PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: s3ctorHU
Üdv,
G.
szoval holnaptol hivatalosan is boldog tulaja leszek 1 PS3-nak!😄
PSN ID:misi2mezei
De melyiket?
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt osztjátok-e...
Én pedig Demon's Souls partnert keresnék.
A szint 60-tól számítva lehet plusz 20 vagy mínusz 20 !
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Üdv,
Dani
PS3 ID: Csabesz82
Így is meglesz a gép elõbb utóbb (márc-ápr) szóval az idõre bízom a dolgot na meg persze pénzgyûjtésre. Igaz Jedi filozófia. 😊
PS3 ID: Csabesz82
Csak jobb így mint ha megveszem a gépet aztán szívom a fogam a jó játékok után. 😊 Így amint meg lessz a gép csak bele kell raknom a játékokat. 😊
Már milyen szép összeg összejött Ps3-ra erre elvásároltam az egészet akciós Ps3-játékokra. 😊 DE legalább amikor majd megveszem a Ps3-at mér eleve lesz hozzá game. És nem is rosszak...
Szóval most úgy tûnik márc-április magasságában lesz meg a gép. Legalább addig kijön pár jó játék ( GOw3, FFXIII ) még ps3-ra. :
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
És nem az én tévém a szar😉)
Sztem elég szégyen lett ez a demo. 😞
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Asszem ezt hívják
-nak 😄PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
<#violent>#violent> <#guluszem1>#guluszem1> <#help>#help> <#wilting>#wilting> <#bdead>#bdead>
dec24 ugye csütörtök és az a föld nagy részén ünnepnap, hogy itthon nem, szvsz pont leszarja a sony. 😊
Jah ma megint voltam kalászi Corában és vettem egy Walk Hard blu-ray-t 1990-ért. 😊
TrueHD angol, magyar dd5.1, extrák ugyan csak sd-ben de azt leszarom egy ilyen popcornmozinál. Volt még 1 db Dalok ismerkedéshez cimü film is, szintén ennyiért, de az nem fogott meg...aztán lehet holnap visszamegyek érte. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Papesz
Mindenki tudja, hogy ezt a játékok futtatása miatt kérdezik, írják le a fórumozók, nem ilyen szarok miatt. PCguru-ra, gamestar-ra hivatkozni pedig ügyvéd jelenlétében sem kommentálandó.
Majdnem komolyan vettem!<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs