kép, a 7 perces 4 gigás install csak másodszorra ment fel mert elsõre valamiért lefagyott, de hely a vinyóról nem tûnt el. A karakter irányítása, mozgásanimációja, nem annyira részletes, mint egy GTA4 vagy assa 2 esetén, de elmegy. Nagyon hangulatos egyébként, az elején egy revümûsor megy, sanzont énekel egy félmeztelen csaj, és alapból jár egy játékon belülrõl letölthetõ tartalom, a dobozban van egy kód formájában. Ehhez gondolom UK account alól kell elindítani a játékot.

Alig fél órám van benne, majd többet kell tolni.

Mnemomic
Az Eyepet már nekem is megvan bár csak karácsonykor kapja meg a gyerek. A Platinumshop még mindig nem hívott, de azért remélem lesz még a héten gépem.

NEXUS6
Akkor vegyél!
<#hehe>

Hogy miért?
Mert szép fekete, kellemesen fûti a szobát, amellett hogy nem is túl hangos, ezzel együtt csökkenti a relatív páratartalmat, elpusztítja a levegõben levõ kórokozókat, a rezgõs dzsojsztik masszírozásra alkalmas, esetleg habverõnek, turmixnak, segít a rák elleni kutatásban, egyre több kispénzû bár furcsa célokkal rendelkezõ szervezet használja mindenfajta adatfeldolgozásra, de emellett bizonyítottan világbékét okoz. Megunt barátnõk õrületbe és el kergetésére kiválóan alkalmas, azonban szeretik a macskák kutyák és egyéb kisállatok, meghibásodási aránya elég kicsi, azonban nem túl kicsi, hogy ne kelljen minden bekapcsolásnál egy imát is elrebegni a Tervezõhöz, szal kiegyensúlyozottá és egyszersmind izgalmassá teszi az életed.

Van még rá pár exkluzív játék is, de szerintem azok senkit nem érdekelnek.
<#papakacsint>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

és ez most miért is segít nekem?😄

Thundercore
Ne vegyél!

Foxhound linkelte tegnap ezt
Ez lesz a te géped 😄 ;P

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

na most 1 nagyon hulye kérdést fogok feltenni😄valszeg mindenki IGEN-t fog mondani de azért megkérdem mivel mrá jo ideje ezen gondolkodok!
szerintetek vegyek PS3 at?XDmár van xboxom de ezt már mondtam régebben...
igazság szerint nagyon csábitanak az exkluzív címek😄
segitsetek már😛

Prody
Eyepet tényleg jó, bár annyira még nem tapasztaltam ki... asztalomon nem volt nagy hely neki, tehát földön kell játszani inkább :Ð majd holnap

Totti5
de kis "cuki" doboza van az eyepetének😊)

<#eljen>

Prody
Aki akar felvehet EU accounton... majd csinálok US-t is.

Prody
Na sziasztok végre😄 Bár még nem sok idõm volt...

DanielT
"szvsz a szar port nálam ott kezdõdik,mint a bf:BC ahol esik a frame,borzasztó tearing van,recseg a hang a multiban és nem megy a chat..és ezt még csak nem is javítják peccsel...."

Nálad itt kezdõdik? Elég igénytelen vagy.
Mnemomic
Hát nem hívtak lehet holnap felhívom õket.

Alien!
8-os szériás 100hz-es samsumgok elég f*szák....

ez például.

Alien!
szvsz a szar port nálam ott kezdõdik,mint a bf:BC ahol esik a frame,borzasztó tearing van,recseg a hang a multiban és nem megy a chat..és ezt még csak nem is javítják peccsel....
Amiket te felsorolsz,az max annak tûnik fel akinek mind2 gépe van,és van akkora f*sz,hogy megvegye mindkettõre,hogy összehasonlísa ugyanazon a tv-n....ergo egy egygépes playernek totál elhanyagolható különbségek ezek...

DanielT
Kivéve az Uncharted EU verziója, mert az el sem indul 1080p-ben.
Jó, hát nyilván minden megy 1080p-ben, de attól még nem annyi a felbontása.

Papesz

Ha valaki szereti a Groove Armadát az dec 3-án az EU Home-ban menjen a Presentation room-ba! Minijáték, zenék, ez+az.
Aztán jön majd a télapó is!