PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nincs segítség, ilyen. A tévéd felbontása kb 4-5x akkora mint a Ps2 játékoké.
sector512
Sajnos a Ps2-t nem LCD-re találták ki, nem nagyon tudsz mit csinálni 😞 Pár TV-n van olyan funkció ami kicsit elmossa az éleket, de attól se fog úgy kinézni mint a régebbi tv-ken.

PSN: s3ctorHU

Sziasztok! 😊 Az lenne a kérdésem, hogy van nekem egy Sony kdl40l4000 fullHD típusú 102 cm-es Lcd tévém. A Ps3-as játékoknak tökéletes a képe, viszont ha ps2-õt kötök a tévére, akkor a ps2-es játékok, akárhogy állítgatom a képarányokat, a játékok nagyon pixelesek. A segítségeteket elõre is köszönöm! Kellemes ünnepeket és elõre is Boldog új évet kívánok nektek!

kb mint egy iphone. tud ez sok mindent, de a gyári tiltásokat meg kell kerülni benne...

Szoktatok esetleg Uncharted2-vel multizni? Összeakadhatok itthoni bajtársakkal is?

Üdv,
G.

na megrendeltem a PS3-at😊holnapra meg is jon!
szoval holnaptol hivatalosan is boldog tulaja leszek 1 PS3-nak!😄

PSN ID:misi2mezei

NEXUS6
Igen, hogyne!
De melyiket?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Mediaserver nélkül valóban félkarú óriás, persze csak akkor, ha a warez filmezés szempont.
pl. flv-t nem tud lejátszani. Kellenének hozzá codec-ek.

Egy haverral vitatkozom, hogy a PS3 egy multimédia center.Õ azt mondja, hogy ez egy játékkonzol, amiben ráadásként van a multimédia lejátszás.meg, hogy nem teljeskörû multimédia kp, mert mediaserver kell hozzá, hogy tudjon dolgokat, mert amúgy alapban egy csomó mindent nem tud.
Ezt osztjátok-e...

Prody
Felveszlek ma!

brodix
Grat, és Üdv! 😊

Én pedig Demon's Souls partnert keresnék.
A szint 60-tól számítva lehet plusz 20 vagy mínusz 20 !

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

MoLc
Sziasztok ! Dec 16. tól énis boldog tulaj vagyok ! 😊 Esetleg aki Modern Warfare 2-vel játszik, az felvehetne... egy-két meccset játszatnánk 😊

Üdv,
Dani

Több játékot már nem fogok venni a géphez ( Ezek voltak azok amiket mindenképpen akartam elsõ körben fõleg a Valkyria ezért is csaptam le a leárazásukra ) szóval mostantól már ismét a pénzgyûjtés megy. Sajna/szerencsére nekem sincs sok jázékidõm de ez nem szokott zavarni és amúgy sem akkor szoktam megvenni a legújabb gaméket amikor kijönnek hanem amikor leárazódnak vagy valaki el akarja adni õket. Szóval majd csak megbirkózom problémával. 😊
Csabesz100
Nem lesz idõd kijátszani a sok játékot. Tavaly év végén ebbe a hibába estem. Sok játék le volt árazva, én meg rendeltem õket, mint a hülye. Van olyan, ami azóta sem volt a gépben! Amikor kivégeztem egyet és kezdhettem volna egy másikat, pont jelent meg mindig olyan, ami jobban érdekelt és megrendeltem azt. Nem tudom mikor fogom így utolérni magam játék terén, mert annyi idõm sajnos (vagyis szerencsére) nincs, hogy állandóan a ps elõtt üljek! Szerintem te is jobban jársz, ha nem a játékokat gyûjtöd, hanem veszel egy gépet is mellé és elkezded játszani azokat, amik már megvannak!

PS3 ID: Csabesz82

Végül is mind1 mert nem tör PS3-láz szóval nem kelek reggel-este úgy hogy "áááá csak lenne már" 😊

Így is meglesz a gép elõbb utóbb (márc-ápr) szóval az idõre bízom a dolgot na meg persze pénzgyûjtésre. Igaz Jedi filozófia. 😊
Csabesz100
Jobban jártál volna, ha veszel 2 játékot és 1 gépet. Mire kijátszod a játékokat, addigra megint beakcióznak valamit és azt megveszed! Vagyis szerintem így lett volna logikus! De te tudod...

PS3 ID: Csabesz82

Ja. 😊 De nem hagyhattam ki. 😊 Valkyria Chronicles, Killzone 2, Ninja Gaiden 1-2, infamous és és még jó pár game szuper áron. 😊

Csak jobb így mint ha megveszem a gépet aztán szívom a fogam a jó játékok után. 😊 Így amint meg lessz a gép csak bele kell raknom a játékokat. 😊
ugy vettél játékot,hogy a gépet meg sem vetted még?😄

Na vazze. 😊

Már milyen szép összeg összejött Ps3-ra erre elvásároltam az egészet akciós Ps3-játékokra. 😊 DE legalább amikor majd megveszem a Ps3-at mér eleve lesz hozzá game. És nem is rosszak...

Szóval most úgy tûnik márc-április magasságában lesz meg a gép. Legalább addig kijön pár jó játék ( GOw3, FFXIII ) még ps3-ra. :
azonnali BAN😄D

WAREZ

Prody
most visszajött a net, visszaengedett, viszont a letöltés nem volt sehol. tehát ujrakezdte...legaláb a pénzem nem veszett el

Prody
jó csak annyira ideges vagyok hogy mindjárt kivágom a gecibe az egész modemet meg routert.... psn-re fel sem megyek inkább mert akkor más lesz kidobva a hóba

predator0
Nem. A letöltés onnan folytatódik, ahol megszakadt.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prody
Megvettem 6dollárért store-n a resi2-t. letöltés közben megszakadt a net, ledobott networkrõl. ugye nem kell ujra megvennem a gamét 6$-ért?

Recehegyek bazmeg😄DD
És nem az én tévém a szar😉)

Csibe001
Meg amikor esik szét a város körülöttünk low-textures..ill egyik alkalommal szétesett a játék, úgy hogy mehettünk a mapon de nem jött ellenség s az ajtókon meg a falakon is át tudtunk menni..
Sztem elég szégyen lett ez a demo. 😞

Forrest Gump
Nem.
Alien!
srácok nektem megy a PSC?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

persze. úgy értem, hogy átsegíti az akadályokon meg behúzza fedezékbe a sérültet. Máshol ilyet nem láttam. max csak odamegy az emberhez azt belevág egy adrenalin injekciót.

predator0
"az egymás segítésén alapuló koncepció"
Asszem ezt hívják -nak 😄

jó lenne pedig. az egymás segítésén alapuló koncepció nagyon király. De pl buta a game, mert bemegyek fedezékbe akkor még nekem kell manuálisan nyomnom, hogy melyik oldalammal legyek a falnak. A lõszer is furán megy az ellenbe, nincs ereje a lövéseknek. lagol, mint a qrvaisten plusz élsimítást sem ismeri a game.

OMG 😄

predator0
Nem... Vissza kellett menni és le kellett lõni egy embert, akit elhagytunk... 😄

de tényleg. Hallod az az ajtó, amivel szenvedtünk az csak akkor nyílik, ha kedve van? 😄

predator0
Army of Two 2 gyorsteszt:
<#violent> <#guluszem1> <#help> <#wilting> <#bdead>

na ez állat volt

Holnap lesz a heti store frissítés? Mert elvileg dec22 a LBP karib tenger+víz dlc.
dec24 ugye csütörtök és az a föld nagy részén ünnepnap, hogy itthon nem, szvsz pont leszarja a sony. 😊

Jah ma megint voltam kalászi Corában és vettem egy Walk Hard blu-ray-t 1990-ért. 😊
TrueHD angol, magyar dd5.1, extrák ugyan csak sd-ben de azt leszarom egy ilyen popcornmozinál. Volt még 1 db Dalok ismerkedéshez cimü film is, szintén ennyiért, de az nem fogott meg...aztán lehet holnap visszamegyek érte. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Már csak Dani hiányzik h fikázzon<#vigyor3>

az más ha az emberrel, de ne a nevével

De, pont a méret a lényeg. Nem akarom elrontani az örömödet, de majd rá fogsz jönni.

Papesz

predator0
Szó sincsen errõl. Azért a feltörést ne keverjük már össze, hogy van pár hígfosfing gyenge tiff exploit, amivel ki lehet akasztani a gépet. Ha erre gondolsz, akkor persze igazad van, csak ez olyan <#wow3> Érted. Feltörték <#rinya>
Mindenki tudja, hogy ezt a játékok futtatása miatt kérdezik, írják le a fórumozók, nem ilyen szarok miatt. PCguru-ra, gamestar-ra hivatkozni pedig ügyvéd jelenlétében sem kommentálandó.

NEXUS6
Rémhírterjesztõ!

Majdnem komolyan vettem!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ok igazad van😄még nem torték fel és nem is fogják<#banplz>

tarts ki kisfiam, mert ez még csak a kezdet. 😄

Hagyjuk.a gépet még SOHA de SOHA nem törték még fel és SOHA NEM IS FOGJÁK<#banplz>

Õ benne lakik a Home-ban😄

Na jó, ez már durván sértõ gyerekek.Nem hiszem, ha örülnétek, ha a ti nevetekkel viccelõdnének.Értem én a viccet, de ez már sok.Plíz.

ja és itt még az is van írva,hogy a Sony reagált a hírre,hogy feltorték és intézkedik szoval biztos nem fake😊