89387
PlayStation3
  • sure
    Igen, próbáltam kicsit művelődni a vasaláss ttémmájábban, eszerint a 600 Hz az frame rate, a kommersz LCD-k 60-75 Hz-es paramétere pedig refresh rate (erre gondoltam a "valódi képfrissítés" nevű nem-szakkifejezéssel)
  • Alien!
    sztem egyse szaladgál...egyébként a 600hz plazmáknál teljesen mást jelent.. és való igaz, 100hz-ről 200-ra váltani totál felesleges, főleg a 3D-mánia előtt.
  • dudeeg
    én sem vagyok oda ezekért a interpoláló, TruMotion és egyéb szemfényvesztő cuccokért. Minden film olyan Barátok Közt-ös lesz tőle :)
    Viszont azért az érdekelne, hogy milyen megjelenítő az, aminek a "valódi" képfrissítése 200Hz? És mégis milyen forrást jelenít meg ilyen frekvencián? Muszáj annak is legalább ismételegetnie a frame-et, nem? Akkor meg mire jó?

G.
  • LeventeV
    hat eddig ugy vagyok, hogy ha minden jol megy akkor god of war 3as ps3 pack (mindegyik god of wart jatszottam, nagyon bejon a sorozat) aztan egy heavenly sword, ninja gaiden sigma 1,2 , uncharted 1 es egy midnight club los angeles (a multi miatt). hirtelen ezek jutottak az eszembe. ezek kozott mar van platinum, meg van egy jo kis forum, csak a kolozsvari ps3-as tulajoknak, ott lehet csereberelni, meg 3-5000 ftert lehet jatekot venni.
  • n000rbi
    Ha a ps3 exkluzívokkal kezded (szigorúan megjelenési sorrendben:)), akkor nem fogsz csalódni:)
  • sure
    Pontosabban, olyan megjelenítő, aminek a valódi képfrissítése 200 Hz (és nem a TrueMotion és hasonló fantázianevű képjavító eljárások paraméterei közt van ez az érték), nem hiszem, hogy sok szalad, ami elérhető árú is.
  • sure
    A 200 Hz-es megjelenítés ugyanakkora földműves-szemfényvesztés, mint a 600 Hz-es.
  • LeventeV
    kosz a valaszt.

amugy mondjatok nekem must have ps3as jatekokat.
  • csabush
    Nekem 2693hm moncsim van, igaz HDMI-s, de tényleg nem ártana valami nagy TV neki... Sajnos távolabbról szánalmasan kicsi, hiába 25,5 col, PS-re egy csomó játékhoz kicsi, mondjuk az ágyból, nem látom a mapot, plusz a natívja se 1080p hanem 1920*1200. Mind1, egy ideig még elvagyok vele.
  • n000rbi
    Jól emlékeztem, nekem az első van, ezzel működött. (egy LG 194wt-n) Ideiglenes megoldásnak mindenképpen jobb egy képcsöves tévénél, de amint teheted, vegyél hozzá valami nagy dög hdtv-t ;)
  • lowdog
    pl Brutal Legend, Resistance 2, stb....
    arrol nem is beszelve hogy a csomag is serult volt (koszonjuk magyarposta), bar hagytak reklamalos cetlit legalabb...

zavvi-val eddig nem volt gondom nekem se (igaz, game-mel sem), shopto-rol meg nem rendeltem, de amig olcsobb postaval a cucc mint itthon addig nem zavar... es nincsenek rossz arai ahogy nezem...
  • Csabesz100
    Shopto a legjobb szerintem, csak az a gáz, hogy ahány játék, annyiszor 3,5 font posta! :-( Én még az zavvi-t is ajánlom. Ott is szoktak jó árak lenni! Én is rendeltem múlt héten 2 játékot a game-ről, de még nem jött meg! Nem szoktak ilyen lassúak lenni, nem tudom mi lehet! Kíváncsi vagyok, hogy nekem is használtat küldenek-e?! Miket rendeltél?
  • lowdog
    na ezek a rohadtak most velem is eljasztottak ezt a preowned-kuldest, 6 jatekot rendeltem (game.co.uk), 5 preowned, hogy fordulnanak fel ezek a tetvek...

melyikek normalisak manapsag, honnan erdemes rendelni (joaron)?
  • dualview
    Az e heti MediaMarkt reklámújságban szerepel egy asszem 46''-os LED 3D tv 590 ezerért, ami ha úgy vesszük egész baráti kezdőár egy ilyen új dolog esetén. Ha jól emlékszem van benne internet meg kártyaolvasó meg minden baromság, de hogy konkrétan a 3D az melyik/milyen technológia és főleg hogy mivel kompatibilis, na az egyáltalán nem derült ki számomra.
  • Alien!
    "600 Hz alatt rá se nézz semmilyen megjelenítőre"

