PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Na megjött a Ps3 már ismerkedek vele 😊

Banano
prohardver.hu

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Azért a halo3 változatosabb volt szerintem mint a KZ2 de nekem az se igazán jött be.
Ti nem tapasztaltatok olyat hogy a KZ2 néha néha belassúlna?Mert nállam elõfordult egy párszor.Ja igen és az irányítás se a legjobb.
Valaki segitsen már plz. miért van az hogy GTA 4 multiba nem látok egy lelket se ???? HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

szoval ha a Halo3 at és az ODST-t nem birtam letenni akkor a KZ2 is tetszeni fog?😄

PSN ID:misi2mezei

DanielT
Ps3 FPS rajongónak kihagyhatatlan, ezt nem vitatom.
gazgoblin
KZ azon ritka címek egyike amit vagy utál, vagy imád az emberfia. Hálisten már a béka segge alatt van az ára, szóval egy próbát megér (ha más nem is, de lehet mutogatni a haveroknak, mint a GT-t vagy az UC-t)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
A Kz2 legnagyobb baja az irányításán túl, hogy az elsõ 10 percben mindent megmutat amit tud a játék.
Emberek akinek a killzone 2 egyhangú az mit szolna a halokhoz. Szerintem pedig az eddig legjobb fps ami megjelent!!
Rendben akkor a slim, úgyis kevés helye van a szobába, ja még annyi, hogy ez a tv szerintetek jó hozzá? LG 32LH3000
Megjött Thehut-ról a PS3-as Minininjas, pont egy hete lett feladva.
Kemény 4000,-ft-ból kijött postával....mondjuk ehhez le kellett rá csapni, mert 1 napig volt ennyi! Igaz most a Shopto akciózza, de az valamivel drágább + onnan a posta is több picit.
Viszont azt kell mondanom ez a progi megér még akár többet is, nem csalódtam, igazi nagybetûs JÁTÉK, visszajön a ps1-es Crash féle mászkálós-gyüjtögetõs feeling, kellemes grafikával, kézreálló irányítással, egyszóval baba! <#eljen>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

deep
Hát a KZ2 az ennyit tud. Válassz valami mást helyette.
Sziasztok! Nem is olyan rég pár napja kezdtem el a kz2-õt.Sajnos nagyot csalódtam benne szép a graf meg minden de a játékélmény és a küldetések rohadt egyhangúak plusz olyan mintha néha még 30 fps-el se menne a játék nemhogy hatvannal nekem legalábbis olyan mintha néha belesúlna. Az uncharted kettõt végigtoltam eszméletlen nagy játék. Egyébként Murderr nekem slim gépem van az igaz hogy eléggé melegszik bár nem tudom hogy a fat-hez képest mennyire de az biztos hogy nagyon halk szinte észre se lehet venni hogy be van kapcsolva.
dzsedi
thx

Inferno
prohardver tessék 😛
Más:
Vennék PS3 játékokat több darabot is.Olcsó konzol,game topicba nézz be a részletekért.

PS3/X360 user: Infernohun

dzsedi
Ph? az melyik is?

Ja, és mind a kettõt 70-ért tudnám venni, esetleg tudtok olyan helyet ahol olcsóbb?
Hello, vennék egy ps 3-at csak nem tudom melyiket, Playstation 3 (PS3 Slim) 120 GB-os , vagy Playstation 3 80 GB-os. A slimrõl hallottam olyanokat, hogy eléggé felhevül, nem lett túl jó a hûtés, meg zajos. Ezek igazak, vagy alaptalan?
van olyan konzolbolt ahonnan kulfoldre is szálitanak ki?
mert Magyarországi konzolboltot tudok dogivel és jok az árak is viszont nem szálit egyiksem Szlovákiába😞UK-s bolt meg nem jo mert bankártyával sem tudok fizetni...
szoval csak olyan jo ahonnan vagy kihozza a futár utánvéttel vagy meg postai utánvéttel!
és itteni SK-i boltokat meg nem nagyon tudok:S
1 van RealShop.sk de itt még drágábbak a játékok mint sima uzletben-.-

Banano
Ph-n 3k-ért is van uncharted , én is annyiért vettem.<#finom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

DanielT
Helyes. Az Infamous rohadt jó, a KZ2 sajnos hiába szép az elején, monoton mint az állat, de 1x végignyomható, csak csodát nem kell várni tõle.
akkor majd a killzone 2 és infamous ossat veszem😊ha még lesz karácsony után....
a Uncharted 1 már ugyis van 20 euroért.
addigra megy lemegy az ára a 2 nek remélem😄
de addig még lehet meg is gondolom magam....bár más otletem ugysem nagyon van,hogy mire kolthetném a pénzem😄XD

DanielT
Bármelyiket is veszed, eszedbe ne jusson az Unharted 1 elõtt játszani a 2-vel.
jaszy
Az Uncharted 2 nagyon jó játék! A másik kettõ sem rossz, de én az U2 est venném..........

Banano
Ez Killzone 2-re is igaz lehet ,sõt infamous se rossz ,mondjuk nekem nincs meg de a demója tetszett és majd be kéne szereznem valamikor.

én is valahogy ugy gondoltam😄csak azért kérdeztem,hogy az Uncharted 2 nem e ér fel a 2 játékkal?😄mert azt mondják,hogy legjobb PS3 játék ami eddig kijott😛

Banano
Amelyikhez két játékot adnak.😄

na még 1 utolso kérdés mielott vásárlásnak adom a fejem😊
melyiket érdemes megvenni?PS3 SLIM 250 GB HDD uncharted 2 pack vagy inkább a PS3 SLIM 250GB HDD killzone 2 és infamous pack?
mind a 2 330 euroért van!szoval tapasztalatok?melyik játék éri meg jobban?

Banano
Jah igen , igazad van , akkor viszont 3nap alatt mit lehet csinálni?Mert van valami 3napos szabály is.😄

Totti5
Igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csabesz100
Na, utolsó hsz-em ezzel kapcsolatban. :-) Igen Panasonic-hoz Pana garanciát kellene adni, de sokan nem azt adnak. Pl.: Elektro World-be menjél már be és nézd meg, hogy a Samsung tv-hez milyen garanciát adnak. AAG servíz (1 év, a gyári 2+1 év helyett), ez lesz ráírva! Ez azért van, mert nem a magyar Samsung-tól veszik, hanem külföldrõl. Vigyél be egy ilyen hibás tv-t Samsung szervízbe. Hozzá sem fognak nyúlni! Na, most tényleg lezárom ezt a dolgot.

Más: a The Saboteur játékot ki fogja megvenni? Én várom, de elõtte befejezem az AC2-t!

PS3 ID: Csabesz82

Prody
Na az jó hír! 😄 Várom már...
Assasins Creed 1-et érdemes végigtolni a 2 elõtt? Történetileg stb...

GRAN TURISMO 5 DEMO DECEMBER 17-én eddig be nem mutatott új pályával.
Le a kalappal a Polyphony elött, megint dob egy "karácsonyi ajándékot" ugyanúgy mint 3 éve amikor megjelent a PS3 és ingyen letölthetõ volt a GTHD. <#worship><#eljen><#szeret>

Router mögül a SHIFT-et hogy kell beállítani onlinehoz?
Amit a kis könyv írt, azok a portok nyitottak, sõt DMZ-ben a PS3 IP-je.

Ötlet?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csabesz100
8 napig lehet visszavitetni a tv-t, ezt törvény szabályozza. De mint írtam az elõzõ hozzászólásomban, mindenki ott vásárol, ahol szimpatikus neki. Ne is tárgyaljuk ezt tovább...

Csabesz100
Nem bántottál meg vele, (nem akarok egyébként ilyen témába belemenni/vitatkozni), csak gondoltam leírom egy komoly lánc és egy "garázsbolt" elõnyét, hátrányát. Mindegy, mindenki ott vásárol, ahol kedve tartja.

Csabesz100
Tuti, hogy nem fog úgy bedõlni, mint a Pont. Ahogy õk dolgoztak (sokszor beszerzési ár alatt) úgy nem csoda, hogy oda jutottak, ahova.

JohnnySmith
Gamepodról:

"A PS elsõ megjelenése pontosan 15 évvel ezelõtt volt, Japánban. Majd ezt követõen közel egy év múlva Amerikában és pár nappal késõbb Európában is debütált. A gép hatalmas lendülettel hódította meg a videojátékok piacát és szorította háttérbe az addigi gyártókat a SEGA-t és a Nintendo-t. A gép sikere megkérdõjelezhetetlen, fõleg ha a számokat is mellérakjuk, bizony a PlayStation-bõl 125 millió példány talált gazdára, megalapozva ezzel a Sony videojátékos pozícióját.

És mi történt azóta? A SEGA a Dreamcast pályafutásának derékba törésével kénytelen volt kivonulni a konzolgyártók piacáról, a Nintendo a Wii-vel új erõre kapott, nem beszélve a kézi konzolos piacról, amibe azóta a Sony is belekóstolt. A Microsoft pedig a második generációs Xbox-szal már méltó ellenfele tudott lenni a Sony-nak. És mit hoz a jövõ? Reményeink szerint újabbnál-újabb "összecsapásokat" a gyártók között, amibõl mi csak jól jöhetünk ki.

