PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A Sigma közvetlen a Ratchet csukott szemmel végignyomása után tényleg jó választás 😄
(Eredetileg a Ninja Gaiden Sigmát akartam ajánlani. 😄 😄 😄)
Nyilazós rész sixaxis irányítással 😄DD Hát nem állnál meg elõtte szerintem 😄D
Írja a kolléga, hogy túl pörgõsek neki a konzolos cuccok. A Ratchetnél pörgõsebb konzolos cucc tán nincs is. Micsoda iszonyatos õrület van a harcok közben? Azt se lehet látni ki kivel van. (Najó, mindenki ellenünk)
Szintén írta, hogy nem szereti ha valami nagyon ki van centizve. A Ratchet bossfightoknál kiharapná a saját gerincét.
Van 1-2 pálya ahol elõször nem tudja, hogy mit csináljon az ember, de inkább csak el kell filózni rajta, mint hogy Tomb Raider szintû ügyesség kéne hozzá.
Mész, nyomod a tûzgombot, néha ugrassz és ennyi, ahol ésszel kell valamit csinálni hirtelen, az szokott csak gondot okozni. De csak mert addig nem kell agyat használni hozzá.
Talán még fenn van valami demo, próbáld ki, ha éppen nincs más ötleted.
A felsorolt játékok közül ugyanis valszeg ez a legkönnyebben végig vihetõ, a legkevesebb nehéz/idegesítõ részt ez tartalmazza!
A poénok viszont utolérhetetlenek.😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"mert annyira ki van centizve vagy az idõ vagy bármi más. "
Ezek alapján a Ratchettõl eldobná a haját...
PSN ID.: Beegabor
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kifejezetten szórakoztató még a Ratchet, mókás, jó poénokkal, nem túl nehéz, bár 1-2 helyen elgondolkodtató akcióval.
Felírat mindegyikre van.
Uncharted: Fele lövölde, fele mászkálás, egy csodás kaland, easy fokozaton nem lesz vele gondod, haladsz és élvezheted minden pillanatát.
Assassins: Ez se bonyolult, sõt túl egyszerû és monoton.
GTA4: Abszolút nem ajánlom, annyi frusztrációt fog okozni, hogy megõrülsz, ráadásul technológiai szempontból is nehezíti az élvezhetõséget: szaggat mint a dög.
Szóval mint mindenkinek, aki nem nyomta még az Unchartedet, neked is azt ajánlom! 😊
Szeretném a tanácsotokat kérni. PC-n én annak idején mikor volt leginkább autóverseny szimulátorokkal mentem -nem NFS és társaival 😊 - meg mellette néha volt más játék is. Na itt a PS3-on egy picit más a felhozatal, ez a LBP jó de kellene más játék is olyan 4-6ezer Ft környékén, fõleg márciusig, mert akkor úgyis jön a GT5 😊
Olyan játék kellene amiben nem állandóan lövöldözni kell, nem olyan küldetésekbõl áll, hogy csak pl. 20.-ra lehet végigvinni, mert annyira ki van centizve vagy az idõ vagy bármi más. Nem baj ha van ilyen is mondjuk 1 küldi de több ne nagyon 😊 Angol tudásom nem túl igazi, ezért a felirat is fontos leglább ahhoz, hogy tudjam mit kell csinálni a történetet teljes egészében nem érteném meg. PC-n az rpg játékokat is magyarosítással játszottam.
Ezeket a játékokat néztem ki:
Metal Gear Solid-itt tetszene a lopakodás de nem tudom mennyire nehéz amúgy
Uncharted- itt érdekelne a 2. rész is majd, de a legtöbb videóban amit láttam róla lövöldözés van leginkább
Assassins Creed
GTA4- ez tetszene de PC-n pl egyik korábbi részét sem játszottam végig bár itt lehet más lenne mivel kénytelen vagyok megvenni-ami nem baj persze
Melyiket ajánlanátok nekem? Kitartó vagyok mondjuk, de mint írtam a konzolos játékok sokszor pörgõsebbek mint amihez vagyok szokva-még a LBP-ben is van olyan küldetés amit nehezen tudok megcsinálni pedig azt írták, gyorsan végigjátszható 😊- persze annyira nem gond így tovább tart 😊
Miért nem az az elsõdleges tûzgomb? Miért nem a ravaszt kell húzni a fegyver elsütéséhez? 360-on ugyanezen játékoknál (MW2, többi FPS) miért a ravasz a tûzgomb?