ezt fejtsd ki, erre nagyon kiváncsi vagyok.
  • Alien!
    sajnos valszeg speciális 3d tv kell hozzá, vagy 120hz-es monitor (az aktív szemüvegeshez)..
  • LeventeV
    kozbe en is nezegettem videokat youtube-on es az egyikbe az elso a masikba a masodikat hasznaltak. en is meg kell nezzem a monitoromat, hogy lassam milyen megy bele, kar hogy csak holnap megyek vissza.
  • LeventeV
    kosz elore is.
  • n000rbi
    Szerintem az első, de meg kell néznem otthon:) Egy ideig én is monitorral használtam és még megvan a kábel. Meló után megnézem és írok privit.
  • LeventeV
    #73614-re valaki... eleg fontos lenne... ha minden jol megy holnap gazdagodok egy ps3-al es jo lenne nem sdtv-n tolni
  • plas
    Idokozben egy YT video segitett... Koszi a valaszt azert :) Valoban hulye megoldas...
  • Chris Lowe
    Ez egy elég idétlen, a megjelenés óta fennlévő bosszantó hülyeség miatt van. A megoldás a háromszög megnyomása, ekkor oldalt megjelenik a menü és ott kell x-et nyomni. Mindezt természetesen a megfelelő menünél, tehát videófájl a video menü audiofájl a zene menünél.
  • plas
    Sziasztok, tudnatok segiteni abban, hogy miert nem jatsza le a PS3 az USB sticken talalhato file-okat? Az USB FAT32-re lett formazva, ennek ellenere sem zenet, sem filmet nem jatszik le rola. "there are no tracks" ezt irja ki.
  • DoNorBi
    Iskolapéldája a hogyan csináljunk sima verzióból gyűjtői erősen limitált kiadást;)
  • n000rbi
    Játékaimon van egy God of war 3 potom 90ezerért:D Alkalmi vétel
  • Demeter
    Igen wifi-n keresztül megy. Kipróbálom majd kábelen keresztül (már ha tudok olyan hosszút szerezni) ahogy mondtad, és remélem beválik majd.

Thx!
  • sure
    600 Hz alatt rá se nézz semmilyen megjelenítőre
  • Hugh Hefner
    attól függ
  • Bebi07
    Érdemes megvenni a 250gb-osat?
  • dzsedi
    Ha már a ps3 tudja a 3d megjelenítést, akkor már csak arra lennék kíváncsi, h elegendő-e egy 100 Hz-es lcd ehhez az effekthez, vagy kell egy 200 Hz-es? Kicsit meg vagyok kavarodva, segítsetek
  • Prody
    Sztem Cuboid... azt hiszem lehet benne saját pályát csinálni és feltölteni(?)
  • Chris Lowe
    Pont van 5 dolcsim a store-ban.
    Cuboid, Echocrome megvan valakinek? Megvenném valamelyiket, akinek megvan mindkettő szavazhatna, hogy melyikre ugorjak rá....

Azt tudom, hogy az Echocrome-on vannak plusz felhasználói szintek, csak félő, hogy 10 perc után kifolyik a szemem a sok fehér miatt... Tapasztalat?
    Cuboid dizájnosabb, csak épp nem tudom hány szint van, mennyire nehéz(youtube-on néztem xxl szinteket amik józan paraszti ésszel egyszerűen kivitelezhetetlen...)
    Szóval melyik legyen?
  • LeventeV
    melyik kabellel lehet a ps3-at monitorra kotni?
    ezzel
    vagy
    ezzel?
  • Tikal #73613
    Hali, game.co.uk-ra lehet regisztrálni? Nem fogadja el az irányítószámot, próbáltam több verziot is, HU-xxxx H-xxxx és persze xxxx is, egyik se jó neki...
  • DanielT
    Simán GT5P, minden más gyerekjáték és fillérekért megkapod.
  • dudeeg
    Segítsetek már egy kicsit, nem tudok dönteni :)
    Vettem tavaly év végén egy Driving Force GT kormányt, mert akkor nem bírtam magammal, és ki akartam próbálni az élményt. Sokat játszottam a GT5 demóval, de ugye az már nem él (NFS Carbonom van még, de az ugye tök más műfaj)
    Egy ideig azzal nyugtattam magam, hogy nem baj, úgyis nemsokára lesz GT5, erre nemrég láttam, hogy legkorábban szeptemberben jön (ki tudja csúszik-e még).

Szóval most egyrészről úgy gondolkodom, hogy meg kéne venni a GT5 Prologue-ot, másrészt viszont kicsit pénzkidobásnak érzem, mert a végső GT5 a leírások szerint messze felül fogja múlni a prologue-ot mind az autók, mind a pályák számának tekintetlben (és még persze sok másban).
    Hülye kérdés, de ti megvennétek ilyen helyzetben az "előzetest"? :)

Üdv,
    G.
  • Prof William
    Kösd össze kábellel a gépet és a Ps3-at. Azonnal megszűnik minden akadás. gondolom wifi-vel használod. Nekem is az volt régebben a baj.
  • Demeter
    Srácok tudnátok abban segíteni, hogy Media Server használata mellett miért van az, hogy késik a hang a képhez képest? Ezt transcode alatt csinálja. És többnyire azoknál a filmeknél, amit amúgy nem tud lejátszani (pl: Nindzsagyilkos.2009.BRRip.XviD.HUN-BD ) a PS3. Lehet, hogy ez csak vmi beállítás kérdése? PS3-on a Media Server alatt kell esetleg vmi állítani? Vagy marad a default beállítás?

Thx!
  • dudeeg
    jah, és egyébként a későbbiekben bármikor otthon tehetsz bele nagyobb vinyót (2.5"-sek mennek bele). Úgyhogy ez nem igazán probléma.
    Egyébként nekem 80GB-s van lassan egy éve, és még mindig van rajta 40GB üres hely. Igaz, kb csak 6-7 játékom van. De persze egyszerre nincs az összes telepítve. Amit végigjátszottam törlöm.

G.
    Köszi!