Boldog születésnapot PlayStation, a következõ 15 évet legalább ilyen szépen!"

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

n000rbi
20/10-es digim van, szerintem veszek egy ilyen TP-linket osz' csókolom. (elõször egy Linksys WRT54GL-t néztem ki, de az kétszer olyan drága...)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Minden Pana készülékhez adnak hivatalos Panasonic garanciajegyet,amin fel van tûntetve a garanciaidõ, ettõl az eladó fél sem térhet el ( a plusszba vásárolható garanciát most hagyjuk)
Az ügyfelek mondjuk szeretik kidobálni, eladók meg elfelejtik lepecsételni,mert a dobozra szokták ráragasztani egy tasakban.
Ha egy üzletet felszámolnak, akkor a jogutódjának kell a cserét rendeznie, ha nincs, akkor a Panasonic Mo. kicseréli mindenféle huzavona nélkül.

PSN ID.: Beegabor

Banano
Tökmindegy , én TP-LINK TL-WR642g -t használok..eddig nem volt vele gond.
De ha upc 120/10-es neted van akkor érdemes lenne talán 300mbt-set venni.

Banano
Én az avplanet-tól rendeltem a panasonic tvnket és mondtam a futárnak h várja meg amíg megnézzük h minden rendben van e ; bevittük a házba,kicsomagoltuk megnéztem h milyen garancia levelet adtak mellé és utána fizettem ki.
Ez mindenhol így mûködik,ha nincs meg az eredeti garilevél akkor vittük is volna vissza a kocsiba.

De ha 3napon belül veszed észre h nincs meg a garilevél ,vagy utólag derül ki h a tv-re nem 1évet kellett volna adniuk hanem 2-t akkor is viheted vissza,persze akkor saját költségre.
Mondjuk ez nem csak a garira vonatkozik,hanem ha nem tetszik a használati utasítása vagy a doboza akkor is ugyanúgy visszakérheted a pénzed.

Köszönöm a tanácsot, én webshopban vettem, két év gyári garanciával együtt. De mindenki ott vásárol ahol akar, csak gondoltam szólok, hogy a Euronics aranyáron méri ezt a tévét. Bocsánat ha megbántottalak vele, nem tudtam, hogy részvényes vagy.

Ui.:
Mi van akkor, ha a vásárlás után hazafelé elüt a busz? (Nyilván nem várok rá választ, csak jelezem, hogy a "ha"-val kezdõdõ mondatok, ugyebár.)

Papesz

n000rbi
Halihó! Valaki esetleg erre ?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Euronics egész európában jelen van, legalábbis a mediterrán részen elég nagy számban. Õk nem úgy fognak bedõlni mint egy vacak webbolt. Ha bedõlnek arról elötte a sajtó tuti cikkezni fog, de végülis mindegy, mert ott hivatalos garit kapsz.

Alien!
a mai gazdasági helyzetben az Euronics-ért sem tenném tûzbe a kezem...Látva az Elektropont bedõlését...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Hali bocs hogy ide irom. Mostanában reggelente nem tudok Gta 4 Multit játszani egész egyszerûen nincs player. Segitsen már valaki kijött valami új game és azzal játszanak az emberek vagy valami nem stimmel a kapcsolatommal vagy a stationnel csak azt szeretném tudni. Délután este még nem próbáltam de reggel nincs egylélek sem. pedig multiba beenged és elvileg kapcsolat is van. Plz help.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Csabesz100
Vannak nagy ötleteid! Akkor Te vedd meg webshop-ban, ahol nem 2 év gyári Pana garanciát adnak, hanem 1 év a "bolt" nyomtatójából kilökött papírt vágnak hozzád (amivel, ha bemész egy Pana szervízbe, akkor kiröhögnek és azt mondják, hogy vidd oda, ahol vetted), hogy az a garancia. Tegyük fel bármi bajod van, egy üzlet ott lesz, ahol eddig is volt, míg egy webshop-ot felszámolnak és eltûnik. Mi van akkor, ha elromlik a készülék és kapsz egy csereutalványt, de a webshop megszûnt? Kitörölheted a s*gged a csereutalvánnyal, nem lesz senki aki beváltaná! Igazad van, vegye csak meg webshop-ban!

Végülis igaz, inkább középkategóriásat kaphat. <#eljen>
Mondjuk ha így nézzük alsó már nincs is vagy csak a kifutott modellek.