nem érdemes vitázni vele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Új pixeljunk-ot valaki megvette? Leírhatná milyen, mert valahogy lemaradt a demo. <#falbav>#falbav>
Jön a LBP-be Jack Sparrow kapitány. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
240 óra Cod4 multi,100 óra KZ2,és 700 online FIFA meccs után nem úgy néz ki,hogy ne raknának funkciót a ravaszgombokra....ez egy óriási f*szság...
1000x el lett mondva,hogy ez az egész kontroller mizéria egyén és kézfüggõ.....Lehet,hogy neked nem kényelmes,de pl nekem sosem volt vele bajom....Ez nem elvakultság...Ha annyival jobb lenne a xboxé,biztos avval tolnám vmilyen adapterrel...
Go to Hell...
\" örökké nem eshet.... \"
\" örökké nem eshet.... \"
Egy kis segítség kellene. Hétfõn rendeltem a zavvi.com-ról 3 játékot. Az egyik 37.94 (AC2), a másik kettõ pedig 18.94 (Batman), 18.94 (Tekken 6) fontba került postával. Hétfõ délután kaptam is egy sms-t, hogy levonták a pénzt, utána jött az e-mail, hogy feladták az AC2-t. Ez után jött a gond, kedden este ismét sms, hogy levontak megint 37.94 fontnak megfelelõ forintot. Vagyis még egyszer levonták az AC2 árát!
Kérdésem az lenne, hogy volt-e már valakinek ilyen problémája a zavvi-val? Mit lehet ilyenkor csinálni? Arra is gondoltam, hogy a második (keddi) sms, az a másik 2 játéknak az ára, de tuti, hogy nem, mert megnéztem az e-bank-om és ott írja, hogy 37.94 font, nem pedig 37.88 ami a másik kettõ játék ára lenne!
Mit írjak nekik?
Elõre is köszi!
PS3 ID: Csabesz82
T-com-os 2 Mb/s es netem van D-Link routerral!ez elég a PS3 hoz,hogy tudjak laggmentesen majd multizni?
PSN ID:misi2mezei
Szerinted 100 ból hány ember mondaná a lefelé görbülõ ravaszra, hogy kényelmesebb, mint ami felfelé görbül?
"nekem a gyári kialakítással sincs különös bajom amit tudnia kell azt tudja."
Mivel a fejlesztõk direkt nem is tesznek rá funkciót, észre sem veszed mennyire szar.
"még ha 90%-ban csak lehúzás is"
Miért? 100%-ban változtat a kialakításon, úgy ahogy annak lennie kellene.
PSN ID:misi2mezei
Akit zavar DE nem vesz ilyet az meg kussoljon és ne rinyáljon.
Aki a "ravaszt" tervezte az egy fasz volt...aki meg nem orvosolja a hibát ami zavarja az meg mégnagyobb fasz.
uff
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Nem a fegyver a lényeg, hanem hogy az emberi ujjnak mi a kényelmes. Mi a természetes, min tud rendesen "megakadni", ami a precíz analóg kezeléshez elengedhetetlen.
Miért véditek a szart? Ezt képtelen vagyok megérteni. Ti gyártottátok? Annyira erõs a lelki kötõdés a gépetek iránt, hogy személyes sértésnek veszitek minden hibáját?
Ez volt ezzel a topikkal mindig a baj.
Akkor már csak azt magyarázd meg nekem, vajon miért lefelé görbül a Sony szerint a kényelmes ravasz, a valódi fegyvereken miért nem látunk hasonlót és a 360 -ra miért nem gyártanak ilyen kiegészítõt? Ugyanez a cég nem akar ott is pénzt keresni?
Kínálat ott van ahol a kereslet. (Én is tudok ám ilyen okosakat mondani)